• İhale No
    2021/579330
  • İhale Adı
    ERZURUM TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE BAĞLI MÜDÜRLÜKLERDEKİ PERSONELE KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ
  • Sektör
    Konfeksiyon, Tekstil, İş Güvenliği Malzeme ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    21 Ekim 2021 10:00
  • İdare
    Erzurum Tapu Kadastro 8. Bölge Müdürlüğü
  • İhale İli
    Erzurum
  • İşin İli
    Erzurum
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    28 Eylül 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

ERZURUM TAPU KADASTRO 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

ERZURUM TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE BAĞLI MÜDÜRLÜKLERDEKİ PERSONELE KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2021/579330
1-İdarenin
a) Adı : ERZURUM TAPU KADASTRO 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi : MURATPAŞA MAHALLESİ MERKEZ YÖNETİM CADDESİ NO:3 25100 YAKUTİYE ERZURUM MERKEZ YAKUTİYE/ERZURUM
c) Telefon ve faks numarası : 4422801167 - 4422331330
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : ERZURUM TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE BAĞLI MÜDÜRLÜKLERDEKİ PERSONELE KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ
b) Niteliği, türü ve miktarı : 12 Kalemden oluşan Koruyucu Giyim Malzemesi alım işi.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Yüklenici, Sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içerisinde İdarenin uygun göreceği yerlerde, çalışanların ürünleri görmeleri, incelemeleri, beden numaralarının tespiti, KGYM'nin nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgilendirme yapmak için Teslimat Noktası hazırlayacaktır.
ç) Süresi/teslim tarihi : Yüklenici, Sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içerisinde İdarenin uygun göreceği yerlerde, çalışanların ürünleri görmeleri, incelemeleri, beden numaralarının tespiti, KGYM'nin nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgilendirme yapmak için Merkezi Teslimat Noktası hazırlayacaktır. KGYM ihtiyaç listesinde belirtilen ürünleri alacak çalışan, ürünleri görmek, incelemek, beden numarası tespiti için ihalenin sözleşmesi imzalanarak gerekli bilgilendirme yapıldıktan sonra en fazla 15 gün içerisinde yüklenicinin Merkezi Teslimat Noktasına kurum kimlik kartı ile şahsen müracaat edecektir. Sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici; idarece kendisine verilecek Personel isim (icmal) listesinde belirtilen her bir çalışana Merkezi Teslimat Noktasından veya teklifinde belirttiği teslimat noktalarından KGYM'ni 30 gün içerisinde ayni olarak teslim edecektir. Yüklenici, Teknik Şartnamenin ekinde bulunan Koruyucu Giyim Malzemesi Teslim Tesellüm Tutanağını kurum kimliğiyle müracaat eden her bir çalışana imzalattıktan sonra KGYM'ni ayni olarak teslim edecektir. Yüklenici, çalışanlara KGYM'nin eksiksiz olarak teslimi, Koruyucu Giyim Malzemesi Teslim Tesellüm Tutanağının imzalatılması, takibi ve İdareye tesliminden sorumludur. Yüklenici, ihalenin her aşamasında İdarenin KGYM'nin çalışanlara teslimatı ile ilgili talep ettiği her türlü bilginin sunulmasından sorumludur. Çalışanlar teslimat noktasında bulunan emsal (muadil) KGYM talep etmesi halinde toplam kalite değerine %8 KDV ilave edilerek, muadil ürünleri indirimli güncel etiket fiyatı üzerinden alabilecektir. Bu fiyatlar, yüklenicinin teklifi ile birlikte sunduğu mağazalarda satılan bütün markalarda, sezon, sezon sonu tüm indirim ve kampanyalarındaki indirimli etiket fiyatlarında geçerli olacaktır. Bu esnada yapılan işlemler ile ilgili çalışanlara bilgi makbuzu vb. ile bilgilendirme yapılacaktır. İşlemlerin tam ve eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi yüklenicinin sorumluluğundadır. Kısmi teslimat yapılmayacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşmenin imzalanmasını müteakip işe başlanacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 21.10.2021 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Erzurum Tapu ve Kadastro 8.Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının 3.katında bulunan Toplantı Salonu


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgelere ait bilgiler:

Teknik Şartname Hükümleri Geçerlidir.

1- İstekliler ihalenin tamamına teklif vereceklerdir. Kısmi teklif kabul edilmeyecektir.

2- İhaleye; teklif edilen KGYM ürün guruplarının satıldığı veya dağıtıldığı mağaza, mağaza zincirleri veya bu mağaza zincirleri ile anlaşması bulunan istekliler teklif verebilecektir.

2.1- Bu ihaleye; teklif edilen KGYM ürün gruplarının dağıtımının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için isteklilerin kendilerine ait olmak üzere Erzurum Tapu ve Kadastro 8.Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde bulunan Erzurum ilinde 2 tanesi AVM’de olmak üzere en az 4 adet mağaza; Bölge Müdürlüğümüze bağlı diğer (Ağrı, Ardahan, Kars , Iğdır) illerden en az 3’ünde en az 2 adet mağazası bulunacak ve bu hususa ilişkin belgeler teklif zarfında sunulacaktır. Veya İsteklilerin kendilerine ait olmamakla birlikte aynı niteliklere sahip markalarla/mağazalarla yapılmış Anlaşmalı Üye İşyeri Sözleşmelerini teklif zarfında sunacaklardır.

3- Üye  İşyerleri ile anlaşması bulunan isteklilerin üye işyeri sözleşmelerinde ürünlerin ayni olarak teslim edilebileceğini içeren bir hüküm bulunması zorunludur. İstekliler anlaşmalı Mağaza listelerini teklifi ile birlikte sunacaktır. Anlaşmada bulunan imzaların, imzalayan kişilere ait olduğunu doğrulamak amacıyla noterden onaylı imza sirküleri/imza beyannameleri de teklife eklenecektir.

4- İstekliler, KGYM teslimatını 8.Bölge Müdürlüğü sınırları içerisinde ve teklifinde belirttiği mağazalarının tamamında yapacaktır.

4.3.2.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İstekliler, Türk Patent Enstitüsü’nce verilen Tescilli Marka Mağaza olduklarına dair “Marka Tescil Belgesi’ni” teklifleri ile birlikte sunacaktır. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:

1. İstekliler teklif ettikleri Koruyucu Giyim Malzemelerinin marka, model ve imalatçısının bilgilerini bu şartnamenin eki olan “KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ BİLGİ FORMU” nda açık olarak belirteceklerdir.

2.“KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ BİLGİ FORMU” nda teklif edilen her bir kalemin fotoğrafı, teknik özellikleri ve ürünle ilgili açıklamalar form ekinde sunulacaktır.

3.İstekli firmalar, her bir  malzeme için teknik şartnameye uygunluğunun kontrolü için teklif ettiği ürünlere ait örnek numunelerini en geç ihale tarihinden bir gün önce saat 17.00 ye kadar ihalenin yapılacağı adrese teslim edecek olup, teslim edilen numuneler için tutanak tutulacaktır. Numune teslimindeki gecikmelerden İdaremiz sorumlu olmayacaktır. Değerlendirme şartname doğrultusunda ve numuneler bazında yapılacaktır. Numunesi İdareye teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacak verilen teklifler geçersiz sayılacaktır.

Teklife esas olmak üzere şartname kapsamında verilen numuneler İdare'de kalacak olup sözleşme imzalanmasına müteakip yüklenici dahil üzerinde ihale kalmayanların numuneleri 30 gün içinde talep edilmesi halinde tüm iade masrafları isteklilere ve/veya yükleniciye ait olmak üzere geri iade edilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Özel Sektör ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında gerçekleştirilen "Koruyucu Giyim Malzemesi İşi", "Giyim Malzemesi İşi" ihaleleri/alımları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
BOT 399 çift
ATKI 399 adet
TERMAL ÜST(İÇ GİYİM) 399 adet
TERMAL ALT(İÇ GİYİM) 399 adet
YAĞMURLUK/RÜZGARLIK 399 adet
KAZAK 399 adet
KORUYUCU AYAKKABI(YAZLIK) 399 çift
KORUYUCU AYAKKABI(KIŞLIK) 399 çift
BERE/ŞAPKA 399 adet
ELDİVEN 399 çift
PANTOLON(YAZLIK) 399 adet
PANTOLON(KIŞLIK) 399 adet