• İhale No
    2019/587530
  • İhale Adı
    14 Kısım 150 Kalem Gıda Malzemesi
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Şikayet Bedeli
    152.021,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    33.791.911 ile 253.439.417 TL arası
  • Yayın Tarihi
    19 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

14 Kısım 150 Kalem Gıda Malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/587530
1-İdarenin
a) Adresi : DUMLUPINAR BULVARI KONYAALTI 07100 KONYAALTI ANTALYA MERKEZ/ANTALYA
b) Telefon ve faks numarası : 2423102183 - 2423101503
c) Elektronik Posta Adresi : sksd@akeniz.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 14 Kısım 150 Kalem Gıda Malzemesi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Akdeniz Üniversitesi Merkezi Yemekhane Müdürlüğü Ambarına Teslim Edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan itibaren işe başlanılacak olup, yıl sonuna kadar idarenin istediği miktarda peyderpey teslim alınacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Zemin Kat Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 19.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

İSTEKLİ İMALATÇI İSE;

Alım konusu malların gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil belgesi (Sertifikası) veya İşletme Kayıt-Onay belgesi  ya da 

Aday ve İstekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi ile birlikte aşağıda sayılan belgelerden en az bir tanesini teklif dosyasında sunmak zorundadır.

1- İstekli Adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi

2- Adayın ve isteklinin üyesi olduğu Meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu

3- Adayın veya isteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday veya istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlilik Belgesi

4-Adayın veya isteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve aday veya isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belge.

İSTEKLİ YETKİLİ SATICI İSE; 

1- Aday ve istekli eğer yetkili satıcı ise adına düzenlenen Yetkili Satıcı Belgesi

Yetkili satıcı tedarik edeceği yerden aşağıdaki belgelerden birini alacaktır ve teklif dosyasında sunacaktır.

Alım konusu malların gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil belgesi (Sertifikası) veya İşletme Kayıt-Onay belgesi ya da 

Aday ve İstekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesini sunmak zorundadır

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

Teknik şartnameye cevap olarak; isteklilerin teklif edeceği kısım ya da kısımlar için yazılı teknik şartnamedeki ilgili sayfaların tamamını kaşe ve imza atıp  ihale dosyasında sunmaları yada teklif verilen kısımlar için teknik şartnamenin karşılanacağına dair onaylı yazıyı ihale dosyasında sunmaları gerekmektedir.

 

İstekli teklif edeceği ürünlerin kalem bazında marka ya da markalarını listeleyip yetkili satıcılık/imalatçılık belgeleriyle birlikte ihale dosyasında sunacaklardır. İstekliler tarafından sunulan markalar teknik şartnameye birebir uygun olacaktır.(4.Kısım Et, 8.Kısım Taze Sebze ve Meyve, 11.Kısım Roll Ekmek ve 12.Kısım Tatlı grupları için marka listesi istenilmemektedir.)

 

İhale Komisyonu teklif edilen malzemelerin teknik şartnamede yer alan kriterlere uygunluğunu belirlemek amacıyla, en avantajlı tekliflerden başlamak üzere firmalardan ihale sonrasında numune isteyebilecektir. İdaremizin talebi üzerine numuneler minimum orijinal ambalajlarında, 3 iş günü içinde komisyona teslim edilecektir. Zamanında numunesini teslim etmeyen firmalar, fiyat verdikleri ilgili kısımlarda değerlendirme dışı bırakılacak ve 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunun ilgili maddeleri uygulanacaktır.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu ve özel sektörde her türlü gıda ve yiyecek pazarlaması benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İhale Hizmetleri Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Pirinç 26.000 kilogram
Şehriye 10.000 kilogram
Makarna 17.000 kilogram
Bulgur 18.500 kilogram
Kuru Fasulye 6.000 kilogram
Nohut 6.000 kilogram
Kırmızı Mercimek 3.000 kilogram
Kuru Barbunya 3.000 kilogram
Tarhana 750 kilogram
Buğday Unu 8.000 kilogram
İrmik 600 kilogram
Yeşil Mercimek 1.000 kilogram
Aşurelik Buğday 900 kilogram
Sirke 1.600 kilogram
Tahin 1.300 kilogram
Karışık Turşu 12.000 kilogram
Ayçiçek Yağı 50.000 kilogram
Domates Salçası 10.000 kilogram
Biber Salçası 300 kilogram
Meyve Suyu 150.000 adet
Konserve Mantar 8.000 kilogram
Konserve Mısır 1.300 kilogram
Ton Balığı 4.000 kilogram
Kornişon Turşu 1.300 kilogram
Dilimlenmiş Siyah Zeytin 500 kilogram
Dilimlenmiş Yeşil Zeytin 500 kilogram
Nişasta 60 kilogram
Kuş Üzümü 140 kilogram
Ceviz İçi 220 kilogram
Yufka 500 kilogram
Tarçın 10 kilogram
Çam Fıstığı(Güner İçi) 50 kilogram
Karabiber 220 kilogram
Kuru Nane 85 kilogram
Kimyon 100 kilogram
Pul Biber 250 kilogram
Limon Tuzu 120 kilogram
Hindistan Cevizi 13 kilogram
Vanilya 12 kilogram
Ketçap 50 kilogram
Mayonez 1.200 kilogram
Toz Şeker 2.500 kilogram
Yumarta 40.000 adet
Kakaolu Puding 300 kilogram
Toz Patates Püresi 1.200 kilogram
Kekik 50 kilogram
Rafine Tuz 5.750 kilogram
Kuru Kayısı 70 kilogram
Kuru İncir 70 kilogram
Fındık 70 kilogram
Kuru Üzüm 600 kilogram
Pirinç Unu 60 kilogram
Hardal 20 kilogram
Köri 12 kilogram
Orta Kemikli Kısa But 2.500 kilogram
Kemiksiz Et (Kol,Kürek) 14.000 kilogram
Kuşbaşı Et 36.000 kilogram
Dana Ciğer 500 kilogram
Et Döner 7.000 kilogram
Tavuk But 30.000 kilogram
Tavuk Göğüs Kuşbaşı 22.000 kilogram
Piliç Nuget 2.000 kilogram
Tavuk Şinitzel 3.000 kilogram
Tavuk Döner (Dilimlenmiş) 3.500 kilogram
Tavuk Kadınbudu Köfte 1.500 kilogram
Tavuk Ciğer 150 kilogram
Tavuk Pirzola 4.000 kilogram
Dondurulmuş Domates Küp 25.000 kilogram
Dondurulmuş Peynirli Kare Milföy Börek 4.000 kilogram
Dondurulmuş Kayseri Mantı 2.300 kilogram
Dondurulmuş Patates 1/8 Dilim Kabuklu 5.500 kilogram
Dondurulmuş Küp Patates 20*20 34.500 kilogram
Dondurulmuş Patates Parmak 9*9 2.600 kilogram
Dondurulmuş Patates Kroket 1.200 kilogram
Dondurulmuş Biber Şerit Kırmızı 1.700 kilogram
Dondurulmuş Biber Şerit Yeşil 6.000 kilogram
Dondurulmuş Havuç Küp 10*10 7.000 kilogram
Dondurulmuş Havuç Dilim (Rondel) 4.500 kilogram
Dondurulmuş Bezelye 7.000 kilogram
Dondurulmuş Tombul Bamya 2.500 kilogram
Dondurulmuş Ispanak 2.000 kilogram
Dondurulmuş Vişne 350 kilogram
Dondurulmuş Kabak 7.000 kilogram
Dondurulmuş Taze Fasulye 9.000 kilogram
Dondurulmuş Karnabahar 5.000 kilogram
Dondurulmuş Küp Kereviz 400 kilogram
Kiraz 400 kilogram
Kuru Soğan 16.000 kilogram
Patates 18.000 kilogram
Çarliston Biber 3.500 kilogram
Domates 17.000 kilogram
Limon 15.000 kilogram
Havuç 28.000 kilogram
Kuru Sarmısak 110 kilogram
Salatalık 13.000 kilogram
Patlıcan 4.000 kilogram
Kereviz 50 kilogram
Pırasa 750 kilogram
Kabak 3.500 kilogram
Marul 15.000 kilogram
Dolmalık Biber 300 kilogram
Semizotu 2.400 kilogram
Turp 300 kilogram
Kırmızı Lahana 8.500 kilogram
Beyaz Lahana 6.000 kilogram
Taze Soğan 900 kilogram
Portakal 14.000 kilogram
Yerli Muz 8.700 kilogram
Elma 21.000 kilogram
Kayısı 500 kilogram
Kırmızı Mürdüm Erik 1.800 kilogram
Yeşil Erik 900 kilogram
Mandalina 8.000 kilogram
Karpuz 5.000 kilogram
Kavun 4.000 kilogram
Armut 12.000 kilogram
Şeftali 1.100 kilogram
Taze Üzüm(Çekirdeksiz) 700 kilogram
Yeni Dünya 800 kilogram
Çilek 700 kilogram
Maydonoz 2.500 kilogram
Dereotu 200 kilogram
Taze Nane 200 kilogram
Taze Kırmızı Kapya Biber 200 kilogram
Taze Roka 400 kilogram
Taze Tere 100 kilogram
Nektarin 750 kilogram
Dayanklı Süt 15.000 kilogram
Beyaz Peynir 1.200 kilogram
Kaşar Peyniri 5.500 kilogram
Tereyağı 1.400 kilogram
Kase Yoğurt 300.000 adet
Dondurulmuş Mezgit Fileto 7.000 kilogram
Normal Roll Ekmek 40.000 kilogram
Tuzsuz Roll Ekmek 1.000 kilogram
Kepekli Roll Ekmek 2.100 kilogram
Tam Buğday Roll Ekmek 20.000 kilogram
Şekerpare 4.500 kilogram
Kalburbastı 3.000 kilogram
Baklava 4.500 kilogram
Sarıburma 3.000 kilogram
Revani 2.500 kilogram
Kadayıf 2.500 kilogram
Kakaolu Tahin Helva 50.000 adet
Tulumba Tatlısı 3.000 kilogram
Trileçe 5.500 kilogram
Halka Tatlı 2.500 kilogram
Sütlaç 40.000 adet
Kakaolu Puding 30.000 adet
Dondurma Cup 40.000 adet