-
-
İhale Adı
DE 18100 VE DE 24000 TİPİ DİESEL ANAHAT LOKOMOTİFLERİ PA4 V 185 TİPİ DİESEL MOTOR SİLİNDİR BAŞLIĞININ DONATILMIŞ OLARAK TAMİR VE TESELLÜM (TEKNİK ŞARTNAMEYE GÖRE) ALIM
-
Sektör
Araç ve Yedek Parça Satış ve Bakımı
-
-
-
İhale Tarihi
12 Temmuz 2012 14:30
-
İdare
TCDD Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürlüğü
-
-
-
Yayın Tarihi
20 Haziran 2012
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
DE 18100 VE DE 24000 TİPİ DİESEL ANAHAT LOKOMOTİFLERİ PA4 V 185 TİPİ DİESEL MOTOR SİLİNDİR BAŞLIĞININ DONATILMIŞ OLARAK TAMİR VE
TESELLÜM (TEKNİK ŞARTNAMEYE GÖRE) ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğünden:
İhale Kayıt No : 2012/77593
İdarenin:
a) Adresi : TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Aliçetinkaya Mah. GAR/AFYONKARAHİSAR
b) Telefon ve Faks Numarası : 0 272 213 76 21- 0 272 214 19 43
c) Elektronik Posta Adresi : www.tcdd.gov.tr. (tcddihalekomisyonuafyon@hotmail.com)
1 - İhale konusu malzemenin adı ve miktarı: 96 Adet silindir başlığı (teknik şartnameye) göre tamir yapılacaktır.
2 - Yukarıda belirtilen alımımız yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle Açık İhale Usulü ile ihaleye çıkarılmış olup, ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ihale dokümanında belirtilmiştir.
3 - Tekliflerin TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına ihale tarihi olan 12/07/2012günü saat 14.30’a kadar verilmiş veya gelmiş olması şarttır.
4 - İhale dokümanı TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Komisyonu Bürosu-AFYONKARAHİSAR adresinde görülebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu olup TCDD İşletmesi 7. Bölge Mali İşler Müdürlüğü veznesinden KDV dahil 50,00 TL bedelle temin edilebilir.
5 - Teklif edilen bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat verilecektir.
6 - Bu ihale, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı yasalara tabi değildir.
Cetveller
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması |
Miktar |
Birim |