• İhale No
    2211829
  • İhale Adı
    Basınçlı Hava ve Vakum Santralleri Periyodik Bakım-Onarım Alımı
  • Sektör
    Klima, HVAC, Soğutma Grupları ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    16 Nisan 2021 14:00
  • İdare
    Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    13 Nisan 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF FORMU

 

 

ANKARA ETİMESGUT ŞEHİT SAİT ERTÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİNE

 

 NOT: İHALE TAM GÜNÜ VE SAATİ İÇİN LÜTFEN İDARE İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.

 

 

 

T.C.

ANKARA VALİLİĞİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Ankara Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi

SATINALMA BİRİMİ

 

Basınçlı Hava ve Vakum Santralleri Periyodik Bakım-Onarım Alımı işi için ekteki teknikşartnameye ve teklif cetveline uygun şekilde KDV hariç alıma esas son birim fiyatınızı, 16/04/2021günü saat 10.00'a kadar idaremize (elden teslim, kargo, faks veya e-posta ile) bildirilmesi gerekmektedir.

 

  

 

S.N.

Mal/Hizmet Kaleminin Adı

Marka/

Model

Miktarı

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

1

Basınçlı Hava ve Vakum Santralleri Periyodik Bakım-Onarım

 

1

Adet

 

 

Genel Toplam

 

               

 

BASINÇLI HAVA VE VAKUM SANTRALLERİ BİR YILLIK PERİYODİK BAKIM ONARIM

İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Bu teknik şartname,Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesin de kurulu bulunan “ 15 KW -10 BAR Basınçlı hava kompresörleri , 3x4 KW Vakum santrali , Kimyasal hava kurutucusu ,oksijen tüp santrali , Azotprtoksit N20 tüp sanrali Atık Gaz Tahliye Sistemi (ACS) “ Medikal hava santralının bakımları yılda 3 (üç) kez olmak üzere, Mayıs-Ağustos-Kasım aylarında idare ile birlikte program dahilinde periyodik bakım-onarım işini kapsar.

MEDİKAL BASINÇ AYARLAMA SİSTEMİ 2 adet

MARKA: ARCMED MEDİKAL HAVA SANTRALI: 3 adet

MARKA : EKOMAK vidalı Hava Kompresörü MODEL : EKO OMO 250C , Basınç 10 BAR MEDİKAL VAKUM SANTRALI: 3 adet MARKA : ZYVP-175 AMALİYATHANELER ATIK GAZ TAHLİYE SİSTEMİ (ACS)

BAKIM - ONARIM İŞİNDE YAPILMASI GEREKENLER

1-   Yüklenici firma bu teknik şartnamenin her maddesini okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılacaktır. Aylık bakım proğramları idare ile birlikte belirlenecektir.

2-    Yüklenici firma TSE Hizmet Yeterlilik Belgesini ve Medikal gaz sistemleri yaptığına dair belgeleri idareye sunacaktır

3-    Yüklenici bakım-onarım işlerini yapacağı sitemleri yerinde görmek zorundadır. Bakım onarım işi kapsamında, yüklenici firma temizlik malzemeleri ve kullanılacak alet edevatı kendisi getirecektir.

4-   Medikal Oksijen sistemlerine / Likid oksijen tankına ve tesisatlarına yağlı ve kirli elle asla müdahale edilmeyecektir.

5-    Oksijen- Azot protoksit basınç ayarlama sistemlerinde kaçaklar varsa giderilecektir.

6-   Basınç ayarlayıcılar, rekor, valf, çekvalf, manometreler, vana ,Bina içi tesisatlar, kat panoları ve vana larm ,alarm panellerinin ,gaz prizleri, yatakbaşı üniteleri ,Amaliyathane ve yoğun bakım pendantları v.b. kontrolleri yapılacak, bina basıncı ayarlarına bakılacak gerekli ise ayar yapılacaktır.



 

7-   Medikal hava santralı , Medikal vakum santrali, Medikal basınç ayarlama sistemlerinin genel temizlikleri yapılacaktır.

8-   Kompresör ve aspiratörlerin yağ kaçakları veya eksikleri varsa giderilecek, filtre, keçe ve yağ değişimleri yapılacaktır.

9-      Yüklenici firma, idarenin görevlendirdiği personel nezaretinde bakım onarım işlerini yürütmelidir.

10- Yüklenici firma, yedi gün / yirmidört saat esasına göre hizmet vermeli, haberleşme isim ve telefonları idareye yazılı olarak bildirilmelidir.

11-  Yüklenici   firma, sistemlerle ile ilgili uyarı ve önlemleri içeren yazıları cihaz odalarına aşmalıdır. 7/24 Firma iletişim numaraları da cihaz odaklarında bulundurulmalıdır.

12-  Yüklenici   firmaya arıza bildirimi, telefon, e-mail, faks v.b. haberleşme metotlarıyla yapılabilecektir. Arıza bildiriminden itibaren, Yüklenici firma en geç 3 saat içerisinde arızaya müdahale etmeli, malzeme gereksinimi bulunmadığı durumda takip eden 3 saat içinde arızalı cihazlar faal duruma getirmelidir. Malzeme ihtiyacı durumunda,idarece malzeme temininden sonra, bildirimi müteakip 5 saat içerisinde, malzemenin montajını yaparak sistemler/cihazlar faal duruma getirmelidir.

13-  Yüklenici   firma, oluşabilecek arızalara karşı yapılması gereken işlemleri, arıza oluşmadan evvel raporlandırarak idareyi bilgilendirmelidir.

14- Malzeme /parça gereksinimi varsa ayrıntılı teknik bilgi şekilde rapor etmeli, malzemenin idare tarafından teminini müteakip, montajını gerçekleştirerek arızayı gidermelidir. Uygun olmayan malzeme tespit edilmesi durumunda, idareye gerekçeli rapor sunmalıdır.

15-  Yüklenici   firma, bakım onarım esnasında yaptığı çalışmaları ve sonuçlarını liste halinde Teknik Hizmet formlarında belirtmelidir.

16-  Cihaz odalarının ve cihazların genel temizliği yapılmalıdır.

17-             Değişen tüm parça ve malzemeler sistemlere uyumlu ve Ulusal Ve Uluslararası standartlara uygun olmalıdır.

18-             Değiştirilen eski kullanılmaz durumdaki malzemeler firma tarafından hastane dışına çıkartılacaktır.

19-             Elektrik panolarının çalışması, pano ve motor elektrik bağlantıları kontrol edilecek ve sıklaştırılacaktır.

20-              Otomatik kumanda panolarının çalışması kontrol edilmelidir.

21-    Göstergeler ve basınç alt - üst kesicileri kontrol edilmelidir.

22-    Basınç tanklarının temizliği yapılmalıdır. Basınç tankı otomatik su tahliye valileri kontrol edilmeli, gerekirse tahliye zaman ayarı yapılmalıdır.

23-    Basınç tankı varsa otomatik tahliye cihazının ayar ve kontrolü yapılmalıdır.

24-    Kurutucu cihazların temizlik ve bakımları kontrol edilip gerekli işlemler yapılmalıdır.

25-    Kurutucu cihazların çalışma ve tahliye durumları kontrol edilmelidir.

26-    Otomatik hava kontrol ve tahliye cihazlarının kontrolleri yapılmalıdır.


 

27-    Amaliyathaneler de bulunanan Atık Gaz Tahliye Sistemi (ACS) sistemlerinin genel bakım ve kontrollerinin yapılarak aktif halde tutulmasının sağlamak

28-                                    Yüklenici   firma bakım-onarım işini gerçekleştirirken 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ve sorumlu olduğu bakım-onarım işine uygun konu ile ilgili yönetmeliklere uymak zorunda olup bu hususlarla ilgili can ve mal güvenliği konusunda gerekli tedbirleri almakla ve çalışanlarını denetlemekle yükümlüdür .Ayrıca çalışma esnasında çalışanların standartlara uygun kişisel koruyucu ekipmanlarını (KKD) kullanmalarını mutlaka sağlamalıdır.

29-Yüklenici firma, kendi personelinin hatasından veya ilgili yönetmelik ve kriterlerine uygun yapılmayan işlerden sorumlu olacaktır.

30-                                 Yüklenici    Firma Medikal Basınç Ayarlama Sistemleri,Merkezi Vakum Sistemleri ,Medikal Hava Santralinin standartlara uygun olarak çalıştırılmasına yönelik Hastanemiz kullanıcı Teknik personellerine teorik ve pratik eğitim verecek ve eğitim sonunda eğitim belgesi /sertifika verecektir.


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim