• İhale No
    2020/211364
  • İhale Adı
    BİLGİ İŞLEM BİRİMİ İÇİN MALZEME, YAZILIM VE LİSANS ALIMI
  • Sektör
    Yazılım, Bilişim Ürünleri ve Bilgisayar Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    08 Haziran 2020 10:30
  • İdare
    Trabzon Kanuni Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Trabzon
  • İşin İli
    Trabzon
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    06 Mayıs 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
BİLGİ İŞLEM BİRİMİ MALZEME, YAZILIM VE LİSANS SATIN ALINACAKTIR

T.C. TRABZON VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

BİLGİ İŞLEM BİRİMİ İÇİN MALZEME, YAZILIM VE LİSANS ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/211364
1-İdarenin
a) Adresi : Kaşüstü Mah.Topal Osman Sk.No:7 61040 Kaşüstü Yomra/TRABZON
b) Telefon ve faks numarası : 4623415630 - 4623415654
c) Elektronik Posta Adresi : trabzonkanunieah@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2 Adet Sunucu (Server), 1 Adet Storage (Veri Depolama Sistemi), 1 Adet Sanallaştırma Lisans Yazılımı, 1 Adet Windows Uzak Masa Üstü Kullanıcı Lisansı Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Sağlık Bilimleri üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağlı Birimleri, Biyomedikal Dayanıklı Taşınır Deposuna ve Ayniyat Demirbaş Deposuna teslim edilecektir. İhale edilen ve teknik şartnamede belirtilen kalem/kısımlar eksiksiz ve hatasız olarak Bilgi İşlem Birimi ve Bağlı Birimlerine kurulumu yapılıp çalışır halde teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : İşin süresi sözleşmenin imzalanmasına müteakip 45 (Kırkbeş) Takvim günüdür. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yüklenici firmaya sipariş edilecek miktarda ürün faks veya e-posta ile bildiriminde bulunabilir. Teslimatta mallar orjinal ambalajlı olarak teslim edilecektir. Mücbir veya sair sebeplerle ihale sürecinin, uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamaması halinde, İdare tarafından yeni tarihler yükleniciye bildirilir. Hastane sağlık hizmetlerini aksatmamak için idarenin belirlediği tarihlerde hafta sonu ve mesai saatleri dışı dahil olmak üzere Bilgiişlem Birimi Personelinin ve nöbetçi memurun gözetiminde teknik şartnamede belirtilen hususlar doğrultusunda montaj yapılabilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : T.C. Trabzon Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü S.B.Ü. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi/ Kaşüstü Kampusü 1. Kat Toplantı Salonu ( Kaşüstü Mah.Topal Osman Sok. No:7 Yomra / TRABZON)
b) Tarihi ve saati : 08.06.2020 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgeler:

1)-İsteklilerce teklif edilen ürünlere ait  CE Belgesinin, FCC Belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ihale dosyasında sunulacaktır.

2)-İsteklilere ait Türk Standartları Enstitüsünden alınan "TSE Hizmet Yeterlilik Belgesinin" aslını veya noter onaylı suretini ihale dosyasında sunulacaktır.

3)-İstekliler  teklif edecek oldukları oldukları donanım ve yazılım ürünlerinin üretici global ürün kodlarını, ürün açıklamalarını adetlerini şartnamede istenilen donanım
ve aksamların tamamını içerecek şekilde ihale dosyasında taahhüt olarak sunacaklardır.

4)-Teklif veren firmalar teklif edecek oldukları harici veri depolama sistemi snapshot (Anlık  kopya) ve tam kopya (clone) alabilmeli ve bu kopyalardan geri dönebilmelidir (restore). Bu özellik bir lisansla sağlanıyorsa için gerekli lisanslar sistemin desteklediği maksimum kapasite için lisanslanmalı ve bu durum teklifin ekinde belirtilmelidir.

5)- İstekliler teklif edecek oldukları harici veri depolama sistemi thin provisioning özelliğine sahip olacaktır. Bu özellik için gerekli lisanslar sistemin desteklediği maksimum kapasite için teklifin ekine eklenecektir.

6)-İstekliler teklif ettikleri ürünlerle ilgili yetkili satıcı olduklarını gösterir ülke distrübütörlerinden ya da üreticisinden alınmış "Yetkili Satıcılık Belgesini"  ihale dosyasında sunacaklardır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:
 İstekliler teklif verdikleri ürüne ait katalog, broşür, cd vb. bilgilendirici materyalleri  ihale teklif zarfında sunacaklardır. Sunulan katalogta teknik şartnamede istenen özellikler teyid edilebilmelidir. Teklif edilen cihazlarla ilgili tüm teknik döküman ve katalogların aslı veya noter onaylı örnekleri, tükçe dışında bir dil ile hazırlanmış ise Türkçe  tercümeleri ,ihale dosyasında sunulacaktır. İhale komisyonu teklif değerlendirme aşamasında ekonomik açıdan en avantajlı tekliften başlamak suretiyle, teknik şartnameye uygunluğun belirlenebilmesi  hususunda istekli firmalardan demotrasyon çalışması isteyebilir. Bu durumda demonstrasyon yeri ve zamanı  ihale komisyonu tarafından istekli firmalara resmi yazı ile bildirilecek olup, belirlenen tarihte demotrasyon çalışması yapmayan isteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.  İstekliler teknik şartnameye uygunluk cevap yazılarını ve teknik şartnamede talep edilen taahhütlerini yazılı olarak ihale dosyasında sunacaklardır.  İsteklilerce teklif edilecek ürünlere ait marka, model ve adet  bilgileri teklif ekinde belirtilecektir veya ayrı bir tutanak halinde ihale dosyasında sunulacaktır.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

-Her Türlü Sunucu ve/veya Veri Depolama Sistemi ve/veya Sanallaştırma Yazılım Lisansı ve /veya Uzak Masaüstü Kulanıcı Lisansı Satışı olarak Kamu Kurum ve Kuruluşları veya Özel sektörde gerçekleştirilmiş işler benzer iş olarak kabul edilecektir. 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar T.C. Trabzon Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü S.B.Ü. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satınalma Birimi (Kaşüstü Mah.Topal Osman Sok. No:7 Yomra / TRABZON) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
RAF SUNUCULAR 2 adet
STORAGE (ELEKTRONİK ORTAM DEPOLA BİRİMİ) VERİ DEPOLAMA 1 adet
YAZILIM / SOFTWARE, SÜRÜCÜ SANALLAŞTIRMA YAZILIMI, SANALLAŞTIRMA YAZILIM LİSANSI 1 adet
YAZILIM / SOFTWARE, PARALEL MASAÜSTÜ İŞLETİM SİSTEMİ YAZILIMI WİNDOWS UZAK MASAÜSTÜ KULLANICI LİSANSI 1 adet