• İhale No
    2259383
  • İhale Adı
    EDS sistemleri kurulum ve işletme ihalesi
  • Sektör
    Elektronik Cihazlar ve Takip-Tanıma Sistemleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    20 Ağustos 2021 10:00
  • İdare
    ÇAY BELEDİYESİ
  • İhale İli
    Afyonkarahisar
  • İşin İli
    Afyonkarahisar
  • Yayın Tarihi
    02 Ağustos 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

ÇAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI
ELEKTRONİK DENETLEME SİSTEMİ KURULUMU VE İŞLETİLMESİ
(EDS) İŞİ İHALESİ İLANI

        Çay Belediyesi Elektronik Denetleme Sistemlerinin (KGYS-EDS) Kurulumu ve 10 yıl süre ile işlettirilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/b ve 44. Maddesi belli istekliler  arasında göre kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
   İhale Konusu Olan İşin Niteliği, Yeri ve Süresi:
Tasarruf hakkı Belediyemize ait Çay Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde kalan karayollarında can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını temin etmek üzere kullanılacak Elektronik Denetleme Sistemleri, KGYS-EDS Komisyon raporunda belirtilen iki adet noktada ortalama hız ihlal tespit sistemi ve müştemilatının kurulması, verilen Fiber Optik veri transferi yoluyla EDSC merkezine aktarılması ve Çay İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce kullanılması için Emniyet Genel Müdürlüğü Birimine teslimi, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde sistemin devreye alınması tarihinden itibaren 10 (on) yıl süre ile sözleşme süresinde tüm masrafları firma tarafından karşılanmak üzere; tüm bakım, onarım, sistemin 7 (yedi) gün 24 (yirmi dört) saat çalışır halde desteğinin verilmesi işlerinin Yükleniciye ait olmak üzere işletilmesi işi “ HASILAT/GELİR PAYLAŞIMI MODELİ” ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/b ve 44. Maddesi belli istekliler arasında kapalı teklif usulü ile ihale edilecektir. İstekli bu şartname ve sözleşmenin ekinde bulunan ve bu şartnamenin ayrılmaz bir parçası olan teknik şartnamede belirtilen malzemeleri alarak yapılacak işlemleri eksiksiz olarak yerine getirmek ve yapmak zorundadır.
     İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır
1- İdarenin;
   a) Adı                     : Çay Belediye Başkanlığı
   b) Adresi                 : Orta Mah. Cumhuriyet Cad. No: 77  PK: 03700
                                                                       Çay/AFYONKARAHİSAR
   c) Telefon Numarası : 0 272 631 2951
   d) Faks Numarası      : 0 272 631 2954
 2- İhale konusu işin;
a. Niteliği, türü ve miktarı: EDS sistemlerinin kurulumu ve  10 yıl süre ile işletilmesi,
b. İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 15 gün içinde teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
c. İşin yapım süresi:  Yer tesliminden itibaren 120 takvim günü olup, (Karayolları, OEDAŞ ve Türktelekom vb ile yapılacak çalışmalar hariç ve kurulumdan sonra EGM dosyaları ve kabullerinin tamamlanmasına ait geçen zaman yukarıda belirtilen süreye dahil değildir) yüklenici, Trafik Denetleme Sistemleri cihazlarını belirtilen yerlerde kurarak işletmeye alacaktır. 
d. İşin yapılacağı yer:  Çay Belediyesi sınırları içinde EDS komisyon raporunda belirtilen iki adet noktada ortalama hız ihlal tespit sistemi
e. İhalenin yapılacağı yer: Çay Belediyesi Meclis Salonu
f. İhale tarihi ve saati: 20 Ağustos 2021 Günü Saat: 10:00

  • İstekliler tekliflerini  20 Ağustos 2021 tarihinde saat 09:00’a Fen İşleri Müdürlüğü’ ne verilecektir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen son başvuru saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postada gelebilecek gecikmeler dikkate alınmaz. Saat ayarında T.R.T. saat ayarı esastır.

g. Muhammen bedeli: 2.866.273,33 TL + KDV ( iki milyon sekiz yüz altmış altı bin iki yüz yetmiş üç Tl otuz üç Kr_)
h. Geçici Teminat Bedeli yaklaşık yatırım maliyetinin en az %3’dür.
85.988,20  TL (seksen beş bin dokuz yüz seksen sekiz Tl yirmi Kr )’dir .
ı. Kesin teminat yaklaşık yatırım maliyetinin en az %6’sıdır.
3- İhaleye katılacak isteklilerden, ihaleye katılabilmek ve teklif verebilmek için istenen yeterlilik şartları ve gerekli belgeler;
1. İhaleye gireceklerin 2886 sayılı yasanın 5. Maddesine göre ihaleye haiz olmaları lazımdır
2. Yasal yerleşim yeri belgesi, ikametgâh belgesi,
3. Nüfus Kayıt Örneği,
4. Tebligat adres beyanı,
5. Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi;
   a. Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre, Ticaret, Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkâr siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge;
   b. Tüzel Kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkede ki Türk konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekmektedir.)
    c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a)ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge.
6. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri
    a. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi
    b. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
    c. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (5.a.) ve (5.b.) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge;
    d. İstekliler adına vekâleten ihaleye katılıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkede ki Türk konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekmektedir.)
7. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen Geçici Teminat mektubu/ Geçici Teminat makbuzu,
8. İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun olarak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi( İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtası ile imzalayacaklardır.)
9.   Şartnamede özellik ve içerikleri belirtilen ihale teklifi mektubu
10. Vergi borcu bulunmadığına dair ilgili Vergi Dairesi’ nden, ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge,
11. Sosyal Güvenlik Kurumu prim borcu bulunmadığına dair ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünden, ihale ilan tarihinden sonra alınmış belge,
12. İsteklinin, 2886 sayılı kanun ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici ve sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklı bulunmadıklarına dair beyanlarını içerir beyan yazısı vermesi,
13. İhale dosyasının İdareden satın alındığına dair makbuzun aslı,
14. İsteklinin teklif ettiği cihazlara ait yetki belgesi (Üretici, yetkili satıcı  veya katalogda sunduğu malzeme ve ekipmanları temini için taahhütname  belgesi)
15. Kullanılan ürünlere ait CE ve/veya TSE standart belgesi.
16. İsteklilerin önerdiği ve teklif edilen ürünlerin teknik dokümanlarına ait ( bilgi, ver, belge, tanıtım ve broşürler) teklifle birlikte verilecek ve ürün dokümanlarında hangi ürün teklif edildiği katalog üzerinde gösterilecektir.
17. Güncel tarihli adli Sicil Kaydı (Şirket müdürü ya da teklif sahibi)
18. İhaleye katılacak istekliler tarafından bu ihaleye ait İdari Şartname ve Teknik Şartnamenin her sayfası “ Okudum ve anladım” olarak ıslak imzalı ve kaşeli olarak teklif dosyasına konulacaktır.
4- Tekliflerin Hazırlanması;
     Sistem kullanım hizmet bedeli payı üzerinden hasılat paylaşımı esasına göre gerçekleşecektir. Yükleniciye ödenecek hasılat payı; Belediyeye gelecek olan sistem kullanım hizmet bedeli payının (yatırım maliyetine ulaşıncaya kadar Belediye payı % 30) 50’ sinden fazla olmamak üzere eksiltme yapılarak ihale yapılacaktır. Verilecek teklif yatırım maliyetine ulaştıktan sonra Belediye payı olan %15 ‘lik dilimin paylaşımında da geçerli olacaktır.
5- Diğer Şartlar;
a. Söz konusu ihale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre düzenlenmiş olup, istenen bütün bilgi ve belgelerin (geçici teminat, ihale şartname bedelinin yatırıldığına dair belge dâhil) bu kanuna uygun olması gerekmektedir.
b. İhale şartnamesi ve ekleri, Fen İşleri Müdürlüğü’ nden 3.000,00 TL (üçbintürklirası) (KDV DÂHİL) bedelle satın alınacak ve dosya satın alındı makbuzu ihale dosyasına konulmak üzere istekli veya yetkili vekillerine verilir.
c. Geçici Teminat bedeli Çay Belediye Başkanlığı hesabına ya da Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırılacaktır. Geçici teminat mektubu ihale dosyası ile verilecektir.
d. Teklifler Türkçe olarak verilecektir.
e. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta tamamen serbesttir.
İLAN OLUNUR. 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim