• İhale No
    2516891
  • İhale Adı
    Kağızman İlçesi- Çeperli, Çallı, Altungedik, Keşişkıran ve Esenkır Köylerine İçme Suyu Onarım/Yapım İşi ihalesi
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    17 Ağustos 2022 10:00
  • İdare
    Kağızman Kaymakamlığı
  • İhale İli
    Kars
  • İşin İli
    Kars
  • Yayın Tarihi
    10 Ağustos 2022
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 
 
 
Kağızman İlçesi- Çeperli, Çallı, Altungedik, Keşişkıran ve Esenkır Köylerine İçme Suyu Onarım/Yapım İşi, Kağızman İlçe Merkezi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği.
 

İHALE TARİHİ : 17/08/2022 Çarşamba günü - Saat 10.00

İLAN METNİ : İlan Metni İçin Tıklayınız...

 

T.C.

KAĞIZMAN  KAYMAKAMLIĞI

İlçe Merkezi ve  Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

İHALE İLANI

 

Kağızman - 5 Adet Köye İçme Suyu Onarım/Yapım İşi (Çallı Köyü Bayam Mahallesi Depo ve Bağlantı Yapım İşi,Altungedik Afet Konutları İçme Suyu Yapım İşi,Keşişkıran Köyü Seldeden Tahrip olan hatın yeniden yapılması, Esenkır Köyü Seldeden Tahrip olan hatın yeniden yapılması,Çeperli Köyü İsale Hattı Onarımı Yapım İşi) Köylere Hizmet Götürme Birliği ihale yönetmeliğinin 18. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

      1) BİRLİĞİN ADI: Kağızman İlçe Merkezi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı

      2) İHALENİN ADI: Kağızman-  5 Adet Köye İçme Suyu  Onarım/Yapım İşi

      3) NİTELİĞİ TÜRÜ: Onarım İşi/Yapım İşi       

      4) MİKTARI: Yapılacak işler Birliğimizden alınacak  Teknik Şartname ,proje ve mahal istelerindelerinde mevcuttur.  Teknik Şartname, Proje ve Mahal Listesindeki bütün işlerden  istekli/Yüklenici sorumludur.

 

      5) İŞİN YAPILACAĞI YER: Çeperli, Çallı( Bayam Mahallesi),Altungedik Köyü (Afet Konutları),Keşişkıran ve Esenkır Köyleri

   6) İŞE BAŞLAMA VE BİTİRME TARİHİ : Sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İşe başlama tarihinden itibaren bitirilme süresi 60 (Altmış) takvim günüdür.

 

     7) İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER

 

7.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi odası belgesi

7.1.1 Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya sanayi odasından ya da ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

7.1.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğinin odaya  kayıtlı olduğunu gösterir belge,

7.2.  Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri

       7.2.1 Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

 7.2.2 Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu belirtir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

 7.3.  Ticaret Sicil Gazetesi;

 7.4 Şekli ve İçeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu;

İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecektir.

  7.5.  Şekli ve İçeriği idari şartnamede belirlenen geçici teminat,

  7.6. Mesleki ve teknik Yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterleri;

                7.6.1. İş Bitirme Belgesi. İlk ilan tarihinden geriye doğru son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ihale konusu işe benzer işlerdeki deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin, %50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin ve sadece Kamu Kurum ve Kuruluşlardan alınmış iş deneyim belgesi, İş ortaklığında, pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının en az %80’sini, diğer ortakların her birinin ise, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 20’sini, istenen asgari iş deneyim tutarını sağlaması zorunludur. İş ortaklığında, pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının tamamını sağlaması halinde; diğer ortaklar, istenen asgari iş deneyim tutarının % 40’ından az olmamak üzere, benzer işe ait olmayan bir yapım işine ilişkin belge sunabilirler.

Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren standart forma uygun belge,   

        7.6.2 Bu İhalede benzer iş olarak kabul edilecek işler ve benzer işlere denk sayılacak mühendislik ve mimarlık bölümleri;

        7.6.3. Bu ihalede benzer iş olarak Altyapı, Üstyapı, Kanalizasyon ve içme suyu işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.

        7.6.4. Benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri; İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık bölümleridir.

      7.7. Yapı Araçları Taahhütnamesi.

      7.8. Yapı Araçları Bildirisi; yüklenici bu işte çalıştırılmak üzere; 1 Adet kırıcı aparatlı kazıyıcı Ekskavatör, 1 Adet kamyon,  1 Adet betonyer  1 adet Su Tankı ve işin gerektirdiği diğer araç ve gereci bulundurmayı taahhüt edecektir.

     7.9. Teknik Personel Taahhütnamesi.

     7.10.Teknik Personel Bildirisi; yüklenici iş süresi boyunca işin başında inşaat mühendisi, makine mühendisi, makine teknikeri veya inşaat teknikeri gibi teknik personellerden birini bulundurmayı taahhüt edecektir.        

    7.11. 28.04.2007 tarih ve 26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 11 inci maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (e), (f), (g) ve (ğ) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname,

    İstekliler tekliflerini Köylere Hizmet Götürme Birlikleri İhale Yönetmeliğinin 28. Maddesinin 1,2,3 ve 4’ücü fıkralarındaki açıklama hükümlerine göre vereceklerdir. İhale komisyonunca; verilen tekliflerin uygun olmaması halinde, İhale Yönetmeliğinin 38. Maddesinin 2. Fıkrası ve 39. Maddesinin 1 veya 2. Fıkrası hükümlerine göre yeni teklifler isteneceğinden firma yetkilisinin şahsen veya vekâleten ihale salonunda firma kaşesi ile birlikte bulunması gerekmektedir.

7.12.İhale dokümanının satın alındığına dair belge

İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecektir.

   7.13.Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi (faks ve elektronik posta adresi varsa).

  7.14.Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair son teklif verme tarihindeki ay içerisinde düzenlenmiş belgenin aslı.

   7.15. Mevzuat hükümleri uyarınca kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair son teklif verme tarihindeki ay içerisinde düzenlenmiş belgenin aslı.

        7.16. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

        7.17. İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

 

          

       8) İHALE DOKÜMANININ GÖRÜLECEĞİ YER VE HANGİ BEDELLE ALINACAĞI :

İhale dökümanı Kağızman İlçe Özel İdaresinde görülebilir. İhale dokümanını satın almayan ve satın alındığını gösteren banka dekontu olmayan isteklinin teklif zarfı değerlendirilmeye alınmaz. İhale döküman bedelini Kağızman İlçe Merkezi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nın T.C. Ziraat Bankası Kağızman Şubesindeki TR38 000 1 000 343 29764659-5001 nolu hesabına dosya bedeli olarak 3.000,00 (üçbin) TL yatıracaklardır.

       9 )İHALENİN SAATİ, YERİ VE TARİHİ :

                   İhale Tarihi : 17.08.2022 Çarşamba günü  Saat: 10:00’ de

Yeri             :  İlçe Özel İdaresi Toplantı Salonu Kağızman- Kars

       10) TEKLİFLERİN HANGİ TARİH VE  SAATE KADAR NEREYE VERİLECEĞİ:

        Teklifler: 17.08.2022 Çarşamba günü  Saat: 10:00’a  kadar :  İlçe Özel İdaresi  Müdürlüğü Toplantı Salonunda teslim alınacaktır. Bu saatten sonra verilecek teklifler teslim alınmayacaktır.

       11) YATIRILACAK GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI :

 İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Banka teminatı şeklinde verilen teminatların süresi en az 180 takvim günü olmalıdır. Geçici Teminatın nakit olması halinde Kağızman İlçe Merkezi ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Ziraat Bankası Kağızman Şubesi nezdinde bulunan 29764659-5001 nolu vadesiz hesabına yatırılabilecektir.

12) DİĞER HUSUSLAR

12.1 ) İhale dokümanında belirtilmeyen hususlara ilanlarda yer verilmeyecektir.

12.2 ) Bu iş için yapılacak olan sözleşmede hiçbir şekilde temlik verilmeyecektir.

12.3) 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 11. Maddesinin “g” Fıkrası gereğince Terör örgütlerine iltisakı yahut bunlarla irtibatı olduğu Emniye Genel Müdürlüğü Tarafından Bildirilen Gerçek ve tüzel kişiler ile bu kapsamda olduğu Millî İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından bildirilen yurt dışı bağlantılı gerçek ve tüzel kişilerin Birliğimze bildirilmesine mütakip Yüklenicinin yapmış olduğ imalatın % desi ne olursa olasun herhangi bir ödemeya pılmaksızın sözleşme Birliğimizce tek taraflı olarak feshedilir ayrıca protesto çekmeye ve hüküm vermeye gerek kalmaksızın kesin teminatı gelir kaydedilir.

12.4) İhaleyi alan yüklenici damga ve karar pulunu sözleşmeden önce Mal Müdürlüğüne yatıracaktır.

       12.5) bu iş için teknik personellerce kullanılmak üzere bir adet binek araç talep edilecektir. ( 2017 model ve üstü, klimalı ) Bu araç İDARE emrine sunulacaktır. Söz konusu ekipmanı bulundurulmaması halinde idare 5.000,00 TL (beşbinTL) kesinti yapma hakkına sahiptir.

          12.6) Yüklenici Firma Tarafından bahsi geçen işte kullanılacak olan boruların, tüm dayanım testleri öncede yaptırılmış olup test sonuçları rapor halinde iş başlamadan önce idareye sunulacaktır. Ayrıca uygulama esnasında teknik personelce gerekli görülmesi durumunda; teknik personelin belirleyeceği herhangi bir fabrikada tüm dayanım testlerden tekrar yaptırılacaktır. Bu durumda oluşacak masraflar yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.

12.7 ) İhale, yeterlik kriterlerini taşıyan yerli isteklilere açıktır.

12.8) Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. İş ortaklığı ihaleye teklif verebilir.

12.9) İhale Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine göre yapılacaktır.

12.10) İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.  

12.11) İhale dokümanında belirtilmeyen hususlara ilanda yer verilmemiştir.

12.12) Fiyat farkı verilmeyecek

 

 

 

 

                      İlgililere duyurulur.           

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim