• İhale No
    2080390
  • İhale Adı
    Peynir üretim ambalajlama ve depolama tesisi yaptırılacaktır
  • Sektör
    İnşaat, Peyzaj, Taahhüt
  • İhale Tipi
    Yapım İşleri
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    31 Temmuz 2020 10:00
  • İdare
    SÜTMER SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK LTD. ŞTİ.
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    13 Temmuz 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İhalenin yayınlandığı sayfaya gitmek için tıklayınız

Peynir üretim ambalajlama ve depolama tesisi yaptırılacaktır

SÜTMER SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ HAYVANCILIK LTD. ŞTİ.

Kurumun/Kuruluşun Aktif İlanları Kurumun/Kuruluşun Arşiv İlanları Kurumun/Kuruluşun Tüm İlanları
Künye ve Kayıt Bilgileri İlanın Kanuni Dayanağı
BİK İlan No : ILN01188290
Şehir : Antalya / Elmalı
İHALE İLANI ÖZET BİLGİLERİ
 
 
Niteliği, Türü ve Miktarı
:
Peynir Üretim Ambalajlama ve Depolama Tesisi Yatırımı kapsamında inşaat işi ihalesi
İşin Yapılacağı Yer
:
ANTALYA/ELMALI
İhale ve Teklif Açma Tarihi
:
31.07.2020 10:00
İhalenin Yapılacağı Yer / Başvuru Adresi
:
Karyağdı Mahallesi, Eski Finike Caddesi, Kapı No:336, Elmalı/Antalya
İhale Usulü
:
İstisna ve Kapsam Dışı İhaleler
İhale Türü
:
Yapım İşi

Kalkınma Bakanlığı Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği (14) (42). maddesi hükmü mucibince yayınlanmıştır.

Kapsam:
Madde 2 - (1) Bu Yönetmelik, kalkınma ajansları tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve diğer gerçek veya tüzel kişilere sağlanacak mali ve teknik destekler ile bunların yönetimi, kullandırılması, uygulanması, izlenmesi, değerlendirilmesi ve denetimine ilişkin usul ve esasları kapsar.

Proje teklif çağrısı:
Madde 14 -
(1) Ajans bir çalışma programı döneminde sağlayacağı doğrudan finansman desteği için aynı anda tek bir teklif çağrısında bulunabileceği gibi, her bir mali destek için aynı veya farklı zamanlarda ayrı teklif çağrılarında da bulunabilir. Proje teklif çağrılarının yaklaşık takvimleri, ajans çalışma programında belirlenir. Bu takvime göre ajans gerekli ön hazırlıkları yapar ve proje teklif çağrılarını ilan eder. Her bir proje teklif çağrısı en az bir mahalli gazetede, ajansın ve Bakanlığın internet sitesinde ilan edilir.
(2) (Değişik cümle: 16/11/2011 - 28114 S. R.G. Yön./5. md.)(*) Başvuruların kabulü, ilgili proje teklif çağrısının ilanından on iş günü sonra başlar. Proje teklif çağrısının ilan tarihi ile proje başvurularının son kabul tarihi arasındaki süre kırk beş günden az ve doksan günden fazla olamaz.
(3) Başvuru rehberi ve formları Genel Sekreterlik, yatırım destek ofisleri ve ajansın internet sitesi aracılığıyla başvuru sahiplerinin erişimine açılır. Başvuru rehberi, basılı ve elektronik kopya olarak yeterli sayıda çoğaltılarak, talep eden potansiyel yararlanıcılara ücretsiz olarak verilir.
(4) Ajans genel sekreteri, yönetim kurulunun onayını almak ve Bakanlığı önceden bilgilendirmek şartıyla, zorunlu hallerde proje teklif çağrısını, değerlendirme ve seçim aşaması da dahil olmak üzere, destek sürecinin herhangi bir aşamasında iptal edebilir. Bu durumda ajanstan herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunulamaz ve bu husus proje teklif çağrısı ilanında ve başvuru rehberinde açıkça belirtilir.

Yararlanıcıların tabi olacakları satınalma mevzuatı:
Madde 42 -
(1) Yararlanıcıların desteklenen proje ve faaliyetleri kapsamında yapacakları ihale ve satın alma faaliyetleri, harcama usul ve esasları ilgili kanunlarca belirlenen kurum ve kuruluşlar bakımından kendi mevzuatlarına göre, diğer kişi, kurum ve kuruluşlar bakımından ise Proje Uygulama Rehberinde belirtilen usul ve esaslara göre yapılır. (Mülga cümle: 16/11/2011 - 28114 S. R.G. Yön./19. md.)

(2) Ajans tarafından sağlanan mali desteğin etkin kullanılmasını sağlamak için, yararlanıcılar, satın alma faaliyetlerinde; ayrım gözetmeme, adil rekabet ortamını sağlama, kolay anlaşılabilir ve ayrımcılık içermeyen teknik şartnameler hazırlama, ihale ilanını tüm potansiyel iştirakçilere ulaşacak şekilde duyurma veya ilan etme, sağlıklı tekliflerin alınabilmesi için teklif sahiplerine yeterli zaman tanıma, objektif değerlendirme kriterlerini kullanma ve kayıtları düzgün, anlaşılabilir ve yeterli şekilde tutma gibi temel satınalma kurallarına uymak zorundadır. Gerektiğinde ajanslar ve Bakanlık projelerle ilişkili tedarikçiler, müteahhitler ve taşeronlar ile ilgili bilgilerin ve performans durumlarının da paydaş veritabanına işlenmesi yönünde düzenlemeler yapabilir.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2008/11/20081108-3.htm

BASIN İLAN KURUMU Mevzuatına Git »

 
 
İlan Metni

İnşaat İşleri İçin İhale İlanı

SÜTMER Süt Ve Süt Ürünleri Hayvancılık Gıda Nakliyat Soğuk hava Tesisten Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (13. Etap) kapsamında Antalya/Elmalı Merkez. Katıyalı Mevkii’nde gerçekleştirilecek Peynir Üretim Ambalajlama ve Depolama Tesisi Yatırımı kapsamında inşaat işi ihalesi yapmaktadır.
İhaleye katılım koşullan, isteklilerde aranacak teknik ve malı bilgilen de içeren ihale dosyası www.sutmersut.com.tr internet adresinden görülebilir. Ancak, ihale dosyası Karyağdı Mahallesi. Eski Finike Caddesi. Kapı No:333 Elmalı/Antalya, adresinden temin edilebilir.
Teklif teslimi için son tarih ve saat: ilanın yayım tarihinden itibaren 21 gün. en geç saat 10:00 Gerekli ek bilgi ve açıklamalar www. sutmersut.com.tr'de yayınlanacaktır.
Teklifler ilanın yayım tarihinden itibaren 21. gün en geç saat 10:00’da ve Karyağdı Mahallesi, Eski Finike Caddesi, Kapı No:336, Elmalı/Antalya, adresinde yapılacak oturumda açıklanacaktır.

 
 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim