İhale Kayıt Numarası | : | 2011/31027 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | GEZ MAHALLESI HASTANELER CADDESI 25100 ERZURUM MERKEZ ERZURUM |
b) Telefon ve faks numarası | : | 4422335178 - 4422331389 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | msberztedarik@ttmail.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | MSB Erzurum Tedarik Bölge Başkanlığı Lojistik Destek Komutanlığı - Taşambarlar / ERZURUM |
c) Teslim tarihleri | : | İşe başlama ve işin bitiş tarihleri; Hıyar için 01 Haziran 2011- 15 Ekim 2011, Patlıcan için 01 Haziran 2011- 15 Ekim 2011 Erik için 01 Haziran 2011- 31 Ağustos 2011 Kiraz için 01 Haziran 2011- 30 Haziran 2011 Kavun için 01 Temmuz 2011 – 15 Ekim 2011 Şeftali için 01 Temmuz 2011 - 31 Ağustos 2011 Dolmalık Biber için 01 Haziran 2011 – 30 Eylül 2011 Domates için 01 Haziran 2011- 30 Eylül 2011 Taze Yeşil Biber için 01 Haziran 2011 – 30 Eylül 2011 Taze Fasulye için 01 Haziran 2011 – 30 Eylül 2011 Taze Kayısı için 01 Haziran 2011 – 31 Temmuz 2011 Karpuz için 15 Haziran 2011 – 15 Eylül 2011 Sofralık Üzüm için 01 Temmuz 2011 – 01 Ekim 2011 Armut için 15 Temmuz 2011 – 01 Ekim 2011 Yazlık Kabak için 15 Mayıs 2011 - 31 Ağustos 2011 Çilek için 01 Mayıs 2011 - 31 Mayıs 2011 Herhangi bir sebeple sözleşmenin öngörülenden daha geç yürürlüğe girmesi halinde ise sözleşmenin imzalandığı tarihten sonraki ilk iş gününde mal/mallar teslim edilecek/işe başlanacaktır. Her halükarda işin bitiş tarihleri belirtilen tarihler olacaktır. |
a) Yapılacağı yer | : | MSB Tedarik Bölge Başkanlığı 1 Nu.lı İhl.Koms.Bşk.lığı Hastaneler Cad. (25100) ERZURUM |
b) Tarihi ve saati | : | 01.04.2011 - 10:00 |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
Sıra No | Açıklama | Birimi | Miktarı |
1 | ŞEFTALİ | KG. | 15.000 |
2 | KAVUN | KG. | 50.000 |
3 | KİRAZ | KG. | 10.000 |
4 | ERİK | KG. | 22.000 |
5 | PATLICAN | KG. | 40.000 |
6 | HIYAR | KG. | 30.000 |
7 | DOLMALIK BİBER | KG. | 13.000 |
8 | DOMATES | KG. | 80.000 |
9 | TAZE YEŞİL BİBER | KG. | 18.000 |
10 | TAZE FASULYE | KG. | 28.000 |
11 | KAYISI | KG. | 15.000 |
12 | KARPUZ | KG. | 65.000 |
13 | SOFRALIK ÜZÜM | KG. | 25.000 |
14 | ARMUT | KG. | 20.000 |
15 | ÇİLEK | KG. | 12.000 |
16 | YAZLIK KABAK | KG. | 30.000 |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
ŞEFTALİ | 15000,00 | KG. |
KAVUN | 50000,00 | KG. |
KİRAZ | 10000,00 | KG. |
ERİK | 22000,00 | KG. |
PATLICAN | 40000,00 | KG. |
HIYAR | 30000,00 | KG. |
DOLMALIK BİBER | 13000,00 | KG. |
DOMATES | 80000,00 | KG. |
TAZE YEŞİL BİBER | 18000,00 | KG. |
TAZE FASULYE | 28000,00 | KG. |
KAYISI | 15000,00 | KG. |
KARPUZ | 65000,00 | KG. |
SOFRALIK ÜZÜM | 25000,00 | KG. |
ARMUT | 20000,00 | KG. |
ÇİLEK | 12000,00 | KG. |
YAZLIK KABAK | 30000,00 | KG. |