• İhale No
    1854838
  • İhale Adı
    2 KALEM MUHTELİF ÇADIR MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR - Barınma Sistemleri
  • Sektör
    Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri, İş Güvenliği Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    09 Mayıs 2019 13:30
  • İdare
    Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    06 Mayıs 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

2 KALEM MUHTELİF ÇADIR MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

Yayın Tarihi: 6 Mayıs 2019
 
S.NO MALZEMENİN ADI BİRİM MİKTAR AÇIKLAMA
1 BEZ ÇADIR İÇİN 500  GR/M² (EN:150 CM) MT 199.500,00 Çadır Branda Bezi 500 gr/m²
Teknik Şartnamesine Göre
2 BEZ ÇADIR İÇİN 500  GR/M² (EN:165 CM) MT 163.700,00
  1. Türk Kızılayı ihtiyacını karşılamak üzere aşağıdaki yukarıda belirtilen detaylar doğrultusunda “ 2 KALEM MUHTELİF ÇADIR MALZEMESİ” “kapalı zarfla teklif alınmak ve aynı gün açık eksiltme yapılmak sureti”  ile satın alınacaktır.
  2. Firmalar teklif ettikleri her bir malzemenin toplam fiyatının en az % 1’i nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.
  3. İdari ve teknik şartnameye www.kizilay.org.tr /ihale ilanları adresinden ulaşılabilecek ve temin edilebilecektir.
  4. Firmaların kapalı tekliflerini ve ihaleye giriş idari belgelerini en geç 09 MAYIS 2019 günü saat 10:00’a kadar Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Ataç 1 sok. No.: 32 Kızılay/ANKARA adresindeki evrak birimine  vermiş / göndermiş olmaları gerekmektedir.
  5. İhale Zarfı 09 MAYIS 2019 tarih ve saat 13:30 ’ da Türk Kızılayı Cad. No: 3/E Etimesgut/ANKARA adresindeki Barınma Sistemleri Direktörlüğü Toplantı Salonunda açılacaktır.
  6. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.
  7. Telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.
  8. Türk Kızılay Kamu İhale Mevzuatına tabi değildir.
TÜRK KIZILAY
GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BARINMA SİSTEMLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim