• İhale No
    2012545
  • İhale Adı
    Muhtelif Kırtasiye Malzemesi Mal Alımı
  • Sektör
    Matbaa, Yayıncılık Hizmet ve Kırtasiye Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    21 Şubat 2020 11:00
  • İdare
    Kara Kuvvetleri Komutanlığı 39'uncu Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı-KKTC
  • İhale İli
    K.K.T.C.
  • İşin İli
    K.K.T.C.
  • Yayın Tarihi
    19 Şubat 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
İşin Adı : Muhtelif Kırtasiye Malzemesi Mal Alımı
İhale Usulü : Doğrudan Temin Usulü (2004 / 8030 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 8/a Maddesi)
         
İdare Adı : 39'uncu Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı
Adres : 39'uncu Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Doğrudan Temin Komisyon Başkanlığı Çamlıbel/Girne/KKTC
Telefon : 0392 721 3949 / 0392 721 3418
Faks : 0392 721 3541
Elektronik Posta Adresi : Tedarik39kktc@gmail.com
         
Malın Niteliği ve Türü : Kırtasiye Mlz.Alımı
Malın Miktarı : 2 Kalem
Mal Teslim Yeri : 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığı Tşn.Tük.606 Mal Say.Çamlıbel/GİRNE KKTC
Mal Teslim Tarihi: Kararın yükleniciye tebliğine müteakip 15 takvim günü içerisinde
İhale Yeri : 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığı Sahra Hizmet Bölük K.lığı Çamlıbel/GİRNE KKTC
İhale Tarihi : 21.02.2020 11:00:00

 

İhale İlanı Metni

1. 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığı bağlı birliklerinde kullanılmak üzere 2 Klm kırtasiye mlz.mal alımına ihtiyaç duyulmuştur  
2. Malzemelerin tamamına veya her kalem malzeme için kısmi teklif verilebilecektir. Bu alım usulünde birim fiyat üzerinden alınan en düşük fiyat esasına göre, her kalem için Ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarak belirlenecektir.
3. Alımı yapılacak malzemelerin muayene ve kabul işlemleri 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığı Muayene ve Kabul Komisyonu Başkanlığınca  teknik evsafa göre alınacaktır.4. Sözleşme yapılmayacaktır, teminat alınmayacaktır.
5. Piyasa Fiyat Araştırma Tutanağının yükleniciye tebliğine müteakip malzemeler 15 (onbeş) takvim günü içerisinde Tşn. (Tük .) 606  Mal Saymanlığına (ÇAMLIBEL) teslim edilecektir.  Son teslim günü tatil gününe rastgelmesi durumunda takip eden ilk iş günü son teslim tarihi olacaktır.
6. Alınacak malın bedeli 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığı Tşn.Tük.606 Mal Say.lığınca tanzim edilecek Taşınır İşlem Belgesi ve diğer belgelere istinaden 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığı Mly.ve Büt.Ş.Md.lüğünce tahakkuk edildikten sonra, Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen esaslar ve serbest bırakma oranları dahilinde, ödeneklerin serbest bırakılmalarını müteakip KTAB  Saymanlık Müdürlüğünce  mevcut ödenekten ödenecektir. 7. Yüklenici tarafından  Gümrük Muafiyet Belgesi talep edilmesi durumunda bu husus 39 uncu Mknz.P.Tüm.K.lığınca değerlendirilecektir. 

Doğrudan Temin Usulü (2004 / 8030 Sayılı  Bakanlar Kurulu Kararının  8/a Maddesi)                                                         

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ TEKLİF VERME İLE İLGİLİ HUSUSLAR

1.  “Birim Fiyat Teklif Mektubu ve Cetveli ” örneği ilan metninde görüldüğü üzere kopyalanıp doldurularak gönderebilecektir.

2. "Birim Fiyat Teklif Mektubu ve Cetveli” doldurularak kapalı zarf içinde doğrudan teminin yapılacağı tarih ve saate kadar (21  Şubat 2020 Saat: 11:00-Sahra Hizmet Bölük Komutanlığında) Doğrudan Temin Komisyon Başkanlığı'na firma yetkilisi tarafından elden teslim edilecek veya firma yetkilisi tarafından yetkilisi olduğunu belgeleyen belgelerle birlikte  birim fiyat teklif mektubu (asıl sureti) ıslak imzalı sureti postayla/kargoyla gönderilecektir.Postayla veya Kargo ile gönderilen belgelerde eksiklik yada aritmetik hata olması nedeniyle oluşabilecek durumlarda  teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

3. Belgegeçer (Faks) / Mail yolu ile gönderilen "Birim Fiyat Teklif Mektubu ve Cetveli” değerlendirmeye alınmayacaktır.

4. "Birim Fiyat Teklif Mektubu” kargo veya iadeli taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar idareye ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecek ve bu teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

5. Yeterli Sayıda teklif olmaması  durumunda isteklilerin teklifleri alınacak kapalı zarflar ve yaklaşık maliyet açılmadan/açıklanmadan oturum sonlandırılacaktır ve yeter sayıda teklife ulaşılmasına müteakip alım komisyonu teklifleri değerlendirmek üzere tekrar toplanacaktır.

6. Yeterli sayıda istekli olması halinde, Komisyon uygun gördüğü takdirde teklif veren isteklilerden nihai tekliflerini isteyebilecektir. Hazır bulunmayan isteklilerin vermiş oldukları teklifler nihai teklif sayılacaktır.

7.  İsteklilerin Doğrudan Temin Alımına Teklif verebilmeleri/ katılabilmeleri için, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren belgelerini teklifleriyle birlikte sunmaları gerekmektedir.

8. Yürürlükteki mevzuat gereğince, Doğrudan Temin Mal Alımı ve taahhüdün tamamına ait ödenecek bütün vergi (KDV Hariç), resim, harçlarla ulaşım, ambalaj, tahmil, tahliye, istif, tartı ve sigorta dâhil her türlü giderler yükleniciye ait olacaktır.

                                                 

 

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

                                                                                                                                                              21  /02  / 2020

                           39’UNCU MEKANİZE PİYADE TÜMEN KOMUTANLIĞINA

                                                              ÇAMLIBEL / KKTC

Doğrudan Temin Alımı Adı       : 2  Klm Kırtasiye Mlz  Mal Alımı

Teklif Sahibinin:

Adı Soyadı/Firma Unvanı, Uyruğu:

Açık Tebligat Adresi:

Bağlı Olduğu Vergi Dairesi ve Vergi Numarası:

Telefon ve Faks Numarası

E-Mail Adresi (varsa):

     İdarenizce Doğrudan Temin Yöntemi ile yukarıda belirtilen hizmet alımı ile ilgili Doğrudan Temin dokümanını oluşturan bütün belgeler tarafımızdan incelenmiş, okunmuş ve herhangi bir ayrım ve sınırlama yapmadan bütün koşullarıyla kabul edilmiştir. Doğrudan Temin alımına ilişkin olarak aşağıdaki hususları içeren teklifimizin kabulünü arz ederiz.

1- Taahhüdün yerine getirilmesine ilişkin olarak teklif fiyata dahil olması öngörülen (Nakliye, montaj, sigorta giderleri, muayene giderleri, ambalajlama, karar pulu, garanti taahhütnamesi vb. bütün masraflar teklifimize dahildir. Alıma ait Sözleşme yapılacaksa buna ait damga pulu vergisi binde 5 verileceğimizi taahhüt ediyoruz.

2- Teklifimiz doğrudan temin alım tarihinden itibaren 30 (Otuz) takvim günü geçerlidir.

3- 2004/8030 sayılı BKK 8/A maddesi gereğince doğrudan temin konusu iş için kendimiz veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten veya vekâleten birden fazla teklif vermediğimizi beyan ediyoruz.

4- Aldığınız herhangi bir teklifi veya en düşük teklifi seçmek zorunda olmadığınızı kabul ediyoruz.

5- Doğrudan temin konusu işle ilgili olmak üzere idarenizce yapılacak/yaptırılacak diğer işlerde, idarenizin çıkarlarına aykırı düşecek hiçbir eylem ve oluşum içinde olmayacağımızı taahhüt ediyoruz.

6- Firmamıza ait faaliyet belgesi ve teklif vermeye yetkili olduğumuzu gösteren imza sirkülerimi ve idarece istenilecek diğer belgeleri (Ticaret odası veya meslek odası belgesi, şirket onay belgesi, birden fazla ortak varsa yetki verilene vekâletname vb.) teklifimiz ekinde vermeyi taahhüt ederiz.

7- İşyeri teslim tarihinden itibaren 15 (onbeş)  takvim günü içinde tamamlayarak geçici kabule hazır hale getirmek zorunda olduğumuzu, sürenin hesaplanmasında; havanın fen noktasından çalışmaya uygun olmayan dönemi ile resmi tatil günleri dikkate alındığından, bu nedenlerle ayrıca süre uzatımı verilmeyeceğini taahhüt ediyoruz.

8- Doğrudan temin konusu işin tamamını teklif mektubumuz ekindeki birim fiyat cetvelinde belirtilen her bir iş kalemi için teklif ettiğimiz birim fiyatlar üzerinden KDV hariç toplam            (rakam).........................................................(yazı ile).................................................................bedel karşılığında yapmayı kabul ve taahhüt ediyoruz.* 

                                                                                                                       Ad Soyad/ Firma Kaşesi/ İmza

                                                                     BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ
 

S. NO

MALZEMENİN CİNSİ

MİKTAR

ÖLÇÜ BİRİMİ

BİRİM FİYATI

TUTARI

1

KAĞIT,A4 FOTOKOPİ İÇİN 80 GR

5900

TOP

   

2

DOSYA,TAM  KAPAK KARTON A4

2000

Adet

   

                                                                                                                              TEKLİF SAHİBİ VEYA FİRMA

                                                                                                                               KAŞE/İMZA

 

 

 

  1. A4 FOTOKOPİ KAĞIDI MALZEMESİ EFSAFI GENEL İSTEK VE ÖZELLİKLERİ

 

GENEL İSTEKLER           :

 

1.Fotokopi kağıdının elyaf dağılımı(Formasyonu) düzgün ve homojen olacak,kağıtlarda toz,kir, leke benek (en çok mm2/m2 en çok 2 belirtilen değerde leke ve benek içerebilir)yırtık, delik, kırışıklık, buruşukluk, katlanma, kıvrılma birbirine yapışma, potlaşma ve ondülasyon (Dalganım,Dalgalanma) vb. kusurlar bulunmayacaktır.

 

2.Fotokopi kâğıtlarının kenarları aynı ölçüde düzgün ve pürüzsüz kesilmiş olacak, kenar tozu bulunmayacaktır. Fotokopi kâğıtları ve ambalajlarında rutubetlenmeden ileri gelen deformasyonlar ile fazla kuruluktan ileri gelen kıvrılmalar olmayacak, kâğıtlar düzgün şekilde istiflenmiş olacak, yan yüzeylerinde boyut farklılıklarından veya düzgün istiflenmemesinden ileri gelen girinti ve çıkıntılar bulunmayacaktır.

 

3.Fotokopi kağıtları ve ambalajlarında görünüş ve kullanılırlığını etkileyecek diğer yapı malzeme ve işçilik kusurları bulunmayacaktır.

 

4.İÇ AMBALAJI: Fotokopi kağıtlar’ının iç veya dış yüzeyi nem geçirmeyecek şekilde polietilen veya eşdeğer özellikte diğer maddelerle kaplanmış dayanıklı bir ambalaj kağıdı ile kirlenmeyecek, kırışmayacak, buruşmayacak, yırtılmayacak veya açıklık kalmayacak şekilde paketlenmiş olacaktır. Depolama veya nakliye sırasında iç ambalaj paketleri kapatma yerlerinden açılmayacak ambalaj kağıdın’da yırtılma veya patlama meydana gelmeyecektir. İç ambalajında ıslaklık nemlenme vs. olmayacaktır.

 

5.DIŞ AMBALAJ :Fotokopi kağıtlarının 5 (beş)adedi oluklu mukavvadan mamul piyasa teamülü kolilerde olacaktır. Dış ambalajında ıslaklık nemlenme vs. olmayacaktır.

 

6.Fotokopi kağıtlarının   etiket bilgileri   okunaklı olarak basılmış veya yapıştırılmış olacak bu etiket bilgilerinde Malzemenin adı, gramajı, rengi, tabaka adedi, boyutları su yolu (ok işareti konarak) belirtilmiş olacaktır.

 

7.Yüklenici muayene aşamasında Muayene ve Kabul Komisyonuna ürüne ait garanti belgesi veya iki yıl garanti taahhütnamesi verecektir.

 

8. Eğer 2 yıllık garanti süresi içerinde fotokopi kağıdının özelliklerinde bozulma veya bu efsafta belirtilen özelliklerde olmayan bir durum tespit edilirse yüklenici efsafa uygun olmayan kağıtları nakliye indirme bindirme dahil olmak üzere bedelsiz değiştirmek için muayene aşamasında Muayene ve Kabul Komisyonuna taahhütname verecektir.

 

9. Muayene Komisyonunca fiziksel Muayenede kullanılacak numune payları yüklenici tarafından karşılanacaktır.

 

10.Kalem bazında ürünlerin hepsi aynı marka olacaktır.(Örn.Fotokopi kağıdının yarısı başka marka diğer yarısı başka marka olmayacaktır.)

 

11.A4 Fotokopi kağıdı laboratuar analizine tabi tutulmadığından, piyasada tanınan, bilinen genel kabul görmüş Navigator, Paperline Xerox, Copier Bond, Mopak markalarından herhangi biri olacaktır.

 

1/2

 

 

Ek-2

 

KAĞIT, A4, 1.HAMUR FOTOKOPİ KAĞIT (80 GR./M2) ÖZELLİKLERİ:

 

1. Fotokopi kâğıdı (A4) 210x297 (+/-2) mm ebatlarında olacaktır.

 

2. Fotokopi kâğıdının rengi beyaz olacaktır.

 

3. Fotokopi kâğıdının metre kare ağırlığı, en az 80 gr/m2 (+/-3) olacaktır.

 

4. Fotokopi kâğıdının her paketinde (topta) 500 adet (±10) adet kâğıt bulunacaktır.

 

5. Fotokopi kâğıdın Selülozdan imal edilmiş olacak geri kazanılmış kağıt elyafı ile mekaniksel odun hamuru ihtiva etmeyecektir. Bu husus, muayene aşamasında yüklenici tarafından belgelenecek veya yazılı olarak muayene ve kabul komisyonuna taahhüt edilecektir.

 

6. Fotokopi Kağıtları arkalı önlü çift taraflı olarak hızlı çekim yapan bir fotokopi makinası ve lazer yazıcıda seri olarak kullanıldığında kağıtları çift alma, sıkışma, tozlaşma, kağıtlarda kırışma, Ondülasyon (Dalganım,Dalgalanma)  boyut değişimi, bariz kıvrılma kağıdın makinada kalması gibi aksaklıklar meydana gelmeyecek ve kullanımı güçleştirecek elektrostatik yük taşımayacaktır.

 

7. Su yolu (Makina Boyu Yönü):Uzun kenara paralel olacak bu husus ambalaj üzerine ok işareti konarak belirtilecektir

 

  1. DOSYA,TAM KAPAK KARTON A4

 

1. Kapak şekli tam olacaktır

2. Takma Şekli Telli olacaktır.

3.  Genişlik nominal 324 mm olacaktır. (+-10 mm)

4. Toplam uzunluk 229 mm olacaktır. (+-10 mm)

5. Pembe renkli olacaktır.

         
İLANLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR:
1. Bu sayfada yayınlanan bilgilerin hukukî ve mali sorumluluğu bulunmamaktadır. Kamu İhale Bülteni ve ihale dosyasındaki bilgiler esas alınacaktır.
2. İlânla ilgili sorumluluk ve başvuru makamı bilgileri aşağıdadır.
a.Şikayet ve Başvuru Makamı: 39'uncu Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı
b.Telefon Numarası: 0392 721 3949 / 0392 721 3418
c.Fax Numarası: 0392 721 3541
d.Elektronik Posta adresi: Tedarik39kktc@gmail.com

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim