İhale Kayıt Numarası | : | 2013/79482 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | KARAMAN MAH ALBAY REŞAT ÇİĞİLTEPE CAD 11 03100 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2722142247 - 2722120968 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | info@afyon.bel.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ YEMEKHANE SERVİSİNE AMBARINA TESLİM EDİLECEKTİR. |
c) Teslim tarihi | : | Alınacak kuru gıda malzemeleri 3 parçada alınacak olup 31.12.2013 tarihine kadar teslim edilecektir. |
a) Yapılacağı yer | : | KARAMAN MAH. ALBAY REŞAT ÇİĞİLTEPE CAD. NO : 11 AFYONKARAHİSAR |
b) Tarihi ve saati | : | 01.07.2013 - 15:00 |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi. İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir. a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi, b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen Kapasite Raporu, c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen İmalat Yeterlik Belgesi, ç) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Malı Belgesi, d) Alım konusu fidan, çiçek veya tohum gibi mallar ise Tarım ve Köyişleri Bakanlığı düzenlenen ve isteklinin teklif edilen ürünün üretici olduğunu gösteren belge veya belgeler, e) Alım konusu malın gıda veya gıda ile temas eden madde ve malzeme olması durumunda gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzemelerin üretimini düzenleyen mevzuat çerçevesinde istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (Sertifikası) ya da istekli adına ve teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası/Gıda Üretim İzin Belgesi, f) Tıbbi cihaz üreticisi, OEM (Original Equipment Manafacturer – Orijinal Malzeme Üreticisi) tarzı ürün ürettirmek suretiyle üretici niteliğini kazanmış ise bu üretime ilişkin sözleşme, g) Harp araç ve gereçleri ile silah, mühimmat ve patlayıcı maddelere ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili bakanlık veya kuruluşlarca verilen üretim/işletim izni (müsaadesi) belgeleri,
ğ) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler. |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Ayçiçeği Yemek Yağı 18 kg. | 150 | TENEKE |
Salça ( 5 kg ) BRX=28-30 | 200 | TENEKE |
Pirinç ( Baldo Osmancık cinsi ) | 2.500 | KG |
Kızartmalık Yemek Yağı 18 lt | 60 | TENEKE |
Kuru Nohut ( 12mm lik ) İspanyol | 1.000 | KG |
Makarna (5 kg) | 3.000 | KG |
Un (böreklik) | 750 | KG |
Toz Şeker ( 50 kg ) Kamış Şekeri olmayacak | 2.000 | KG |
Yemek Tuzu ( İyotlu 10 kg lık) | 750 | KG |
Pilavlık Bulgur ( Sarı Buğday ) | 2.000 | KG |
Kuru Fasulye (8mm lik) | 1.500 | KG |
Toz tavuk Bul yon (kova) | 100 | KG |
Konserve Taze Fasulye (5 kg) | 50 | TENEKE |
Konserve bezelye (5 kg) | 100 | TENEKE |
Kırmızı Mercimek ( Tombul ) | 100 | KG |