• İhale No
    2040259
  • İhale Adı
    1 KALEM BİYOGÜVENLİK KABİNİ VALİDASYON HİZMET ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    08 Nisan 2020 12:00
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    07 Nisan 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

ANTALYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

SAYI : SATINALMA/ 71.713.619                                                                                                                                                      07/04//2020

KONU: TEKLİF İSTEMİ

SAYIN:...........

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın almacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise 08/04/2020 saat 12:00’a kadar Kurumumuz satmalına komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-       Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-       Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-        Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.I.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-       İhaleye hile, desise, vait, tehdit, nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.l.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-       Malzeme tesliminde teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak, benzer, muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yelteneıüerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-         Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler değerlendirilmeyecek, değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfm kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İl sağlık Müdürlüğü Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Komisyon Başkanlığına 1 KALEM BİYOGÜVENLİK KABİNİ VALİDASYON HİZMET ALIMI ibaresi yazılacaktır

7-       Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.

8-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Muhasebe ve Saymanlık Müdürlüğünce (180 gün içerisinde) ödenecektir.

9-       BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 08/04/2020 TARİHİNDE SAAT 12:00*3 KADAR 0 242 345 77 82 veya 0 242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

 

 
 

Birkan G

İdari ve Mali

 

 

 

 

Sıra

MALZEME ADI

Birimi

Miktar

Birim Fiyat

Toplam

Tutar

1

BİYOGÜVENLİK KABİNİ VALİDASYON HİZMET ALIMI

ADET

2

 

 

 

EKİ: Teknik Şartname (2 sayfa)

KAŞE İMZA

Aııafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA

Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1303) Faks: 0 (242) 345 77 82

e-posta: antalyadhs 12.salma@saalik.uov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

T.C.

ANTALYA VALİLİĞİ ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ATATÜK DEVLET HASTANESİ

BİYOGÜVENLİK KABİNİ VALİDASYON TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Yüklenici firma; Hastanemizin Mikrobiyoloji Labaratuvarında kullanılan ve listede belirtilen Biyogıivenlik Kabinlerini standartlara uygun bir şekilde validayoıı işlemlerini yapacaktır.

2.    Biyogıivenlik kabini havalandırma sistemi Performans Nitelendirmesi (PQ) TS EN 12469:2004, WHO GLP:2004, ANSI/NSF 49:2014, ISO 14644-7:2004 standartlarına uygun olarak sıralanan testlerden oluşacaktır.

2.1.  DOP/PAO (Filter Integrity Test) Sızdırmazlık testi,

2.2.  Kabin Sızdırmazlık testi,

2.3.  Down flovv hava hızı ve hız dağılımlarının ölçümü,

2.4.  Iıı flow hava hızı ve egzost hava hızlarının ölçümü,

2.5.  Hava akış yönlerinin tespiti ve akışın görselleştirilmesi

3.    Testler TS EN 12469, NSF/ANSI49 ve ISO 14644-3 standardına uygun olarak gerçekleştirilecektir.

4.    Firmanın sahip olduğu test cihazları izlenebilirliği olan güncel tarihli kalibrasyon sertifikasına sahip olmalı ve sertifikalar teklif aşamasında sunulacaktır.

5.    TİTCK’nun 25.06.2015 tarihli 29397 sayılı Tıbbi Cihazların Test, Kontrol ve Kalibrasyonu Yönetmeliği’ne göre tıbbi ikliınlendirme sistemlerinin validasyon testlerini uygulayacak personelin öğrenim durumu Ek.2 tabloda belirtilmiştir.Yüklenici firma teklif aşamasında Validasyon işlemini yapacak personelin eğitim sertifikasını Ek.2 ‘deki tabloya göre sunmalıdır.

6.    Ölçüm için kullanılacak tüm cihazların üzerinde kalibrasyon bilgileri bulunacaktır.

7.    Yüklenici işe başlamadan önce can güvenliğini sağlayacak ve tüm emniyet tedbirlerini alacaktır. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’ııa uyacak olup, uymadığı takdirde oluşacak maddi ve manevi hasardan yüklenici sorumludur.

8.    Testi yapacak personel İş Güvenliği hükümlerine uymak zorundadır, sorumluluk tamamıyla kendisine aittir.

9.    Testler tamamlandıktan sonra yapılan işlemler ve test sonuçları standartlara uygun olarak raporlandırılacak, raporların asılları yazıcı çıktısı olarak ve dijital halleri PDF olarak hastane idaresine 14 gün içerisinde teslim edilecektir. Test raporlarının her bir sayfası testi yapan kişi tarafından kaşeleııip imzalanacaktır.

10.  Raporlar Hastane yönetimi ve Klinik Mühendislik Hizmetleri Biriminin yazılı onayı olmaksızın hiçbir şekilde çoğaltılmayacak veya üçüncü şahıslara yazılı olarak verilemeyecektir.

11.  Yüklenici Firma Metroloji Faaliyetlerini KHGM tarafından yayınlanan en güncel Metroloji Faaliyetleri Kılavuzuııa(2016 Revizyon veya güncellenmesi durumunda daha güncel şekline uygun) uygun olarak gerçekleştinlınekle yükümlüdür.

12.  İş bu teknik şartnamede belirtilmeyen hususlarda, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kıırumu’nun 27.06.2016 tarihinde yayınlanan Biyomedikal Metroloji Faaliyetleri 2016 revizyonu kılavuz hükümleri geçerlidir.

13.  Ek.l’de belirtilen kısımlarda yapılan ölçüm ve muayene sonucunda raporun olumsuz çıkması (lıepa filtrenin uygunsuzluğu vb.) durumunda yüklenici firma bunu Klinik Mühendislik Birimi’ne rapor etmelidir. Tekrarlama işlemi sözleşme süresince devam edebilir. Hastane tarafından yapılan düzeltici faaliyetler sonrasında ölçümler yüklenici fırına tarafından l(bir) yıl içerisinde ücretsiz olarak tekrarlanmalıdır.

14.  Validasyon işlemleri ve çalışmaları mesai saatleri içinde sorumlu personel eşliğinde yapılacaktır. Mesai saatleri dışında yapılması gereken test ve ölçüm işlemlerinde ise hastane idaresinin uygun gördüğü zamanda ve görevli personel eşliğinde yapılacaktır.

15.  Yüklenici firma teknik şartnameye uygunluk durumunu yazılı olarak teklifiyle birlikte göndermelidir.



 


 

Ek.l

Cihazın Adı

Bulunduğu Birim

Marka

Model

Biyogiivenlik

Kabini

Mikrobiyoloji

Lab.

Matisafe

E 120

Biyogiivenlik

Kabini

Mikrobiyoloji

Lab.

Matisafe

A 120

 

Ek.2

YETKİ grubu

ÇALIŞACAK UZMANIN OGRENIM DURUMU

Tıbbi İklimlendirme Sistemleri * Lisans veya Yüksek Lisans veya Doktora

>      Biyomedikal Mühendisliği*)

>     Tıp Mühendisliği*)

>      Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği*)

>      Kimya Mühendisliği*)

>      Fizik Mühendisliği*)

>      Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Ön Lisansı

>      Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı veya Tıp Elektroniği Bölümü Orta Öğretim

 

 

 
 

 

 

 


 

Chendîsi

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim