• İhale No
    1979753
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    16 Aralık 2019 18:00
  • İdare
    Bursa Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    13 Aralık 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

BURSA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Gemlik Devlet Hastanesi

TEKLİF MEKTUBU

 

 

 

Metin Kutusu: 19193613.12.2019

 

 

 

 

 

Sayın İLGİLİ

Hastanemizin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere aşağıda adı ve özellikleri belirtilen mal/malzeme/hizmetin Doğrudan (ACİL)* alımı yapılacaktır. Söz konusu mal/malzeme/Hizmete ilişkin fiyat teklifinizin (KDV Hariçj^aşağidaki ÛjRİM FİYAT TEKLİF CETVELİNE'ne yazılarak Yöneticiliğimize 16.12.2019 tarihine kadar bildirilmesini ripa'ederim.


eı>*jUZET li İşler Müdürü


 

Sıra

No

Malın / İşin Cinsi

Miktar

Birimi ^

/

Birim Fiyat

 

Toplam Fiyat

1

Periyodik Bakım ve Onarım Hizmeti (Yedek Parça Hariç)(l ADET FRESENIUS AQUA RO PLUS REVERSE OSMOSİS CİHAZI)

4

ADET

 

 

 

Toplam

 

 

Ek: Teknik Şartname EK.İ:Şartname( 3                     ) Ad.

NOT:

1.                    * İstenilen Mal/malzeme/hizmet..................................... gün içerisinde teslim edilecektir.

2.                    Ödemeler 180 iş günü içinde ödeme yapılacaktır.

3.                     Malzemelerin UBB ve Sut Kodları yazılması.

4.            Teklif süresi 60 gün geçerli olacaktır.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       
    Metin Kutusu: ı/ı
  Metin Kutusu: Firma Adı İmza ve Kaşe
 

Cihatlı mah.Cihatlı Sok. no:207 Gemlik BURSA Telefon: Faks:

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI GEMLİK DEVLET HASTANESİ AQUAFİNE MARKA SU ARITMA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ (YEDEK PARÇA/MAL ALIMI HARİÇ)

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.      İŞİN YERİ : Gemlik devlet Hastanesi

2.       İŞİN SÜRESİ : 01.01.2020-31.12.2020

3.       İŞİN TANIMI: Gemlik Devlet Hastanesi muhtelif birimlerinde kullanılan ve aşağıda teknik özellikleri ve bakım kapsamları belirtilen cihazların yıllık periyodik bakım ve onarım işidir.

MARKA

MODEL

TANIM

KÜNYE NO

ADET

DÖNEM

FRESENIUS

AQUQ RO PLUS25

SU ARITMA SİSTEMİ

1013681327

1

4

 

Bakım Yapılacak Tıbbi Cihazların Periyodik Bakım İçerikleri AQUAFİNE marka AQUALAB Model su arıtma sistemi

Arızalı olsun yada olmasın ; sözleşme süresi içinde 4 dönem cihazın genel bakımları yapılacaktır.

4.       ŞARTNAMENİN KAPSAMI:

4.1.    Bakım hizmeti, düzenli koruyucu bakım, tam bakım, arıza giderimi (onarım), gerekiyorsa kurumca firmadan veya piyasadan temin edilen parça değiştirme işlemlerini kapsamaktadır.

4.2.                        Firma, bakım-onarım hizmetini başka bir firmaya devredemez.

GENEL ONARIM VE PERİYODİK BAKIM KAPSAMI:

5.1.    Firma teknik elemanları sözleşme süresi içerisinde, normal mesai saatleri içerisinde (hafta içi 08:00 ile 17:00 arası) üreticinin test prosedürlerine uygun olarak cihazların genel bakımım yapacaktır. Arıza gibi acil durumlar dışında Resmi tatil günlerinde, Cumartesi ve Pazar günleri gelinmeyecektir. Mesai saatleri dışında oluşacak arızalarda hastane takdir hakkım kullanıp firmayı sonraki günün mesai başlangıcında çağırabilir. Bunu yazılı ya da sözlü bildirim ile yapabilir. Firma sonraki iş gününün ilk 2 saatinde arızaya müdahale etmez ise vaktinde gelmemiş sayılır ve durum tutanakla kayıt altına alınarak firmaya cezai işlem uygulanması istenir.

5.2.    Firma, sistemin bakım için gerekebilecek her türlü aleti kendisi temin edecektir. Kalibratör cihazlarının en son yapılan kalibrasyon zamanı gösteren cihazlara ait sertifika fotokopisini Hastane teknik servisine teslim edecektir.

5.3.    Firma öncelikle arızalı parçanın onarımı yoluna gidecek, eğer parçasının onarımı mümkün değilse kurumdan yenisini almasını talep edecektir.

5.4.     Yüklenici firma cihazların arıza durumunda ya da periyodik bakımda değişmesi gereken parçaların listesini ve orijinal teknik şartnamesini hastane idaresine firmaların açık adres yada kaşesini taşıyan servis bakım belgeleriyle birlikte verecek, arızalı parçalar kurum onayı alındıktan sonra değiştirilecektir.

 

5.5.      Bakım sırasında değiştirilmesi gereken parçaların yerine orijinal parçalar kullanılacaktır. Değişmesi gereken parça ve sarf malzemeler idare tarafından tedarik edilecek, değiştirilen yedek parçaların arızalı olanlarının tamamı hastane teknik servisine tutanakla teslim edilecektir.

5.6.      Bakım ve kontrollerden sonra firma teknisyeni tarafından cihaz künye numaraları yazılı olarak düzenlenerek imzalanmış üç nüsha SERVİS FORMU ile birlikte ekinde bir suret Test prosedürlerine Uygun TÜRKÇE yazılmış “KORUYUCU BAKIM FORMU” (CHECK - LİST ) şeklinde Hastane Klinik Mühendislik Birimine teslim edecektir. Servis formunun; ikinci sureti hastane teknik komisyonuna ya da Klinik Mühendislik Sorumlusuna teslim edilecektir, üçüncü nüsha firmanın kendisinde kalacak ilk nüshası hak ediş talebi yapılırken faturayla birlikte idareye (muayene kabul birimine) sunulacaktır. Sonradan doldurularak gönderilen servis formları kabul edilmeyecektir.

5.7.    Yüklenici firma teknisyenleri, bakıma ya da arızaya geldiğinde hastane teknik servisi bilgisi dahilinde cihazlara müdahale edecektir. Yapılan müdahaleleri gösterir teknik servis formları cihaz künye numaraları baz alınarak yapılacaktır.

5.8.    Yüklenici firma yıl içerisinde yapacağı bakımları, kurum tarafından belirlenen yıllık bakım planı tarihlerine uyacak ve belirtilen tarihten 3 (üç) iş günü öncesi kurum teknik servis sorumlusuna gelineceği yönde bilgi vereceklerdir.

5.9.      Hastane idaresi tarafından temin edilen parça ve sarf malzemeler idarenin belirleyeceği tarihte, firma tarafından cihaza ücretsiz takılacaktır.

5.10.     Cihaz arızasının bildirimini takiben, firma en geç şehir içi 4 (dört) saat, şehir dışı 8(sekiz) saat içerisinde arızaya müdahale edecek, yedek parça ihtiyacı olmaması halinde ise en geç 2 (iki) iş günü içerisinde arızayı giderecektir. Onarım belirtilen süre içerisinde tamamlanmadığı takdirde, idari şartnamede belirtilen cezai müeyyide uygulanacaktır.

5.11.     Yüklenici Firma, kurumun yedek parça teminini tamamlamasını takip eden en geç iki iş günü içinde yedek parçaları değiştirecektir, belirtilen süre içerisinde değiştirilmediği takdirde, idari şartnamede belirtilen cezai müeyyide uygulanacaktır

5.12.    Arızalı cihazlar kurum dışına çıkarılmayacak, yerinde tamir edilmesi için gerekli yer kurum tarafından sağlanacaktır. Ancak her türlü alet firma tarafından temin edilecektir. Kurum içinde tamiri mümkün değilse hizmetin aksamaması için firma tamir süresince yedek bir cihaz bırakarak hizmetin devamım sağlayacaktır ve ek bir ücret talep etmeyecektir. Ayrıca görüntüler yedeklenerek idareye teslim edilecektir.

5.13.       İdarenin bilgisi dahilinde herhangi bir sebeple bakım yapılmayan cihazlar için ücret ödenmeyecektir.

5.14.     Bakım anlaşmalı firma kullanıcıya “Kullanıcı Eğitimi” klinik mühendislik birimde çalışan personele “Teknik Servis Müdahale Eğitimi” verecek ve sertifıkalandıracaktır.

5.15.        Firma,bahsi geçen cihazların aktif çalışma süresinin (up-time)” Strateji Geliştirme Bakanlığının 13.07.2012 tarih ve 94 sayılı 2012/30 genelgesinde belirtilen ideal oranda (%95) olması gerekmektedir” ibaresine göre hareket edecektir. Aksi takdirde geçen her süre için bakım süresine iki kat süre eklenecektir.

5.16.     Yüklenici, 7 Haziran 2011 tarihli, 27957 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan “Tıbbi Cihaz Yönetmeliği”nin 23.maddesinde “(2) Kurulum, kalite,kontrol testleri,kalibrasyon veya bakım- onarım gerektiren tıbbi cihazlarda söz konusu işlemler imalatçının öngördüğü şekilde gerçekleştirilir” ibaresine göre bakım,onarım,kalibrasyon faaliyetlerini gerçekleştirecektir.


 

 

5.17.       Yüklenicinin arıza tespitine istinaden hastane idaresi tarafından alımı gerçekleştirilen yedek parça yüklenici tarafından hastanenin belirlediği tarihte takılacaktır. Yedek parçanın değişimi durumunda cihaz aynı arızaya devam ediyorsa yedek parça farklı bir firmadan temin edilmiş olsa dahi yedek parça yükleniciye teslim edilir ve yedek parça fiyatı (kdv dahil) bakım- onarım anlaşmasının hak edişinden kesilir.

5.18.     Yüklenici firma tarafından 3 ayda bir Baktiyolojik mikrobiyolojik ondotoksin ve 6 ayda bir yaptırılacak olan kimysal analiz sonuçları hastanemiz klinik mühendislik veya teknisyenlik bölümüne teslim edilecektir.

6.TEKLİF DOSYASINDA İSTENEN BELGELER:

6.1.  Bakım-onarım yapacak firma, teklif verdiği ilgili cihazları kapsayan tek yetki belgesi veya cihazların üretici firması tarafından verilmiş ilgili cihazlara ait özel bakım-onarım eğitim sertifikası sunmalıdır.

6.2.  Bakım onarım yapacak firma, TSE 12426 standardı “Yetkili Servisler-Tıbbi Cihazlar için Kurallar” kriterlerine sahip, TSE tarafından verilen “TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ni

sunmalıdır.

6.3.  Üretici firmalar için, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı “Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesini” sunacaktır.

6.4.  Firma teknik servis hizmetinde çalıştıracağı teknik personel isim, unvan listesi ve eğitim sertifikalarını ihale dokümanında sunacak ve aynı zamanda ihale sonucuna göre hastane teknik servisine bakım ve arızada görevlendireceği personelin isim, unvan listesi, diploma veya eğitim sertifikaların fotokopilerini verecektir. Sözleşme süresi içinde personel değişikliği olması durumunda idareye yazılı olarak bilgi verecektir.

6.5.  Firmalar teklif verdikleri cihazların her periyodik bakım döneminde yapacakları işlemlerle ilgili, üretici firmanın Cihaz manuel Test prosedürlerine Uygun Türkçe yazılmış “KORUYUCU BAKIM FORMUNU” (CHECK - LIST ) ve yıllık bakım programını teklif dosyasında bulunduracaklardır, gerektiğinde ihale komisyonu örnek koruyucu bakım formlarını Hastane Teknik Servisine incelettirecektir.

6.6.  Bakım-onarım hizmetini yapacak olan teknik servis elemanlarının bakım onarım yapacakları cihazları kapsayan yeterli teknik eğitimi aldıklarını ve yetkilendirildiklerine dair belge ve eğitim sertifikalarını sunacaklardır.

6.7.  Bakım anlaşmalı Firmalar, arızalı tespit edilen malzemelerin hastane tarafından temini yapılması sırasında her türlü talep için (sarf,yedek veya arızalı parça, yazılım program gibi) fiyat vermek zorundadır .Firmalar parçaları temin edebileceklerine dair taahhütte bulunmalıdır. Teklif ile birlikte bakım onarımında gerekli olabilecek tüm yedek parçaların fiyat listesini, TL cinsinden ihale dosyasına ekleyecektir. Fiyatlar, sözleşme bitimine kadar geçerliliğini koruyacaktır.(Yurtdışı endeksli parçalar firmanın gerekçe raporlarına göre, fiyatları merkez bankası döviz kuru üzerinden baz alınacaktır)


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim