İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ
169 KALEM MUHTELİF GIDA MALZEMELERİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2016/409305 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | I.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T Üstü Beyazıt FATİH/İSTANBUL |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2124400080 - 2124400081 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | sosyaltesisler@istanbul.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerine bağlı Kantin ve Restoranlarda kullanılmak ve satılmak üzere 169 Kalem Muhtelif Gıda Malzemesi Alımı yapılacaktır. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yerleri | : | 1-Avcılar Göl Lokantası, 2- Avcılar İşletme Kantini, 3- Avcılar Mühendislik Kantini, 4- Avcılar Veterinerlik Kantini, 5- Avcılar Teknik Bilimler Kantini, 6- Avcılar Kültür Merkezi Kantini, 7-Avcılar Spor Salonu Kantini, 8- Avcılar Yurt Merkez Kantini, 9- Avcılar Ulaştırma Kantini, 10-Avcılar Konukevi, 11- Tepecik Kantini, 12-Beyazıt Profesörler Evi, 13- Beyazıt Edebiyat Kantini, 14- Beyazıt Fen Fakültesi Kantini, 15- Beyazıt Hasan Ali Yücel Kantini, 16- Beyazıt Su Ürünleri Kantini, 17- Beyazıt Hukuk Kantini, 18- Beyazıt Yabancı Diller Kantini, 19-Beyaızt İletişim Kantini, 20- Beyazıt İletişim Kantini, 21-Beyazıt Coğrafya Kantini, 22- Beyazıt Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Kantini, 23- Beyazıt Eczacılık Kantini, 24- Beyazıt İlahiyat Kantini, 25- Beyazıt Esnaf Hastanesi Kantini, 26-Beyazıt Siyasal Çay Ocağı Kantini, 27- Beyazıt Hukuk Çay Ocağı Kantini, 28- Beyazıt Dil Merkezi Kantini, 29- Beyazıt Konservatuar Kantini, 30- Cerrahpaşa Teras (Apeks) Restoran, 31- Cerrahpaşa Dahiliye Kantini, 32- Cerrahpaşa Cerrahi Kantini, 33- Cerrahpaşa Cerrahi Çay Ocağı Kantini, 34- Cerrahpaşa Acil Kantini, 35- Cerrahpaşa Kadın Doğum Kantini, 36- Cerrahpaşa Öğrenci Çardak Kantini, 37- Cerrahpaşa Kadın Doğum Bahçe Kantini, 38- Cerrahpaşa İngilizce Tıp Kantini, 39- Çağlayan Hemşirelik Kantini, 40- Bakırköy Sağlık Meslek Yüksekokulu Kantini, 41- Baltalimanı Restoranı, 42- Çapa Ocak Restoran, 43- Çapa Cerrahi Kantini, 44- Çapa Ameliyathane Kantini, 45- Çapa Monoblok Kantini, 46- Çapa Diş 1 Kantini, 47- Çapa Diş 2 Kantini, 48- Çapa Merkez Kantini, 49- Çapa Dahiliye Kantini, 50- Çapa Acil Kantini, 51- Çapa Öğrenci Kantini, 52- Orman Fakültesi Kantini, 53- Prof. Dr. Nazım TERZİOĞLU Kültür ve Eğitim Tesisleri Enez / EDİRNE |
c) Teslim tarihi | : | Sözleşme konusu mallar 01.01.2017 - 31.12.2017 tarihleri arasında günlük veya haftalık ihtiyaçlar nispetinde sipariş edilecek. İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri'ne bağlı kantin ve restorantlara siparişin ertesi günü teslim edilcektir. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL |
b) Tarihi ve saati | : | 15.11.2016 - 09:30 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi. |
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. Adayın veya isteklinin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler şunlardır. a) Aday veya istekli adına düzenlenen sanayi sicil belgesi, |
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman: |
İstekliler, teknik şartnameye uygunluğunun belirlenmesi için, teklif ettikleri mallara ait marka ve özellikleri içeren ayrıntılı dokümanları, varsa katalogları (Bu doküman ve katalogların genel maksatlı olması ve birden fazla marka, model ürün içermesi halinde bunlardan hangilerinin teklif edileceğini gösteren bir liste ile birlikte) teklifleri ekinde sunacaklardır. İstekli ihalenin uhdesinde kalması durumunda sözleşme süresi boyunca numune olarak getirdiği ve/veya listede belirtiği ürünleri tedarik edeceğine dair bir tutanağı da idareye teslim edecektir. Numune ve teklif edilen ürünlerin listesini getirmeyen firmaların teklifleri değerlendirilmeye alınmayacaktır. 9. Kısım için ayrıca numune getirilecektir. Numuneler ihale saatinde kontrol için İhale salonunun altında bulunan Profesörler Evi mutfağına teslim edilecektir. Teklif edilen ürünlerin numuneleri üzerinde firma kaşesi ve ihale liste sıra numarası silinmeyecek şekilde belirtilecektir.
|
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
Kamu veya özle sektörde daha önce gerçekleştirilmiş olan gıda alımlarına dayalı her türlü iş, benzeri iş olarak kabul edilecektir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T. Üstü Satınalma Birimi Beyazıt / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Arpa Şehriye (500 Gr) | 1.200 | paket |
Barbunya (Kiraz) | 200 | kilogram |
Bezelye Konserve (5 Kg lık Ambalajlarda) | 200 | adet |
Bulgur (Köftelik, İnce Bulgur) (Süper Boy) | 50 | kilogram |
Bulgur (Pilavlık) | 1.000 | kilogram |
Çabuk Çorba | 10.000 | adet |
Ekmek Katkı Maddesi | 20 | kilogram |
Erişte | 50 | paket |
Et Suyu Toz (750 Gr) | 25 | adet |
İç Bakla | 100 | kilogram |
İrmik | 400 | paket |
Kırmızı Mercimek (Futbol) | 1.500 | kilogram |
Kuru Fasulye (Dermason) | 200 | kilogram |
Kuru Fasulye (Bombay) | 20 | kilogram |
Makarna (500 Gr, Çeşitlerden) | 1.500 | paket |
Mısır Konservesi (2,650 Gr) | 1.000 | teneke |
Mısır Nişastası (250 Gr) | 3.000 | paket |
Mısır Unu | 50 | kilogram |
Nişasta (Buğday) | 50 | kilogram |
Nişasta (Patates) | 10 | kilogram |
Nohut (10 mm, Beyaz) | 200 | kilogram |
Pirinç (Baldo) | 7.500 | kilogram |
Pirinç Unu (250 Gr) | 25 | paket |
Tel Şehriye (500 Gr) | 500 | paket |
Tuz (1,1 Gr) | 100 | koli |
Tuz (750 Gr) | 3.000 | adet |
Tavuk Suyu Toz (750 Gr) | 50 | adet |
Un (Francalık) | 10.000 | kilogram |
Un (Pasta Böreklik) | 25 | kilogram |
Un (Kepekli ) | 600 | kilogram |
Un (Galeta Unu,250 Gr lık Ambalajlarda) | 1.200 | paket |
Yaş Maya (500 Gr) | 500 | adet |
Kesme Şeker (1 Kg lık Paketlerde) | 2.000 | paket |
Kesme Şeker (Kağıt Sargılı, Tek Sargı) | 25.000 | kilogram |
Toz Şeker (25-50 Kg lık Çuvallarda) | 12.000 | kilogram |
Beyaz biber (Akbiber) | 20 | kilogram |
Biberiye (Rosemary) | 5 | kilogram |
Çamfıstığı (Dolmalık, 1. Sınıf) | 100 | kilogram |
Çiğ Köfte Seti Etsiz (600 Gr lık Ambalajlarda) | 10 | adet |
Çörekotu | 10 | kilogram |
Haşhaş (Beyaz- Mavi) | 50 | kilogram |
Hindistan Cevizi | 50 | kilogram |
İsot | 10 | kilogram |
Kabartma Tozu | 50 | kilogram |
Kakao (Toz) | 50 | kilogram |
Karabiber (Tane, 1 Kg lık) | 20 | kilogram |
Karabiber (Toz) | 75 | kilogram |
Karanfil | 5 | kilogram |
Karbonat | 20 | kilogram |
Kekik | 50 | kilogram |
Kırmızı Pul Biber | 200 | kilogram |
Kırmızı Toz Biber | 30 | kilogram |
Kimyon | 25 | kilogram |
Köri | 15 | kilogram |
Kuşüzümü | 75 | kilogram |
Mahlep | 5 | kilogram |
Mercan Köşkü | 5 | kilogram |
Muskat | 5 | kilogram |
Nane | 50 | kilogram |
Safran | 20 | gram |
Sahlep (Avrupa ) | 5 | kilogram |
Sumak | 5 | kilogram |
Susam | 100 | kilogram |
Tarçın | 15 | kilogram |
Vanilya (Şekerli) | 20 | kilogram |
Yenibahar | 10 | kilogram |
Zencefil | 5 | kilogram |
Arjantin Şekeri (Gümüş, Çeşitli Boylarda) | 1 | kilogram |
Damla Çikolata (Damla Drop) | 100 | kilogram |
Dondurma Sakızı (100 Gr lık Paketlerde) | 10 | adet |
Emiligatör | 10 | kilogram |
Jöle (Soğuk) | 160 | kilogram |
Kiraz Şekerleme | 75 | kilogram |
Krem Şanti (Toz) | 500 | kilogram |
Kuvertür Bitter (2,5 Kg'lik Paketlerde) | 30 | paket |
Kuvertür Sade (2,5 Kg'lik Paketlerde) | 20 | paket |
Ovaleks (Katkı Malzemesi) | 50 | kilogram |
Pasta Hamuru (2 Kg lık kovalarda) | 50 | adet |
Pasta Sosu (7 Kg, Çeşitlerden) | 15 | adet |
Pralin Küçük (Kovalarda) | 60 | kilogram |
Pudra Şekeri | 500 | kilogram |
Tuttu Frutti | 10 | kilogram |
Ganaj Çikolata Çeşitleri (1,5 Kg’luk Paketlerde) | 10 | paket |
Konfiseri Çikolata Çeşitleri (2,5 Kg’luk Paketlerde) | 75 | paket |
Antep Fıstığı (İç Antep) | 50 | kilogram |
Antep Fıstığı (Kabuklu) | 150 | kilogram |
Antep File | 70 | kilogram |
Badem File | 80 | kilogram |
Badem Tane (Beyaz) | 50 | kilogram |
Badem Toz | 150 | kilogram |
Boz Toz | 50 | kilogram |
Ceviz içi (Bütün) | 700 | kilogram |
Fındık File | 25 | kilogram |
Fındık Kavrulmuş | 250 | kilogram |
Fındık Tane | 250 | kilogram |
Fındık Toz | 60 | kilogram |
Kuru İncir | 400 | kilogram |
Kuru Kayısı | 400 | kilogram |
Kuru Üzüm | 100 | kilogram |
Leblebi (Beyaz) | 10 | kilogram |
Leblebi (Sarı) | 10 | kilogram |
Tuzlu Fıstık | 100 | kilogram |
Hurma (Medine) | 175 | kilogram |
Lokum (Çifte kavrulmuş, Fındıklı) | 120 | kilogram |
Ananas Konservesi (850 gr'lik Kavanozlarda) | 20 | adet |
Siyah Zeytin (200-260 Kalibre) | 1.000 | kilogram |
Kapari Çiçeği (190 Gr) | 50 | adet |
Kuşkonmaz (370 Ml) | 5 | adet |
Salça (Domates,5 Kg lık) | 500 | adet |
Salça (Biber, Acı, 5 Kg lık ) | 15 | adet |
Salça (Biber, Tatlı, 5 Kg’ lık ) | 50 | adet |
Ton Balığı (1.000 Gr’ lık Ambalajlarda) | 30 | adet |
Turşu Biber | 10 | teneke |
Turşu Karışık (Süzme Ağırlık: 10 Kg) | 40 | teneke |
Turşu (Salatalık, No:0, Süzme Ağırlık: 10 Kg) | 25 | teneke |
Turşu (Salatalık, Boyuna Dilimli, Süzme Ağırlık:10 Kg) | 350 | teneke |
Turşu (Pancar) | 10 | kilogram |
Yeşil Zeytin (Dolma) | 400 | kilogram |
Zeytin Ezmesi (175 Gr) | 100 | adet |
Acısos (160 Ml) | 150 | adet |
Balsamik Sirke (1Lt) | 75 | adet |
Çeşni (Domates Soğanlı, 750 Gr) | 10 | adet |
Çeşni (Sarımsaklı,750 Gr) | 30 | adet |
Çeşni (Sebzeli, 750 Gr) | 10 | adet |
Domates Suyu (1Lt) | 100 | adet |
Dut Pekmezi | 10 | kilogram |
Elma Sirkesi | 50 | adet |
Et Sosu (1 Kg) | 75 | adet |
Limon Sosu (1Lt) | 2.500 | adet |
Nar Ekşisi (1 Lt'lik Ambalajlarda) | 600 | adet |
Soya Filizi | 1 | kilogram |
Soya Sosu (750 ML) | 250 | adet |
Şalgam Suyu (250 Ml) | 1.700 | adet |
Tahin | 200 | kilogram |
Üzüm Pekmezi | 200 | kilogram |
Üzüm Sirkesi (1Lt) | 1.200 | adet |
Marmelat Çeşitleri | 200 | kilogram |
Bayram Şekeri (Karışık) | 50 | kilogram |
Cips (Patates Cipsi, Çeşitlerden) (Süper Boy) | 150 | adet |
Cips (Mısır Cipsi, Çeşitlerden) | 150 | adet |
Çiçek Balı (850 Gr' lık Kavanozlarda) | 300 | adet |
Mısır Gevreği (Kahvaltılık) (500 Gr) | 800 | adet |
Mısır Gevreği (Çikolatalı Buğday Mısır Gevreği, 500 Gr) | 1.000 | adet |
Piknik Kakaolu Fındık Kreması (20 Gr) | 20.000 | adet |
Tahin Helvası | 100 | kilogram |
Türk Kahvesi (500 Gr, 1. Sınıf) | 800 | adet |
Yumurta (65-70 Gr, 60’lı kartonlarda) | 2.500 | koli |
Hardal (245 – 270 Gr, Plastik Ambalajlarda) | 1.000 | adet |
Servis Ketçap (9 Gr lık Paketlerde, Kolide 500 Adet) | 1.000 | koli |
Ketçap (400 Gr’lık Ambalajlarda) | 1.200 | adet |
Ketçap (9 Kg’lık Kovalarda) | 600 | adet |
Servis Mayonez (9 Gr lık Paketlerde, Kolide 500 Adet) | 800 | koli |
Mayonez (400 Gr’lık Ambalajlarda) | 350 | adet |
Mayonez (8 Kg’lık Kovalarda) | 600 | adet |
Ayçiçekyağı (16,38 Kg) | 1.000 | teneke |
Zeytinyağı (Sızma, 5 lt lik Tenekelerde) | 850 | teneke |
Bitkisel Kızartma Yağı (Net:16,38 Kg’lık Tenekelerde) | 800 | teneke |
Bitkisel Pastacılık Yağı (Çok Amaçlı, 10 Kg lık Ambalajlarda) (Alba ve Dengi) | 150 | adet |
Bitkisel Pastacılık Yağı (Kurabiye Yapımı İçin, 10 Kg lık Ambalajlarda)(Asta ve Dengi) | 30 | adet |
Bitkisel Pastacılık Yağları (Baklava ve Böreklik, 10 Kg lık Ambalajlarda)(Biskin ve Dengi) | 20 | adet |
Margarin (250 Gr lık, Kolide 48 Adet ) | 250 | koli |
Dondurulmuş Patates (1. Sınıf 9*9 Parmak Kesim Koli içi 12,5 Kg) | 10.000 | koli |
Dondurulmuş Patates (1. Sınıf Kabuklu, Elma Dilimli Kesim Koli içi 12,5 Kg) | 400 | koli |
Dondurulmuş Bamya | 20 | kilogram |
Dondurulmuş Barbunya | 10 | kilogram |
Dondurulmuş Bezelye | 20 | kilogram |
Dondurulmuş Brokoli | 150 | kilogram |
Dondurulmuş Ispanak | 120 | kilogram |
Dondurulmuş Framboğaz | 200 | kilogram |