• İhale No
    2019/465678
  • İhale Adı
    2019 Yılı İşçi Yazlık-Kışlık Tahaffuz Malzemeleri
  • Sektör
    Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri, İş Güvenliği Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    14 Ekim 2019 10:00
  • İdare
    TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 6. Bölge Müdürlüğü KÜTAHYA
  • İhale İli
    Kütahya
  • İşin İli
    Kütahya
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    26 Eylül 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
2019 YILI İŞÇİ YAZLIK-KIŞLIK TAHAFFUZ MALZEMELERİ

TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYA

2019 Yılı İşçi Yazlık-Kışlık Tahaffuz Malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/465678
1-İdarenin
a) Adresi : FUATPASA MAHALLESI AYDINLIK SOKAK 89 43001 KÜTAHYA MERKEZ/KÜTAHYA
b) Telefon ve faks numarası : 2742319100 - 2742319108
c) Elektronik Posta Adresi : 6grupmd@teias.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Ekli birim fiyat teklif cetvelindeki 15 kalem Tahaffuz malzemeleri
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : TEİAŞ 6.Bölge Müdürlüğü; Fuatpaşa Mahallesi , Aydınlık Sokak No:89 / KÜTAHYA
c) Teslim tarihi : Yüklenici, sözleşmenin imzalanmasına müteakip 10 gün içerisinde isim listelerine göre 12 ay süreyle geçerli giyim kartı düzenleyecek ve bu giyim kartlarını Teslim Formu ile idareye teslim edecektir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : TEİAŞ 6.Bölge Müdürlüğü Fuatpaşa Mahallesi , Aydınlık Sokak No:89 KÜTAHYA iş yeri adresi
b) Tarihi ve saati : 14.10.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İstekli yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı veya yetkili temsilci olduğuna dair belge veya belgeler 

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1- İsteklilerce, teklif edilen malın teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla "Teklif edilen ürüne ait birer adet numune ve numunelerin markasını ve özelliklerini gösteren listeyi teklifleri ile birlikte vermek zorundadır.
2- Personel sayısının fazla olması giyim ürünlerinin teslimatlarında oluşacak; ambar giriş çıkış işlemleri, ürün kontrolü, deforme ürün, beden ve drop gibi sorunlar, renk uyumsuzluğu, üretim hatası, ürün iadesi ve değiştirme süreci, personelimizin mağdur edilmemesi için bu kadar çok miktardaki malzemeyi personelin isteğine uygun olarak sıhhatli bir şekilde muayene ve kabul işlemlerini yapma, ürünü teslim alma, iş gücü kaybı hususları göz önüne alındığında bu gibi sıkıntıların yaşanmaması için tüm personelin Kütahya –Eskişehir- merkezde çalışıyor olmasından ihale üzerinde kalan isteklilerce giyim ürünlerinin bizzat personelin kendisine teslim edilecek şekilde, personel isim listesindeki her bir personel için ayrı ayrı olmak üzere aşağıdaki şartları karşılayacak nitelikte giyim kartı verilmesi zorunludur.
3- Malzemelerin personelimiz tarafından yerinden ayni olarak teslim almalarını sağlayacak şekilde; ihale üzerinde kalan firma tarafından isim listelerindeki personel adına ayni giyim kartı düzenlenecektir. Giyim malzemeleri giyim kartları karşılığında yüklenicinin bildireceği Kütahya ve diğer illerde  bulunan mağazalarından her bir personelimizin kendisine ayni olarak bizzat teslim edilecektir.

4-İsteklilerin Kütahya ve Eskişehir İli sınırları dahilinde Birim Fiyat Teklif Cetvelinde isimleri, Teknik Şartnamede kaliteleri belirtilen ürün gruplarının satışının yapıldığı, Tescilli Marka Mağaza Zincirine sahip olması veya bu statüdeki Mağazalarla Üye İşyeri sözleşmesinin /Anlaşmasının bulunması zorunludur.

5-İsteklilerin, Mağazalarının, Türk Patent Enstitüsü’nce kabul edilen mal ve hizmet sınıflandırma listesine göre 35. sınıfı kapsayan mağazacılık hizmetinde tescil edilmiş olan Tescilli Marka Mağaza olduklarına dair “Marka Tescil Belgesi” ni teklifleri ile birlikte sunması, bu statüdeki Mağazalarla Üye İşyeri Anlaşması yapılmış ise “Marka Tescil Belgeleri” yanında bu Mağazalarla yapılan anlaşmaları /sözleşmeleri de imzalı olarak teklifleri ile birlikte sunması zorunludur. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.   

6-İsteklilerin, Mağazalarının, Türk Patent Enstitüsü’nce kabul edilen mal ve hizmet sınıflandırma listesine göre 35. sınıfı kapsayan mağazacılık hizmetinde tescil edilmiş olan Tescilli Marka Mağaza olduklarına dair “Marka Tescil Belgesi” ni teklifleri ile birlikte sunması zorunludur. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.   

7-Üye işyeri olan istekliler, üye iş yerleri ile yapmış oldukları sözleşmelerin asıllarını veya noterce onaylı suretlerini teklifi ile birlikte vereceklerdir. Sözleşmede bulunan imzaların, imzalayan kişilere ait olduğunu doğrulamak amacıyla noterden onaylı imza sirküleri /imza beyannameleri de teklife eklenecektir.  

8- Giyim kartları, Yüklenici firmanın tüm mağazalarında bütün giyim markalarında, sezon ve sezon sonu tüm indirim ( Etiket üzerinde yazılı  indirimler ) sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 12 ay geçerli olacaktır.
9- İsteklilerin mağazasında veya şubelerinde bir arada veya ayrı ayrı olmak üzere, bay-bayan ürünlerinin satılması zorunlu olup, ayni giyim kartları hem bay hemde bayan giyim ürünlerinin tümünde geçerli olacaktır.
10-Bu koşulları sağlamayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 6.Bölge Müdürlüğü Fuatpaşa Mahallesi , Aydınlık Sokak No:89 KÜTAHYA iş yeri adresi Muhaberat servisi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DERİ CEKET 28 adet
DERİ YELEK 14 adet
DERİ ELDİVEN 79 çift
PANTOLON (ERKEK) 71 adet
PANTOLON (BAYAN) 2 adet
TULUM KOT TAKIM 65 takım
KADİFE TAKIM 65 takım
GÖMLEK (ERKEK) 6 adet
GÖMLEK (BAYAN) 2 adet
AYAKKABI (ERKEK) 6 çift
AYAKKABI (BAYAN) 2 çift
YÜN FANİLA 130 adet
YÜN DON 130 adet
YÜN ÇORAP 130 çift
YÜN BAŞLIK 130 adet
27 Eylül 2019

DÜZELTME İLANI

2019 YILI İŞÇİ YAZLIK-KIŞLIK TAHAFFUZ MALZEMELERİ
TÜRKİYE ELEKTRİK İLETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(TEİAŞ) 6. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KÜTAHYA

2019 YILI İŞÇİ YAZLIK-KIŞLIK TAHAFFUZ MALZEMELERİ ihale edileceği ilan edilmiştir. Ancak 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 26 ncı maddesine göre aşağıdaki hususlarda , düzeltme ilanı yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir.
İhale Kayıt Numarası:2019/465678
1- İdarenin
a) Adresi:FUATPASA MAHALLESI AYDINLIK SOKAK 89 43001 KÜTAHYA MERKEZ/KÜTAHYA
b) Telefon ve faks numarası:2742319100 - 2742319108
c) Elektronik posta adresi:6grupmd@teias.gov.tr
ç) Ön yeterlik/İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-Düzeltmeye Konu İlanın Yayımlandığı
a) Kamu İhale Bülteninin tarih ve sayısı :26.09.2019 - 3950
b) Gazetenin adı ve tarihi (yayımlanmış ise) :Kamu İhale Bülteni - 26.09.2019
3- Düzeltilen [madde/maddeler ] şunlardır

İlan Madde 4.3.2 Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1- İsteklilerce, teklif edilen malın teknik şartnamede yer alan teknik kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla "Teklif edilen ürüne ait birer adet numune ve numunelerin markasını ve özelliklerini gösteren listeyi teklifleri ile birlikte vermek zorundadır.
2- Personel sayısının fazla olması giyim ürünlerinin teslimatlarında oluşacak; ambar giriş çıkış işlemleri, ürün kontrolü, deforme ürün, beden ve drop gibi sorunlar, renk uyumsuzluğu, üretim hatası, ürün iadesi ve değiştirme süreci, personelimizin mağdur edilmemesi için bu kadar çok miktardaki malzemeyi personelin isteğine uygun olarak sıhhatli bir şekilde muayene ve kabul işlemlerini yapma, ürünü teslim alma, iş gücü kaybı hususları göz önüne alındığında bu gibi sıkıntıların yaşanmaması için tüm personelin Kütahya –Eskişehir-Bilecik- Uşak Trafo Merkezlerinde merkezde çalışıyor olmalarından dolayı, ihale üzerinde kalan isteklilerce giyim ürünlerinin bizzat personelin kendisine teslim edilecek şekilde, personel isim listesindeki her bir personel için ayrı ayrı olmak üzere aşağıdaki şartları karşılayacak nitelikte giyim kartı verilmesi zorunludur.
3- Malzemelerin personelimiz tarafından yerinden ayni olarak teslim almalarını sağlayacak şekilde; ihale üzerinde kalan firma tarafından isim listelerindeki personel adına ayni giyim kartı düzenlenecektir. Giyim malzemeleri giyim kartları karşılığında yüklenicinin bildireceği Kütahya, Eskişehir, Bilecik ve Uşak illerinde  bulunan mağazalarından her bir personelimizin kendisine ayni olarak bizzat teslim edilecektir.

4-İsteklilerin Kütahya, Eskişehir, Bilecik ve Uşak İli sınırları dahilinde Birim Fiyat Teklif Cetvelinde isimleri, Teknik Şartnamede kaliteleri belirtilen ürün gruplarının satışının yapıldığı, Tescilli Marka Mağaza Zincirine sahip olması veya bu statüdeki Mağazalarla Üye İşyeri sözleşmesinin /Anlaşmasının bulunması zorunludur.

5-İsteklilerin, Mağazalarının, Türk Patent Enstitüsü’nce kabul edilen mal ve hizmet sınıflandırma listesine göre 35. sınıfı kapsayan mağazacılık hizmetinde tescil edilmiş olan Tescilli Marka Mağaza olduklarına dair “Marka Tescil Belgesi” ni teklifleri ile birlikte sunması, bu statüdeki Mağazalarla Üye İşyeri Anlaşması yapılmış ise “Marka Tescil Belgeleri” yanında bu Mağazalarla yapılan anlaşmaları /sözleşmeleri de imzalı olarak teklifleri ile birlikte sunması zorunludur. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.   

6-İsteklilerin, Mağazalarının, Türk Patent Enstitüsü’nce kabul edilen mal ve hizmet sınıflandırma listesine göre 35. sınıfı kapsayan mağazacılık hizmetinde tescil edilmiş olan Tescilli Marka Mağaza olduklarına dair “Marka Tescil Belgesi” ni teklifleri ile birlikte sunması zorunludur. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.   

7-Üye işyeri olan istekliler, üye iş yerleri ile yapmış oldukları sözleşmelerin asıllarını veya noterce onaylı suretlerini teklifi ile birlikte vereceklerdir. Sözleşmede bulunan imzaların, imzalayan kişilere ait olduğunu doğrulamak amacıyla noterden onaylı imza sirküleri /imza beyannameleri de teklife eklenecektir.  

8- Giyim kartları, Yüklenici firmanın tüm mağazalarında bütün giyim markalarında, sezon ve sezon sonu tüm indirim (Etiket üzerinde yazılı  indirimler dahil) sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 12 ay geçerli olacaktır.
9- İsteklilerin mağazasında veya şubelerinde bir arada veya ayrı ayrı olmak üzere, bay-bayan ürünlerinin tüm beden gruplarına hitap edecek şekilde satılması zorunlu olup, ayni giyim kartları hem bay hemde bayan giyim ürünlerinin tümünde geçerli olacaktır.
10-Bu koşulları sağlamayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

14 Ekim 2019

İhale İptal Edilmiş.
IKN : 2019/465678
İptal Nedeni : İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle -
İptal Tarihi : 14 Ekim 2019