• İhale No
    2019/605909
  • İhale Adı
    114 KALEM KURU GIDA VE ET
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    24 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü
  • İhale İli
    Elazığ
  • İşin İli
    Elazığ
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    26 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

ELAZIĞ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

114 KALEM KURU GIDA VE ET alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/605909
1-İdarenin
a) Adresi : Üniversite Mah. Korgeneral Hulusi Sayın Cad. No: 6 23100 MERKEZ/ELAZIĞ
b) Telefon ve faks numarası : 4242470510 - 4242414451
c) Elektronik Posta Adresi : elazig@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 114 KALEM KURU GIDA VE ET ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Baskil İlçe Entegre Devlet Hastanesi ve Maden Şehit Cengiz Erdur İlçe Devlet Hastanelerinin ilgili ambar birimine teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme süresi içerisinde ilgili idarelerin ihtiyaç duyduğu mal/kalemler için siparişin sözlü veya yazılı olarak verilmesine müteakip, sipariş tarihinden itibaren 1 (bir) iş günü içerisinde, sözleşmeye müteakip 12 ay boyunca peyderpey ilgili idarenin İAŞE DEPOSUNA teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü-Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Satınalma Birimi / Üniversite Mah. Korgeneral Hulusi Sayın Cad. No: 6/A
b) Tarihi ve saati : 24.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Kuru Gıda, Ekmek, Tatlı  ve Süt Ürünleri kalemleri  için İstekli veya İmalatçıya ait;
- Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından alınmış Gıda Sicil Sertifikası veya Gıda Üretim İşletme Kayıt Belgesi olacaktır.

- İhtiyaç listesinin 49 sıra nolu Kuru Pasta (Tuzlu ve Tatlı), 60 sıra nolu Poğaça, 61 sıra nolu Açma, 75 sıra nolu Yufka, 88 sıra nolu Ekmek, 89 sıra nolu Baklava (Antep Fıstıklı), 90 sıra nolu Baklava (Cevizli), 91 sıra nolu Burma Kadayıf (Cevizli-uzun tepsi dilim), 92 sıra nolu Tulumba Tatlısı, 93 sıra nolu Ekler Pasta, 94 sıra nolu Halka Tatlı, 95 sıra nolu Supangle, 96 sıra nolu Peynirli Gül Böreği ve 97 sıra nolu Yaş Pasta kalemleri için İstekli ve/veya İmalatçıya ait Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi teklif zarfıyla birlikte sunulacaktır.

 Tavuk eti için İstekli veya İmalatçıya ait;
- Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Üretim Tesislerine ait Çalışma İzin Belgesi.
Tavuk eti için teklif veren istekliler, isteklinin üretici olmayıp satıcı/bayii firma olması halinde tavukları temin edeceği veya kesim yaptıracağı işletmeye ait çalışma ruhsatı veya çalışma izin belgesini.

- İhtiyaç Listesinin 1 sıra nolu Alabalık kalemi için İstekliye ait; Yetiştiricilik belgesini ihale teklif zarfı ile birlikte sunacaklardır.

- İSTEKLİLER TEKLİFTE BULUNDUKLARI KALEMLERİN MARKA BİLGİLERİNİ BELİRTMEK ZORUNDADIR. MARKA BELİRTMEYEN İSTEKLİLERİN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü-Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Satınalma Birimi / Üniversite Mah. Korgeneral Hulusi Sayın Cad. No: 6/A adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ALABALIK (TEMİZLENMİŞ) 6.500 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI (5 LİTRELİK TENEKE KUTU) 11.500 litre
AYRAN (BARDAK 200 GR.) 69.000 adet
BARBUNYA (KURU) (1 KG’LİK AMBALAJ) 720 kilogram
BARDAK SU (200 ML’LİK BARDAKTA) 450.000 adet
BARDAKSIZ POŞET ÇAY (SET) (ÇAY, ŞEKER, KARIŞTIRICI) 350.000 adet
BEYAZ PEYNİR PASTORİZE ( YAĞLI) 17 VE 5 KG’LİK TENEKE 4.640 kilogram
BİBER SALÇASI (5 KG’LİK PET AMBALAJ) 830 kilogram
BİSKÜVİ (1 KG’LİK PAKET) 750 kilogram
BULGUR (1 KG’LİK AMBALAJ) 7.590 kilogram
İNCE BULGUR (KÖFTELİK) 400 kilogram
CEVİZ İÇİ (5 KG’LİK AMBALAJ) 160 kilogram
ÇAM FISTIĞI (1 KG’LİK AMBALAJ 103 kilogram
ÇAY (500 GR’LİK AMBALAJ) 100 kilogram
ÇÖREK OTU (500 GR’LİK AMBALAJ) 10 kilogram
DOMATES SALÇASI (5 KG’LİK PET) 5.430 kilogram
DONDURMA (100 ML /75GR MARAŞ ÜSULÜ) 11.500 adet
DONDURULMUŞ MANTI 750 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE (2,5 KG’LİK PAKET AMBALAJ) 4.150 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE ISPANAK (2.5 KG’LİK PAKET AMBALAJ) 2.550 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE TÜRLÜ (1- 2,5 KG PAKET AMBALAJ) 1.750 kilogram
DONDURULMUŞ VİŞNE (5 KG’LİK AMBALAJ) 900 kilogram
DÖĞME (1 KG’LİK AMBALAJ) 1.100 kilogram
ERİŞTE (500- 1000 GR’LİK AMBALAJ) 1.100 kilogram
FINDIK İÇİ (5 KG’LİK AMBALAJ 110 kilogram
GALETA UNU (1 KG’LİK AMBALAJ 250 kilogram
HASPİR OTU (1 KG’LİK AMBALAJ) 2 kilogram
İRMİK (1 KG’LİK AMBALAJ) 270 kilogram
İYOTLU YEMEKLİK TUZ (1 KG’LİK AMBALAJ) 3.160 kilogram
KABARTMA TOZU (1 KG’LİK AMBALAJ 10 kilogram
KAHVALTILIK BAL (20 GR’LİK PAKET) 50.000 adet
KAHVALTILIK REÇEL (20 GR’LİK PAKET) 45.000 adet
KAHVALTILIK TAHİN- PEKMEZ (20 GR’LİK PAKET) 43.000 adet
KAKAOLU FINDIK KREMASI (25 GR’LİK PAKET) 43.000 adet
KARABİBER (1 KG’LİK AMBALAJ) 60 kilogram
KAŞAR PEYNİRİ (TAM YAĞLI) (1 KG’LİK PAKET) 1.975 kilogram
KEKİK (1 KG’LİK AMBALAJ) 40 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK (1 KG’LİK AMBALAJ) 2.290 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER (1 KG’LİK AMBALAJ) 575 kilogram
KİMYON (1 KG’LİK AMBALAJ) 45 kilogram
KONSERVE BEZELYE (1 KG’LİK TENEKE –SÜZME) 1.650 kilogram
KONSERVE MANTAR (2,5 – 5 KG’LİK TENEKE- SÜZME) 1.350 kilogram
KÖFTE HARCI (1 KG’LİK AMBALAJ) 120 kilogram
KRİSTAL TOZ ŞEKER (5 KG’LİK PAKET) 3.150 kilogram
KURU FASULYE (1 KG’LİK AMBALAJ) 1.740 kilogram
KURU İNCİR (1 KG’LİK PAKET) 60 kilogram
KURU KAYISI (İSLİM – 1 KG’LİK AMBALAJ) 310 kilogram
KURU NANE (1 KG’LİK AMBALAJ) 30 kilogram
KURU PASTA (TUZLU VE TATLI) ( EN AZ ALTI ÇEŞİT) 1.600 kilogram
KURU ÜZÜM (5 KG’LİK AMBALAJ) 410 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ (1KG’LİK PAKET ) 180 kilogram
MAKARNA (500 GR’LİK AMBALAJ) 5.350 kilogram
MEYVE SUYU (200 ML’LİK PAKET) 31.000 adet
MISIR NİŞASTASI (1 KG’LİK PAKET) 30 kilogram
NAR EKŞİSİ (1 LİTRELİK AMBALAJ) 260 kilogram
NOHUT (1.SINIF KOÇBAŞI 9MM) ( 1 KG’LİK AMBLAJ) 1.740 kilogram
PAKET TOZ ŞEKER (4 GR’LİK ) (1-5 KG’LİK KARTON KUTU) 30.000 adet
PAKET UN (1 KG’LİK AMBALAJ) 1.600 kilogram
PİLAVLIK PİRİNÇ (BALDO 1. SINIF) (5 KG’LİK AMBALAJ) 10.250 kilogram
POĞAÇA 25.000 adet
AÇMA 25.000 adet
REÇEL DİYABETİK (20 GR’LİK PAKET 5.000 adet
SİRKE (1 LİTRELİK AMBLAJ) 750 litre
SÜT (PAKET 1 LİTRELİK) 3.500 litre
SÜT (PAKET 200 ML’LİK) 63.000 adet
ŞEHRİYE (ARPA- TEL-YILDIZ) (500 GR’LİK AMBALAJ) 1.930 kilogram
TAHİN HELVASI (KAKAOLU – VANİLYALI 50 GR’LİK AMBALAJ) 13.000 adet
TOP KEK (40 GR’LİK PAKET) 50.000 adet
TOZ BİBER (1 KG’LİK ORJİNAL AMBALAJLI) 30 kilogram
TOZ TARÇIN (1 KG’LİK AMBALAJ) 4 kilogram
TURŞU (19 KG’LİK TENEKE) 1.838 kilogram
LABNE PEYNİR (25 GR’LİK) 59.500 adet
YOĞURT (BARDAK 200 GR) 86.000 adet
YOĞURT (DÖKME) 17.500 kilogram
YUFKA (BÖREKLİK) 1.500 kilogram
YUMURTA 86.000 adet
ZEYTİN YAĞI (RİVİERA) (5 LİTRELİK TENEKE KUTU) 1.250 litre
YEDİ TÜRLÜ (1 KG’LİK AMBALAJ) 20 kilogram
GRAM TUZ (1 GR’LİK PAKET ) 400.000 adet
TEREYAĞ (20 GRAMLIK AMBALAJ) 78.000 adet
SİYAH ZEYTİN ( 25 GRAMLIK AMBALAJ) 78.000 adet
YEŞİL ZEYTİN ( 25 GRAMLIK AMBALAJ) 40.000 adet
BEYAZ PEYNİR (DİYET) (5 KG’LİK AMBALAJ) 200 kilogram
TAVUK DERİSİZ KEMİKLİ GÖĞÜS (SPESİYAL)" 2.500 kilogram
TAVUK ETİ (GÖĞÜS, BONFİLE) (AMBALAJLI) 4.000 kilogram
TAVUK ETİ (İNCİK) 7.000 kilogram
TAVUK ETİ PİRZOLA (150-200 GR) 5.200 kilogram
EKMEK (50 GR’LİK AMBALAJLI) 80.000 kilogram
BAKLAVA (ANTEP FISTIKLI) 1.900 kilogram
BAKLAVA (CEVİZLİ) 100 kilogram
BURMA KADAYIF (CEVİZLİ – UZUN TEPSİ DİLİM) 2.550 kilogram
TULUMBA TATLISI 1.800 kilogram
EKLER PASTA 12.000 adet
HALKA TATLI 1.530 kilogram
SUPANGLE 12.000 adet
PEYNİRLİ GÜL BÖREĞİ 10.000 adet
YAŞ PASTA (20 KŞİLİK) 50 adet
MEYVE SUYU (1 LİTRELİK) 100 litre
HARPUT KÖFTE 500 kilogram
DONDURULMUŞ BALKABAĞI 750 kilogram
DONDURULMUŞ KARNABAHAR 2.575 kilogram
DONDURULMUŞ GARNİTÜR 500 kilogram
DONDURULMUŞ BROKOLİ 500 kilogram
DİYET ZEYTİN (TUZSUZ ZEYTİN) 50 kilogram
ETSİZ KÖFTE (YOĞURTLU KÖFTE) 500 kilogram
KORNİŞON TURŞU 210 kilogram
SÜZME YOĞURT 1.500 kilogram
DONDURULMUŞ BAMYA 500 kilogram
TEREYAĞ (1 KGLIK AMBALAJLARDA) 5 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 50 kilogram
MISIR YAĞI 900 litre
KESME ŞEKER KAĞIT AMBALAJLI 100 kilogram
LİMON SOSU 500 ML. 100 adet
DANA ETİ (BUT) 31.200 kilogram