• İhale No
    2025/1331993
  • İhale Adı
    107 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze,Tüp )
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    18 Eylül 2025 10:00
  • İdare
    MEHMET HADİ KAHRAMAN FEN LİSESİ
  • İhale İli
    Mardin
  • İşin İli
    Mardin
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    27 Ağustos 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR



107 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze,Tüp )
mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası (İKN) : 2025/1331993
1- İdarenin
1.1. Adı : MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI - MEHMET HADİ KAHRAMAN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
1.2. Adresi : KIZILTEPE/MARDİN KIZILTEPE/MARDİN
1.3. Telefon numarası : 5056474545
1.4. İhale dokümanının görülebileceği ve indirilebileceği internet sayfası :
https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhalenin

2.1. Tarih ve Saati : 18.09.2025 - 10:00
2.2. Yapılacağı (e-tekliflerin açılacağı) adres : Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi Müdür Bşyardımcısı Odası


3- İhale konusu mal alımının

3.1. Adı : 107 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze,Tüp )
3.2. Niteliği, türü ve miktarı :
107 Kalem Gıda Alımı (Et ürünleri, Şarküteri, unlu mamulleri ,kuru gıda ve meyve sebze )
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
3.3. Yapılacağı/teslim edileceği yer : Mehmet Hadi Kahraman Fen Lisesi Müdürlüğü
3.4. Süresi/teslim tarihi : 18.09.2025-30.06.2026 tarihleri arasında ekmek günde 3(Üç) defa, sebze meyve haftada 3 gün ve diğer gıdalar haftada 1 gün getirilecektir. İhtiyaç halinde daha fazla getirilecektir.
3.5. İşe başlama tarihi : 18.09.2025


4- Katılım ve yeterlik kriterleri:
4.1. Katılım ve yeterlik kriterlerine ilişkin istekliler tarafından e-teklif kapsamında sunulması gereken bilgi ve belgeler ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgi ve belgelere aşağıda yer verilmiştir:

4.1.1. Teklif mektubu.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olunduğunu gösteren bilgi ve belgeler:

4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgi ve belgeler.

4.1.2.2. Vekâleten ihaleye katılma halinde vekile ilişkin bilgi ve belgeler.

4.1.3. Geçici teminat.

4.1.4 İsteklinin iş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı beyannamesi.

4.1.5. Yerli malı teklif edenler lehine fiyat avantajından yararlanmak isteyen istekliler tarafından sunulacak yerli malı belgesi

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.

 

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi ve belgeler ile bunların taşıması gereken kriterler:
Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin bilgi, belge veya kriter belirtilmemiştir.



5- Ekonomik açıdan en avantajlı teklif

sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.


6-
İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.


7- İhaleye teklif verecek olanların, EKAP hesabına giriş yaparak ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.



8-Teklifler, EKAP üzerinden teklif mektubu ile ihaleye katılım belgesi ve diğer ekler kullanılarak hazırlanacak ve e-imza ile imzalanarak ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.



9- İstekliler tekliflerini,

her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekliyle birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10-
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.


11- İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.



12-
Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.


13-
Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 21 (YirmiBir) takvim günüdür.



14- Konsorsiyum olarak ihaleye teklif
verilemez.

15- Diğer hususlar:


Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Alabalık 150 kilogram
Kemiksiz Dana Eti 700 kilogram
Tavuk Fileto 500 kilogram
Tavuk Baget 300 kilogram
Tavuk But 300 kilogram
Kuzu Eti 200 kilogram
Tavuk Şinitzel 125 kilogram
Tavuk Kanat 250 kilogram
Arpa Şehriye 200 kilogram
Aşurelik Buğday 25 kilogram
Ayçiçek Yağı 500 litre
Badem İçi 10 kilogram
Biber Salçası 100 kilogram
Bisküvi (80 Gramlık Paket) 3.000 adet
Buğday Unu 50 kilogram
Bulgur 600 kilogram
Ceviz İçi 10 kilogram
Çay(Kuru Çay ithal) 50 kilogram
Çekirdeksiz Kuru Üzüm 60 kilogram
Domates Salçası 200 kilogram
Dondurulmuş patates 600 kilogram
Hurma 50 kilogram
İrmik 25 kilogram
Kabartma Tozu (10 gr) 150 paket
Kara Biber 5 kilogram
Kek (40 Gramlık) 4.000 adet
Kekik 3 kilogram
Kırmızı Mercimek 350 kilogram
Kimyon 3 kilogram
Kişniş 2 kilogram
Konserve Bezelye 100 kilogram
Kuru Fasulye (Dermason) 500 kilogram
Kuru Kayısı 70 kilogram
Kuru Reyhan 3 kilogram
Kuş Üzümü 20 kilogram
Makarna 500 kilogram
Mantı 200 kilogram
Margarin (250 Gr) 150 adet
Meyve Suyu(Nektar, 200 ml) 6.000 adet
Milföy Hamuru 80 kilogram
Nane 5 kilogram
Nişasta 5 kilogram
Nohut 500 kilogram
Pirinç (Baldo) 1.000 kilogram
Puding (120 gr toz halinde) 250 adet
Pul Biber 20 kilogram
Su(60 lı Koli) 200 koli
Sumak 2 kilogram
Tarçın 3 kilogram
Tek Kullanımlık Şeker 200 kilogram
Tel Şehriye 250 kilogram
Toz Şeker 60 kilogram
Turşu 700 kilogram
Tuz( iyotlu) 200 kilogram
Vanilya (10 gr) 500 adet
Yedi Türlü Baharat 5 kilogram
Yufka 80 kilogram
Zeytinyağı 30 litre
Armut 200 kilogram
Domates 4.000 kilogram
Elma 2.500 kilogram
Havuç 300 kilogram
Kabak 100 kilogram
Kapya Biber 200 kilogram
Mor Lahana 200 kilogram
Karpuz 300 kilogram
Kuru Soğan 350 kilogram
Limon 100 kilogram
Yeşil soğan 500 demet
Mandalina 2.000 kilogram
Marul 300 adet
Maydanoz 250 demet
Muz 2.000 kilogram
Nektarin/Şeftali 100 kilogram
Patates 3.500 kilogram
Patlıcan 700 kilogram
Portakal 2.000 kilogram
Salatalık 900 kilogram
Sarımsak 15 kilogram
Taze Fasulye 90 kilogram
Üzüm 100 kilogram
Yeşil Biber 850 kilogram
Turp 100 kilogram
Ayran (En az 175 ml) 5.000 adet
Beyaz Peynir (Tam Yağlı) 300 kilogram
Üçgen Eritme Peynir (En az 12 gr) 8.000 adet
Kaşar Peynir 200 kilogram
Örgü Peyniri 60 kilogram
Piknik Bal (20 Gr) 12.000 adet
Piknik Kakaolu Fındık Kreması (20 gr) 6.000 adet
Piknik Reçel (20 Gr) 6.000 adet
Piknik Tereyağı (10 Gr) 6.000 adet
Siyah Zeytin 200 kilogram
Süt (1 Litre) 850 litre
Süt (200 ml) 300 adet
Yeşil Zeytin (Çekirdeksiz, Biberli) 200 kilogram
Yoğurt 5.000 kilogram
Yumurta 7.000 adet
Ekmek 5.000 kilogram
Cevizli Baklava 200 kilogram
Pide 1.000 adet
Poğaça 7.000 adet
Simit 7.000 adet
Şekerpare 200 kilogram
Tulumba Tatlısı 200 kilogram
Halka Tatlı 200 kilogram
Tüp (45\'kglik sanayi tüpü) 70 adet