• İhale No
    2147025
  • İhale Adı
    BASINÇLI KAPLARIN YILLIK BAKIMI
  • Sektör
    Sanayi ve Tarım Makineleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    27 Kasım 2020 17:00
  • İdare
    Bursa Dr.Ayten Bozkaya Spastik Özürlü Çocuk Hastalıkları Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    19 Kasım 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

BURSA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Dr. Avten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi

TEKLİF MEKTUBU

19.11.2020

Sayın İLGİLİ

İdaremizin ihtiyacı olan cins ve miktarı yazılı (1) kalem BASINÇLI KAPLARIN YILLIK MUAYENESİ (KALORİFER KAZANI, brulör, OTOKLAV) alımı işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu uyarınca alımı yapılacaktır. Bu işin maliyetlerinin hesaplanabilmesi için K.D.V. hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 27.11.2020 tarihine kadar bildirilmesini rica ederiz.

Teklif Verme Şartları

1- Teknik şartnameye uygun olmayan ürünler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

2-  İşin süresi malın teslim süresi 10 takvim günüdür.

3-   Sözleşme yapılmayacaktır.

4-  Nakliye yüklenici firmaya aittir.

5-  Tekliflerin geçerlilik süresi 30 gündür.

6-  Teklif edilen mal/malzeme tıbbi malzeme ise UBB kodu belirtilmelidir. Eğer varsa SUT kodu teklif ile beraber sunulacaktır.

Sıra

No

Malın / İşin Cinsi

Miktar

Birimi

Birim Fiyat

Toplam Fiyat

i

BASINÇLI KAPLARIN YILLIK MUAYENESİ (KALORİFER KAZANI, BRULÖR, OTOKLAV)

1

ADET

 

 

Toplam

 

 

Altınova Mah. Yolgör Sok. Osmangazi/BURSA

Telefon: : 0224 216 00 66/117 Faks: 0224 216 00 70 Mail: brsspastikcocukhsatinalma@gmail.com

ı/ı

 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

BURSA DR.A.B.SPASTİK ÇOCUKLAR HASTANESİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ BASINÇLI KAPLARIN (KALORİFER KAZANI, BRÜLOR, OTOKLAV) YILLIK MUAYENESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Doküman Kodu

Yayın Tarihi

Revizyon Numarası

Revizyon tarihi

Sayfa No

GNL.YD.02

07.02.2014

3

04.01.2019

1

 

Madde 1-

Cihazm tanımı: Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi kazan dairesinde bulunan, 2 adet kalorifer kazanı (bir tanesi 250000’lik, diğeri 400000), 2 adet doğalgaz brülor, 2adet otoklav bulunmaktadır. Bu kalorifer kazanının ve otoklavların 20.11.2019 - 31.12.2019 tarihleri arası parça hariç toplam 1 defa yıllık muayenesi yaptırılması ve kalorifer kazanının basınçlı kap ve emisyon ölçüm testinin yaptırılması ve yıllık muayenesi ile ilgili hizmetlerinin sağlanmasıdır.

Madde 2-

Koruyucu Bakım; Cihazlarda meydana gelebilecek arızalan önlemek, Cihazlarda herhangi bir hatanın ortaya çıkması ihtimalini azaltmak, cihazın ömrünü' uzatmak ve daim verimli çalışmasını sağlamak amacıyla önceden belirlenmiş aralıklarla periyodik olarak yapılan her türlü müdahale ve kontrolleri yapılacaktır.

Madde 3-

Arıza Bakım (Düzeltici Bakım) : Tanımı yapılan cihazların teknik prospektüsünde performans ve fonksiyonlarının istendiği şekilde yerine getirilmesi sağlanacaktır.

Madde 4-

Çalışma Günleri ve Saatleri: Arıza halinde 7 gün 24 saat hizmet verilecektir. Cihazlar ile ilgili koruyucu bakım hizmetleri ise; Pazartesi. Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri, 08.00-16.00 saatleri arasında olacaktır.

Madde 5-

Servis Hizmetleri:

Yukarıdaki maddelerde belirtilen koruyucu, düzeltici bakım işleri belirtilen zamanlarda hastane teknik elemanları gözetiminde ve istekleri doğrultusunda yapılacaktır. Bakımı yapılan brülörler ile ilgili düzenlenecek olan 3 nüshalı formun 1 nüshası ilgili birimde bırakılacak, 1 nüshası firma kendisine alacak, diğer nüshası ise fatura ekinde satın alma birimine bırakılacaktır.

Servis sonrası düzenlenecek olan TEKNİK SERVİS raporu ve CHEK-LİST bakım sonrası hastane teknik elemanlarınca onaylanması sağlanacaktır.

Madde 6-

Arızaya Müdahale: Cihazlar için bakım sözleşmesi yapılacak olan firma idare tarafından kendisine çağrı gelir gelmez en geç 2 (iki) saat içerisinde söz konusu arızaya müdahale edecektir. Parça gerekmesi durumunda en geç 8 (sekiz) saat içerisinde arıza giderilecektir. Parça gereken durumlarda ise parça

 

temin süresi, kara ve hava ulaşımının normal koşullarda yapılamadığı ve gümrüklerin normal çalışmadığı haller dışında 24(yirmi dört) saati geçmeyecektir.

Madde 7-

Yedek Parça ve Akşamı: Cihazların onaranında kullanılacak olan her türlü parça malzemeler hastane tarafından temin edilir ve işi yüklenici firma tarafından ücretsiz takılır.

Madde 8-

Periyodik yıllık muayene öncesi hastane teknik sorumlularından randevu alınmalı ve bir program dâhilinde hizmet verilmelidir.

Madde 9-

Yılda 1 (bir) defa olacaktır.

Madde: 10-

Yüklenici firma cihaz başına göre fiyat belirleyecektir. Kurum herhangi bir nedenle ( Hek, arıza vs. ) cihazlardan bir veya birkaçını bakım dışında tutmak isterse, yüklenici firma yalnızca bakımını yaptığı cihazlar için ücret talep edecektir.

Madde:l 1-

Malzemenin hastane tarafından temininin yapılması sırasında firma her parça için mutlaka fiyat teklifi verecektir. Firma parçaları temin edebileceğine dair yazılı bir taahhüt de bulunmalıdır.

Madde:12-

Firma sözleşme başlangıcında sistemi oluşturan tüm malzemelerin fiyatlarından oluşan bir listeyi teslim edecek ve yıl boyunca fiyatlandırma bu liste fiyatları üzerinden yapılacaktır.

Madde: 13-

Firma hastane bünyesinde bulunan 2 adet kalorifer kazanı ve 2 adet otoklav cihazının basınçiı kap testini ve emisyon ölçüm testlerinin ilgili Türkak tarafından akredite kuruluşa yaptıracak ve ilgili muayene ücreti firma tarafından karşılanacaktır. Testten geçmemesi durumunda revizyon için gerekli malzemeler hastane tarafından karşılandıktan sonra tekrar test için firma ilgili muayene kurulusunu davet edecektir ve test sonuçlarının bir nüshası hastane idaresine verilecektir.

Brülör bakımlarında yapılması gereken işlemler

1)                              Ateşleme    elektrotları temizlik kontrol ve ayar.

2)             UV    dedektörü temizlik ve kontrol.

3)                  Hava fanı temizlik ve balans kontrolü.

4)                  Hava klapelerinin temizlik ve ayar kontrolü.

5)                    Servo    motor kontrol ve ayar.

6)                                Kumanda    rölesi kontrol ve fonksiyon testleri.

7)               Gaz  filtresi kontrol temizlik.

8)                 Pilot     ateşleme sistemi kontrolü.

9)                            Bağlantı kiemenslerinin gevşekliklerinin giderilmesi.

MADDE 13: "Yüklenici" firmadan İstence belgeler

Madde:13-l.Firma teknik şartnameye uyacağına dair taahhütnameyi (teknik şartname uygunluk belgesi) idareye verecektir.

Madde:13-2. Bakım anlaşmalı firmalar arızalı tespit edilen malzemelerin hastane tarafından temini yapılması sırasında her türlü talep için (sarf, yedek veya arızalı parça, yazılım program gibi) fiyat vermek zorundadır. Firmalar parçalan temin edebileceklerine dair taahhütte bulunmalıdır.

Madde: 13-3, Yedek parça fiyat listesi (2020 yılı için)

Madde: 13-4,Yüklenici firma hizmet vereceği teknik personelinin isim listesini ve cihazlarla ilgili eğitim sertifikalarını teklifiyle sunacaktır."

Madde: 13-5. Arıza tespiti ve sorunun çözümünün anılan sürelerde çözülememesi durumunda kesilecek ceza miktarı; her gün için sözleşme bedelinin % 1 (yüzde bir) ‘ i dir.

Madde: 13-6. Periyodik yıllık muayene bakım içerisinde yapılması gereken işlemlerden herhangi birinin eksik yapılması durumunda Tutanakla tespit edilmesi halinde İdare Sözleşmeyi tek taraflı Feshetme ve Hakedişi ödememe hakkına sahiptir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim