• İhale No
    2211707
  • İhale Adı
    Enkaz karşılığı yıkım işi yaptırılacaktır
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    22 Nisan 2021 14:30
  • İdare
    MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
  • İhale İli
    Malatya
  • İşin İli
    Malatya
  • Yayın Tarihi
    13 Nisan 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

T.C.
MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı


1- Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çöşnük Mahallesi, Yayladamı Sokak No:15 adresinde bulunan, Kazım Karabekir İlkokulu binasının yıkım ve hafriyat işi; yıkım enkazından çıkacak malzemeler karşılığında; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile KDV hariç 41.000,00 TL tahmin edilen (muhammen) bedel üzerinden yapılacaktır. Geçici teminat oranı tahmin edilen bedelin %3’ü olup, 1.230,00 TL dir. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale günü olan 22/04/2021 Perşembe günü saat 14:30 ’a kadar istenilen belgelerle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir. Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığında ücretsiz görülebilir. İhaleye katılmak isteyen istekliler 250,00 TL doküman bedeli karşılığı aynı yerden doküman satın alabilirler.

     1- İdarenin:

a) Adresi                        :İnönü Caddesi İnönü Mah. Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası No:182  Yeşilyurt / MALATYA
b) Telefon ve faks numarası   : 04223771396 / 04223771935
             
    2- İhale Konusu işin:
 

  1. Niteliği türü ve miktarı : Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çöşnük Mahallesi, Yayladamı Sokak No:15 adresinde bulunan, Kazım Karabekir İlkokulu binasının (zemin+1.kat) yıkım ve hafriyat  işi. Şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığından ücretsiz görülebilir. İhaleye katılmak isteyen istekliler 250,00 TL doküman bedeli karşılığı aynı yerden doküman satın alabilirler.


b-Yapılacağı yer :  Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çöşnük Mahallesi, Yayladamı Sok. No:15 adresinde  bulunan Kazım Karabekir İlkokulu 

                         c)- İşin süresi : 10 (On) gündür.

 3- İhalenin Yapılacağı yer :
 

  1. Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu

 

  1. Tarihi ve saati : 22/04/2021 saat: 14:30

  4- İsteklilerde aranılan şartlar ve belgeler:

1-) Kanuni ikamet sahibi olmak ve tebligat için Türkiye’de adres göstermek. (Gerçek kişiler için Yasal Yerleşim Yeri belgesi, Tüzel kişilerin Kanuni adresini belirten adres beyanı. Beyanda telefon, faks var ise elektronik posta adresi bilgilerinin belirtilmesi)

2-) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkar Odası veya ilgili Meslek Odası belgesi; (aslı, noter tasdikli sureti veya aslı İdarece görülmüş sureti)

2.1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkâr odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2.2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.

3-) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri; (noter tasdikli sureti veya aslı İdarece görülmüş sureti)

3.1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesini,

3.2) Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4-) İstekliler adına vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin Noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin Noter tasdikli imza beyannamesi (noter tasdikli sureti veya aslı İdarece görülmüş sureti)

5-) Malatya Büyükşehir Belediyesi adına alınmış muhammen (tahmin edilen) bedelin %3’ü kadar (1.230,00 TL) geçici teminat alındı makbuzu veya limit dâhili teyitli Banka Geçici Teminat mektubu. 2886 Sayılı yasaya göre aranacaktır. (Geçici teminatlar nakit para ise; Malatya Büyükşehir Belediyesi Veznesine yatırılıp alınacak vezne alındısı makbuzu veya Vakıfbank Malatya Merkez Şubesi IBAN no TR4400 0150 0158 0073 0814 6960 no.lu geçici teminat hesabına yatırıldığına dair dekont )

6-) Ortak girişim beyannamesi : İsteklilerin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi, (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.) Ayrıca Ortaklığın bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.

7-) Tek belgede kamu kurum ve kuruluşlarından alınan en az 15.000,00 TL’lik yıkım işi yapıldığına dair iş bitirme belgesi. (Kamu kurum ve kuruluşlarından alınmayan belgeler kabul edilmeyecektir.)

8-) Teknik personel taahhütnamesi: İdari şartnamede belirtilen, teknik personelin (en az 1 adet İnşaat Mühendisi ve 1 adet İnşaat Teknikeri ) işin başından sonuna kadar işin başında bulundurulacağına dair taahhütname. (Ortak girişim halinde ortaklığı oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri tarafından imzalanmış olacaktır.)

9-) En az 2 adet yıkım ekskavatörü (kepçe) ve 2 adet kamyonu (en az 10 ton kapasiteli) iş süresince hazır bulunduracağına dair taahhütname.

10-) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair isteklinin yazılı beyan vermesi.

11-) Ortak girişim olması halinde, her halükarda isteklilerde aranılan tüm şartları ortak girişimi oluşturan tüm ortaklardan an az birinin sağlaması zorunludur ve ortak girişimin yapılmış olduğu ay içinde alınmış Noter Tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi ve Noter Tasdikli Ortaklık Sözleşmesi verilecektir. 
 
12-)Her sayfasının okunup kabul edildiğine dair imzalanmış ihale şartnamesi.

13-) Malatya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından, ihalenin 2. ilan tarihinden sonra alınmış “borcu yoktur” belgesi.

14-) İhale dokümanının satın alındığına dair 250,00 TL'lik alındı makbuzunu ibraz etmek suretiyle 22/04/2021 Perşembe günü saat 14:30 da  Malatya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Zaman tespitinde, TRT’nin verdiği saat ayarı esas alınır. Bu işin ihalesine katılmak üzere kendi adına asaleten, başkaları adına vekaleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. İhale ile ilgili belgeler elden İhale Komisyonuna teslim edilecek olup, Posta, faks ve internet üzerinden gönderilecek belgeler kabul edilmeyecektir.

15-) Her türlü vergi, resim, harç ve sözleşme giderleri ihale üzerinde kalan yükleniciye aittir.

16-) 2886 ve 4734 Sayılı Kanuna göre yapılan ihalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair beyanname.

17-) Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecektir.

18-) İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

 5- İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

  İlan olunur.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim