• İhale No
    2020/495460
  • İhale Adı
    KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ
  • Sektör
    Konfeksiyon, Tekstil, İş Güvenliği Malzeme ve Ekipmanları
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Ekim 2020 10:00
  • İdare
    Tapu ve Kadastro IV. Bölge Döner Sermaye İşletmeleri
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    23 Eylül 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

TAPU VE KADASTRO IV. BÖLGE DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/495460
1-İdarenin
a) Adresi : Beyazıt Mahallesi Ankara Yolu Caddesi Duaçınarı mevkii 284 16330 YILDIRIM YILDIRIM/BURSA
b) Telefon ve faks numarası : 2242210305 - 2242213465
c) Elektronik Posta Adresi : bursadosim@tkgm.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 14 kalemde bay-bayan koruyucu giyim malzemesi alımı.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici 30(otuz)takvim günü içerisinde; idarece kendisine verilecek Personel isim (icmal) listesinde belirtilen her bir çalışana; İdarenin uygun göreceği yerde veya teklifinde belirttiği teslimat noktalarında(mağazalarda) KGYM’lerin teslimatını gerçekleştirecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra yüklenici 30(otuz)takvim günü içerisinde; idarece kendisine verilecek Personel isim (icmal) listesinde belirtilen her bir çalışana; İdarenin uygun göreceği yerde veya teklifinde belirttiği teslimat noktalarında(mağazalarda) KGYM’lerin teslimatını gerçekleştirecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Beyazıt mahallesi Ankarayolu caddesi no 284 Yıldırım /BURSA
b) Tarihi ve saati : 26.10.2020 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

1.İstekliler ihalenin tamamına teklif vereceklerdir. Kısmi teklif kabul edilmeyecektir.

2.Bu ihaleye; teklif edilen KGYM ürün gruplarının satıldığı mağaza, mağaza zincirleri veya mağaza zincirlerinin yetkili bayileri teklif verebilirler.

3.Bu ihaleye; KGYM verilecek personelin renk ve beden tercihlerini yapabilmeleri,  ürünlerin hızlı bir şekilde  mümkün olduğunca mesai arası olan öğlen tatillerinde teslimatın sağlanabilmesi,ayrıca KGYM verilecek personelin önemli bir  bölümünün Yıldırım İlçesinde bulunan Bölge Müdürlüğümüz hizmet binasında  görevli olması ile diğer ilçelerdeki personel sayıları da dikkate alınarak mümkün olduğunca en yakın konumdaki mağazadan ürünlerin temininin sağlanması  amacıyla ,  1 (bir) tanesi Yıldırım İlçe sınırları içerisinde olmak şartıyla BURSA il sınırları içerisinde teklif verdiği ürünlerinin satıldığı en az 4(dört) mağazaya sahip olan, bunlardan en az 2 tanesi Alışveriş Merkezinde (AVM) bulunan  istekliler teklif verebilir. İstekliler mağaza bilgilerini Ek-5 te bulunan  Teslimat Yeri Bilgi Formunda belirterek teklife ekleyeceklerdir.Ayrıca İsteklinin belirttiği mağazalarının 1(bir) yıldan fazla faaliyetini sürdürdüğünü belgelemesi de  gerekmektedir.

4.İstekliler,İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeleri,
Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeleri teklife ekleyeceklerdir.

5.Bu ihaleye yukarıdaki şartları taşıyan bir mağaza zinciri ile anlaşması bulunan isteklilerde teklif verebilir. Ürün ve hizmette aynı standardın sağlanması açısından yalnızca bir mağaza zinciri ile anlaşma yapılanlar kabul edilecek olup, birden fazla farklı ünvanlı mağaza zinciri veya farklı ünvanlı mağazalar ile anlaşma yapan istekliler teklif veremeyecek olup teklif sunsalar bile teklifleri geçersiz sayılarak red edilecektir. Mağaza zinciri ile anlaşması bulunan istekliler; anlaşma yaptığı Firmanın kendilerine hitaben düzenlenmiş, şekli ve içeriği Ek-4’da görülen anlaşmayı imzalatarak teklifi ile birlikte İdareye sunacaktır. Anlaşmada bulunan imzaların, imzalayan kişilere ait olduğunu doğrulamak amacıyla noterden onaylı imza sirküleri/imza beyannameleri de teklife eklenecektir.

6.İstekliler teklif ettikleri Koruyucu Giyim Malzemelerinin marka, model ve imalatçısının bilgilerini bu şartnamenin eki olan “KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ BİLGİ FORMU”nda açık olarak belirtecektir ve teklifi ile birlikte ihale dosyasında sunulacaktır.

4.3.1.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

İstekliler, Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen Tescilli Marka Mağaza olduğunu gösteren “Marka Tescil Belgesi’ni” teklifleri ile birlikte sunacaktır. Sunulan Tescilli Marka Mağazalarının, Tescilli Marka Mağazası olup olmadığı Türk Patent Enstitüsünün internet sayfasından kontrol edilecektir.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İdare, tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında, teslimat öncesinde ve teslimat anında KGYM’lerin TeknikŞartnameye uygunluğunu kontrol etmek için her türlü tahribatlı - tahribatsız kontrol, muayene ve analizler için numune talep edebilecektir. Yüklenici muayene için teslim ettiği numune malzemelerinden herhangi bir hak talep etmeyecektir. Tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında talep edilmesi durumunda numunelerin 2(iki) takvim günü içerisinde İdare’ye sunulması zorunlu olup, talep edilmesine rağmen  malzeme numunelerini teslim etmeyen isteklilerin teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.
 Muayene heyetince yapılacak gözle muayenede gerek malzeme gerekse kalıp/kesim yönünden yapılacak değerlendirme neticesinde İstekli tarafından getirilen ürünlerin yeterli bulunmaması halinde İsteklinin teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Muayene heyeti, gerekli görürse Teknik şartnamede belirtilen bütün özelliklere göre teslim edilen malzemelerden bir veya birkaçını, akredite edilmiş kurum/kuruluş/laboratuvara gönderilerek, analiz ve test ettirebilecektir. Analiz ve test masrafları yükleniciye aittir. Ayrıca yüklenici, analiz ve test amaçlı gönderilen malzemelerin yerine yenisini muayene işlemleri tamamlanmadan teslim edecektir.

Denetleme, kabul ve muayene işlemleri hususunda, belirtilen yönetmelik hükümlerinde İdarece karşılanması için öngörülen maliyetler dışında, her türlü malzeme, nakliye, analiz, test, belge, onay, tercüme vb. masrafları yüklenici firmaya ait olacaktır


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Tapu ve Kadastro 4. Bölge Müdürlüğü İşletme Servisi Toplantı Salonu (4.Kat) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Bu Şartname ve ekleri "Teknik Şartname" ile “Sözleşmenin” bir parçası olup, her biri diğerinin tamamlayıcısı olarak birlikte kullanılır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Mont /Kaban (Erkek/Bayan) ( KDV hariç 550 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Arazi Yeleği ( KDV hariç 450TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Bot ( KDV hariç 450 TL kalite değerinde ) 1.019 çift
Atkı ( KDV hariç 100 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Termal Üst İç Giyim ( KDV hariç 131 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Termal Alt İç Giyim ( KDV hariç 150 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Yağmurluk / Rüzgarlık (KDV hariç 550 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Kazak ( KDV hariç 190 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Koruyucu Ayakkabı (Yazlık) ( KDV hariç 392 TL kalite değerinde ) 1.019 çift
Koruyucu Ayakkabı (Kışlık) ( KDV hariç 450 TL kalite değerinde ) 1.019 çift
Bere Şapka ( KDV hariç 115 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Eldiven ( KDV hariç 129 TL kalite değerinde ) 1.019 çift
Pantolon (Yazlık) ( KDV hariç 181 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
Pantolon (Kışlık) ( KDV hariç 189 TL kalite değerinde ) 1.019 adet
27 Ekim 2020

İhale İptal Edilmiş.
IKN : 2020/495460
İptal Nedeni : İhaleye Teklif Veren İstekli Çıkmaması Nedeniyle -
İptal Tarihi : 26 Ekim 2020