• İhale No
    2328477
  • İhale Adı
    HEMODİYALİZ TAŞIMA HİZMETİ
  • Sektör
    Araç Kiralama -Personel Taşıma Hizmeti
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    22 Ekim 2021 17:00
  • İdare
    Muğla Yatağan Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Muğla
  • İşin İli
    Muğla
  • Yayın Tarihi
    20 Ekim 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

           
           
 
 

SAĞLIK BAKANLIĞI
MUĞLA VALİLİĞİ
MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜMÜ
Yatağan Devlet Hastanesi

İLGİLİ FİRMALARA

 
   

Hastanemizin ihtiyacı olan 2 AYLIK DİYALİZ HASTALARI İÇİN TAŞ Kamu İhale Kanununun 22/d uyarınca ihale edilecektir.Bu işin piyasa fiyat araştırırı, fiyatlarının karşılarına yazılarak 22.10.2021 17:00 e kadar bildirilmesini rica ederim

S.ffJo

Malzeme Adı

Miktar

B

irimi

Birim

Fiyatı

ToplamTutar

----- 1--

PERSONEL

1x2

şixAy

 

2

I AŞI f KİRALAMA

2

 

Ay

 

 

 

 

 

Gene

(Kd1

Toplam ' Hariç)

 

 

İHTİYAÇ LİSTESİ


Teklif Eden


./.


/.201.. Kişi Oda/


irma Adı veya Ticaret Ünvanı/Kaşe/İmza


 

♦Ödemelerimiz en az 180 gündür.

MUĞLA YATAĞAN DEVLET HASTANESİ

Atatürk Mah. Mustafa Kemal Atatürk Bul.. No:82 48500 Yatagan/Muâla

Tlf: (0252)5725034Fax: (0252)5726636e_mail: yatagansatinalma@hotmail.com

 

MUĞLA

YATAĞAN DEVLET HASTANESİ

DİYALİZ HASTALARI TAŞIMACILIK HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

A)      1. GENEL HÜKÜMLER: Bu şartname; Yatağan Devlfet Hastanesi Diyaliz Servisine müracaat eden hastalara sunulan sağlık hizmetinin aksatılmadan zamanında verilmesi ve kalitesi ile hasta memnuniyetinin arttırılması amacıyla gerekli transportların yapılması için evlerinden sağlık kuruluşuna ve sağlık kuruluşundan evlerine hasta taşıma işidir.

2.          Metin Kutusu: : 'acaat eden hastaların tedavileri anan aracın sürücü dahil, araç kiralanmasıdır.KAPSAM: Yatağan Devlet Hastanesi Diyaliz Servisine müı amacıyla hastaneye geliş ve dönüşlerinin sağlanması için kirdi ve sürücü çalışma şartları ile aracın diğer giderleri v.b. şartlarla

B)      KİRALANACAK ARACA AİT GENEL ŞARTLAR:

1.     Yüklenici tarafından kiralanacak aracın akaryakıt çeşidi "motorin" olacaktır.

2.          Metin Kutusu: altı artı bir) yolcu kapasiteli re tarafından gerekli görüldüğü zorunludur.Yüklenici tarafından kiralanacak 1 (bir) araç 16+1 (on MİNİBÜS olacaktır. Araç 2016 ve üstü modelde olacaktır. İdaı taktirde koltuk kapasitesi daha yüksek bir araçla değiştirilmesi

3.      Metin Kutusu: aştırma Koordinasyon Merkezi S plakalı personel servis aracıMinibüs tipi l(bir) aracın Muğla Büyükşehir Belediyesi U|l (UKOME) tarafından gerekli izin belgeleri alınmış ve 48 olmalıdır.

4.      Kiralanacak araç yaygın servis ağma sahip olmalıdır.

5.      Yüklenici tarafından kiralanacak aracın periyodik bakımları, egzoz ye normal muayeneleri yapılmış olmalıdır. Bu işlemlere dair evrakları hazır bulunacak ve ruhsata işlenmiş olacaktır. Motorlu taşıtlar vergisi yatırılmış olacaktır.

6.      Yüklenici tarafından kiralanacak araç 7 /24 hastanede bulun ıcaktır.

7.      Metin Kutusu: e standartlara uygun olmalıdır.
Lastiklere ait düzenli kontrol e ibraz etmekle yükümlüdürler, ğında aracın kış lastiği takılarak
Yüklenici tarafından kiralanacak aracın lastikleri yeni v Standartların altına düşen lastikler yenisi ile değiştirilecektir, sonuçları ve lastik değişimine ait belgeleri zamanında idareı İdarenin lüzum görmesi halinde 1 Aralık - 1 Nisan tarih aralı hizmet vermesi yüklenici tarafından sağlanacaktır.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             
   
 
   
 
   

11. Yüklenici tarafından kiralanacak araçda; 2918 sayılı "Kaıayolları Trafik Kanunu" ile 02.09.2004 tarih ve 25571 sayılı resmi gazetede yayırlanan "Karayolları Trafik Yönetmeliğinde" ve mevzuata göre hazırlanan 21.10.2004 ve 25620 sayılı resmi gazetede yayınlanan "Araçların İmal Tadil ve Montaj Hakkında Yönel melikte" belirtilen standart, nitelik ve sayıda araç, gereç ve malzemeler her an kullanılabilir durumda bulundurulmalıdır.

 
 
   
 
   
 
   
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   

Yardımc-i*'

Ya»         ,T«rt Hastam*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.     Hemodiyaliz merkezinde tedavi olacak engelli hastaların bulu: aracını kullanımını kolaylaştıracak düzenlemeler yapılmalıdır, taşıtta yeterli teknik donanını yoksa uygun donanıma sahip bir an ve hastaneden eve taşınması başka bir uygun araç tarafından sa] bedeli yüklenici firma tarafından ödenecektir.

20.     Metin Kutusu: nması halinde hastanın nakil Bu hastaların taşınması için acın hastayı evden hastaneye glanacaktır. Bu aracın taşımaMetin Kutusu: , vergi borcu yoktur belgesi, durumda yüklenici firmaAracın trafikle ilgili muayene, sigorta, taşıt pulu, maliye kaydı kasko ve benzeri işlemler her zaman eksiksiz olacaktır, akşi sorumludur.

21.    Gerekli temizlik malzemeleri araçda bulunmalıdır. Araç her önce yıkanmış, tozu alınmış, kirli koltukları temizlenmiş ve arajç Temizlik durumu idare tarafından görevlendirilecek olan üyelerinden biri tarafından günlük denetlemeye hazır olmalıdır.

22.    Metin Kutusu: erine göre tayin edilen ve o içerisinde görülebilecek birAracın imal, tadilat ve montajı hakkındaki yönetmelik hüküm 1 araca ait tescil belgelerinde gösterilen oturulacak yer adedi aracın yere yazılarak sabit şekilde monte edilmelidir.

Metin Kutusu: çalışır durumda olmalıdır, üyelerinden biri ve/veya23. Aracın kilometre, araç içi kamera sistemi, sayaç ve saati Lastik ve ekipmanları hastane baş şoförü ve/veya komisyon hastanenin belirlediği bir görevli tarafından ayda bir kontrol edilecektir. Eksiklik varsa en kısa zamanda yüklenici firma tarafından tedarik edilmelidir.

24.    Araç içerisinde lüzumsuz aksesuar olmamalıdır. (Perdeler bakteri üretmektedir).

25.     Metin Kutusu: kalorifer, stepne, mevcut ,s. çalışır durumda ve faalLüzumlu malzemelerin tamamı (silecek, aydınlatma, sinyal aracın kar zinciri, kriko, yangın söndürme cihazı, çekme halatı a olmalıdır.

26.    Araç içinde diyaliz hastalarında kullanılmak üzere bir ilk yardım çantası olmalıdır.

27.    Araç koltukları en az ayda bir defa yüklenici firma tarafından te mizletilmelidir.

28.    Hizmet alımına konu taşıtın çalınması, kaza yapması ya ela onarım veya periyodik bakımlarının uzaması ve benzeri nedenlerle hizmetin verilememe iurumunun ortaya çıkması hallerinde; Yüklenici hizmet aksamasına sebebiyet vermeden bu şartnamede belirtilen özelliklere sahip başka bir hizmet taşıtın, 1 (bir) iş günü içerisinde tıhsis etmek zorundadır.

29.    Araç arıza/bakım/onarım durumunda yüklenici tarafından araç temini yapılamaması

Metin Kutusu: Iralayacak ve ödemesinidurumunda idare aynı özellikteki bir aracı başka bir yerden yükleniciden mahsuplaştıracaktır.

30.              Yüklenici tarafından kiralanacak araç hizmet alımı süresince araç ruhsatının aslı, periyodik bakım dosyasının fotokopisi, zorunlu trafik sigortası ve Kasko sigorta poliçeleri, motorlu taşıtlar vergisi makbuzu fotokopileri ile beraber idareye teslim edilecektir.

Metin Kutusu: tos»"*0*Pı n.t— yardımcısı

w                         Hastane*»

Yata(r

31.     Yüklenici, GPRS sistemini hizmet verecek araca kurulumu yapmak zorundadır. GPRS sisteminin çalışması için gerekli şartların yerine getirirken (kutulumda ve sistemin çalıştığı süreç dahil olmak üzere) masrafları karşılamakla yükümlüdür.

32.     Metin Kutusu: raporlar çıkartabilmektedir.
D lan araç içi kamera araca sürekli çalışır halde kalmalı, takip edilmelidir.Kamera ilişinde arızayı gidermek ve
GPRS sisteminde, idare istediği zaman geçmişe yönelik Ayrıca kat edilen mesafe sistemde izlenebilir olmalıdır.

33.     Araç içini ve dışını çekebilen en az 32 GB hafıza kartı kurulmalıdır. Kamera sistemi araç kontağı açıldığından itibaren hizmet süresi içerisinde yolcular ve şoföre ait kayıtlar sürek sistemine ait arıza,aksaklık durumlarında yüklenici 1 gün içe kamera sistemini aktif hale getirmekle yükümlüdür.

C)    YÜKLENİCİ VEYA SÜRÜCÜDE ARANACAK ŞARTLAR:

1.     Şoförler 25 yaşını doldurmuş ve 65 yaşından gün almamış olacaktır. Sözleşme süresi içinde 65 yaşından gün alan personel yeni personel ile değiştirilecektir.

2.     Yüklenici Yatağan Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak çalıştırıl ıcak sürücü hastane işyeri disiplin ve kurallarına aynen uyacaktır.

3.     Metin Kutusu: inin belirlediği görevliler yükleniciye yazılı olarak aktır.Yükleniciye ait araç ve sürücü Yatağan Devlet Hastanesi tarafından kontrol edilecek, tespit edilen olumsuz durum bildirilecek, gerekli olan önlemler yüklenici tarafından derhal alma:

4.     Metin Kutusu: 8 sayılı Karayolları Trafik en az 3 (üç) yıllık sürücüYüklenici çalıştıracağı sürücüleri özenle seçecek, sürücüler 29 Kanunu ve yasal mevzuat gereği kullanacaklar araç cinsine göre belgesi ile SRC belgesine ve diğer belgelere sahip olacaktır. Süı üçüler Karayolları Taşıma Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olacaktır. Sürücülerin sağlık durumları, arazi ve çalışma şartlarına uygun olacaktır.

5.     Yüklenici veya tarafından görevlendirilen sürücü kılık ve kıyafeti temiz, hal ve hareketleri toplum kurallarına uygun olacaktır. Kıyafetlerinin üzerine tek rmk ve tek tipte üzerinde “YATAĞAN DEVLET HASTANESİ” yazılı yelek temini yükleniciye aittir.

6.       Uyumsuz ve uygunsuz kılık kıyafet ve davranış halinde olan sürücülere görev yaptırılmayacaktır. Ayrıca hastalarla hasta psikolojisi göz önünde bulundurularak iletişim kurulacaktır.

7.     Yüklenici veya söz konusu araç, kiralama işinde çalıştıracağı süıücü personeli ve en az bir adet olmak üzere yedek personelin güvenlik soruşturmasını yaptıımak, ikamet adresleri ile nüfus cüzdan suretleri ve savcılık iyi hal kağıtlarını temin edip bir dosya halinde hastane idaresine vermekle hastane idaresi de bunları kontrol etmekle yükümlüdür.

8.     Metin Kutusu: »ÖS*Metin Kutusu: —Araç sürücüsü görev halindeyken görevli personel veya hastalarla diyalog halinde olmamalıdır.

iTERDÖKEN

1    IÖH80357

Metin Kutusu: Vat »4Yafdt«'c,s' Hastan»»'

 

 

 

                                         
   
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   

14.   Araç sürücüsü hastanın araca binme, inme ve diyaliz salonuna taşınmasında hasta veya yakınlarına yardımcı olacaktır.

15.   Taşıtlarda radyo, teyp ve benzeri yayın aletlerinin sesi haş aları rahatsız edecek şekilde yükseltilmeyecektir. Araç içinde sigara içilmeyecektir.

 
 
   
 
   
 
   

18. Sürücü, hastanede hastane idaresi tarafından hastalar için satın alınan/çıkan yemeklerden normal mesaiye geldiği günler için öğlen ve akşam yemeği ol araç yararlanacaktır.

 
 
   
 
   

20. Şoförlerin maaşı mevcut asgari ücretin %20 fazlası ödenecek olup , yemek ücreti ön görülmeyecektir.

 
 
   

ÖKEN

Mo 180357 -Yardtn'cıs1 foet Hastanesi

 
   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21. Sürücüler servis saatleri dışında hastanenin belirlediği y içerisinde gerekmedikçe dolaşmayacaktır. Sürücülerin izinli ya iş aksatılmamak üzere yüklenici önceden sürücü bulundurmak ve

D)     Metin Kutusu: elrden ayrılmayacak, hastane raporlu olduğu durumlarda temin etmek zorundadır.Metin Kutusu: diNAKİL ARACIYLA TAŞIMACILIK YAPANLARIN YÜKÜMLÜLÜKLERİ

Metin Kutusu: tedbirler alınarak taahhüt ita başka herhangi bir yolcu a bir kişi) idarenin bilgisi1. Hastaların oturarak rahat bir yolculuk yapmasını sağlayacak edilen yere kadar götürüp getirilecek ve nakil hizmeti sırasında ta ? alınmayacaktır. İhtiyaç talep eden hastaların yakınları (en faz| dahilinde servis aracını kullanabileceklerdir.

2. Aracın fenni ve teknik muayenesi araç sahibi tarafından zamanında yaptırılacak olup, aksaklıklardan yüklenici sorumludur.

Metin Kutusu: 3. Yüklenici tarafından, çalıştıracağı araç sürücüsünün sı: değerlendirme belgesi ve sağlık raporu belgelerinin tasdikli bir fct sürücüsünün ticari araç kullanır belgesi (SRC 2) hastane idaresi idaresi de bu belgeleri lüzum gördüğünde kontrol etmekle yükü:rücü belgesi, psikoteknik okopisini, çalıştıracağı araç ine ibra edecektir. Hastane

jnlüdür.

 
 

4. Yüklenici tüm hastaları evlerinden alarak hastaneye ve işlemleri bittikten sonra hastaneden evlerine bırakacaktır.

Metin Kutusu: edbirlerini zamanında alma, y ikümlüdür. Hizmetin ifası an kazalardan yüklenicinin6. Yüklenici hiçbir ihbar ve ikaza gerek kalmadan gerekli t kazalardan korunma yöntemlerini sürücülerine öğretmekle sırasında ihmal, dikkatsizlik gibi her türlü nedenlerden kaynaklajı; kendisi sorumludur.

7.    Yüklenici iş kanunu, iş sağlığı ve iş güvenliği tüzüğü hü|< sağlığını korumak üzere her türlü sağlık tedbirlerini alacak çalışmasına izin vermeyecektir. Sürücüler her yıl iş sağlığı ve gıvenliği zorunlu eğitimlerini alacaklardır. Sürücünün tüm hakları ile ilgili mali ve hukuki sorumluluklar yükleniciye aittir. Yüklenici iş sırasında meydana gelecek hasar ve zarar tazmini ile mükelleftir. Aracın kullanımında meydana gelebilecek hasarlar 3üncü şahıslara verilecek her türlü maddi ve manevi tazminat ve cezalar yüklenici yükleniciye aittir.

8.    Aracın her türlü vergisi, sigortası, resmi harcı yüklenici firmaya ait olup, kullanım süresi boyunca araçla ilgili eksikliklerden ve/veya sürücü hatalarından caynaklanan her türlü trafik cezaları yükleniciye aittir.

9.   

 
 

Mesai bitimi hizmet aracı idarenin belirleyeceği yerlerde hastane otoparkına bırakılacaktır. Araç yedek anahtarları idareye teslim edilecektir.

günü içerisinde ödeyecektir. Çalışan elemanlarının aylık ve içerisinde ödendiği taktirde geçen her gün yüklenicinin ilgili yi imzalanan sözleşme tutarından %1 (binde bir) oranında cezai kesin

11.      Metin Kutusu: aaş ve yollukları bu süre l|klenicinin ilgili hastane ile iti yapılacaktır.Metin Kutusu: mYüklenicinin bu şartnamede yazılı hususlardan gerçekleştirmedikleri ile ilgili sağlık tesisi bir tutanakla tespit eder. Bu tutanakla tespit edilen her bir madde ik eksiklik için ilgili sağlık tesisi yüklenicinin ilgili hastane ile imzalanan sözleşme tutarından yerine getirilmeyen her maddesi için %1 (binde bir) oranında cezai kesinti yapılacaktır.

12.     Metin Kutusu: a sözleşme bedelinin % 30İdare tarafından kesilecek cezanın toplam tutarı hiçbir durumc unu (yüzde otuz) geçmeyecektir.

13.     

 
  Metin Kutusu: ayın sonunda aylık olarak e|cektir. Hastane idaresi bir ederek yükleniciye ödeme

Yüklenici kiralama hizmeti hak edişleri için hizmet verilen birim fiyat şeklinde fatura edilerek hastane idaresine teslim ed önceki ayın işçi ödemelerini sigorta ve vergi ödemelerini kontrol yapacaktır.

D) İŞİN YAPILACAĞI YER VE SERVİS GÜZERGAHLARI

1.     Servis güzergahları Ek-1 listede belirtilmiştir.

2.     Çalışma saatleri haftanın 6 (altı) günü (Pazar hariç) ve resmi ta il günleri dahildir. Sürücü araç seyir defteri tutacaktır. Hastane ile servis hizmeti sağladığı güzergah Sağlık Bakanlığı Yataklı Tedavi Kurumlan İşletme Yönetmeliğinde belirtilen aıacın, gidiş-geliş tarih ve saatleri, akaryakıt miktarı ve giderleri, güzergahlarda yaptığı kilometre araç seyir defterine işlenecektir.

3.      Metin Kutusu: 1 gösterilen güzergah dışına yazı ile ikaz edilecektir. Bu değiştirilecek ve söz konusuAraç güzergah dışına çıkmayacaktır. Aracın kurum tarafından çıktığı tespit edildiği takdirde; yüklenici idare tarafından resmi durumun tekrarı halinde; yüklenici tarafından araç sürücüsü tüketilen yakıt yükleniciden tahsil edilecektir.

4.     Metin Kutusu: dakika olmak üzere- ilk Yatağan Devlet Hastanesi n 120 dakikayı geçmesi üt etmelidir.Hastalar evlerinden alındıktan sonra -azami taşıma süresi 120 gurubun sabah saat 08:00 'de; ikinci gurubun da saat 12:30'da Hemodiyaliz Ünitesinde olmaları sağlanacaktır. Taşıma süresini durumunda yüklenici firma bu güzergah için ek araç sağlamayı taahlı

5.     Metin Kutusu: hastaneye gelecektir,
rldeki hasta alım noktaları
Hastalar tedavi saatinden en az 15 dakika, en fazla 30 dakika önce

6.     İdarece gerekli görülürse servis gün ve saatleri, güzergah üzeri değiştirilebilir.

7.     Hasta taşıma işlemi Pazar hariç her gün (Dini ve Resmi bayrarjı tatilleri de dahil olmak üzere) yapılacaktır.

^     f^İ862                                         ü C)\3fesNol80357

2SU#mVard.mc.s.

^ta^Oevtet Hasta                                 v*»ûLk®»vî«t Hastanes-

 

 

 

                 
 
 
 
 
   
 
 
   
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 .SEFER: ÇAMLICA,SARIDERE,BENCİK,YATAĞAN 2.SEFER: DEŞTİN, ŞEREF,YATAĞAN

* SALI - PERŞEMBE - CUMARTESİ GÜNÜ SABAH /ÖĞLE /AKŞAM l.ARAÇ

1.SEFER: TURGUT,HACIBAYRAMLAR,YEŞİLBAĞCILAR,Y ATAĞAN 2.SEFER: NEBİKÖY,MESKEN,KADIKÖY,YAT AĞAN

* Güzergahlar, hastaların adres değiştirmesi, yeni hasta katılımı, hastanın şifası, hastanın vefatı gibi durumlarda değişiklik gösterebilir.

*Diyaliz biriminin yeni kurulması nedeniyle güzergahlarda yeniden değerlendirme yapılabilir, bu durumda yükleniciye yazılı olarak bilgilendirme yapılacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim