• İhale No
    2040177
  • İhale Adı
    4 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    08 Nisan 2020 09:00
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    07 Nisan 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

ANTALYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

SAYI : SATINALMA/71713619                                                          07.04.2020

KONU : 4 KALEM SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:.............

Kuruınumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/D (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kuruınumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-    Teklif edilen Fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-    Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-    Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili Firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-    İhaleye hile, desise, vait, tehdit, nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-    Malzeme tesliminde, teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak, benzer, muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-    Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin ÜTS ve SGK kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır. Malzemenin teslim süresi, UBB ve SUT kodları ile ana Firma tanımlayıcı numarası ve bayi tanımlayıcı numaralarının belirtilmesi zorunludur.

7-    Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

8-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YA DA OLUMSUZ MUTLAKA 08.04.2020 TARİHİNDE SAAT 09:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A VEYA antalvadlisl2.salma@saglik.gov.tr ADRESİNE E-POSTA OLARAK CEVAP VERİLECEKTİR.

9-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır. Hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

10- Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kadlarının ürün tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, UBB ve GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kıırıımumııza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili Firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukuki ve cezai sorumluluk teklif veren Firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durum 1 Sri kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.                                       V .

Birkan gVhS^aN^

İdari ve Mali İşlerft&udür Yartlımcısı

S.N

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyatı \

Marka UBB

1

AMBU SETİ YETİŞKİN

40

ADET

 

 

 

2

ANESTEZİ AMBU MASKESİ NO:3

100

ADET

 

 

 

3

ANESTEZİ AMBU MASKESİ NO:4

400

ADET

 

 

 

4

ANESTEZİ DEVRESİ PEDİATRİK BAL0NLU+C02LİNE + FİLTRE (NEM VE BAKTERİ TUTUCU)

50

ADET

 

 

 

EK: Teknik Şartnameler


 

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1303)Ziileyha Ö. Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs12.salma@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 


 

AMBU TEKNİK ŞARTNAMESİ

"1-Set en az aşağıdaki parçalardan oluşmalıdır.

adet silikon Ambu balonu,2 adet silikon ambu maskesi. Yetişkinlerde (1 adet no: 4+1 adet no: 5) Çocuklarda(l adet no: 2+1 adet no: 3) Yeni doğanda (1 adet no:l ve 1 adet nö:0 ) silikon maske bulunmalı.1 adet oxygen rezervuar valf, 1 adet oxygen rezervuar balonu,3 adet disposable airway (farklı boyda),1 adet ağızaçma tapası,! adet oxygen bağlantı 2metre,l; adet taşıma çantası

2 - Ambu balonu ve maskeleri silikon malzemeden yapılmış, balon kısmı esnek ve eski haline en kısa sürede dönecek yapıda olıtıaİi. :; , -K/■ ■ • v :                                                                                                                ;: ;

3-            Balon      hacmi minimum, yetişkinlerde 1600mi,sıkma hacmi 700ml,rezervuar hacmi 2500ml olmalı, Çocuklarda 550ml,sıkma hacmi 300ml,rezervuar hacmi 2500ml olmalı.Yeni doğan bebeklerde280ml,sıkma hacmi 150ml,rezervuar hacmi 500ml olmalı.

4-        Tek             yönlü güvenlik valfi "dück bili" şeklinde olmalı.

5-             Ambu                                                                                 üzerinde hastayı aşırı basınçtan koruyan "pop-offvalve"bulunmalı. Basınç ayarı yetişkinler İçin 60±10cmH20 max. Çocuklar ve yeni doğan İçin;4Ö+5cmH20 ma.x.olmalı. Valve üzerinde max. Basınç ayarlama seviyesi yazılı olmalı.                                                                                       •' ;

6-             Ambu     yetişkinler ve çocuklar için'20nefes/dk tekrar yapmaya uygun olmalı.

7-                    Ambunun       alt kısmında oksijen bağlantı girişi bulunmalıdır.

8-              Maske  bağlantı kohnektörü ambuyu her yöne rahatlıkla dönebilmesi için 360 derece dönen bir yapıda olmalı.

9-             Ambu    maskesi sekresyonların görülebilmesi için şeffaf ve yumuşak yapıda olmalıdır.

10-                    Ambunun     balonu, konektörü ve valvleri içerisinde toz ve partikül olmamalı yüzeyi temiz olmalı.

11-             Ambu                                                                                               ve maskesi için CE standartlarına göre, en a.z iki dilde; kullanma kılavuzu, üretici adı, ithal ürün ise ithalatçı adı olmalı.(biri Türkçe) 'Vj-

12-             Ambu  cihazının silikon parçaları 134°C de otoklav ile steril edilebilmeli. Ambunun tüm parçalarının temizlenme ve dezenfeksiyon şekli kullanma kılavuzunda Türkçe olarak açıklanmalıdır.

13-           Ürün      CE belgeli olmalı CE işareti ile numarası Ambunun balonu üzerinde bulunmalı. CE belgesinde belirtilen ürün markası ile ürünün üzerindeki marka birbiri ile aynı olmalı.

 

       
 

bulunmalıdır.

 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

ANESTEZİ AMBU MASKESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1)   Hastanın vital fonksiyonlarını rahatça izleyebilmek için şeffaf olmalıdır.

2)   Hastanın rahatı ve yüz yapısına uygun olabilmesi için, valfli bir hava yastığı bölümü bölüm enjektör yardımıyla istenilen oranda havayla doldurulabilmelidir.

3)   Maske silikon ya da pvc den yapılmış olmalıdır.

4)   Renk kodlu sabitleme tırnakları olmalıdır.

 

KALEM ANESTEZİ DEVRESİ Ç0CUK+BAL0NLU+C02LİNE+FİLTRE(NEM+BAKTERİ TUTUCU)

Ürün; genel anestezi uygulamalarında hasta solutmada kullanılmalıdır.

Set bir adet anestezi devresi, bir adet C02 portlu elbovv konnektör, maskesi, limb hortumu, bir adet anestezi balonu, bir adet nipe! konnektör ve cihaz bağlantı konnektörlerinden oluşmalıdır.

Devre; inspirasyon hattının ekspirasyon hattının içinden geçtiği coaxcial dizayna sahip olmalı, böylelikle inspiratuar akımının indirect olarak ısıtılması sağlanmalıdır.

Set içerisindeki nipel konnektör, anestezi balonuna adaptasyonunu sağlayacak şekilde olmalıdır.

Set içerisindeki limb hattı, 22 mm çapında 120cm. uzunluğunda uzayabilen yapıda olmalı ve bir ucunda şeffaf nipel konektör bulunmalıdır.

Set içerisindeki anestezi balonu, latexfree özellikte ve 1 İt. haciminde olmalıdır.

Devrenin inspiratuar ve ekspiratuar girişleri her türlü bağlantı hatasını önlemek için birer sticker, işaret veya renk kodları ile görsel olarak birbirlerinden ayrılabilmelidir.

Devrenin ekspiryum sonu bağlantısı koruge yapıda ve en az 40 cm uzunluğunda olmalı veya extendable yapıda olmalı ve tam açıldığında yaklaşık 60 cm. boya erişebilmelidir.

Set, 10.000 class cleanroom standartlarında üretilip ambalajlanmış olmalı ve istenildiğinde üretici firma tarafından belgelenebilmelidir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim