• İhale No
    2151317
  • İhale Adı
    Ambalaj atıklarının toplanması, taşınması ve değerlendirilmesi hakkı kiraya verilecektir
  • Sektör
    Tesis, Kantin İşletme ve Gayrimenkul Satış, Kiralama
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    10 Aralık 2020 10:30
  • İdare
    Gaziemir Belediye Başkanlığı
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    27 Kasım 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KİRALAMA İHALE İLANI;
 

 1- Gaziemir Belediyesi hizmet sınırları içinde “Ambalaj Atıklarının Kaynağında Ayrı Toplanması, Taşınması ve Değerlendirilmesi Hakkının Kiraya Verilmesi” işi.
 2- Şartname ve ekleri Temizlik İşleri Md.’ lüğünden 100,00 TL bedelle satın alınacaktır. İhale dosyası ilanda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında komisyon başkanlığına teslim edilecektir. Sonrasında gelen dosyalar işleme alınmayacaktır.
3- İhale; Önder Caddesi No:41 Kat:3 Gaziemir/İZMİR adresindeki Belediyemiz Hizmet binasında bulunan Encümen salonunda Belediye Encümeni tarafından 10/12/2020  Perşembe günü saat 10:30’da  2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif arttırma usulü ile yapılacaktır.
  4- İhaleye konu 3 yıl (36Ay) süre ile kiralama işine ait muhammen kira bedeli Vergiler ve KDV hariç 9.204,72 x 36 üç yıllık 331.369,92 -TL( ÜÇ YÜZ OTUZ BİR BİN ÜÇ YÜZ ALTMIŞ DOKUZ BİN TL. DOKSAN İKİ KURUŞ) geçici teminatı ise muhammen kira bedelinin % 3’ü olan 9.941,09-TL (DOKUZ BİN DOKUZ YÜZ KIRK BİR TL. DOKUZ KURUŞ)’tur.
İSTEKLİLERDEN ARANILAN BELGELER;
1- 2886 Sayılı Kanuna göre yapılacak ihalelere katılabilmek için kanuni ikametgâh sahibi olmak, gerekli nitelik ve yeterliğe haiz bulunmak, istenilen teminat ve belgeleri vermek zorunludur.
     İhaleye katılabilmek için isteklilerde şu şartlar aranır;
    a) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,
    b) Tebligat için Türkiye'de adres beyanını ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresini vermeleri
    c) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,              
     d) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan,  halen faaliyette olduğuna dair ihalenin İLAN TARİHİNDEN sonraki tarihi taşıyan sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri,
2. Noter tasdikli imza sirküleri
3. Adli sicil kayıt belgesi (Tüzel kişilerde şirket müdürü veya vekâleten katılan)
4.  İhale tarihinden en fazla bir ay önceki tarih esas alınmak kaydıyla Sosyal Güvenlik Prim Borcu, Vergi Borcu olmadığına dair belge getirmek.
5. İdareye herhangi bir hizmetten dolayı vadesi geçmiş borcu olmadığına dair Mali hizmetler Müdürlüğünden alınan “İdaremize Borcu Yoktur” yazısı,
6. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre; ihalelerden yasaklı olmadığına dair yazılı beyanda bulunmak.
7. İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, ihale ile ilgili noter tasdikli iş ortaklık sözleşme belgesi ve ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin taahhüdün yerine getirilmesinde müştereken ve müteselsil’ en sorumlu oldukları sözleşmede belirtilir. Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin bu katılım esaslarına göre temin edecekleri belgeleri getirmek.
8. İmzalı ihale şartnamesinin, Geçici teminatın ve ihale dosya bedelinin yatırıldığına dair belgelerin teklif dosyasına konulması,
9.Posta ile katılacaklar Şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen teklif mektubu vermeleri,
10. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Ambalaj atıkları toplama ve ayırma konusunda alınmış Çevre İzin ve Lisans Belgesi,
11. İstekli tarafından “okudum, anladım, tüm şartları kabul ediyorum”, şeklinde firma yetkilisi tarafından imzalı/kaşeli ihale dokümanı ve dokümanın satın alındığına ilişkin makbuzun aslının ibrazı zorunludur.

TEKLİFLERİN SUNUMU; İstekliler ihaleye katılabilmek için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda açıklanan biçimde hazırladıkları dosyalarını 10/12/2020  Perşembe günü 10:30 saatine kadar komisyon başkanlığına sunmak ve iştirak belgesi almak zorundadır. Şartname satın almayanlar ihaleye teklif sunamazlar. Bu saatten sonra yapılan başvurular dikkate alınmaz. Saat ayarlarında, Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu (TRT)’nin ulusal saat ayarı esas alınır.
KOMİSYONLARIN İHALEYİ YAPIP YAPMAMAKTA SERBEST OLMASI İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez. İlan olunur.  

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim