2 KOMD.TUG.K. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI BAĞLILARI VE MÜSTEŞARLIK
12 KALEM GIDA MADDESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2017/494457 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | GITYILMAZ MEVKII KARACAAGAÇ 14100 BOLU MERKEZ/BOLU |
b) Telefon ve faks numarası | : | 3742451130 - 3742451139 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | ih.kom.bsk.bolu@gmail.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 12 KALEM GIDA MADDESİ ALIMI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | 2'NCİ KOMD.TUG.K.LIĞI SAYMANLIK DEPOLARI BOLU |
c) Teslim tarihi | : | Yüklenici, ihale konusu her kısım malı sözleşmenin imzalandığı tarihten sonraki ilk günden itibaren (ilk gün dahil) 10 ON) takvim günü içerisinde defaten teslim edecektir. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | 2'nci Komd.Tug.K.lığı İhale Salonu / BOLU |
b) Tarihi ve saati | : | 16.10.2017 - 09:30 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 20 TRY (Türk Lirası) karşılığı 2'nci Komd.Tug.K.lığı İhale Salonu / BOLU adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar 2'nci Komd.Tug.K.lığı İhale Salonu / BOLU adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (yüz seksen) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
VANİLYA (VANİLİN) MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Ekim 2016 tarihli ve TEK.H.:06-259B numaralı "Vanilin" teknik şartnamesi. 2.1.6. Vanilin, Mayıs 2009 tarih ve TS 3892 de tanımlandığı gibi olacaktır. 500-1000 (beşyüz tire bin) gr.lık birim ambalajlard | 100 | kilogram |
SUSAM MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Mart 2017 tarihli ve TEK.H.:06-238D numaralı "Susam" teknik şartnamesi. 2.1.6. Susam, Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliğ'inde tanımlandığı gibi olacaktır. 1 Kg.lık birim ambalajlarda olacaktır. Teknik şartnamesinde | 100 | kilogram |
HİNDİSTAN CEVİZİ MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Şubat 2017 tarihli ve TEK.H.:06-234D numaralı "Hindistan Cevizi" teknik şartnamesi. 2.1.3. Hindistan Cevizi, Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği'nde tanımlandığı gibi olacaktır. 1 kg.lık birim ambalajlard | 200 | kilogram |
KURU NANE MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Mart 2017 tarihli veTEK.H.: 06-236D sayılı "Nane" teknik şartnamesi. 2.1.3. Nane, Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği'nde tanımlandığı gibi olacaktır. 1 kg.lık birim ambalajlarda olacaktır. Teknik şartnamesinde | 100 | kilogram |
İŞLENMİŞ İÇ FINDIK MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Haziran 2016 tarihli ve TEK.H.:06-113D numaralı "İşlenmiş Fındık İçi" teknik şartnamesi.2.1.3. İşlenmiş İç Fındık Nisan 1993 tarihli TS 1917'de tanımlandığı gibi olacaktır. 2.4.3.1.2.- I.Sınıf -Tip -2 | 500 | kilogram |
CEVİZ İÇİ MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Şubat 2017 tarihli ve TEK.H.:06-66F numaralı "Ceviz İçi" teknik şartnamesi.2.1.1. Ceviz İçi:Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliğ'inde tanımlandığı gibi olacaktır. TS 1.1.1. tİplerden yarım olacaktır.1-5 kg.lık vak | 500 | kilogram |
NİŞASTA MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının MART 2015 tarih ve TEK.H.: 06-180C numaralı "Yenilebelir Nişasta" teknik şartnamesinin 2.4.2. Maddesindeki Buğday Nişastası olacaktır. TS 2970 1 Kg.lık Ambalajlarda olacaktır. | 200 | kilogram |
TARÇIN MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ŞUBAT 2017 tarih ve TEK.H.: 06-248C numaralı "Tarçın" teknik şartnamesinin 2.4.1.2. de belirtilen Öğütülmüş Tarçın olacaktır. TS 2291 1 Kg.lık Ambalajlarda olacaktır. | 100 | kilogram |
KİMYON MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının ŞUBAT 2014 tarihli ve TEK.H.: 06-246B numaralı "Kimyon" teknik şartnamesinin 2.3.1.2. de blirtilen Öğütülmüş Kimyon olacaktır. 1 Kg.lık Ambalajlarda olacaktır. | 100 | kilogram |
YEMEKLİK TUZ MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının MAYIS 2017 tarih ve TEK.H.: 06-119F numaralı "Tuz-Yenilebilir" teknik şartnamesinin 2.4.1.1. maddesndeki yenilebilir Sofra Tuzu olacaktır, 2.4.2.1. maddesindeki gibi İyotlu tuz olacaktır. | 10.000 | kilogram |
TURŞU (KARIŞIK) MSB.lığı Tek.Hiz.D.Bşk.lığının12 AĞUSTOS 2016 Tarih ve TEK.H.: 06-253C sayılı teknik şartnamesine göre alınacaktır. Süzme kütlesinin net kütleye oranı, en az, % (m/m) 70 olacaktır. Her çeşit sebzenin süzme ağırlığına oranı en az %3 enfazla | 6.000 | kilogram |
İRMİK MSB Tek.Hiz.D.Bşk.lığının Ekim2016 tarihli ve TEK.H.:06-16F numaralı "İrmik" teknik şartnamesi.2.1.1.Buğday İrmiği:Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliğ'inde tanımlandığı gibi olacaktır. 2.2.1.İrmik:Buğday İrmiği,2.4.1.1. Grup 1 : İnce İrmik olac | 1.000 | kilogram |