• İhale No
    2021/479082
  • İhale Adı
    İl Müdürlüğümüz Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğünce
  • Sektör
    Yem, Gübre, ve Canlı Bitki - Hayvan Alımları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    29 Eylül 2021 10:00
  • İdare
    MUĞLA İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Muğla
  • İşin İli
    Muğla
  • Şikayet Bedeli
    39.403,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    07 Eylül 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
TOHUM SATIN ALINACAKTIR

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

İl Müdürlüğümüz Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğünce "Çayır Mera Islah ve Amenajman Projesi" 2021 Yılı Tohum Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2021/479082
1-İdarenin
a) Adı : TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi : MUSLUHİTTİN BADEMLİK 01 48100 MENTEŞE/MUĞLA
c) Telefon ve faks numarası : 2522141250 - 2522141242
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : İl Müdürlüğümüz Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğünce "Çayır Mera Islah ve Amenajman Projesi" 2021 Yılı Tohum Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : İl Müdürlüğümüz Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürlüğünce "Çayır Mera Islah ve Amenajman Projesi" 2021 Yılı Tohum Alımı(25.000 KG KARIŞIM,3.000 KG LENOX TOHUMU,4.000 KG SÜT OTU,4.000 KG YONCA TOHUMU)
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Muslihittin Mahallesi Hasat Sokak No:1/4 48050 Menteşe / MUĞLA Bodrum İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası Sokak No:3 Bodrum / MUĞLA Dalaman İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. Melek Apt. No:12/2 Dalaman / MUĞLA Datça İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü İskele Mah.Ambarcı Cad.Uslu İşhanı No:12 Datça / MUĞLA Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Tuzla Mahallesi Sadi Pekin Caddesi No:5 Fethiye / MUĞLA Kavaklıdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Bakırcılar Mah. Hükümet Konağı Kat 2 Kavaklıdere / MUĞLA Köyceğiz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gülpınar Mah.Atatürk Cad. No:72 Köyceğiz/ MUĞLA Marmaris İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Kordon Caddesi Hükümet Konağı Kat:1 Marmaris/ MUĞLA Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Muslihittin Mahallesi Hasat Sokak Fidanlık Mevkii Menteşe / MUĞLA Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü İsmetpaşa Mah. Zafer Sokak No:19 Milas / MUĞLA Ortaca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Terzialiler Mah. Cumhuriyet Cad. No:51 Ortaca / MUĞLA Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Menekşe Mah. Prof. Dr. Yüksel Özden Cad. No:81-83-85 Seydikemer / MUĞLA Ula İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Köprübaşı Mahallesi, Hükümet Konağı Giriş Kat Ula / MUĞLA Yatağan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Konak Mahallesi Atatürk Caddesi Hükümet Konağı Kat:2 Yatağan / MUĞLA
ç) Süresi/teslim tarihi : Sözleşme imzalanmasına müteakip 20 gün sonra teslim edilecektir sözleşme imzalandıktan 20 gün sonra alınan tohumlar Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ve Teknik Şartnamede Belirtilen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine teslim edilecektir
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme Tarihinden 1 gün sonra iş başlangcı yapılacaktır.


3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 29.09.2021 - 10:00
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Odası


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

Adi Fiğ ve Yulaf Dışındaki  tohumlar tarım ve orman Bakanlığı tarafından verilmiş sertifikaya sahip olmalıdır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Adi fiğ%35+yembezelyesi%35+yulaf%15+tritikale%15) 1 adet Ambalajı 25 kg olacak şekilde karışım yem bitkisi tohumu 25.000 kilogram
Lenox tohumu 3.000 kilogram
Korunga tohumu 3.000 kilogram
Süt Otu (Lolium Multiflorum) tohumu 4.000 kilogram
Yonca tohumu 4.000 kilogram