• İhale No
    2080718
  • İhale Adı
    7 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI İÇİN TEKLİF İSTEMİ
  • Sektör
    Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    14 Temmuz 2020 17:00
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    13 Temmuz 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

ANTALYA VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 13.07.2020SAYI : SATINALMA/ 71713619

KONU : 7 KALEM TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI

SAYIN:...........

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/D (Doğrudan Teinin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

1-  Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

2-  Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

3-  Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

4-  İhaleye hile, desise, vait, tehdit, nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

5-  Malzeme tesliminde, teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak, benzer, muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

6-  Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin ÜTS ve SGK kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır. Malzemenin teslim süresi, UBB ve SUT kodları ile ana firma tanımlayıcı numarası ve bayi tanımlayıcı numaralarının belirtilmesi zorunludur.

7-  Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

8-  BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YA DA OLUMSUZ MUTLAKA 14.07.2020 TARİHİNDE SAAT 17:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A VEYA antalvadhsl2.salma@saglik.gov.tr ADRESİNE E-POSTA OLARAK CEVAP VERİLECEKTİR.

9-  Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır. Hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

10-                                                                                                                                 Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kadlarının ürün tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, UBB ve GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukuki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.    \

Birkan GÜ^İÎAÛNX İdari ve Mali İşle^jn^üdür Yardımcısı

S.N

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyatı

1

ÇAMAŞIR SUYU

20.000

LİTRE

 

 

2

KLOR TABLET

10.000

ADET

 

 

3

SIVI EL SABUNU

10.000

LİTRE

 

 

4

ÇAMAŞOR MAKİNESİ İÇİN MATIK DETERJAN

500

KG

 

 

5

ERNET (KOKU GİDERİCİ)

3.000

ADET

 

 

6

KAĞIT HAVLU Z PEÇETE

30.000

PAKET

 

 

7

NEM ALMA PAKETİ

2.000

ADET

 

 

EK: 7 SF TEKNİK ŞARTNAME


 

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1303)Züleyha Ö. Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12.salma@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

ÇAMAŞIR SUYU TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-    31.10.2013 tarihli ve 28807 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Deterjanlar ve Deterjanlarda Kullanılan Yüzey Aktif Maddeler Hakkında Tebliğ” doğrultusunda bildirim yapılmış olmalıdır.

2-    Ürünün, 13 Aralık 2014 tarihli, 29204 sayılı, “T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Zararlı Maddeler Ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun 16 maddelik onaylı ve Türkçe ürün güvenlik bilgi formu olmalıdır. Güvenlik bilgi formu hazırlayıcısının TSE onaylı sertifikası olmalıdır.

3-    Çamaşır suyu içerisinde %4,5-5,5 arası aktif klor bulunmalıdır.

4-    Ürüne ait aktif klor miktarını gösterir analiz raporu olmalıdır.

5-    Çamaşır sııyıı içerisinde çökelti ve askıda madde bulunmamalıdır.

6-    Kullanıcıya toksik ve alleıjen olmamalıdır.

7-    En fazla 5 İt ‘lik polietilenden üretilmiş ışıktan koruyucu orijinal ambalajlarda bulunmalıdır.

8-    Ambalajların kapağında ilk defa açılır olduğunu gösteren kapak kilidi olmalıdır.

9-    Ürünün raf ömrü teslim tarihinde itibaren en az 2 yıl olacaktır. Bu süre içinde kullanılmayan ürünler son kullanma tarihinden en az 3 ay önce yüklenici firma tarafından yeni tarihli ürünle değiştirilmelidir.

10-  Ürünün her muayene kabulü sırasında muayene kabul komisyonu tarafından örnek bir numune seçilerek Halk Sağlığı Kurumuna klor analizi için gönderilecektir. Çıkan numune sonucuna göre ürün kabulü yapılacaktır. Numune analiz ücreti yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.

1 1- Depoya kabulü yapılan ürünün kullanım süresi içerisinde Enfeksiyon Kontrol Komitesi gerekli görürse bir numune seçilerek analize gönderebilecektir. Numune analiz ücreti yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.

12-              Çamaşır    suyunun etiketi üzerinde üreticinin adı ve adresi, ürün adı ve markası, etken maddenin adı ve yüzde aralığı, kullanım alanları, ürünün kullanım talimatı, nominal dolum miktarı, üretim tarihi, parti/seri/kod numarası, tehlike sembolleri, korunma önlemleri, “Zehirlenme durumlarında Ulusal Zehir Danışma Merkezi (UZEM)'ııiıı 114 no'lu telefonunu veya Acil Sağlık Hizmetlerinin 112 no'lu telefonunu arayınız.” İbaresi orijinal etiket üzerinde bulunmalıdır. “Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz; el, yüz,vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız, gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz, çocuklardan uzakta tutunuz uyarıcı yazıları orijinal etikette bulunmalıdır.

13-     Ürün, İhale aşamasında numuneler üzerinden değerlendirilecektir.

 

           
 
   

s'

 
   

ayıt Yetkilisi

 
 

 

 

 

 

KLOR TABLET

1-    Ürünün T.C. Sağlık Bakanlığı Biyosidal iiriin ruhsatı bulunmalıdır. Etki ettiği mikroorganizmalar biyosidal ruhsatın üzerinde belirtilmiş olmalıdır.

2-    Hazırlanmış dezenfektan solüsyon geniş bir antimikrobiyal aktiviteye (Nozokomiyal infeksiyoıı etkeni olan dirençli gram negatif ve gram pozitif bakteriler üzerinde bakterisidal, fungisidal sporosidal, mikrobakterisidal, viıüsidal) sahip olan tam bir biyosidal olmalı ve bu özellikleri gösteren akredite laboratııvarlardan birinden alınmış resmi rapor olmalıdır. En fazla 5-15 dakikalık kısa bir sürede tam antimikrobiyal aktivitesine ulaşmalıdır.

3-    Ürünün 13 Aralık 2014 tarihli. 29204 sayılı, "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Zararlı Maddeler Ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun 16 maddelik onaylı ve Türkçe ürün güvenlik bilgi formıı olmalıdır. Güvenlik bilgi formu hazırlayıcısının TSE onaylı sertifikası olmalıdır.

4-    Orjiııal etiket üzerinde üretici fııma adı, adresi, ürün adı, markası, etken maddenin adı, uyarıcı tehlike sembolleri ve korunma önlemleri, üretim tarihi ve son kullanma tarihi, parti/seri/kod numarası veya ürünün izlenebilirliğini sağlayan işaret, depolama saklama koşulları olmalıdır. Bu bilgiler orijinal ambalaj üzerinde Türkçe olmalıdır.(Sonradan yapıştırılmalar kabul edilmeyecektir).

5-    Tabletler kolay ve çabuk hazırlanabilir efervesan formüle sahip olmalıdır. Tablet en fazla 5 dakika içinde suda kolay ve tamamen çözünmelidir tortu bırakmamalı, çözelti berrak ve renksiz olmalıdır.

6-    Her bir tablet 2,5 gram dikloroisosyanurat ve en az 1,5 gram aktif klor içermeli ve tablet ağırlığı 5 gr olmalıdır..

7-    Kullanma talimatları uyarınca lastik, plastik, cam, porselen, altın, paslanmaz çelik, gibi metal malzemelere ve zemin kaplamalarına zararlı etkisi olmamalıdır.

8-    Ürün orijinal ambalajında, emniyet kilitli ve ışıktan koruyucu kaplarda bulunmalıdır.

9-    Tabletler muayene aşamasında ve hastane deposuna teslim edilirken her seferde ve teslim sonrasında ise enfeksiyon kontrol komitesinin gerekli gördüğü durumlarda analiz için Türkiye Halk Sağlığı Kurıımuna gönderilir, analiz maliyetleri üretici Ilıma tarafından karşılanmalıdır.

10- Dezenfektan tablet solüsyonun hazırlanması, kullanılması, kullanım alanları ve dozajlarını gösteren ayrıntılı bir tablosu bulunmalı ve bu tablo Türkçe ambalaj etiketi üzerinde olmalıdır.

11- Ürünün teslim sırasında raf ömrü son kullanma tarihi 2 yıl olmalıdır. Bu süre içinde kullanılmayan ürünler, son kullanma tarihine 3 ay kala yüklenici firma tarafından yeni tarihli ürünle değiştirilmelidir.

12- Üründen kaynaklı olarak karşılaşılan problemlerde tüm sorumluluk yüklenici firmaya ait olacaktır.

13- Ürün, 1 adet orijinal ürün üzerinden değerlendirilecektir.


 

.ÇAMAŞIR MAKİNASI İÇİN MATİK DETERJAN ( TOZ DETERJAN)

1.             Ev tipi otomatik çamaşır makinelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, az köpüren (köpüğü kontrollü), makinede her ısı derecesinde, her su sertliğinde çözünebilir nitelikte ve en iyi sonucu verecek şekilde hazırlanmış olmalıdır.

2.            30 C den itibaren en yağlı ve inatçı lekelere etkili olmalıdır.

3.            Yüksek ağartıcı gücü ile beyaz çamaşırlarda düşük sıcaklıklarda bile lekesiz temizlik ve beyazlık sağlamalıdır.

4.            Yağ, nişasta, protein, kan ve benzeri lekelere karşı biyolojik güç içermeli, her türlü tekstil ürününde kullanılmalıdır.

5.            60 derecedeki yıkamalarda en iyi sonucu vermelidir.

6.            Renkli ve beyaz çamaşırlarda rahatça kullanılabilmelidir. Köpük ayarı olmalıdır.

7.            Ürün ambalajı beyaz poliüretan torba olmalı, hoş kokulu ve parfüm içermelidir.

8.            Ürün 6 Kg'lık orijinal ambalajında olmalıdır.

9.            Orijinal etiket üzerinde üretici firma adı, markası, ürün adı, kullanma talimatı, uyarıcı öneriler, son kullanma tarihi ile ilgili Türkçe yazılı bilgiler olmalıdır. Bu bilgiler orijinal etiket veya ambalaj üzerinde (Lamine baskı) olmalıdır. Sonradan yapıştırmalar kabul edilmeyecektir.

1 O. Bir torba numune örneği teslim edilecektir.

11.          Yoğunluğu 600-800 gr/lt, pH değeri 9-12 arasında olmalıdır.

12.          % 1,5-3,5 oranında parfüm ve koruyucu madde içermelidir

13.          İstendiğinde eğitim ve bilgi aktarımı firma yetkilisince sağlanmalıdır



 

ERNET (KOKU GİDERİCİ WC)

1.     Ürünün T.C. Sağlık Bakanlığı üretim veya ithalat izin belgesi olmalıdır.

2.    T.S.E.K veya T.S.E belgesi olmalıdır.

3.     Ürünün orijinal ambalaj (etiket üzerinde) T.S.E.K veya T.S.E işareti ve numarası basılı olmalıdır.

4.     Ürün yuvarlak şekilde ve blok halinde olacaktır.

5.     Ürün Kristalize görünümde olacaktır.

6.     Ürün plastik askısı ile birlikte olacaktır.

7.     Ürünün aktif maddesi paradiklorobenzen ve esans olacaktır.

8.     Ürün çeşitli kokularda parfüm içerecek olup, tuvalette bulunan kötü kokuları giderecektir.

9.     Ürün karton kolilerde ambalajlanmış olacaktır.

10.  Ürünün raf ömrü teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl olacaktır.

11.   En az 1 adet numune üzerinden değerlendirilecektir.

12.   Evrakları olmayan numuneler değerlendirmeye alınmayacaktır.

13.   Ürüne ait tüm belgeler onaylı imzalı, kaşeli olacaktır.

14.    Üründen kaynaklı olarak karşılaşılan problemlerde tüm sorumluluk satan firmaya ve yükleniciye ait olacaktır.

15.    Metin Kutusu: ■:1ya Atatürk Devlet Hastanesi
 
Depoya kabulü yapılan ürünün kullanım süresi içerisinde karşılaşılan problemlerde Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından bir numue seçilerek analize gönderilebilecektir. Numune analiz ücreti yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.


 

NEM ALMA PAKETİ

1.    Teklif edilen nem alama ürünü özel içerikli kimyasal yapısı sayesinde ortamdaki rutubet, kötü koku moleküllerini kendisine çeker erek nemi suya dönüştürmeli ve haznesinde depolamalıdır.

2.     Teklif edilen nem alama ürünü sağlıklı güvenli ortam sağlamalıdır. Ürün gaz ve kötü konu oluşumuna ve alerjik reaksiyonlara neden olmamalıdır.

3.     Teklif edilen nem alama ürünü Rutubetin neden olduğu tüm olumsuzlukları hızlı ve gözle görülür bîr şekilde ortadan kaldırmalıdır. Ürün nemi tutarken küfü ve kötü kokuyu önlemelidir.

4.     Teklif edilen nem alama ürünü su haznesi şeffaf olmalı ve suya dönüşen nem haznede gözle görülebilmedir. Ürün nem alma kapasitesini doldurduğu zaman yenisi ile değiştirilmesi gerektiği anlaşılmalıdır.

5.     Teklif edilen nem alama ürünü her ortamda rahatça kullanılabilmesi ağırlığa ve darbeye dayanıklı askılığı olmalıdır.

6.     Teklif edilen ürün depo, arşiv, ofis ,laborovatuar vb. alanlarda kullanılabilir olmalıdır.

7.     Teklif edilen ürün kullanım ömrü dolduktan sonra özel imha yöntemlerine tabi tutulmadan direkt çöpe a111abiIir olmalıdır.

8.     Metin Kutusu: Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
 
Teklif edilen nem alama ürünü hastanemiz teknik ambarı birimine yüklenici yetkilisi tarafından teslim depo teslim olarak teslim edilmeli ve ürün kullanımı hakkında bilgi ve eğitim ücretsiz verilmelidir.


 

SIVI EL SABUNU TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-    Ürünün T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbı Cihaz Kurıımıı’na bildirim belgesi olmalıdır.

2-    TSE/TSEK belgesi olmalıdır.

3-    En fazla 5 İt'Iik orijinal ambalajlarda, emniyet kilitli ışıktan koruyucu bidonlarda bulunmalıdır.

4-    Orijinal etiket üzerinde üretici fırına adı, adresi, ürün adı, markası, etken maddenin adı ve yüzde aralığı, kullanım alanları ve kullanma talimatı, uyarıcı tehlike sembolleri ve korunma önlemleri, üretim tarihi ve son kullanma tarihi, parti, seri, kod numarası veya ürünün izlenebilirliğini sağlayacak işaret, depolama/saklama koşulları olmalıdır. Bu bilgiler orijinal ambalaj üzerinde olmalıdır.

5-    Üriiniin pil değeri 5.5 - 7.0 olmalıdır. Kanserojen, aleıjcn madde ve fenol türevleri içermemelidir.

6-    Sıvı sabun makineleri ile kullanılırken kolay akıcılığı olmalı ve görünümü tortu içermemelidir.

7-    Elleri kurulmamalı, tahriş etmemeli, kolay köpürıneli, kokusu rahatsızlık vermemeli, alerjik madde içermemelidir.

8-    Ürün %l-3 oranında nemlendirici madde (tercihen gliserin) içermelidir.

9-    Ürünün raf ömrü teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) yıl olacaktır.

10- Ürün muayene aşamasında, hastane deposuna teslim edilirken her seferinde; teslim sonrasında ise enfeksiyon kontrol komitesi gerekli görürse ürün analiz için Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Laboratuvarı’nda mikrobiyolojik analiz yaptırılmalıdır. Analiz bedeli firmaya ait olacaktır.

1 1- Ürüniin 13 Aralık 2014 tarihli, 29204 sayılı, “T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Zararlı Maddeler Ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine uygun 16 maddelik onaylı ve Türkçe ürün güvenlik bilgi formu olmalıdır. Güvenlik bilgi formu hazırlayıcısının TSE onaylı sertifikası olmalıdır.

!2- Ürün, 1 adet orijinal numune üzerinden değerlendirilecektir.

 


 

1-    Orijinal etiket üzerinde üretici fırına adı, adresi, ürün adı, üretim tarihi, depolama/saklanma koşulları olmalıdır.

2-    TSEK/TSE belgesi olmalıdır.

3-    Ürünün orijinal etiket (ambalaj) üzerinde TSKK/ I SI- işareti vc numarası basılı olmalıdır.

4-    Çift katlı, yaprak boyutu en a/ 225x230 mm olmalıdır.

5-    Paketler şeffaf naylon ile her yeri kaplanmış olmalıdır. Açıkta bir alan olmamalıdır.

6-    Bir paketteki yaprak adedi en az 200 olmalıdır.

7-    Ürün yumuşak, dayanıklı, beyaz renkli, parfıimsüz, cildi tahriş etmemeli ve cilde zarar vermemelidir.

8-    Z katlı havlu kağıt % 100 selüloz olmalıdır.

9-    Islaklık emme gücü yüksek, doğada parçalanabi liri iği kolay olmalıdır.

10-  Evrakları olmayan numuneler değerlendirmeye alınmayacaktır.

1 I- Ürüne ait tüm belgeler onaylı imzalı, kaşeli olacaktır.

12-  I paket numune üzerinden değerlendirme yapılacaktır.  ^

13-  1 adet paket ağırlığı en az 400 gr(+/-10 gr) olmalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim