• İhale No
    2019/548339
  • İhale Adı
    111 Kalem Gıda Malzemesi Alım İhalesi
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    04 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    Konya Numune Hastanesi
  • İhale İli
    Konya
  • İşin İli
    Konya
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    04 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

KONYA NUMUNE HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

111 Kalem Gıda Malzemesi Alım İhalesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/548339
1-İdarenin
a) Adresi : Ferhuniye Mah. Hastane Cad. No:22 SELÇUKLU/KONYA
b) Telefon ve faks numarası : 3322215536-2354500 - 3322215552
c) Elektronik Posta Adresi : konyadhs20.satinalma@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 111 KALEM GIDA MALZEMESİ ALIM İHALESİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : MUTFAK DEPO
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra teslimatlar idarenin talebi doğrultusunda peyderpey olarak 10 (on) gün içinde teslim edilecektir. Siparişler fax ve/veya iadeli posta yoluyla yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Numune Hastanesi Yeni Hizmet Binası İhale Eğitim Salonu
b) Tarihi ve saati : 04.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

Teknik Şartnamelerde istenen tüm belge, sertifikalar  numune değerlendirme aşamasında muayene komisyonuna sunulacaktır.Bu aşamaya kadar sunulmadığı taktirde firmaların sunulmayan kısma ait teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.1.2. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

Teklif edilen ürünler TSE Belgeli ve Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olacaktır. Teknik Şartnamelerde istenen diğer tüm belge ve sertifikalar  numune değerlendirme aşamasında muayene komisyonuna sunulacaktır.Bu aşamaya kadar sunulmadığı taktirde firmaların sunulmayan kısma ait teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teklif edilen malzemelere ait numune istenecektir. Hastane  Mutfak Biriminin Faks veya Telefonla  bildirimine müteakip 3(üç) iş günü içinde  numunesi teslim edilmeyen kalemlere ait teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Yeni Hizmet Binası İhale Komisyon Başkanlığı adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılacaktır.

 



14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ARPA ŞEHRİYE 1.500 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI (18 LT) 24.984 litre
BADEM 100 kilogram
BARDAK SU 200 ML 900.000 adet
BİBER SALÇASI 3.000 kilogram
BİSKÜVİ (TUZLU) 250 kilogram
BUĞDAY UNU (BAKLAVALIK) 2.000 kilogram
BULGUR (İNCE-KÖFTELİK) 1.500 kilogram
BULGUR (İRİ-PİLAVLIK) 6.500 kilogram
ÇÖREK OTU 50 kilogram
DONDURMA (KAP) 10.000 adet
EKMEK KADAYIFI 500 kilogram
ERİŞTE 3.000 kilogram
ETİMEK 200 kilogram
FINDIK KREMASI 30.000 adet
GÜLLAÇ 200 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 50 kilogram
İRMİK 1.000 kilogram
İSOT 20 kilogram
KAKAO TOZ 100 kilogram
KARBONAT (250 GR) 100 adet
KIRMIZI MERCİMEK 4.000 kilogram
KURU FASÜLYE 2.000 kilogram
KURU İNCİR 750 kilogram
KURU HAMUR MAYASI (İNSTANT) 200 kilogram
KURU ÜZÜM 400 kilogram
KÜP ŞEKER 1.000 kilogram
LİMON TUZU 200 kilogram
MAKARNA 7.500 kilogram
NAR EKŞİSİ 500 kilogram
OVALEKS (KATKI MADDESİ) 20 kilogram
PRİNÇ UNU 500 kilogram
ZEYTİN SİYAH 6.000 kilogram
TAHİN PEKMEZ 40.000 adet
TARÇIN (KABUK) 10 kilogram
TARÇIN (TOZ) 10 kilogram
TARHANA 1.000 kilogram
TATLANDIRICI 1.000 kilogram
TEL ŞEHRİYE 1.500 kilogram
TURŞU KORNİŞON 1.500 kilogram
ARMUT 3.000 kilogram
BAL KABAĞI 5.000 kilogram
BEYAZ LAHANA 3.000 kilogram
BİBER (YEŞİL) 6.000 kilogram
BROKOLİ 1.200 kilogram
ÇİLEK 1.000 kilogram
DEREOTU 600 adet
DOLMA BİBER 1.000 kilogram
DOMATES 30.000 kilogram
ELMA 10.000 kilogram
ERİK (PAPAZ/KIRMIZI) 1.500 kilogram
FESLEĞEN 400 adet
HAVUÇ 6.000 kilogram
ISPANAK 3.000 kilogram
KABAK 7.500 kilogram
KAPYA BİBER 1.500 kilogram
KARNABAHAR 4.000 kilogram
KARPUZ 5.000 kilogram
KAVUN 5.000 kilogram
KAYISI (TAZE) 2.000 kilogram
KIRMIZI LAHANA 2.500 kilogram
KİRAZ 1.500 kilogram
KİVİ 1.200 kilogram
LİMON 6.000 kilogram
MALTA ERİĞİ (YENİ DÜNYA) 1.000 kilogram
MANDALİNA 5.000 kilogram
MANTAR 1.000 kilogram
MARUL (AYSBERG) 500 kilogram
MARUL KIVIRCIK/DÜZ 2.400 kilogram
MUZ 4.000 kilogram
NAR 200 kilogram
PATATES 30.000 kilogram
PATLICAN 10.000 kilogram
PIRASA 3.000 kilogram
PORTAKAL 5.000 kilogram
ROKA (DEMET) 2.000 adet
SALATALIK (YENİ) 6.000 kilogram
SARIMSAK 150 kilogram
SEMİZOTU 1.000 kilogram
ŞEFTALİ 3.000 kilogram
TAZE BAMYA 600 kilogram
TAZE FASÜLYE 1.000 kilogram
TAZE İNCİR 600 kilogram
TERE OTU 2.000 adet
ÜZÜM (TAZE) 2.000 kilogram
DONDURULMUŞ BAMYA 6.000 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 4.000 kilogram
DONDURULMUŞ BROKOLİ 500 kilogram
DONDURULMUŞ GÜL BÖREĞİ 500 kilogram
DONDURULMUŞ ISPANAK 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ KARNABAHAR 500 kilogram
DONDURULMUŞ MANTI 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ MISIR 800 kilogram
DONDURULMUŞ PUF BÖREĞİ 200 kilogram
DONDURULMUŞ TÜRLÜ 4.000 kilogram
DONDURULMUŞ VİŞNE 1.000 kilogram
MİLFÖY HAMURU 2.000 kilogram
AYRAN (KUTU) 50.000 adet
LOR PEYNİRİ 600 kilogram
SÜT HAZIR (PAKET) 200 ML 80.000 adet
BEYAZ PEYNİR (SÜZME) 1.000 kilogram
YOĞURT KASE (200 GR) 80.000 adet
TAZE ALABALIK 5.000 kilogram
DANA CİĞER 4.800 kilogram
TAVUK DÖNER 1.500 kilogram
YAPRAK ET DÖNER 1.500 kilogram
BAKLAVALIK YUFKA 500 kilogram
POŞETLİ EKMEK (50 GR TAM BUĞDAY TUZSUZ) 30.000 kilogram
POŞETLİ EKMEK (50 GR BEYAZ) 40.000 kilogram
TAŞ FIRIN EKMEK (250-300 GR) 4.000 adet
YENİBAHAR 20 kilogram