T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI İl Sağlık Müdürlüğü
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
SAYI : SATINALMA/ 71713619 24/05/2018
KONU:1 KALEM HEMORAlD VE PROLAPS STAPLER ALIMI
SAYIN:
Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/D (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumıız satmalına komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALİM ŞARTLARI
1- Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.
2- Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.
3- Taahhüt edilen şiire içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak iizere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu iıaline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.t.K.hükümleri uygulanacaktır.
4- İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır,
5- Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.
6- Malzeme bedelleri , malzemenin teslimine müteakip İl Sağlık Müdürlüğü Muhasebe birimi ve Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü 90 gün içerisinde ödenecektir.
7- Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.
8- Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırm belirtilmesi zorunludur.
9- Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
10- Steril edilebilen malzemeler firma tarafından 50,00-TL sterilizasyon tlcreti hastane veznemize yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte hastanemiz sterilizasyon ünitemize teslim edilecektir.
11- BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 28/05/2018 TARİHİNDE SAAT 14:00 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.
12- Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.
13- Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırm ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.
14- Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için tekiif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satmalına Komisyon Başkanlığına 1 KALEM* HEMORAİD VE PROLAPS STAPLER ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütiin bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.
|
s.n. |
Malzemenin Adı |
Miktarı |
Birimi |
Sut Kodu |
Birim Fiyat |
Toplam Fiyatı |
Marka UBB |
1 |
HEMORAİD VE PROLAPS STAPLER SETİ |
10 |
ADET |
|
|
|
|
MUKOZAL PROLAPS VE HEMOROID KİTİ 33 MM
Hemoroid ve anal mukozal prolaps hastalıklarının tedavisinde kullanılan; anal mukozadan 2-3cm'lik* bir bant çıkarıp daha sonra muko-mukozal bir anastomoz gerçekleştiren 33mm.lik bir dairesel stapler ve yardımcı aletlerinden oluşan bir ameliyat setinden oluşmalıdır.
Tüm set disposable ve orijinal steril ambalajında olup, içinde aşağıdaki ürünlerden birer adet bulunur:
1. 33mm.lik dairesel stapler
2. 33mm.lik dairesel anal dilatör
3. Sütürtutucu
4. Kese ağzı sütürü anoskopu
2. Stapler, aynı anda daire şeklinde çift sıra zımba atma ve iç dairenin ortasını da kesme işi (uç-uca anastomoz) yapabilmelidir.
3. Stapler şaftı düz olmalıdır.
4. Stapler başı (anvil) şafttan KESİNLİKLE AYRILMAMALIDIR.
5. Ateşleme işleminin tamamlandığını gösteren, cerrahın duyabileceği yükseklikte bir ses verme özelliği olmalıdır ve düzgün B formunda kapanmalıdır.
6. Kullanılan zımbaların materyali titanyum olmalıdır.
7. Zımba eni en az 4.0mm, bacak uzunluğu en az 4.0mm, tel çapı en az 0.28mm olmalıdır.
8. Farklı doku kalınlığına göre kapalı zımba yüksekliği 0.75mm ile 1.5mm arasında olacak şekilde ayarlanabilmelidir (kontrollü doku sıkıştırma özelliği).
9. Stapler sonuna kadar kapatıldığında dokunun arada ezilip nekroz olmaması ve zımbaların sağlıklı kapanabilmesi için anvil ve saft arasında güvenli mesafe kalmalıdır.
10. Stapler tutacı üzerinde kapalı zımba yüksekliğinin o andaki durumunu gösteren ibreli bir gösterge olmalıdır.
11. Staplerin içindeki zımba sayısı en fazla 28 adet olmalıdır.
12. İstenmeden ateşlemenin önlenmesi için, tutaç üzerinde bir güvenlik kolu olmalıdır.
13. Stapler dış çapı en fazla 33mm olmalıdır.
14. Dairesel bıçağın çapı en az 24.4mm olmalıdır.
15. Stapler ağırlığı en fazla 283gr. olmalıdır.
16. Stapler tam olarak açıkken, yuvanın distal kenarı İle anvilin proksimal kenarı arasındaki uzaklık en fazla 5,5cm olmalıdır.
17. Stapler şaftının uzunluğu en fazla 38cm olmalıdır.
18. Stapler yuvasının derinliği en az 5cm olmalıdır.
19. Stapler yuvası proksimalden distale doğru genişleyerek giden yapıda olmalıdır.
20. Stapler yuvasının üzerinde lcm aralıkla derinlik işaretleri bulunmalıdır.
21. Stapler yuvasının kenarlarında: aletin distal ucundan bakarken, tetik güneye doğru tutulurken, doğu-batı doğrultusunda, birbirine göre 180° açıda iki adet port bulunmalıdır.
22. Bu portlar STİOO'ün rahatlıkla geçebileceği genişlikte olmalıdır.
23. Stapler anvili, anal kanala rahat giriş sağlanması için, yüksek profilli bir koni şeklinde olmalıdır.
24. Şartnameye cevap yazısı numune ile birlikte verilecektir,şartnameye uygun olmayan teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.numune kullanılarak uygunluğuna karar verilecektir.
2. 33mm.lik Dairesel Anal Dilatör
Anal dilatör iki parçadan oluşur (obtüratör ve kanatlı silindir) ve anüs ile anal kanalın düzgünce dilate edilmesinde kullanılır.
1. Plastikten yapılmış olmalıdır.
2. Obtüratör, silindirin içine rahatlıkla girebilmelidir.
3. Silindir kanatları üzerinde, aletin perianal cilde sabitlenmesi için kullanılabilecek dört yarık bulunmalıdır.
4. Silindir, ameliyat esnasında linea dentate'nin görülmesine olanak sağlayacak şekilde şeffaf malzemeden yapılmış olmalıdır.
5. Obtüratör ucu, anal kanala kolay giriş sağlayacak şekilde kubbe biçiminde olmalıdır.
6. Silindir, PSA33'ün rahatlıkla geçebileceği iç genişlikte olmalıdır.
1. Plastikten yapılmış olmalıdır.
2. Uzunluğu en az lOOmm olmalıdır.
3. Çapı en fazla 0.25mm olmalıdır.
4. Aletin distal ucu, kese ağzı sütürünün uçlarını rahatlıkla yakalayabilmesi için, tığ şeklinde olmalıdır.
Anal kanal duvarının rahatça görülüp, kese ağzı sütürünün yerleştirilebilmesini sağlayan, 270°lik bir anoskoptur.
1. CAD33'ün içinden rahatlıkla geçebilmelidir.
2. Plastikten yapılmış olmalıdır.
3. Tüm aksiyal uzunluk boyunca 90°lik bir açıklık bulunmalıdır.
4. Alet üzerinde, doğu-batı doğrultusunda, aletin iki parmakla tutulup, rahatlıkla çevirilebilmesini sağlayan iki kanat bulunmalıdır.
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|