• İhale No
    1997652
  • İhale Adı
    56 adet HEK taşıt en az 8 adet araç ile mübadele edilecektir
  • Sektör
    Muhtelif Ürünler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    27 Şubat 2020 14:00
  • İdare
    İzmir İl Emniyet Müdürlüğü
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    23 Ocak 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İhalenin yayınlandığı sayfaya gitmek için tıklayınız

56 adet HEK taşıt en az 8 adet araç ile mübadele edilecektir

İZMİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Kurumun/Kuruluşun Aktif İlanları Kurumun/Kuruluşun Arşiv İlanları Kurumun/Kuruluşun Tüm İlanları
Künye ve Kayıt Bilgileri İlanın Kanuni Dayanağı
BİK İlan No : ILN01119753
Şehir : İzmir / Konak
İHALE İLANI ÖZET BİLGİLERİ
 
 
Niteliği, Türü ve Miktarı
:
HEK durumundaki, (17) adet binek, (26) adet k. combi, (3) adet minibüs (2) adet kamyon (tanker), (7) adet motosiklet ile (1) adet deniz motorundan oluşan toplam (56) adet taşıt mübadelesi
İhale ve Teklif Açma Tarihi
:
27.02.2020 14:00
İhalenin Yapılacağı Yer / Başvuru Adresi
:
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü 1365 Sokak No:2/A Kat:2 Çankaya Ek Hizmet Binası Konak/İZMİR      
İhale Usulü
:
EGM Satış, Hibe, HEK ve Hurda Yönetmeliği (4645 Sayılı Kanun)
İhale Türü
:
Satış

0 tarihli ve No:2008/14176 numaralı Bakanlar Kurulu Kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, HEK ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmelik 16. maddesi hükmü mucibince yayınlanmıştır.

Kapsam:
Madde 2 - (1) Bu Yönetmelik; Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından satın alınan veya çeşitli yollarla temin edilen taşıt, silah, mühimmat, makine ve teçhizat ile mal ve malzemeden ihtiyaç fazlası bulunanlar veya standart dışı durumuna düşenler ile HEK durumunda olan veya hurdaya ayrılanların tasfiyesi ve değerlendirilmesi ile hizmet verilmesinde uyulacak usul ve esasları, bu işlemlerin yapılmasında yetkili kılınan birimlerin uyacakları kuralları, kurulacak komisyonların çalışma esaslarını, elde edilen gelirin kaydı ve bu işlerle ilgili diğer hususları kapsar.

İhalenin ilanı:
Madde 16 - (1) Satışı yapılacak mal ve hizmetin veya mübadelesi yapılacak malın 17 nci maddede belirtilen hususları ihtiva eden ilan metni aşağıdaki esas ve usuller çerçevesinde duyurulur.
a) Tahmin edilen bedeli 4/1/2002 tarihli ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 13 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinin (2) numaralı alt bendinde mal ve hizmet alımları için belirlenen üst limite kadar olan ihale konusu işlerde, ihalenin yapılacağı yerde günlük gazete çıkıyorsa ilan metni bu gazetelerden birinde ihale tarihinden en az on gün önce bir defa ilan edilir. İhalenin yapılacağı yerde günlük gazete çıkmıyorsa ilan metni ihale tarihinden en az on gün önce ilgili idare ile Hükümet ve belediye binalarının ilan tahtalarına asılır ve belediye yayın araçları ile duyurulur. Bu işlemler bir tutanak ile belgelenir. Bu yerlerde en çok yedi gün aralıklarla gazete çıkıyorsa ayrıca gazete ile bir defa ilan yapılır.
b) Tahmin edilen bedeli Kamu İhale Kanununun 13 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinin (2) numaralı alt bendinde mal ve hizmet alımları için belirlenen üst limiti aşan ihale konusu işlerde ihale tarihinden en az on gün önce Resmi Gazete’de ve Basın İlan Kurumunca tespit edilen günlük gazetelerden birinde ilan yapılır.
c) Değer tespit komisyonlarınca tespit edilen değerleri Kamu İhale Kurumunca her yıl güncellenerek yayınlanan Kamu İhale Kanununun 21 inci maddesinin birinci fıkrasının (f) bendindeki limite eşit ve altında olanlar ise en az üç firmanın ihaleye daveti ile ilansız olarak gerçekleştirilebilir.
ç) Değer tespit komisyonlarınca tespit edilen değerleri Kamu İhale Kurumunca Kamu İhale Kanununun 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendine göre belirlenen limite eşit veya üzerinde olan ihale konusu işler için ulusal gazetelerin birinde ihale tarihinden en az yirmi gün önce bir defa ilan yapılır.
(2) İdare işin önem ve özelliğine göre bu ilanları yurtiçinde ve yurtdışında çıkan başka gazeteler veya öteki yayın araçları ile de yayınlatabilir. Ayrıca, ihaleyi yapan idarenin varsa internet sitesinde de yayınlanabilir.
(3) İlan giderleri Genel Müdürlük bütçesinin ilgili tertibinden karşılanır.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2008/10/20081022-6.htm

BASIN İLAN KURUMU Mevzuatına Git »

 
 
İlan Metni

T.C.
İZMİR VALİLİĞİ
İl Emniyet Müdürlüğü
Mübadele İlanı

Aşağıda cinsi, miktarı, durumu ve tahmini bedelleri belirtilen (56) adet HEK taşıt, 4645 sayılı Kanuna dayanılarak çıkarılan Yönetmeliğin 38. maddesi uyarınca mübadele usulü ile ihale edilecektir.

1-İdarenin
a) Adresi
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü 1365 Sokak No:2/A Kat:2 Çankaya Ek Hizmet Binası Konak/İZMİR
b) Telefon ve Faks Numarası 0 232 489 05 00-4438 – Fax: 0 232 261 86 43
c) Elektronik Posta Adresi izmirikmalsube@egm.gov.tr
2-Mübadele Karşılığında Verilecek
Mal ve Malzemelerin; Cinsi, Miktarı ve Durumu.
HEK durumundaki, (17) adet binek, (26) adet k. combi, (3) adet minibüs (2) adet kamyon (tanker), (7) adet motosiklet ile (1) adet deniz motorundan oluşan toplam (56) adet taşıt.
a)Tahmini Bedeli 815.600,00 TL.
3-Mübadele Karşılığında Alınacak
Mal ve Malzemelerin Özellikleri
En az (8) adet 2020 model Fiat Doblo Combi Easy 1.3 M.Jet 95 HP E6 marka panel tipi taşıt, en az (84) adet Lassa marka 195/65R15 95H XL GREENWAYS ebatlarında araç lastiği.
a) Tahmini Bedeli 815.720,00 TL.
b) Teslim Etme ve Teslim Alma Yeri İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü 1365 Sokak No:2/A Kat:2 Çankaya Ek Hizmet Binası Konak/İZMİR
c) Teslim Etme Tarihi Mübadele karşılığı alınacak olan mal ve malzemeler, mübadele kararının tebliğinden itibaren (15) gün içinde teslim edilecektir.
d) Teslim Alma Tarihi Mübadelesi yapılan mal ve malzemeler, mübadele karşılığı olan mal ve malzemelerin teslim edildiği günü izleyen (15) gün içerisinde yüklenici tarafından bulundukları yerlerden teslim alınması zorunludur.
4- Mübadelenin Yapılacağı Yer İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü 1365 Sokak No:2/A Kat:2 Çankaya Ek Hizmet Binası Konak/İZMİR
a) Tarihi ve Saati 27.02.2020 günü saat:14.00

5- Mübadeleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile uygulanacak kriterler:
Açık teklif suretiyle yapılacak mübadeleye katılacak gerçek veya tüzel kişiler;
a) Teklif Mektubu,
b) Geçici Teminat Mektubu veya Geçici Teminatın ödendiğine dair “Vezne Alındı Makbuzu”
c) Mübadele tarihinden önceki altı aylık süre içinde alınmış tebligat adresini gösterir bir belge,
d) Başkası adına vekil olarak mübadeleye katılanların noterden onaylı vekâletnamesi, tüzel kişiliği temsilen katılanların ise
Noterden onaylı imza sirküleri, gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi.
e) Kimlikleri belirleyen fotoğraflı ve geçerli bir belge (Nüfus cüzdanı, ehliyet vb.)
f) 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlar ile organize suçlardan dolayı hükümlü bulunmadığına dair;
1)Gerçek kişi olması halinde, kendisinin,
2)Tüzel kişi olması halinde; Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca Anonim şirket ise yönetim kurulu üyelerinin, limitet şirket ise şirket müdürünün, yoksa ortaklarının tamamının, kolektif şirket ise ortaklarının tamamının, komandit şirkette ortakların hepsinin, komanditer ortaklardan kendilerine şirketi temsil yetkisi verilmiş olan ortakların, kooperatiflerde yönetim kurulu üyelerinden, Adalet Bakanlığı Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerinden, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış adli sicil belgesi.
g)İzmir Valiliğinin, 13.12.2016 tarih 83329911-530-82454 sayılı yazısı ekinde sunulan ve mübadele dokümanı ile birlikte verilecek olan taahhütname istekliler tarafından imzalanarak teklif zarfı ile birlikte teslim edilecektir.
6-Mübadele, şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli isteklilere açıktır.
7-Mübadele dokümanı İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü 1365 Sokak No:2/A Kat:2 Çankaya Ek Hizmet Binası Konak/İZMİR adresinde görülebilir veya İzmir Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne 100 TL’nin yatırıldığına dair belgeyi ibraz etmek sureti ile aynı adresten temin edilebilir. Mübadeleye teklif verecek olanların mübadele dokümanını satın almaları zorunludur.
8-Mübadelesi yapılacak olan mal ve malzemeler için kısmi teklif verilmeyecektir. Teklif zarfları 27.02.2020 günü saat 14.00’e kadar İzmir İl Emniyet Müdürlüğü İkmal Şube Müdürlüğü 1365 Sokak No:2/A Kat:2 Çankaya Ek Hizmet Binası Konak/İZMİR adresine teslim edilecektir.
9-Mübadeleye kapalı zarf usulü teklifler alındıktan sonra açık artırma usulü ile devam edilecektir. Teklifler komisyon önünde sözlü olarak verilecektir.
10-İstekliler mal ve malzemeler için belirlenen tahmini bedelin %3’ünden (24.468,00 TL.) den az olmamak kaydıyla kendilerinin
belirleyeceği oranda geçici teminat vereceklerdir. Geçici teminat olarak sunulan teminat mektuplarında geçerlilik tarihi belirtilmelidir. Bu tarih, (90) günden az olmamak üzere isteklilerce belirlenir.
11-Sözleşme yapılacak ancak notere tescil ettirilmeyecektir. Sözleşme yapma süresi içinde şartname hükümlerinin eksiksiz olarak yerine getirildiğinin tespit edilmesi halinde sözleşme yapılması ve kesin teminatın yatırılması zorunlu değildir.
12-Mal ve malzemelerin ayrıntılı özellikleri ile bulundukları yerler şartname ekinde ve www.izmir.pol.tr web sitesinde görülebilecektir. Mal ve malzemeler, hafta içi 09.00 ile 17.00 saatleri arasında görülebilecektir.
13-Verilecek teklifler en az 60 (altmış) takvim günü geçerli olacaktır.
14-İdare mübadeleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 
 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim