• İhale No
    930445
  • İhale Adı
    Labaratuar Servisi Otomatik Kayar Kapı İhtiyacı İçin Alım
  • Sektör
    İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Hırdavat
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    09 Haziran 2015 15:00
  • İdare
    İzmir Asker Hastanesi
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Yayın Tarihi
    02 Haziran 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI WEB SİTESİNDE YAYINLANAN İHALE İLANI
İŞİN ADI :    Labaratuar Servisi Otomatik Kayar Kapı İhtiyacı İçin Alım
İLAN TÜRÜ ve USULÜ:    DOĞRUDAN TEMİN - Doğrudan Temin Alımları
 
İDARE ADI:    İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği
ADRESİ:    İnönü Cad. İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği HATAY-KONAK/İZMİR
TELEFON VE FAX NUMARASI:    +902322625555 - +902322628576
ELEKTRONİK POSTA ADRESİ:    -
 
MALIN NİTELİĞİ VE TÜRÜ:    Labaratuar Servisi Otomatik Kayar Kapı İhtiyacı İçin Alım
MİKTARI:    3    Kalem
MALIN TESLİM YERİ:    İzmir As.Hst.Bştbp.liği Taş.Tük.-733 Mal Saymanlığı
MALIN TESLİM TARİHİ/TARİHLERİ:    15(onbeş) takvim günü.
İhalenin YAPILACAĞI YER:    İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Doğrudan Temin Komisyon Başkanlığı Hatay İZMİR
İhalenin TARİH VE SAATİ:    9/6/2015-15:00
 
İHALE İLANI METNİ  

AÇIKLAMALAR
1. Alım konusu malzemeler İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Doğrudan Temin Komisyonu tarafından uzman üye marifetiyle temin edilecektir. 
2. EK’teki Teklif Mektubu ve Birim Fiyat Teklif Cetveli, Doğrudan Temin Komisyon Başkanlığından veya internetten ilanın çıktısı alınıp doldurularak kapalı zarf içinde doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar İzmir Asker Hastanesi Baştabipliği Doğrudan Temin Komisyon Başkanlığı Hatay İZMİR’e elden teslim edilecek veya postayla gönderilecektir. Faks ile gönderilen teklifler dikkate alınmayacaktır. (Zarfın üzerine isteklinin adı/ticaret unvanı, idarenin adı-adresi ve işin adı yazılacak ve zarfın kapatılan yeri yetkili kişi tarafından kaşelenip imzalanacaktır.)
3. Alım konusu hizmet bütünlük arz ettiğinden ve tek firma tarafından temin ve takip edilmesi hastane menfaatine olacağından istekliler alıma konu hizmetin tamamına teklif vereceklerdir. En düşük teklifi veren istekliden alım gerçekleştirilecektir.Sözleşme yapılmayacaktır.
4. Malzemeler İzmir As.Hst.Bştbp.liği Taş.Tük.733 Mal Saymanlığı depolarına teslim edilecektir. Teslim süresi 15 (onbeş) takvim günüdür. 
5. Ulaşabileceğiniz telefon numaraları: 0 232 262 55 55 – 1800
TEKNİK ÖZELLİKLER
SARMAL KEPENK (MOTORLU PANJUR) SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1. Ölçüleri yaklaşık 200 cm gemnişlik, 150 cm yükseklik şeklinde olacaktır.
2. Kapı Paletleri 77' lik ÇELİK POLİÜRETAN DOLGULU MALZEME olacaktır.
3. Yanlarda, altta ve üstte yalıtımı sağlayan enerji kaybını önleyen lastik contalar bulunacaktır.
4. Anahtarlı manuel alma kolu vasıtası ile elektrik kesintilerinde manuel kullanıma alınabilecektir.
5. Paneller BEYAZ renkte olacaktır.
6. Sarmal Kepenk sistemi KUTULU montaj yapılacaktır.
7. Sistem ANAHTARLI BUTON ile çalışacaktır.
8. Alınan ölçüler yaklaşık mevcut kapı en ve yükseklikleri olup, ölçüler yüklenici firma tarafından yerinde hassas olarak alınacaktır. 
9. Montaj, demontaj, nakliye, devreye alma, eğitim, yatay ve dikey taşıma, montaj sonrası inşaat işleri, söküm yapılan yerlerin yapılan kapıya estetik olarak uyum sağlaması için yapılacak alüminyum kaplama vb yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
10. Yüklenici teklif dosyasında fiyatlandırma yapmış olduğu ürüne ait marka, model ve özellikleri gösteren teknik kataloğu yüklenici firma kaşeleyip imzalayarak idareye sunmalıdır.
11. Garanti süresi içinde 6 aylık rutin bakımlar firma tarafından ücretsiz yapılacaktır.
12. Yüklenici yetkili satıcı ise üretici veya distribütör firmadan onaylı yetkili satıcı belgesini, idareye sunmalıdır.
13. Yüklenici teklif vermeden önce montaj yerlerini ve yapılacak işleri yerinde görmeli ve Levazım Mal Saymanlığından yer görme belgesi almalı ve bu belgeyi teklif dosyasına koymalıdır. İşin akışında montaj yerlerinin tesviyesi terazide olacak, yüklenici montaj sonrası atıkların temizliği, hasar gören ekipmanların yenilenmesini bedelsiz yapacaktır.
14. Yüklenici arıza durumunda en fazla 24 saat içinde arızaya müdahalede bulunmayı taahhüt etmelidir.
15. Yüklenici her türlü imalat, montaj ve işçilik hatalarına karşın teslimden itibaren 2 yıl ücretsiz bakım ve onarım hizmeti ve 10 yıl süre ile her türlü yedek parçayı temin etmeyi taahhüt etmelidir.
16. Yüklenici teknik elemanı hastanemizin belirleyeceği görevlimize detaylı teknik eğitim verecektir. 
17. Yüklenici teslim ettiği otomatik kapıya ait Türkçe teknik el kitapçığını teslim edecektir.
18. Yüklenici TSE, ISO 9001:2008, CE ve TUV belgelerinden en az üçünü dosyasında teslim edecektir.
19. Montaj işlemi Kan Alma Kayıt Kısmının yoğunlukları gözetilerek idarenin belirleyeceği gün ve saatte yapılacaktır.
20. Demontajı yapılan pencere sağlam ve eksiksiz olarak idareye teslim edilecektir.


OTOMATİK KAYAR KAPI TEKNİK ÖZELLİKLERİ


A-1) MOTOR GRUBU TEKNİK ÖZELLİKLERİ
1- Mekanizma ve motor gurubu soldan sağa veya sağdan sola doğru tek kanat kayacak şekilde veya ortadan iki yana çift kanat kayacak şekilde açılmaya uygun olmalıdır. Kapı kanatlarının nasıl olacağı yerinde görülecektir.
2- Motor manyetik alan oluşturmayan ve bakım gerektirmeyen DC tip motor olmalıdır. Güç harcaması en az 80W ile en fazla 200W arası; çalışma voltajı 220V AC, 50Hz olmalıdır.
3- Otomatik kayar kapı motoruna en az 5 yıl yüklenici firma garanti vermelidir.
4- Motorda enerji tasarrufu sağlayan ve gücünü attıran ses çıkartmayan kapalı tip redaktör bulunmalıdır.
5- Mekanizma -15C ile +50C ortam sıcaklığında çalışmaya uygun olmalı, mekanizma %65 bağıl nem ortamında çalışmaya uygun olmalı, koruma sınıfı asgari IP23 olmalıdır
6- Otomatik kapı mekanizması tek motor ile her biri 120 kg ağırlığındaki 2 adet kanadı veya 150 kg ağırlığındaki tek kanadı rahatlıkla çalıştırabilecek nitelikte olmalıdır. 
7- Otomatik kapı mekanizması Çift kanatta 3000mm, tek kanatta ise 2000mm kapı genişliğini sağlayabilmelidir. 
8- Kapı kanatları sessiz ve sarsıntısız çalışabilecek, kanat açılma hızı tek kanat için 600mm/sn çift kanat için 1200mm/sn hızına ulaşabilecektir. Güvenlik nedeniyle kanatların açılma hızı kapanma hızına göre daha hızlı hareket etmelidir. Kanatların açılma ve kapanma hızları kontrol paneli üzerinden kolaylıkla ayarlanabilir olmalıdır.
9- Mekanizma alüminyum gövdesi taşıma kapasitesi en az 240kg olmalı, Mekanizma gövdesi alüminyum malzemeden imal edilmeli, duvara veya sabit doğramaya bağlanan kenar en az 5mm et kalınlığında olmalı ve taşıma kapasitesini arttırıcı olarak kaburga teşkil eden girintiler olmalıdır.
10- Motor kapı kanatları kapandıktan sonra baskı yaparak kanatların zorlama sonucunda açılmaması sağlanmalıdır. Motorun kuvvetini yenecek bir güç ile kanatların açılması durumunda ise bu gücün ortadan kalkması ile birlikte kanatlar tekrar kapanmaya geçmelidir.

A-2) MEKANİZMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ
11- Mekanizma kanatları gerektiğinde elektronik olarak kilitlenmesi amacıyla elektromekanik kilit bağlanabilir olmalıdır. 
12- Mekanizma mikroprosesör kontrollü olarak açma ve kapama limitlerini otomatik olarak belirleyecektir. Durma yavaşlatma gibi noktaları mekanik swichtlerle tayin etmeyecektir.
13- Herhangi bir aksilik halinde ( kanadın sıkışması vb.) motor ve mikroprosesör zarar görmesini engelleyecek otomatik koruma sistemi olmalıdır. 
14- Elektrik kesilmesi halinde ve kanat engel ile karşılaştığında ne yapması gerektiğini belirleyebilmelidir. 
15- Elektrik kesilmesinde kapı manüel olarak açılıp kapanabilmelidir veya buna gerek duymadan açacak bir çalıştırıcı mekanizması olmalıdır. Tüm kapılarda akü olacaktır. Akü elektrik kesintilerinde 1 saat içinde en az kapıyı 50 kez açılıp kapatmalıdır.
16- Mekanizma açılma mesafesi stoper (durdurucu) ile ayarlanabildiği gibi stopersiz olarak ta yapılabilmelidir.
17- Mekanizma fren ve yavaş hareket alanları mutlaka olması gerektiği gibi standart ayarda veya ayarlanabilmelidir.
18- Kanatlar gerektiğinde kilitli kalmalı ve bu durumda elektrikler kesildiği takdirde de kilitli kalmalıdır. Yangın yönetmeli gereği içeride kalan kişileri dışarı çıkmasını sağlamak amacıyla kilit kurtarma kolu olmalı ve akü sistemi ile desteklenmelidir.

A-3) TAŞIYICI AKSAM TEKNİK ÖZELLİKLERİ
19- Her bir kanat mekanizmaya 2 noktadan bağlanmalı. Bağlantı noktalarında toplamda 4 vida kullanılmalıdır. Her bir bağlantı noktasında 3 teker bulunmalıdır. (Her kanat toplamda 6 teker ile mekanizma rayına bağlanmış olmalıdır.) Bu tekerlerden 2 tanesi alt veya üst raya, 1 tanesi de ters kuvveti yenecek şekilde rayın diğer tarafına basmalıdır. Bu sayede kanadın raydan çıkması engellenmiş olmalıdır. 
20- Kapı tekerlekleri ve aksamlarında kullanılacak olan sert plastik ürünleri anti-statik olarak hareket ettikçe üzerine toz çekmemelidir. 
21- Taşıyıcı tekerlekler rayı asla aşındırmamalı ve sessiz çalışmalıdır.
22- Zaman içerisinde (minimum 2 yıl ) aşınan tekerlekler çok basit bir şekilde değiştirilebilmelidir. Tekerler temin ve değişimi ücretsiz 5 yıl sağlanmalıdır.
23- Mekanizma içerisinde kullanılan avare makaralar ve taşıyıcı sistemler vibrasyonu süspanse edebilir özellikte olmalıdır.
24- Kanat altında kanadın duvara yaslanmasını sağlayan kılavuz olmalı ve bu kılavuz ayarlanabilir olmalıdır.

A-4) KONTROL PANELİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ
25- Kapının tüm fonksiyonları mekanizma kapağı açılmadan dış ortamda bulunan LCD'li tuş takımı üzerinden kolaylıkla ayarlanabilir olmalı ve herhangi bir arıza durumunda bu tuş takımı arızanın yerini göstermelidir. Aynı zamanda tuş takımı kapının tam açık, tam kapalı, tek yönlü geçiş, kısmi açılma, açılma ve kapanma hızlarının ayarlanması, yaz ve kış konumlarının seçilmesi, mekanizmanın kullanım sayıları, hata kodlarının görülmesine imkân vermelidir. 
26- Mekanizma kapağını açmadan görüntülü tuş takımı üzerinden aşağıda belirtilen fonksiyonları programlama yapılabilmelidir.
a. OTOMATİK : Her iki yönden geçişe izin vermelidir.
b. KİLİTLİ : Her iki yöne veya tek yöne kartlı veya şifreli geçişe izin vermeli ve kanatlar elektronik olarak kilitlenmelidir.
c. SÜREKLİ AÇIK : Kanatlar sürekli açık durumda kalmalıdır.
d. MANUEL : Kanatlar el ile rahatlıkla açılıp kapanmalıdır.
e. TEK YÖNLÜ GEÇİŞ : Sadece çıkış yönünde veya sadece giriş yönünde geçişe izin vermelidir.
f. KISMI AÇILMA : Kanatlar daha önceden ayarlanan mesafe kadar açılmalıdır.
27- Gerektiğinde kısmı açılma mesafesi (mekanizma kapağı açılmadan ) Tuş takımı üzerinden %5 ile %100 arasında ayarlanabilir olmalıdır.
28- Tuş takımı, yetkisiz kişilerin ayarları değiştirmemesi amacıyla özel bir şifre ile kilitlenebilir olmalıdır.
29- Tuş takımı yardımıyla kapının kurulumda itibaren kaç kez açılma ve kapanma yaptığı kolaylıkla okunabilir olmalıdır.
30- Mikroprosesör kontrol ünitesi mekanizmanın çeşitli bölümlerinde meydana gelebilecek elektronik veya mekanik arızaları LCD göstergeli tuş takımı sayesinde hata kodlarını göstermelidir. LCD ekranda belirlenen hatalar mekanizma kapağı açılmadan okunabilmelidir.

A-5) EMNİYET SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ
31- Kapının radar görme alanı dışında kalan kişi ve cisimlere çarpmasını önleyecek bir emniyet sistemi olmalıdır. Bu sistem kapı arasında bir kişi veya cisim durması halinde kapının kapanmasını önlemeli, kapı tam olarak kapandığında ise devre dışı kalmalıdır. Ayrıca kapı kapanırken son anda araya girmeye çalışan kişileri emniyete almak için mekanizmanın kanatları arasında sıkışmaya karşı elektronik emniyet sistemi olmalıdır. Bu sistem kapılar kapanırken bir engele çarpması halinde elektronik olarak motoru ters yönde döndürerek kapının geri açılmasını sağlamalıdır.
32- Emniyet fotoseli her otomatik kayar kapıda 1 adet kullanılacaktır.
33- Emniyet fotoselleri arada herhangi bir başka kart olmadan direk otomatik kayar kapının ana kartına bağlanmalıdır. Arada herhangi bir sinyal taşıyıcı ünite bulunmamalıdır. Arada kart kullanılan otomatik kayar kapılar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

A-6) KONTROL EKİPMANLARI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

34- Kapılarda;
a) Hareket algılama elemanı 2 (iki) adet hem içte hem de dışta birer adet olacaktır.
b) Emniyet fotosel takımı 1 (bir) adet olacaktır.
c) Manuel kilit sistemi 1 (bir) adet olacaktır.
d) Akü grubu 1 (bir) adet olacaktır. (bir saat içinde en az 50 kez açıp kapatacaktır.)
35- Mekanizmaya bağlı sensörler kapının iki tarafında da açılış, kapanış, sırasında aktif olacak şekilde aktif infrared sensörler olmalıdır. Mikroişlemciye direkt bağlanmalıdır. Arada herhangi bir sinyal taşıyıcı ünite bulunmamalıdır.
36- Tüm otomatik kayar kapılar, kart okuyucu ünite, hareket algılayıcı radar, yaklaşım tipi el sensörü, Dirsek butonu, elektronik kilit, buton kontrol ünitesi ve diafon sistemlerinin bağlanmasına uygun olmalıdır.
37- Mikroprosesör isteğe bağlı olarak eklenebilecek her türlü otomasyon sistemlerine uyumlu olmalıdır.
38- Başka bir kapı ile diğer kapı kapanmadan kapanmama ve açılmama (air-lock) fonksiyonu bulunmalıdır.
39- Tüm maddelerde geçen ayarlamalar dijital ortamda yazılım değişikliği ile ayarlanabilir olmalıdır. Bu ayarların tamamı mekanizma kapağı sökülmeksizin dışarıdan yapılabilmelidir.
40- Mekanizma gerektiğinde FM-alıcı- verici sistemi ile donatılarak kablosuz uzaktan kumanda edilebilir olacaktır. İstenmesi durumunda tüm kapılar bilgisayara bağlanabilmeli, gruplara ayrılarak programlanabilmeli merkezi bilgisayardan kapının konumu ve arıza durumu görülebilmelidir.
41- Otomatik kapı mekanizması günlük en az 10000 kez açılıp kapanabilmelidir. Kapının periyodik açılım adetleri mikro işlemci üzerinde kaydedilmeli ve istendiğinde teknik servis tarafından bu verilere mekanizma kapağı açılmadan ulaşılmalıdır.
42- Kapı geçiş mesafesi içinde engelli geçişlerine engel olacak şekilde zeminde kesinlikle kılavuz olmayacaktır.

A-7) HAREKETLİ KANAT TEKNİK ÖZELLİKLERİ
43- Panel çerçevesinde kullanılacak olan alüminyum profiller extrude alüminyum olmalı ve minimum 1.5mm et kalınlığında ve kenetlemeli sistem profil olacaktır. Kapı kapanırken bu profiller birbiri içine geçerek kenetlenecek ve doğrama üzerinde fitiller sayesinde sızdırmazlık sağlanmalıdır. Kanat profilleri bitimleri tüm alüminyum yüzeyler için eloksal işlemi yapılmış olmalıdır.
44- Mekanizma kutusu ve kapağı boyalı saçtan imal edilmiş olmayacak. Extrude alüminyum veya paslanmaz çelikten yapılmış olmalı ve arıza durumunda müdahalesi kolay bir sisteme sahip olmalıdır.
45- Alüminyum profillerin köşe birleşimlerinde kullanılacak malzeme dayanıklı sert bir malzemeden yapılmış olmalı ve çerçevenin pratik olarak sökülüp takılmasını engellememelidir. Aynı zamanda estetik görünümlü olmalıdır. Alüminyumlar toplama diye tabir edilen farklı tip profil sistemlerinin birleştirilmesinden meydana gelmemelidir.
46- Kanat profillerinde cam çıtası kullanılmamalıdır.
47- Kanat profilleri mekanizmaya ait markanın ürünleri olmalıdır. Kanat altında orijinal fırça olmalıdır.
48- Kanatların dikey taşıyıcı profiller kalınlığı en az 2 cm, derinliği ise en az 3 cm olmalıdır. Yatay taşıyıcı profil kalınlıkları ise en az 2cm derinliği ise en az 5.5cm olmalıdır.
49- Kanatlarda kullanılacak cam 4+4=8mm lamine emniyet camı olmalıdır. Camlar lamine cam olacaktır. Camlarda kullanılan laminasyon sararmaya deformasyona ve kırılmaya karşı 5 yıl garantili olacaktır. Camlar doğramaya özel EPMD fitiller ile sızdırmazlık temin edilerek monte edilmelidir.
50- Kapının hareketi üst kısmına yerleştirilmiş hareketli kanatların üzerine asıldığı özel elektromekanik tahrik mekanizmaları vasıtasıyla sessiz bir çalışmayı temin edecek şekilde olacaktır. Pnomatik ve elektro hidrolik tahrik mekanizmaları kabul edilmeyecektir.
51- Kapı sisteminin tamamında sızdırmazlığı sağlayan fitil ve contalar bakteri üretmeyen sentetik (EPMD) malzemelerden olmalıdır.
52- Kapı sisteminin tamamında kullanılan tüm metaller paslanmaz veya paslanmayı önleyecek şekilde kaplamalı olacaktır.
53- Mekanizma kapağı ve kanat doğramaları yönetimin belirleyeceği renkte elektrostatik fırın boyalı olmalı veya naturel eloksal kaplı olmalıdır.

B) SABİT ALÜMİNYUM DOĞRAMA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

54- Yeni imal edilecek sabit doğrama ölçüleri yüklenici firma tarafından yerinde alınmalıdır.
55- Sabit alüminyum doğramalar sistem 45 serisi veya C60 serisi alüminyum malzemeden imal edilmelidir. Diğer serilerden imal edilecek alüminyumlar kabul edilmeyecektir. 
56- Sabit alüminyum doğramanın et kalınlığı en az 1.5mm olmalıdır.
57- Sabit alüminyum doğramada kullanılacak camlar 4+4=8mm lamine emniyetli cam olmalıdır, 
58- Sabit alüminyum doğramaların montajı yapılırken oluşacak hasarlardan yüklenici firma sorumludur. Hasarların düzeltilmesi için gerekli sıva, alçı, boya işlerin tamamını yüklenici firma kendi yapacaktır.
59- Sabit alüminyum doğramanın imalinde kesinlikle aldoks serisi kullanılmayacaktır.

C) OTOMATİK KAPI ÖZELLİKLERİ
60- LABARATUVAR ANA GİRİŞ KAPISI 1 ADET.
a) Mevcut genişlik 250cm yükseklik ise 300cm dir.
b) Çift kanatlı otomatik kayar kapı yapılacaktır.
c) Geçiş genişliği en az 110cm yapılmalıdır.
d) Geçiş yüksekliği en az 217cm yapılmalıdır.
e) Girişte kart okuyucu ve şifreli ünite olacak, çıkışta el sensörü olacaktır. İstenildiğinde her iki yönde de radar aktif edilecek olup, toplamda 2 adet radar olacaktır. Giriş yetkisi olmayan personelin kullanması için (kapıyı açtırabilmek için çağrı yapmak üzere) çağrı butonu/zili olmalıdır.
f) Emniyet fotoseli olacaktır.
g) Elektromekanik kilit ve kilit kolu 1 adet olacaktır.
h) Akü grubu 1 adet olacaktır ve elektrik kesintilerinde en az 50 (elli) kez açılıp kapanma yapmalıdır.
i) Camlar 4+4 şeffaf lamine cam olacaktır. Camlar üstünde “Biyolojik Tehlike” amblemi ve “Biyokimya ve Patoloji Laboratuvarı” yazıları olmalıdır.
j) Yanlarda sabit cam yapılacaktır.
k) Mevcut kapıların sökümü yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
l) Hareketli kanatlar, sabit kanatlar ve mekanizma görünen yüzeyleri natürel eloksal olacaktır.

61- BİYOKİMYA GİRİŞ KAPISI 1 ADET.
a) Mevcut genişlik 255 cm yükseklik ise 260 cm dir.
b) Çift kanatlı otomatik kayar kapı yapılacaktır.
c) Geçiş genişliği en az 120 cm yapılmalıdır.
d) Geçiş yüksekliği en az 217 cm yapılmalıdır.
e) Girişte ve çıkışta el sensörü olacaktır. Girişte kart okuyucu ve şifreli ünite olacak ve istenildiğinde aktiflenecektir. İstenildiği zaman her iki yönde de radar aktif edilecek olup, toplamda 2 adet radar olacaktır. Giriş yetkisi olmayan personelin kullanması için (kapıyı açtırabilmek için çağrı yapmak üzere) çağrı butonu/zili olmalıdır.
f) Emniyet fotoseli olacaktır.
g) Elektromekanik kilit ve kilit kolu 1 adet olacaktır.
h) Akü grubu 1 adet olacaktır ve elektrik kesintilerinde en az 50 (elli) kez açılıp kapanma yapmalıdır.
i) Camlar 4+4 buzlu lamine cam olacaktır. Cam üzerinde “Biyolojik Tehlike” amblemi olmalıdır.
j) Yanlarda sabit cam yapılacaktır.
k) Mevcut kapıların sökümü yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
l) Hareketli kanatlar, sabit kanatlar ve mekanizma görünen yüzeyleri natürel eloksal olacaktır.

62- KAN MERKEZİ ARKA GİRİŞİ 1 ADET.
a) Mevcut genişlik 260cm yükseklik ise 310cm dir.
b) Çift kanatlı otomatik kayar kapı yapılacaktır.
c) Geçiş genişliği en az 110 cm yapılmalıdır.
d) Geçiş yüksekliği en az 217cm yapılmalıdır.
a) Her iki yönde de radar aktif edilecek olup, toplamda 2 adet radar olacaktır Girişte kart okuyucu ve şifreli ünite olacak, çıkışta el sensörü olacaktır. İstenildiğinde her iki yönde de radar aktif edilecek olup, toplamda 2 adet radar olacaktır. Giriş yetkisi olmayan personelin kullanması için (kapıyı açtırabilmek için çağrı yapmak üzere) çağrı butonu/zili olmalıdır.
e) Emniyet fotoseli olacaktır.
f) Akü grubu 1 adet olacaktır ve elektrik kesintilerinde en az 50 (elli) kez açılıp kapanma yapmalıdır.
g) Camlar 4+4 buzlu lamine cam olacaktır.
h) Mevcut kapıları sökümü yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
i) Hareketli kanatlar, sabit kanatlar ve mekanizma görünen yüzeyleri natürel eloksal olacaktır.
j) Yanlarda sabit cam yapılacaktır.

63- KAN ALIM ARKA GİRİŞİ 1 ADET.
a) Mevcut genişlik 105 cm yükseklik ise 220 cm dir.
b) Tek kanatlı otomatik kayar kapı yapılacaktır.
c) Geçiş genişliği en az 95 cm yapılmalıdır.
d) Geçiş yüksekliği en az 217 cm yapılmalıdır.
e) Girişte kart okuyucu ve şifreli ünite olacak ve istenildiğinde aktiflenecek, hem girişte hem çıkışta el sensörü olacaktır. İstenildiğinde her iki yönde de radar aktif edilecek olup, toplamda 2 adet radar olacaktır.
f) Emniyet fotoseli olacaktır.
g) Elektromekanik kilit ve kilit kolu 1 adet olacaktır.
h) Akü grubu 1 adet olacaktır ve elektrik kesintilerinde en az 50 (elli) kez açılıp kapanma yapmalıdır.
i) Camlar 4+4 şeffaf lamine cam olacaktır.
j) Hareketli kanatlar, sabit kanatlar ve mekanizma görünen yüzeyleri natürel eloksal olacaktır.

64- KAN ALMA-KAYIT ANA GİRİŞ KAPISI GİRİŞİ 1 ADET.
a) Mevcut genişlik 315 cm yükseklik ise 240 cm dir.
b) Çift kanatlı otomatik kayar kapı yapılacaktır.
c) Geçiş genişliği en az 150 cm yapılmalıdır.
d) Geçiş yüksekliği en az 217cm yapılmalıdır.
e) Girişte kart okuyucu ve şifreli ünite olacak, çıkışta el sensörü olacaktır. İstenildiğinde her iki yönde de radar aktif edilecek olup serbest geçişe olanak sağlayacak, toplamda 2 adet radar olacaktır.
f) Emniyet fotoseli olacaktır.
g) Elektromekanik kilit ve kilit kolu 1 adet olacaktır.
h) Akü grubu 1 adet olacaktır ve elektrik kesintilerinde en az 50 (elli) kez açılıp kapanma yapmalıdır.
i) Camlar 4+4 şeffaf lamine cam olacaktır. Camlar üzerinde “Laboratuvar” yazısı ve TSK Sağlık Komutanlığı amblemi olacaktır.
j) Hareketli kanatlar, sabit kanatlar ve mekanizma görünen yüzeyleri natürel eloksal olacaktır.
k) Yanlarda sabit cam yapılacaktır.

65- ACİL LABARATUVARI GİRİŞİ 1 ADET.
a) Mevcut genişlik 155 cm yükseklik ise 210 cm dir.
b) Çift kanatlı otomatik kayar kapı yapılacaktır.
c) Geçiş genişliği en az 90 cm yapılmalıdır.
d) Geçiş yüksekliği en az 207cm yapılmalıdır.
e) Girişte kart okuyucu ve şifreli ünite olacak, çıkışta el sensörü olacaktır. İstenildiğinde her iki yönde de radar aktif edilecek olup, toplamda 2 adet radar olacaktır. Giriş yetkisi olmayan personelin kullanması için (kapıyı açtırabilmek için çağrı yapmak üzere) çağrı butonu/zili olmalıdır.
f) Emniyet fotoseli olacaktır.
g) Elektromekanik kilit ve kilit kolu 1 adet olacaktır.
h) Akü grubu 1 adet olacaktır ve elektrik kesintilerinde en az 50 (elli) kez açılıp kapanma yapmalıdır.
i) Camlar 4+4 buzlu lamine cam olacaktır. Cam üzerinde “Biyolojik Tehlike” işareti bulunacaktır.
j) Yanda 30 cm kadar genişliğinde sabit cam yapılacaktır.
k) Hareketli kanatlar, sabit kanatlar ve mekanizma görünen yüzeyleri natürel eloksal olacaktır.


D) YÜKLENİCİNİN SORUMLULUKLARI
66- Tüm doğrama/iskeletler BEYAZ renkli olacaktır.
67- Alınan ölçüler yaklaşık mevcut kapı en ve yükseklikleri olup, ölçüler yüklenici firma tarafından yerinde hassas olarak alınacaktır. Ölçülerde % 10 artma veya azalma olabilir. 
68- Montaj, demontaj, nakliye, devreye alma, eğitim, yatay ve dikey taşıma, montaj sonrası inşaat işleri, söküm yapılan yerlerin yapılan kapıya estetik olarak uyum sağlaması için yapılacak alüminyum kaplama vb yüklenici firma tarafından yapılacaktır.
69- Yüklenici teklif dosyasında fiyatlandırma yapmış olduğu ürüne ait marka, model ve özellikleri gösteren teknik kataloğu yüklenici firma kaşeleyip imzalayarak idareye sunmalıdır.
70- Teklif edilen tüm kapılar aynı markaya ait olacaktır.
71- Garanti süresi içinde 6 aylık rutin bakımlar firma tarafından ücretsiz yapılacaktır.
72- Yüklenici yetkili satıcı ise üretici veya distribütör firmadan onaylı yetkili satıcı belgesini, idareye sunmalıdır.
73- Yüklenici teklif vermeden önce montaj yerlerini ve yapılacak işleri yerinde görmeli ve Levazım Mal Saymanlığından yer görme belgesi almalı ve bu belgeyi teklif dosyasına koymalıdır. İşin akışında montaj yerlerinin tesviyesi terazide olacak, montaj sonrası atıkların temizliği, hasar gören ekipmanların yenilenmesi yapmak zorundadır.
74- Yüklenici arıza durumunda en fazla 24 saat içinde arızaya müdahalede bulunmayı taahhüt etmelidir.
75- Yüklenici her türlü imalat, montaj ve işçilik hatalarına karşın teslimden itibaren 2 yıl ücretsiz bakım ve onarım hizmeti ve 10 yıl süre ile her türlü yedek parçayı temin etmeyi taahhüt etmelidir.
76- Yüklenici teknik elemanı hastanemizin belirleyeceği görevlimize detaylı teknik eğitim verecektir. 
77- Yüklenici teslim ettiği otomatik kapıya ait Türkçe teknik el kitapçığını teslim edecektir.
78- Yüklenici TSE, ISO 9001:2008, CE ve TUV belgelerinden en az üçünü dosyasında teslim edecektir.
79- Montaj işlemi laboratuvarların yoğunlukları gözetilerek idarenin belirleyeceği gün ve saatte yapılacaktır.
80- Kapı yüksek giriş çıkış sirkülasyonuna uygun olmalı bu sebeple asgari 1,000,000 açma kapama için test edilmiş olmalı ve bu test belgesi teklif dosyasında idareye sunulmalıdır. Test belgesi yabancı firmalar tarafından verilmiş ise yeminli mütercim tarafından tercüme edilmiş olup noterden onaylanması gerekmektedir.
81- Demontajı yapılan kapılar sağlam ve eksiksiz olarak idareye teslim edilecektir.

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU
İZMİR ASKER HASTANESİ DOĞRUDAN TEMİN KOMİSYON BAŞKANLIĞINA
…../ …../ 2015
İhalenin adı Labaratuar Servisi Otomatik Kayar Kapı İhtiyacı İçin Alım
Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı
Uyruğu
TC Kimlik Numarası
(gerçek kişi ise)
Vergi Kimlik Numarası
Tebligat adresi
Telefon ve Faks Numarası E-Mail Adresi (varsa)
İdarenizce doğrudan temin usulü ile 09 / 06 / 2015 günü Saat 15:00 Labaratuar Servisi Otomatik Kayar Kapı İhtiyacı İçin Alım dokümanını oluşturan bütün belgeler tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. Alıma ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederiz.
1) Taahhüdün yerine getirilmesine ilişkin olarak idari şartnamede teklif fiyata dâhil olması öngörülen bütün masraflar teklifimize dâhildir.
2) Teklifimiz yukarıda yazılı tarihten15 (onbeş) takvim günü geçerlidir.
3) 4734 sayılı Kanunun 17/d maddesi gereğince alım konusu iş için kendimiz veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten veya vekâleten birden fazla teklif vermediğimizi beyan ediyoruz.
4) Aldığınız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığınızı kabul ediyoruz.
5) Alım konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.
6) Alım konusu işin tamamı olan teklif mektubumuz ayrıntısı EK'te yer alan Birim Fiyat Teklif Cetvelinde gösterilen her bir iş kalemi için teklif ettiğimiz birim fiyatlar üzerinden Katma Değer Vergisi hariç [Teklif edilen toplam bedel, para birimi belirtilerek rakam ve yazı ile yazılacaktır.] bedel karşılığında yerine getireceğimizi kabul ve taahhüt ediyoruz.

Adı-SOYADI / Ticaret Ünvanı
Kaşe ve İmza

EK- Birim Fiyat Teklif Cetveli 


BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
A B
Sıra No Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Birimi Miktarı Teklif Edilen Birim Fiyat 
(TL) Tutarı
(TL)
1 OTOMATİK KAYAR KAPI (TEK KANAT) ADET 1
2 OTOMATİK KAYAR KAPI (ÇİFT KANAT) ADET 5
3 SARMAL KEPENK (MOTORLU PANJUR) SİSTEMİ ADET 1
TOPLAM TUTAR KDV HARİÇ
Adı-SOYADI / Ticaret Ünvanı
Kaşe ve İmza
 
 İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
   a.Şikayet ve Ba

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim