• İhale No
    2328475
  • İhale Adı
    Mo99tc99 M Teknesyum Jeneratörü Ambalaj
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    21 Ekim 2021 18:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    20 Ekim 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sayı : 83529411-10//1632

Konu : Teklif vermeye Davet (Doğrudan Temin)                                                                                                                  20.10.2021

Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.

İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kuruntunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.

TEKLİF VERMEYE DAVET
(Doğrudan Temin)

S.No

Malzeme/İşin Adı

Sut Kodu

Ubb Kodu

Miktarı

Birimi

Tes. Tarihi

Birim Fiyat TL

Toplam Fiyat

TL

1

M099/TC99 M TEKNESYUM JENERATÖRÜ AMBALAJ 15 MBQ

 

 

5

Adet

 

 

 

 

TOPLAM

 

 


 

SON TEKLİF TARİHİ
21 10 2021

İdari Şartlar:

1 .Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.

2.     Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir.

3.      Piyasa Fiyat araştırma mektuplar 21.10.2021 'a kadar kurumumuza ulaştırılmalıdır.

4.      Marka ve Teslimat süresi belirtilecektir.

5.      Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.

6.      Ödeme en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.

7.      İdaremiz teklif edilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir.

8.      İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hizmet ile ilgili kriterleri de değerlendirir.

9.      Stok olmaması, koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir.

10.     Teklif veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.

11.     Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabul komisyonunca değerlendirilir.

12.     Uygun görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.

13.     Hastane Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.

14.     Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar rücu edilecektir.

15.     Tüm mal alımlannda karara bağlanan firmalardan satış izin belgesi sunması istenecektir.

Bilgi İçin: SERDAR C. 0264 888 40 15 Faks: (geçici olarak hizmet dışı)

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K.l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü) Direkt hat: 0264 888 40 15-SANTRAL - 444 54 00 Dahili: 1625 E-mail: Doğrudan temin için:         seahdogrudantemin@gmail.com

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI
SAKARYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
İLAÇ VE SERUM İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.      Teklif edilecek ilaçlar ve serumlar için Sağlık Bakanlığından ruhsat almış olacak ve Sağlık Bakanlığı'nca çıkarılmış genelge ve tüzüklere uygun olan ilaçlar ve serumlar alınacaktır.

2.           Teklif edilecek ilacın etkin maddesi muhakkak ihale listesindeki etkin madde ile tam olarak aynı olacak, teslimat sırasında ve sonrasında doğabilecek yanlışlıklar iade sebebi sayılacaktır.

Metin Kutusu: cnTüm etkin maddeler için teklif edilecek preparatlarm hangi müstahzara ait olduğu belirtilecek (Teklif Mektuplarında).

4.      İlaçların ve serumların üzerindeki etikete ruhsat tarihi ve seri numarası, kare barkod, son kullanma tarihi yazılacak ve ambalaj içerisinde ilacın prospektiisü bulunacaktır. İlaç üzerindeki etiketler düşmeyecek şekilde olacak, ampullerin ise üzerindeki isimler ve miatlar silinmeyecek şekilde olacaktır.

5.      ilaçlar ve serumların miadı, teslim tarihinden itibaren en az 1 yıl miadlı olmalıdır. Teslim edilen ilaçlar karışık miadlı olmamalıdır.

6.      İlaç ihale listesindeki tüm ürünlerin depodaki yerine taşıtılması. depodaki yerine dizilmesi ve sigortası yükleniciye aittir ve teslimat yüklenici firmanın yetkili elemanlarınca veya yetki devri yaptığı nakliye şirket personellerince yapılacaktır.

7.      Ambalajı bozuk, kırık, çatlak ilaçların ve serumların tümünden yüklenici firma sorumlu olacaktır. Gönderilen ilaçlar temiz ve düzgün ambalajlı, koliler dağılmamış olacak, ambalajlarda Sağlık Bakanlığınca kabul edilmiş usullere uyulacaktır.

8.      Ürünlerin muayene kabulünden sonra eczane içinde kullanılmaya başlandığında kolilerin, kutuların açılması ile tespit edilen kırık, patlak, çatlak ürünlerin yapılacak olan görsel kanıt ve tutanaklar karşılığında yüklenici firma tarafından birebir adette değişimi yapılacaktır.

9.      Muayene Komisyonu gerekli gördüğü durumlarda ilaçların ve serumların kabulünde, ya da preparatlarm kullanımı sırasında, belli aralıklarla her seriden numune alıp REFİK SAYDAM H1FZISSIHHA MERKEZİ BAŞKANLIĞI’ na analiz için gönderilecek, analiz ücreti ile gönderilecek numune kadar ilaç veya serum firma tarafından karşılanacaktır.

10.  Satın alınan ilaçların ve serumların etiketi üzerinde belirtilen kullanma süresi içinde stabilite yönünden bir bozulma olduğu ve bu durum REFİK SAYDAM HIFZISSIHHA MERKEZİ BAŞKANLIĞI raporu ile tespit edildiğinde, firma bozulan miktar kadar ilaç ve serumu 20 (yirmi) gün içinde teslim edecektir.

11.  Ürünlerin saklama koşullarına uygun olmasına rağmen gözle yapılan muayenesinde renk değişimi, çökelti, partiktil oluşumu gibi durumların tespitinde ürünlerin birebir yüklenici firma tarafından değişimi yapılacaktır.

12.  İlaç ihale listesindeki tüm ürünlerin son kullanma tarihinin dolmasına 6 (altı) ay kala hastane tarafından bildirildiği takdirde 8 (sekiz) iş günü içinde yüklenici firma tarafından miadı en az 1 yıl uzatılmış şekilde, fiyat artışı gözetilmeksizin aynı ilaçla birebir adet olacak şekilde değiştirilecektir. Miad değişimi sözleşme bitiminden sonrasını da kapsayacak şekilde yapılacaktır. Firmaya miad uzatımı ile çıkış yapılarak gönderilen ürünler 8 (sekiz) iş günü içinde yeni miadlı ürünler ile değişimi olmaz ise sözleşme hükümleri gereği sipariş işlemlerinde olduğu gibi ihtar işlemleri başlatılacaktır.

13.  Buzdolabında serin ortamda veya ışıksız ortamda saklanması gereken ilaçlar bu şartlara uygunluk içerisinde: soğuk zincir koşullarına uygun olarak indikatör ya da data logger eşliğinde depoya teslim edilecektir. Tesliminden önce uygun muhafaza edilmemesi, soğuk zincir

 

 

 

 

 

koşullarına uyulmaması dolayısıyla bozuk olduğu düşünülen, tespit edilen ilaçlar kurum tarafından iade edilecektir.

14.   Serumlar (PVC, Şişe) Kapaklar ve parenteral solüsyonlar T.F.'ne göre farmakopede bulunmayan hususlar için USP XXI ve Avrupa Farmakopesine uygun olarak imal edilmiş olacaktır.

15.   PVC’li serumlar steril koruyucu dış kılıflı, ölçü çizgili ve askılıklı olmalıdır. İhalede ver alan serumların birebir adette serum setleri ile beraber sağlık tesisine teslimi yapılacaktır.

16.   Serum kolilerinde ve şişe içinde bulunan parenteral ilaçlarda şişelere uygun askılık tertibatı olacaktır.

17.   İdari ve teknik şartnamede bulunmayan hükümler için muayene ve kabul işleri hakkında yönetmelik hükümleri uygulanır.

18.   Bakanlıkça toplanmasına karar verilen ilaçlar geri alınıp toplanılan seri numaralılar dışındaki serilerle fiyat farkı aranmadan aynı miktar olarak değiştirilecektir.

19.   İlaç Takip Sistemi (İTS) uygulamasının başladığı tarihten itibaren teslim alman ilaç ve serumların sisteme bildirimi yüklenici firma tarafından yapılacaktır. Bildirime ait bilgiler ilgili evrakta bulunmalıdır.

20.    Enteral beslenme ürünlerinde ihalede teklif edilenin dışında farklı aromalarda ürün sipariş edilebilecektir. Firmalar tarafından teklif mektuplarında farklı aroma içerikli ürünlere de dair UBB numaralarını da beyan etmelidir.

21.    înhaler ilaç formlarında birim fiyatlar ihale listesinde belirtilen birime göre belirlenecektir.

22.    Yüklenici, ürünlerin üretimden kaynaklanan teslimat sıkıntılarında söz konusu durumu üreticiden edindiği bilgi yazısını ek yaparak üst yazısını: ilgili sağlık tesisi eczanelerine ve Sağlık Müdürlüğü' ne yazılı olarak bildirmekle mükelleftir.

23.    Kışıma kapatılan ilaçların farklı dozları tamamlayıcı doz olarak kullanılacağından aynı üretici firma tarafından üretilmiş olmalıdır.

24.    Yüklenici firma ürünleri, sipariş mektubunda beyan edilen ilgili hastane ya da hastane kampiislerine sözleşme hükümlerindeki ilgili süre içerisinde teslim etmekle yükümlüdür.

25.    İlaç ve serumların yanında ürünlerin kullanılmasına yardımcı olmak üzere firmalar tarafından verilecek olan vaporizatör, adaptör, serum seti gibi sarf malzemelerin ve tıbbi cihazların CE belgesi olmalıdır. Yüklenici firma tarafından sözleşme başlangıcından itibaren 15 gün içerisinde ilgili sağlık tesislerine ilacın kullanımında gerekli olan tıbbi cihazlar teslim edilmeli ve cihazın tesliminden sonra ilaç kullanılmaya başlanmadan önce yüklenici tarafından cihazın kalibrasyonunun yapılması/yaptırılması gerekmektedir. Sağlık tesisi tarafından cihazın 15 günlük sürede tesliminin yapılmadığı İl Sağlık Müdürlüğüne yazılı olarak bildirilmesi durumunda ilgili yüklenici firmaya ihtar işlemi başlatılacaktır.

26.    Sevoflurane etkin maddeli ilaç için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan sorun nedeni ile çalışan güvenliği kapsamında tutmuş oldukları tutanağa istinaden ilgili birimi tarafından hazırlanan teknik şartname ihale şartnamemizde ek olarak yer alacaktır.

 

SEVGFIURANE 250 mİ. TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.   Sevoflurane etken maddeli inhalasyon ajanını temin eden firma; operasyonları aksatmayacak şekilde, hastanedeki anestezi cihazlarına uyumlu, istenilen marka ve sayıda sevoflurane vaporizatörünü, müstahzarın teslim tarihinden en az 1 hafta önce, anestezi cihazlarına takmış ve kullanım için kalibre etmiş olmakla yükümlüdür.Hastaneye ait sevoflurane vaporizatörleri olsa dahi, tüm sevoflurane vaporizatörlerinin her türlü, teknik bakım, onarım, talep olması halinde cihaz yenilenmesi, tamir ve kalibrasyon ölçümünü ücretsiz olarak gerçekleştirmekle yükümlüdür.

Tedarikçi firma, kontrol ve kalibrasyon sonuçlarını, yazılı bir rapor olarak hastane biyomedikal sorumlusuna, resmi kalibrasyon formlarını da, anestezi bölümü sorumlusuna teslim etmekle yükümlüdür.

2.   Sevoflurane etken maddeli inhalasyon ajanını temin eden firma, tüm sevoflurane vaporizatörlerini, yılda 2 (iki) kez olmak üzere, doğruluk ölçümü ve testini ücretsiz olarak yapmakla yükümlüdür. Bakım, onarım hizmetini üstlenecek firmanın, İSO 9001 ve TSE yetki belgesine sahip olmalı, ilgili belgeleri, vaporizatör teslimi sırasında ibraz etmelidir.

3.   Sevoflurane etken maddeli ajanın kapak sistemi tam emniyetli olmalıdır. Kapak açıldıktan ve ürün tamamen boşaltıldıktan sonra, şişenin tekrar kullanımına olanak sağiamamalıdır. Çalışan sağlığı ve hasta güvenliği açısından, ameliyathane içerisinde Kullanılacak inhalasyon ajanlarının, kırılmaz, sızdırmaz ve kapalı sistemde olması tercih sebebidir.

4.   Sevoflurane etken maddeli inhalasyon ajanı, dolum sırasında dış ortama anestezik madde kaçmasını engelleyen kapalı dolum sistemli olmalıdır.

Ecs/bs/eo? Ussal hju (ST-23

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim