• İhale No
    2373939
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    24 Ocak 2022 09:00
  • İdare
    KIRŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    21 Ocak 2022
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sayı: 75990205-869 -197

Kona: Hiımet/MaU«m« Alımı

Hm te Adı :                                             HATİCE ABBASOĞLU (1252-22)

TEKLİF MEKTUBUDUR

Hastanemizin ilıüyac: dan aşağıda cins vc mlkian yazılı Mabcmc/Hlzmct Doğrudan alım usulü İle ihale edileceğinden vereceğini/ Lckiif mektubunuzu satmalına birimine fax / mail / yada elden ulaştırmanızı rica ederim.

H**Un«mlz Tel: 038« 213 46 16 Dahili: 1879

 
  Metin Kutusu: * Fak*: 0386 213 32 31

Metin Kutusu: C009?

NOT:Teklif mektupları en                     /2C22-Saat:

Kadar SaUnalma Birimine Uîa^iııjlmalıdır.

 

----------------- siTTîn----------------

FİYAT

---------------- Tövzm---------

FİYAT

31RA UO

 

MALZEMENİN CİNSt

Sut Kodu

MİKTARI

1

 

TV1450 PLAKLAR VE VİDALAR İNTERNAL FİKSASYON KİLİTLİ PLAK SİSTEMLERİ KİLİTLİ KOMBİNE/KOMPRESYON DELİK, SABİT/DEĞİŞKEN AÇILI 2.0-3.5mm VİDALAR İÇİN RADİUS DİSTAL VOLAR PLAKLAR TİTANYUM/CoCr TÜM BOYLAR

TVİ 450

1

ADET

 

 

2

 

TVI150 PLAKLAR VE VİDALAR PLAKLAR VE VİDALAR KİLİTLEME VİDALARI KİLİTLİ KORTİKAL VİDALAR(DEĞİ$KEN AÇILI/SABİT AÇ1LI/SFERİK/DİNAMİK) 1.0 - 3.0mm VİDALAR KENDİNDEN YİV AÇAN TİTANYUM/CoCr TÜM BOYLAR

TVİ 150

10

ADET

 

 

3

 

TVİ170 PLAKLAR YE VİDALAR İNTERNAL FİKSASYON KİLİTLEME VİDALARI KİLİTLİ KORTİKAL VİDALAR(DEĞİŞKEN AÇILI/SABİT AÇILI/SFERİK/DİNAMİK) 3.1 - 3.9mm VİDALAR KENDİNDEN YİV VE DELİK AÇAN TİTANYUM/CoCr/KARBON TÜM BOYLAR

TVİ 170

10

ADET

 

 

 

TV1030 PLAKLAR VE VİDALAR İNTERNAL FİKSASYON VİDALAR KORTİKAL KİLİTSİZ 3.1 - 3.9 mm VİDALAR TÜM ŞEKİL ÖZELLİĞİ TİTANYUM/CoCr/KARBON TÜM BOYLAR

TVİ 030

5

ADET

 

 

TOPLAM

 


 


 

NOT: Ameliyatta yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmekledir, Ancak ameliyat esnasında vakanın dunmıuna göre kullanılacak malzeme vatla

sayılarında değişiklik olabilir. Malzeme sayılarının artması durumunda en avantajlı fiyatı veren firmanın ■ fazla kullanılan kaleni irin başlangıçta teklif elliği

fiyattan fazla kullanılan malzeme adet carnınımı fatura edecektir. Malzemeler Biribiri İle Uûlûnlük Arz Kil iğinden Set Halinde Alınmalıdır,

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-   Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Türk Lirası olarak verilecektir.

2-   Silinti. kazıntı ve imza kase bulunmayan teklifler dcaerlcııdirmeve alınmayacaktır.

3-   Numune istenildiği taktirde numune cıı kısa sürede satıııalma birimine gönderilecektir.

4-   UBB kapsamında ver alan ürünlerin tek basına UBB kavdı velerli olmayın, teklifi üreıid/itlıalatcl firma dışında veren firmalar için . üretici veva ithalatçı tarafından UBB de alt bavii olarak tanımlanmış olması gerekmektedir.

5-   Bakanlığımtz 1KHK nun C9.01.2017 tarih ve 00036890436 sayılı yazıları gereğince , UBB kapsamındaki malzemeler için firmaların “ TIBBİ CİHAZ SATIŞ YERİ YETERLİLİK BELGELERİNİ de teklifleri il

6-   lstekliler listedeki bütün kalemlere veva diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

7-   Sözkonusu alımla ileili tüm verei-resim ve harçlar. Icargo tasıma ve tüm ulaşım enlerleri sigorta siderleri ulıtesinde kalan kis'ı/firmava aittir.

8-   IJaremiz mal/hizmcti alın almamakta veva bir kısmını almakta serbesttir.Firmalar teklif vermekle bu lıükınü kabul etmiş savılır.

9-   nr5rrlendirmemİT kalem kalem . vaıla isin bütünlük arz etmesi bakımından tnnlam fivaf esasına oüre vanılaldlerektir.

10-   Malzemelcr Dcoo tesliınidir.Deoova taşınması ile ileili tüm tasıma v.b.eiderler firmava aittir.

11-   Teklif veren firma S.U.T.Iıükümleri gereğince idare tarafından işlem vamlacaeını kabul etmiş savılır.          '

12-   Alımlar Acil ilıtivaclarımıza vönelik olduğundan . idaremiz tarafından verilen sinaris sonrası belirtilen eiiıı içerisinde teslimatı vaoılmavan ürünler için idaremiz sİDarisi tek taraflı İDtal etme hakkına sahinlir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş savılır.

13-   Alım ııhtesiııde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından , hastanemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak , anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmamnsı halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek . ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

14-   Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

15-   BakaulığımızT.K.H.K. Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 sayılı yazıları gereğince , firmaların teklif edilen ürünlarin satınalnıa tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun uygun olması, hastaya kullanıldığı tarihte ise MEDULA sistemine kayıtlı olması gerekmekledir. Bu nedenle satmalına sürecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup , özellikle hastaya yönelik

16-   Ameliyat sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek , fatura ön tarafına hasta adı soyadı, kullanılan malzemelerin adı ,SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafiııa ise ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodları eksiksiz olarak yapıştırılmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 ebatında boş kağıda katan barkodlar yapıştırılarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak , ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir.) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olması durumunda , fatura bedeli SGK ya fatura edilemez ise söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek , hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teklif vermekle bu hükmü kabııl etmiş savılır. Alım ulıtesir,de kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan soma kullandırdığı malzemelere ait faturasını kesmez, yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içcıisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez , yada faturası kargo, posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi birlıakyada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alarak talebinde bulunmayacağımda iş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

• TEKNİK ŞARTNAME tOM MV.HHLKRİNE UVtit'N pRÜN TEKİ *,F ETTİĞİMİZİ KAMİL VE REVAN EIIERİZ.İMZA AT. KAŞE :

 

KİLİTLİ DİSTAL RADIUS VOLAR PLAK VE VİDA
TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Plaklar ISO 5832-3 ve ASTM F67 standartlarına uygun GRADE 2 sertifikalı Titanyum malzemeden imal edilmiş, Yüzeyleri vücut içerisinde uzun süre dayanması amacıyla polisaj ve elektro polisaj işlemleri sonrası anodize yöntemi ile oksidasyona tabi tutularak renklendirilmiş ve kimyasal korozyona karşı pasif hale getirilmiş olmalıdır.

2.    Plaklar hem diafizel hem de metafizel bölgelerde daha güçlü osteosentezi sağlamak amacıyla kilitli tipte olmalıdır.

3.    Vida delikleri 2,4mm-2,7 mm ile 3,5 mm çaplı kilitli ve kortikal ayrıca 4,0 kilitli -kilitsiz spongioz vidalarla kullanıma uygun yapıda olmalıdır.

4.    Volar plakların kafa kısmı medium ve large olarak 2 farklı büyüklükte olmalıdır.

5.    Volar plakların kafa kısımlarında 8 adet 2,4 mm kilitli vidalarla ve eklem aralığını koruyan açılarla vida atılmasını sağlayan vida delikleri bulunmalıdır.

6.    2,4 mm kilitli vidaların boyları 10 mm den başlayarak 30 mm e kadar 2 şerli artarak gitmelidir.

7.    Kilitlenebilir vida delikleri 20 derece kafa çaplı vidaların tamamen gömülmesini sağlayabilecek şekilde olmalı stabilizasyonu daha iyi sağlayabilmek için vida deliklerindeki yivlerin diş aralığı ince olmalıdır.

8.    Kilitlenebilir Vida delikleri düz delik yapısında olup, en az bir deliği kompresyon yapabilme özelliğine sahip olmalıdır.

9.    Plaklarda kırık hattına denk gelen vida delikleri için vida end cup’ları mevcut olmalıdır.

10.3,5 distal Radius volar Plakların eni 10,50 mm, kalınlığı 3,00 mm, yi geçmemelidir.

11. Plakların her iki ucunda gerektiği durumlar için kırschner telleri ile sabitlemeye yardımcı olacak delikler bulunmalıdır.

12. radius volar Plakların sağ ve sol olmak üzere 10 delikten başlayıp birer mm artışlarla 17 deliğe kadar değişik delik sayıları mevcuttur.

13. Kilitli ve Kilitsiz Vidalar ISO 5832-3 standartlarına uygun titanyum malzemeden imal edilmiş, üzeri vücut içerisinde uzun süre dayanması amacıyla kalın elektroliz tabakayla kaplanmış olmalıdır.

14. Vidaların kilitli yapıda olanları 5mm altıgen kafa çapında 3,50mm diş üstü çapında, kilitsiz yapıda olanları 6mm altıgen kafa çapında 3,50mm diş üstü çapında olmalıdır.

15. Vidaların kilitli yapıda olanlarının başı, plağa tam olarak gömülebilmesi için 20 derece açıya sahip ve yivli yapıda olmalıdır.

16. Vidaların tamamı yivli self taping özelliğinde ince dişli olmalı ve vida kafaları kablo konnektörüne takılacak şekilde uyumlu olmalıdır.

17. Kilitsiz Vidalar 12 mm den başlayıp 50 mm e kadar ikişer mm artarak 50 mm den 60 mm e kadar beşer mm artarak, kilitli vidalar 12 mm den başlayıp 50 mm e kadar ikişer mm artarak 50 mm den 75 mm e kadar beşer mm artarak, 3.5 mm kilitli kanüllü vidalar 12 mm ‘den başlayıp 50 mm ikişer mm artarak değişik giden boylarda olmalıdır.

18. Plakların ve vidaların üzerinde takibe yardımcı olması açısından lot numarası ve CE işareti lazerle markalanmış olmalıdır.

19. Plakların üzerinde marka,ürün adı ve delik boyu lazerle yazılmış olmalıdır.

20. Plak ve vidaların tüm boylarının ubb leri titubb’ a işlenmiş SGK ve Sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış sut listesi ile eşleştirilmiş olmalıdır.

21. Çakma setinde Plak ve vidaların takılabilmesini kolaylaştırıcı uygun klavuzlar, driller, torklu tornavidalar, tapler, plak bükücüler ve diğer gerekli aletler bulunmalıdır.

PLAK:TV1450

2.4    KİLİTLİ VİDA:TV1150

3.5   

 
   

KİLİTLİ VİDA:TV1170 KİLİTSİZ VİDA TV1030

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim