• İhale No
    2017/342784
  • İhale Adı
    GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    10 Ağustos 2017 14:00
  • İdare
    Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • İhale İli
    Sinop
  • İşin İli
    Sinop
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    17 Temmuz 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ -DURAĞAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

GIDA MALZEMELERİ (Kuru Gıda, Sebze Meyve, Kemiksiz Sığır Eti, Tavuk Ürünleri, Ekmek) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2017/342784
1-İdarenin
a) Adresi : Merkez Mah. Yusuf Kemal Tengirşek Cad. 11 57700 DURAĞAN/SİNOP
b) Telefon ve faks numarası : 3684161250 - 3684161416
c) Elektronik Posta Adresi : 963313@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 5 Kısım Gıda Malzemeleri Alımı (Kuru Gıda,Sebze Meyve, Kemiksiz Sığır Eti,Tavuk Ürünleri,Ekmek)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Okulumuz Pansiyonu Kuru Gıda ve Soğuk Hava Depoları
c) Teslim tarihleri : Sözleşmenin imzalanmasına müteakiben 08.06.2018 tarihine kadar ihale üzerinde kalan yüklenici/yükleniciler ihale üzerinde kalan kısımlarından idaremizce hazırlanan haftalık veya aylık yemek listesine göre tespit edilen ihtiyaç mal miktarlarını kendisine yazılı ya da sözlü veya telefon ile bildirim yapıldıktan sonra ;Kuru Gıda kısmı için 3 (Üç) takvim günü içinde,diğer kısımlar için ise 24 (yirmidört) saat , ekmek günlük teknik şartnamedeki saatler içerisinde okulumuza teslim edecektir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü
b) Tarihi ve saati : 10.08.2017 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Her türlü gıda alımına ait iş deneyi belgeleri


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 30 TRY (Türk Lirası) karşılığı Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Durağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Merkez Mh. Yusuf Kemal Tengirşek Cad. No:11 Durağan SİNOP adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Çay 150 kilogram
Toz Şeker 1.250 kilogram
Siyah Zeytin ( Süzme Ağırlık Sele Kıvırcık sele ) 700 kilogram
Yeşil Zeytin (Cizik Süzme Ağırlık) 250 kilogram
Beyaz Peynir 1.200 kilogram
Yumurta ( Ambalajlı 63-72 Gr) 18.000 adet
Puding (paketli toz) 180 kilogram
Pastörüze Süt (1 Lt lik) 750 litre
Kuru Fasulye ( iri taneli) 600 kilogram
Barbunya Fasulye (iri taneli) 600 kilogram
Nohut ( 10 Numara ) 550 kilogram
Kırmızı Mercimek 675 kilogram
Yeşil Mercimek 250 kilogram
Pirinç ( yerli ) 4.500 kilogram
Bulgur (Pilavlık) 1.550 kilogram
Bulgur ( Kısırlık ) 50 kilogram
Makarna (500 Gr Ambalajlı) 1.600 kilogram
Arpa Şehriye (500 Gr Ambalajlı) 200 kilogram
Tel Şehriye (500 Gr Ambalajlı) 150 kilogram
Mantı ( Soya Kıymalı) 300 kilogram
Sıvı Yağ ( Ayçiçek Yağı ) 2.900 kilogram
Salça ( 28 * 30 Brix) 900 kilogram
Tuz (İyotlu) 500 kilogram
Konserve Yeşil Fasülye ( süzme ağırlık) 600 kilogram
Konserve Bezelye (süzme ağırlık) 400 kilogram
Garnitür ( süzme ağırlık) 50 kilogram
Kuru Kayısı 120 kilogram
Kuru Üzüm 100 kilogram
Şekerpare 125 kilogram
Karışık Turşu ( Süzme Ağırlık) 400 kilogram
Salatalık Turşusu ( Süzme Ağırlık) 200 kilogram
Yoğurt 3.500 kilogram
Yufka Böreklik ( Günlük) 500 kilogram
Kırmızı Pul Biber 80 kilogram
Karabiber 5 kilogram
İrmik (500 Gr veya 1 kg Ambalaj) 75 kilogram
Un 80 kilogram
Sirke 30 litre
Köfte Harcı 10 kilogram
Margarin 300 kilogram
Ketçap 200 kilogram
Mayonez 30 kilogram
Kekik 3 kilogram
Kimyon 5 kilogram
Karbonat 5 kilogram
Kabartma Tozu 3 kilogram
Ceviz İçi 30 kilogram
Fındık İçi 20 kilogram
Kızarmış Kadayıf 100 kilogram
Vanilya 5 kilogram
Hindistan Cevizi 10 kilogram
Köri (sos) 10 kilogram
Patates 5.000 kilogram
Kuru Soğan 750 kilogram
Ispanak 500 kilogram
Pırasa 450 kilogram
Kabak (kızartmalık) 500 kilogram
Karalahana 250 kilogram
Kıvırcık Marul (kilogram) 200 kilogram
Turp 250 kilogram
Havuç 500 kilogram
Maydanoz ( Kilogram) 50 kilogram
Limon 200 kilogram
Domates 2.250 kilogram
Salatalık 1.500 kilogram
Sivri Biber 400 kilogram
Dolma Biber 300 kilogram
Patlıcan 1.200 kilogram
Taze Fasulye 500 kilogram
Portakal 2.250 kilogram
Mandalina 1.000 kilogram
Elma 2.500 kilogram
Muz 1.250 kilogram
Armut 1.200 kilogram
Taze Üzüm 1.000 kilogram
Karpuz 400 kilogram
Kavun 500 kilogram
Erik 200 kilogram
Nektari 150 kilogram
Kayısı 150 kilogram
Yeni Dünya 150 kilogram
Çilek 150 kilogram
Kiraz 150 kilogram
Sarımsak 10 kilogram
Kemiksiz Sığır Eti 2.500 kilogram
Bütün Tavuk Budu 2.000 kilogram
Baget But 500 kilogram
Tavuk Göğsü ( kemiksiz derisiz filato) 1.000 kilogram
Tavuk Döner (yaprak) 1.100 kilogram
Ekmek (250 gr) 58.000 adet