• İhale No
    2014/37942
  • İhale Adı
    108\'İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞINDA KULLANILMAK ÜZERE 20 KALEM KARTUŞ VE TONER ALIMI
  • Sektör
    Bilgisayar Donanımı, Büro Makineleri, Sarf Malzemeler ve Bakım
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    10 Nisan 2014 10:00
  • İdare
    Van 108. Topçu Alay komutanlığı
  • İhale İli
    Van
  • İşin İli
    Van
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

108\'İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞINDA KULLANILMAK ÜZERE 20 KALEM KARTUŞ VE TONER ALIMI

108 NCİ TOP.A.K.LIĞI MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK

108\'İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞINDA KULLANILMAK ÜZERE 20 KALEM KARTUŞ VE TONER ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/37942
1-İdarenin
a) Adresi : DELIÇAY YOLU ÜZERI ERCİŞ/VAN
b) Telefon ve faks numarası : 4323518488 - 4323519744
c) Elektronik Posta Adresi : 108topcu@mynet.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 20 kalem Kartuş ve Toner Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : TAŞ.(DAY.)321 MAL SAYMANLIĞI DEPOSUNA
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalanmasından sonra işe başlama talimatının yükleniciye tebliğini takip eden günden itibaren 10 (ON) takvim günü içinde Tşn.Day.321 Mal saymanlığı Deposuna defaten teslim edilecektir.Ayrıca işe başlama tebligatı yapılmayacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : 108\'İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ERCİŞ/VAN
b) Tarihi ve saati : 10.04.2014 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) Aday veya istekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) Adayın veya İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu,
c) Adayın veya İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi,
ç) Adayın veya İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi,
d) Adayın veya İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.
Aday veya istekli istenilen belgelerden birini sunması yeterlidir.

İsteklilerin teklif ettikleri malın /malların yurt dışında üretilmesi durumunda Türkiye dağıtıcısı (distürübütörü) yada üreticisi tarafından verilen yetkili satıcı olduğunu gösterir belge muteber sayılacak ve istekli firmaların yetkili satıcısı olduğu kabul edilecektir.

4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

a. İstekli üretici veya üreticinin yetkili satıcısı olabilecektir.

b. Bu idari şartnamede istenen belgelere sahip üretici/imalatçı firmaların ürününü satmaya ve belgelerini kullanmaya yetki verdiği firmalar da ihaleye katılabilecektir. Bu yetki belgelerinin aslı veya yurt içi üretici/imalatçı firmalar için aslına uygunluğu noterce onaylanmış örnekleri, yurt dışı üretici/imalatçı firmalar için ise ilgili ülkedeki T.C. elçilik/konsolosluk onaylı veya Apostille kaşeli olanları ihale komisyonuna verilecektir. Yetki veren üretici/imalatçı firmanın imza sirküsü de yetki belgesi ile birlikte verilecektir.

c. İstekli yetkili satıcılar, yetki veren üretici firmanın (Üretici veya imalatçı olduğunu gösteren 7.5.2. maddesindeki belgelerden herhangi birisini de teklifi ile birlikte verecektir.) birden fazla marka ürününe sahip olması durumunda; her bir marka için ayrı ayrı olmak üzere istenen belgeleri teklifleri dahilinde teslim edebilirler.

İstekli yetkili satıcılar, birden fazla üretici firmanın yetkili satıcısı olmaları durumunda; her bir firma için ayrı ayrı olmak üzere istenilen belgeleri teklifleri dahilinde teslim edebilirler.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecektir.

Birden fazla istekli tarafından teklif edilen fiyatın en düşük fiyat olması ve bu fiyatların da birbirine eşit olması durumunda ekonomik açıdan en avantajlı teklifin belirlenmesinde ihale dokümanını oluşturan belgeler arasında yer alan “Fiyat Tekliflerinin Eşit Çıkması Halinde Geçerli Olacak Teslim Süresi Teklifi” değerlendirmeye alınacak ve teslim süresi en kısa olan istekli lehine karar verilecektir. Bu taktirde sözleşme yeni teslim süresi üzerinden yapılacaktır. Fiyatların eşit olmaması halinde teslim süresinde (işin süresinde) değişiklik yapılmayacaktır. İstekliler, Fiyat Tekliflerinin Eşit Çıkması Halinde Geçerli Olacak Teslim Süresi Teklifini teklif mektuplarıyla birlikte sunacaklardır.



6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 36 TRY (Türk Lirası) karşılığı 108\'İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ERCİŞ/VAN adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar 108\'İNCİ TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI ERCİŞ/VAN adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
14 Şubat 2025

İhale iptal edilmiş
Diğer