• İhale No
    2259262
  • İhale Adı
    3 KALEM GENEL CERRAHİ MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    04 Ağustos 2021 16:00
  • İdare
    Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    02 Ağustos 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA VALİLİĞİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Gerçek/Tüzel Kişiliğine

Hastanemizin ihtiyacı olan 3 KALEM MALZEME ALIMI Malzemesi/işi/hizmeti/yapımı satın alınacaktır, ilgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç 04/08/2021 tarih ve saat 16:00'a kadar göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin bildirilmesini rica ederim.

Salih AKYÜZ

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Ek: (1) Adet Teknik Şartname

Doğrudan Temin Alınılarında İstekliler Tarafından Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1-    Teklif edilecek alım için, listedeki ismine ve miktarına uygun bir şekilde teklif mektubu hazırlanacaktır.

2-      Mal/malzeme alımlarında marka, model, varsa katalog numarası ve Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Kapsamında olan tıbbi cihaz, tıbbi malzemeler için Ürün Barkot Numarası mutlaka belirtilmelidir. Özelikle hastaya fatura edilebilen tıbbı sarf malzemelerine ait, Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankasındaki (UBB) Ürün barkod numarası belirtilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

UBB ile ilgili istenilen belgeler:

a- Teklif veren firmanın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge.

b- Teklif edilen ürünün Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığından onaylı olduğuna dair belge (İlaç ve Tıbbi Cihaz tanımlama Formu),

c- Teklif veren firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge (Bayi Bilgi Formu).

Bu belgeler Sağlık Bakanlığı ilaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası web sayfasından çıkartılarak sunulacaktır.

3-    Teklif Mektubunun istekliler tarafından imzalanması, TL bazında fiyat verilmesi (KDV Hariç), teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.

4-     Numune, katalog ve teknik olarak istenen diğer belgeler teklif mektubundan ayrı olarak bir zarf veya dosya içinde verilecektir. Numune istenmişse, teklifinizin değerlendirmeye alınması için mutlaka numune getirmelisiniz. Numune istenmemiş olsa dahi, alımın özelliğine göre, teklifin istenilen özelliklere ve şartnameye uygunluğunu tespit etmek amacıyla tanıtım materyali (numune/katalog/broşür vb.) sunulmalıdır Numuneler, fiyat teklifinin en son kabul tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde satınalma birimine ulaştırılmalıdır aksi halde teklifiniz değerlendirme dışı bırakılacaktır.

5-     Teklif edilen fiyatların geçerliliği (opsiyon) teklif tarihinden itibaren, özel durumlar hariç, en az 30 gün olacaktır.

6-        Teklif mektubunda, teklif ettiğiniz malzemenin teslimat süresini mutlaka yazınız. Teslimat konusunda, tarafımızdan özel bir durum belirtilmişse (derhal teslim vb. gibi) bu durumda göz önünde bulundurularak teklif verilmelidir.

7-      Belirtilen tarih ve saate kadar teklifleriniz doğrudan temin birimine teslim edilmelidir. Bu saatten

sonra teklifler kabul edilmeyecektir.

8-      Teklif verilmeyecekse gerekçeli nedeninin aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.

9-      İstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

10-      İdaremiz satınalmayı yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta, iptal etmekte veya uygun bedeli tespitte serbesttir.

11-      Teklif veren firmanın teklif mektubunda kaşesi, yetkili personelin imzası ve tarih bulunmalıdır. Eksik bilgileri bulunan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ödeme süresi 365 gün

DOĞRUDAN TEMİN İLETİŞİM:

Yeni Batı Mh.2367.Sok.No:4 (Eski 2026 Cd.) Batıkent Yenimahalle/ANKARA TLF : (0312) 587 26 87-26 89-26 94

Eposta:yenimahaliedhdogrudantemin@gmail.com

Fiyat teklif cetvelinin numunesi aşağıdadır. Tekliflerinizin bu numuneye uygun bir şekilde hazırlanması önemle rica olunur.

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ

Sıra No

İşin ismi ve kısa açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif

Edilen

Birim

Fiyat

Tutarı

1

SERBEST ARTİKÜLASYONLU UZUN ENDSOKOPİK LİNEER KESİCİ 60 MM

10

ADET

 

 

2

ENDOSKOPİK ARTİKÜLE KAPATICI

KESİCİ STAPLER KATRUŞ 60 MM KALIN DOKU

20

ADET

 

 

3

ENDOSKOPİK ARTİKÜLE KAPATICI

KESİCİ STAPLER KATRUŞ 60 MM ORTA DOKU

20

ADET

 

 

TOPLAM FİYAT( KDV HARİÇ)

 

 


 

 


 

SERBEST ARTİKÜLASYONLU UZUN ENDOSKOPİK LİNEER KESİCİ STAPLER 60 MM

1.       Disposable olmalıdır.

2.       Steril orijinal ambalajında olmalıdır.

3.       Endoskopik ve açık cerrahi ameliyatlarda aynı anda hem kesme, hem altı sıra titanyum zımba atma işi yapabilmelidir.

4.       Endoskopik lineer kesicinin oluşturduğu zımba hattı uzunluğu 60mm, keşi uzunluğu 57 mm olmalıdır

5.       Endoskopik lineer kesicinin şaftı 360° rotasyon sağlamalıdır.

6.       Endoskopik lineer kesicinin şaftı çapı 12 mm olmalıdır.

7.       Endoskopik lineer kesicinin şaftın uzunluğu 44 cm olmalıdır.

8.       Endoskopik lineer kesicinin distal çene açıklığı dokuları kolaylıkla manipüle edilebilmesi için distalde 22 mm, proksimalde çene açıklığı 8 mm olmalıdır.

9.       Endoskopik lineer kesici rotasyon başlığı kendinize doğru çekilerek staplerin artikülasyon noktası serbestleştirilir. Bu serbestleştirme ile staplerin anvili bir organa veya batın duvarına, veya başka bir alet ile dayandırılarak istenildiği şekilde 45 dereceye kadar artikülasyon sağlanır.

10.   Endoskopik lineer kesicinin iki kolundan ilki dokuyu tespit edip gerekirse yeniden pozisyonlandırma sağlayan, diğeri de aleti ateşlemeye yarayan özellikte olmalıdır.

11.   Endoskopik lineer kesici üç aşamada 45 mm zımba ve keşi hattını tamamlamalı, dördüncü ve son aşamada bıçağı ilk pozisyonuna geri getirerek işlemi sonlandırmalarıdır. İşlemin sonunda staplerin arkasında bulunan düğme yardımıyla staplerin çeneleri açılmalıdır.

12.   Endoskopik lineer kesicide tüm aşamaların tamamlanması stapler üzerindeki ındikatörden ve anvil üzerindeki bıçak ağzı göstergesinden izlenebilmelidir.

13.   Endoskopik lineer kesici istenildiğinde üzerindeki buton sayesinde bıçak yönü değiştirilerek bıçak geri çekilebilmelidir.

14.   Endoskopik lineer stapler tüm fonksiyonları tek elle kullanıma uygun olmalıdır

15.   Endoskopik lineer kesici en az oniki kez ateşleme yapabilmelidir.

16.   Endoskopik lineer kesici çoklu ateşlemelerde stapler keskinliğini sürdürebilmesi için C şeklinde AISI420 cerrahi paslanmaz çelik bıçağa sahip olmalıdır.

17.   Endoskopik lineer kesici stapler doku üzerinde eşit kompresyon sağlaması ve düzgün B formasyonu oluşturabilmesi için 3 nokta kontrol sistemi bulunmalıdır.

18.   Endoskopik lineer kesici stapler çenelerin yeterli kompresyonu oluştura bilmesi ve istenmeyen doku kaymalarının önlenmesi için güçlü yekpare anvil yapısına sahip olmalıdır.

19.   Endoskopik lineer kesici vasküler. normal, orta/kalın, kalın ve ekstra kalın doku kartuşlarla uyumlu olmalıdır

20.   Endoskopik lineer kesici staplerin tüm kartuşları 12 mm trokar ile kullanıma uygun olmalıdır.

21.   Endoskopik lineer kesicinin boş ve yarı ateşlenmiş kartuş ile çalışmasını engelleyen bir emniyet kilit mekanizması olmalıdır.

22.   Ürünün üzerinde imalatçı firma tarafında onaylı Türkçe kullanım kılavuzları


 

SERBEST ARTİKÜLASYONLU ENDOSKOPİK LİNEER KESİCİ 60 MM

1.      Disposable olmalıdır.

2.      Steril orijinal ambalajında olmalıdır.

3.      Endoskopik ameliyatlarda aynı anda hem kesme, hem altı sıra titanyum zımba atma işi yapabilmelidir.

4.      Endoskopik lineer kesicinin oluşturduğu zımba hattı uzunluğu en az 60 mm, keşi uzunluğu 57 mm olmalıdır.

5.      Endoskopik lineer kesicinin şaftı, her iki yöne 360° rotasyon sağlamalıdır.

6.      Endoskopik lineer kesici rotasyon başlığı kendinize doğru çekilerek staplerin artikülasyon noktası serbestleştirilir. Bu serbestleştirmeyle staplerin anvili bir organa veya batın duvarına, veya başka bir alet ile dayandırılarak istenildiği şekilde 45 dereceye kadar artikülasyon sağlanabilmelidir.

7.      Endoskopik lineer kesicinin iki kolundan ilki dokuyu tespit edip gerekirse yeniden pozisyonlandırma sağlayan, diğeri de aleti ateşlemeye yarayan özellikte olmalıdır.

8.      Endoskopik lineer kesicinin şaftı çapı 12 mm olmalı, 12'lik trokar geçişli olmalıdır.

9.      Endoskopik lineer kesici üç aşamada 60 mm zımba ve 57 mm keşi hattını tamamlamalı, aşamaların tamamlanması stapler üzerindeki indikatörden ve bıçak ağzı göstergesinden izlenebilmelidir.

10.   Endoskopik lineer kesici üzerindeki manuel serbestleştirme butonuna basılarak ateşleme ihtiyaç duyulduğunda herhangi bir aşamada durdurulabilirleridir.

11.   Endoskopik lineer kesicinin şaftın uzunluğu 44 cm olmalıdır

12.   Endoskopik lineer kesicinin distal çene açıklığı dokuları kolaylıkla manipüle edilebilmesi için tercihen proksimal en az 8 mm , distal çene açıklığı en az 22 mm olmalıdır.

13.   Endoskopik lineer kesici en az oniki kez ateşleme yapabilmelidir.

14.   Endoskopik lineer kesicinin üzerindeki 440A cerrahi paslanmaz çelik bıçak C şeklinde olup üç nokta kontrolünü ile düzgün zımba hattını sağlamalıdır.

15.   Endoskopik lineer kesici vasküler, normal, orta/kalın,kalın ve extra kalın doku kartuşlar uyumlu olmalı, trokar çapı değiştirmeye gerek kalmadan ateşlenebilmelidir.

16.   Stapler çeneleri yüksek kompresyon sağlamalı, rezeksiyon yapılacak dokuda anvilde yüklü kartuşa gerekli kompresyon desteğini vererek kartuşun ateşlenmesi esnasında düzgün zımbalama ve kesme hattı sağlamasına destek olmalı, dokuyu kaçırmamalı veya ileriye itmemeli, ekstra kartuş kullanmaya sebep olmamalıdır.

17.   Endoskopik lineer kesicinin boş kartuş ile çalışmamasını sağlayan bir emniyet kilit mekanizması olmalıdır.

18.  

 
 

Stapler tek elle kullanılabilir olmalıdır.

ENDOSKOPİK ARTİ KÜLE KAPATICI KESİCİ STAPLER KARTUŞU 60 MM ORTA DOKU

1.     Tek kullanımlık olmalıdır.

2.      Endoskopik cerrahide kullanıma uygun olmalıdır.

3.      Üç sıralı iki hat boyunca en az 60 mm uzunluğunda kapama ve en az 55 mm kesme yapmalıdır.

4.      Staplerin kartuşundaki zımba bacak uzunlukları ateşlemeden önce en az 4.1 mm, ateşlendikten sonra en az 2,0 mm olmalıdır.

5.      Yükleme ünitesi en iyi “B" formasyonunun oluşumunu sağlayacak dizayna sahip olmalıdır.

6-Stapler kartuşundaki zımbaların manüplasyon sırasında dökülmemeli ve güvenli anastomoz yapılabilmesini sağlamalıdır


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim