• İhale No
    1975568
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    09 Aralık 2019 14:00
  • İdare
    Keşan Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Edirne
  • İşin İli
    Edirne
  • Yayın Tarihi
    05 Aralık 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

EDİRNE VALİLİĞİ , İL SAĞLIK. MÜDÜRLÜĞÜ Edirne Keşan OevletiTastanesi

 

 

 

 

 

Sayı                     : 7646]883/900

Konu                    : Fiyat Teklifi

Dosya Id : 15442

Tarih : 03.12.2019 10:15

İLGİLİ FİRMALARA

 

 

 

 

TEKLİF MEKTUBU

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda cinsi, miktarı ve özellikleri yazılı malzemelerin alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin Usulü ile yapılacaktır. Söz Konusu alım için KDV hariç birim fiyat tekliflerinizi TL üzerinden 09.12.2019 saat: 14:00'a kadar ivedi olarak göndermeniz hususunda; Gereğini rica ederim.          .

Op. Dr^Ahmet ALPARSIİAN Başhekim V. I

 

Satın Alınacak Malın

 

 

KDV Hariç Teklif

S.No

IVlalın/İşjn Cinsi Açıklama

Miktarı

Birimi

Fiyat

Tütar

1

HAVA PERDESİ

4

Adet

 

 

 

 

KDV Hariç Genel Toplam

 

 

Metin Kutusu: ttgili Kişi : Seyhan Daban Dahili:Adres:Aşağı Zaferİye Mh. Evreşe Cd. No:22 Keşan EDİRNE Telefon: 02847143434 Faks: 02847141050

E-Posta: kesandevlet@gmail.com Web: http://www.edirne.khb.saglik.gov.tr/

HAVA PERDESİ TEKNİK ŞARTNAME

1.      Hava Perdesinin toplam uzunluğu 1700 mm olacaktır.

2.       Cihazın takılabilir kapı yüksekliği max350 cm, hava çıkış hızı 7/10/12 m/s ve hava debisi 2350/2800/3200 m3/h olacaktır. Üfleme kanalı hava yönlendirmeye müsait açılarda öne ve arkaya manuel olarak hareket ettirilebilecektir.

3.       Hava Perdesinin plastik akşamı, ısıya dayanıklı Özel maddelerden imal edilmiş (polikarbon), motor çift milli olacak her bir ısıtıcı elemanı kontrol eden üst limit termikleri ve cihaz kapandığında otomatik olarak çalışma ve soğumasını sağlayan bir devre bulunmalıdır. Cihaz motoru termik korumalı olmalıdır.

4.       Cihazda dış gövde elektrostatik boya olmalıdır. Cihazlarda, sessiz ve yüksek verimde çalışan çapraz esintili ısıya dayanıklı özel imal plastik fan pervanesi kullanılmalıdır. Fan ve cihazlarda balans ve titreşim testleri ayrı ayrı yapılmış olup, sistem bütününde herhangi bir ses ve titreşim olmamalıdır.

5.       Hava perdesi ön panjur ısıya dayanıklı metal panjur olacaktır.

6.       Cihazın üflemiş olduğu havanın sesi Maksimum 65dBA (1 mt’de) olacaktır,

7.       Isıtıcı elemanlar uzun ömürlü tüp rezistanslar olacak ve cihazın emiş kanalında bulunacaktır.Fan çapı 120 mm olacaktır, Motor gücü 450walt olacaktır.

8.       Cihazda kablolu uzaktan kumanda standart olacaktır. Cihazın tüm kontrol işlemleri kablolu uzaktan kumanda üzerinden yapılacaktır. Kablolu uzaktan kumanda üzerinde açma kapama On-OFF ve fan hız devirleri (hızlı-yavaş), ısıtıcı elemanları üç kademede devreye alma veya devreden çıkarma işlemleri standart olarak sunulacaktır. Cihazın kumanda eden ana kumanda kartları elektronik kart veya devreleri kablo veya uzaktan kumanda ile çalışmasını sağlayan aksam ve donanımları direkt akıma (220 V) tabi olmayacaktır,

9.       Cihaz üzerinde, ısıtıcı elemanı kontrollü için kablolu ve uzaktan kumanda üzerinden kontrol eden anahtarı bulunacaktır. Gerektiğinde tamamı veya birkaçı aynı anda devreye alınıp veya devreden çıkartılacaktır. İstenildiğinde cihaz ısıtıcısız olarak da çalıştırılabilecektir.

10.   Montaj ayakları seti, cihaz ile standart olarak koli içerisinde bulunacaktır. (Cihaza ve duvar-tavana takılan montaj elemanları)

11.    Teklif edilecek Hava Perdesinin ısıtma gücü minimum 17Kw(3 kademe 5,66-11,34- 17kw) olacaktır.

12.   Cihazlar gerektiğinde modüller montaja uygun paralel bağlantı yapılabilecek ve diğer modeller ile tek kumanda merkezinden kontrol edilebilecektir. Uygun paralel kablo bağlantısı ile çalıştırılacak şekilde çıkışları cihaz üzerinde standart olarak sunulacaktır.

13.   Enerji besleme kutusu cihazın üzerinde standart olacaktır. Tüm enerji kablo uçları küpsli olacaktır. Enerji kutusundan sadece faz-fazlar, topraklama ve nötr uçları çıkacaktır. Beraberinde bağlantı kiemensi ve enerji kutu kapağı bulunacaktır.

14.   Cihazın kapı açılışına bağlı olarak çalışmasını sağlayacak mikro anahtar sistemi ve gerektiğinde mikro anahtarı devre dışı bırakarak hava perdesinin sürekli çalışmasını sağlayacak anahtar düzeni olacaktır.

15.   Cihaz nakliye, montaj, kablolama ve işçilik dahil çalışır durumda teslim edilecektir.

16.   Teklif edilen Hava perdesinin, Katalog ve sahip olduğu kalite belgeleri (ISO 9001, CE) olacaktır.

17.   Teklif edilen Hava perdesinin imalat ve işçilik hatalarına karşı 2 yıl garanti süresi 10 yıl yedek parça garantisi olacaktır.

18.   Montaj yapan firmanın Türk Standartlan Enstitüsü Hizmet Yeri Yeterlilik belgesi bulunmalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim