• İhale No
    2259332
  • İhale Adı
    Hasankeyf İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Hasankeyf İlçesi Irmak Köyü Kanalizasyon Tesisi Yapım İşi
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    03 Ağustos 2021 11:00
  • İdare
    Batman Valiliği
  • İhale İli
    Batman
  • İşin İli
    Batman
  • Yayın Tarihi
    02 Ağustos 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İHALE İLANI

 

HASANKEYF KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN

 

Aşağıda belirtilen iş 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazetede yürürlüğü giren Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 18. Maddesine göre Açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

 

 

1 – İdarenin       

a)  Adı                                   :HASANKEYF KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

b)  Adresi                             :Hasankeyf Köylere Hizmet Götürme Birliği / HASANKEYF

c)  Telefon numarası        :0 488 381 22 17

d)  Faks numarası             :0 488 381 22 26

2 -İhalenin

a) Adı                                    :Hasankeyf İlçesi Irmak Köyü Kanalizasyon Tesisi Yapım İşi

b)Niteliği, türü ve             :NOT: Birim Fiyat Teklif Cetvelinde verilen iş kalemlerinin yapılması

    Miktarı

c) Yapılacağı yer               :HASANKEYF Kaymakamlık Makamı

d) Tarihi ve saati               :03.08.2021 Salı günü saat 11:00’da

3–İhale Konusu                

a) İşin Yapılacağı yer       :Hasankeyf’e bağlı Irmak Köyü

 

b) İşe başlama tarihi        :Sözleşmenin kuruma tebliğ tarihini izleyen 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

c)İşin Süresi                        :İşin süresi, yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren 45 (Kırkbeş) gündür.

 

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

4.1.1. Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.

4.1.2. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi.

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

4.1.3. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.3.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.3.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4. Tüzel veya Gerçek kişilerin idarece hazırlanan idari şartnamenin 10 uncu maddesinde belirtilen (a), (b), (c), (ç), (d), (e) ,(f), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

4.1.5. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.6. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.

4.1.7. Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.8. İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen iş ortaklığı veya konsorsiyum beyannamesi.

4.1.9. Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname.

4.1.10. İhale konusu yapım işinin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.1.11. Tüzel kişi tarafından iş deneyimi göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge.

4.1.12. İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.1.13. İhaleye katılacak olan isteklinin ihale tarihi veya öncesine (Son 15 gün içerisinde alınmış) ait olmak üzere bağlı bulunduğu Sosyal Güvenlik Kurumuna prim borcu ve bağlı bulunduğu Vergi Dairesine vergi borcu olmadığına dair belgenin  (4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 10. Maddesine göre alınacak yazı) ihale dosyasında bulunması ve sunulması zorunludur.

4.1.14. İhaleye katılacak olan istekli ve kanuni vekiline ait (Son 15 gün içerisinde alınmış) adli sicil kaydı.

 

4.2 Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler :

4.2.1-İş Deneyim Belgeleri: İsteklinin son beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az %70 ‘si oranında gerçekleştirdiği veya % 50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin % 50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi,

4.2.2.İsteklinin Organizasyon Yapısına ve Personel Durumuna İlişkin Belgeler: İsteklilerden aşağıda sayısı ve nitelikleri belirtilen personel taahhütnamesi ile istenmektedir.

 

a)            1 İnşaat Mühendisi (Konusunda en az 2 yıl deneyimli)

 

4.2.3.Makine ve diğer ekipmana ilişkin belgeler:

Bu işin yapılabilmesi için gerekli görülen tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman sayısı ve niteliği aşağıda belirtilmiş olup, bu makine ve ekipmanlar işin başlamasından bitimine kadar iş başında bulunduracağına dair Yapı Araçları Taahhütnamesi verilmesi zorunludur. (İhale sonucunda işi alacak olan yüklenici firma veya şahıs sözleşme imzalamadan önce Yapı Araçları Taahhütnamesini noter onaylı olarak idareye sunmak zorundadır.)

 

  1. 1 Ad. Kazıyıcı – Yükleyici
  2. 1 Ad. Kontrol Aracı

 

Yüklenici bu iş kapsamında ve iş başında yukarıda belirtilen ve idarece istenilen araç, makine ve ekipmanları bulundurmak zorundadır.

4.3 Bu ihalede benzer iş kabul edilecek işler: Yapım İşlerinde Benzer İş Grupları Tebliği 11.6.2011 tarihli ve 27961 sayılı Resmi Gazete'de yer alan (A) Altyapı İşleri ; IV. Grup: İçme-Kullanma Suyu ve Kanalizasyon İşleri benzer iş olarak kabul edilir. İhale konusu iş veya benzer işe denk sayılacak Mühendislik Bölümü İnşaat Mühendisliğidir

4.4. Bu ihalede İş Deneyim Belgesi yerine diplomalarını sunmak suretiyle ihaleye girecek olan gerçek kişilerin İnşaat Mühendisi olmaları zorunludur

5- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

6 – İhale dokümanları HASANKEYF İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görülebilir ve aynı adresten temin edilebilir. İhale Dokümanı Bedeli 4.000,00-TL’(DÖRTBİNLİRA)dır. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7 – Teklifler 03.08.2021 Salı günü saat 11:00’da kadar Hasankeyf İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Komisyonu Başkanlığına verilebilir. Posta ile veya iadeli ve taahhütlü olarak teklif verilemez ve bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirilmeye alınmaz.

8 –İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3 ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

9- Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 60 takvim günü olmalıdır.

10- HASANKEYF Köylere Hizmet Götürme Birliği, İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan ve 28 Nisan 2007 gün ve 26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine tabidir. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu,  4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp İhaleyi yapıp yapmamakta ve ihaleyi açık artırma ve indirmeye çevirmede serbesttir. Ancak, İhaledeki yasak fiil ve davranışlar ile cezalara ilişkin hususlarda, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun ilgili hükümleri uygulanır.

11- Ortak girişimler ihaleye teklif veremez.

 

27.07.2021

 

 

Şenol ÖZTÜRK

Kaymakam

Birlik Başkanı

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim