• İhale No
    2019/556006
  • İhale Adı
    2020 YILI GIDA MALZEMESİ ALIMI
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    09 Aralık 2019 10:30
  • İdare
    MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    06 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ

2020 YILI GIDA MALZEMESİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/556006
1-İdarenin
a) Adresi : Kılıçalipaşa Mah. Meclis-i Mebusan Cad. Orya Han Ek Bina Enli Sok. No: 3 34433 Salıpazarı BEYOĞLU/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2122416048 - 2122320975
c) Elektronik Posta Adresi : saglik.kultur@msgsu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : Üniversitemiz 2020 Yılı Gıda Malzemesi Alımı 7 kısım, 130 kalem
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Cumhuriyet Mah.Silahşör Cad. No:71 Bomonti/Şişli/İST.
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 1 (bir) iş günü içerisinde peyder pey 31.12.2020 tarihine kadar getirilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Meclis-i Mebusan Cad.Orya Han Ek Bina Enli Yokuşu No:3 Salıpazarı-Beyoğlu/İST.
b) Tarihi ve saati : 09.12.2019 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

Yaş Sebze ve Meyve kısmı için;

Hal içi kayıt belgesi,

Hal içi komisyoncusu,

Hal içi kayıtlı üretici kooperatifi.

 olduğunu gösteren belgelerinden birini ibraz etmek zorundadır.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İhaleye katılmak isteyen istekliler Kuru Gıda kısmında yer alan; Ayçiçekyağı, Baklava (fıstıklı), Baklava (Cevizli), Barbunya, Bulgur (Pilavlık), Fasulye (Kuru), Helva (40 gr.lık pkt), Makarna, Mercimek (Kırmızı), Mercimek (Yeşil), Nohut (Koçbaşı), Pirinç (Baldo), Salça, Şekerpare, Zeytinyağı (1 litrelik) , Donmuş Gıda kısmında yer alan Börek Puf (Fresh), Mantı (Bohça), Yaş Meyve ve Sebze kısmında yer alan Balkabağı (soyulmuş), Mantar (soyulmuş)   ile ilgili "bir birimden az olmamak üzere" numuneyi 06 Aralık  2019 tarihi saat 16:00'a kadar İdareye teslim edeceklerdir. Numune Kontrol Komisyonundan alacakları "Numune Uygunluk Belgesi"ni ihale teklif zarfında sunacaklardır. İsteklilerin numune uygunluk belgesi bulunmayan teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır. Kesinleşen ihale bildirimini takip eden 10 gün içinde numuneler isteklilere teslim edilecektir. Bu süre içinde alınmayan numunelerden İdare sorumlu değildir.

 


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Meclis-i Mebusan Cad.Orya Han Ek Bina Enli Yokuşu No:3 Salıpazarı-Beyoğlu/İST. adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
AYRAN (200 ML) 10.000 kutu
PEYNİR (BEYAZ TAM YAĞLI) 400 kilogram
PEYNİR (KAŞAR TAM YAĞLI) 300 kilogram
SÜT (UHT TAM YAĞLI) 5.500 litre
TEREYAĞ (1 KG'LIK) 800 kilogram
YOĞURT (TAM YAĞLI) 20.000 kilogram
ÜÇGEN PEYNİR (8'Lİ ) 50 adet
LOR PEYNİRİ 150 kilogram
BALIK (MEZGİT) 1.600 kilogram
BEZELYE 1.200 kilogram
GÜL BÖREĞİ (100 GR) 1.200 kilogram
ISPANAK (FRESH) 300 kilogram
MANTI (BOHÇA) 800 kilogram
PAÇANGA BÖREĞİ 2.000 adet
MISIR (FRESH) 150 kilogram
VİŞNE (FRESH) 150 kilogram
BROKOLİ 750 kilogram
TAZE FASULYE (FRESH) 1.000 kilogram
ARMUT 2.000 kilogram
BAL KABAĞI (SOYULMUŞ) 600 kilogram
BİBER (ÇARLİSTON) 1.750 kilogram
BİBER (DOLMALIK) 400 kilogram
BİBER (KAPYA) 400 kilogram
ÇİLEK 800 kilogram
DEREOTU 20 demet
DOMATES 8.000 kilogram
ELMA 4.000 kilogram
ERİK 500 kilogram
FASULYE (TAZE) 400 kilogram
HAVUÇ 8.000 kilogram
KABAK (YEŞİL) 2.500 kilogram
KARNABAHAR (YAPRAKSIZ) 1.500 kilogram
KARPUZ 1.500 kilogram
KAVUN 800 kilogram
KAYISI 200 kilogram
KEREVİZ (YAPRAKSIZ) 600 kilogram
KİRAZ 300 kilogram
KIRMIZI LAHANA 3.500 kilogram
LAHANA (BEYAZ) 1.750 kilogram
LİMON 6.000 kilogram
MANDALİNA 3.000 kilogram
MANTAR (SOYULMUŞ) 1.250 kilogram
MARUL GÖBEK 8.000 adet
MAYDANOZ 1.000 demet
MUZ 2.500 kilogram
PATATES 20.000 kilogram
PATLICAN 4.500 kilogram
PIRASA 1.000 kilogram
PORTAKAL 3.000 kilogram
ROKA 1.000 demet
SALATALIK 4.000 kilogram
SARIMSAK 30 kilogram
ŞEFTALİ/NEKTARİN 600 kilogram
SOĞAN (KURU) 5.500 kilogram
SOĞAN (TAZE) 150 kilogram
ÜZÜM (ÇEKİRDEKSİZ) 500 kilogram
YENİ DÜNYA 200 kilogram
ET (KEMİKSİZ LÖP KG.LIK PARÇALAR) 5.500 kilogram
ET BİFTEK 100 kilogram
KUŞBAŞI ET (ELLE DOĞRANMIŞ) 5.000 kilogram
PARÇA ET (100-120 GR) 1.500 kilogram
İNCİK BUT (100 GR) 2.250 kilogram
TAVUK GÖĞÜS BİFTEK(120-130 GR PARÇALAR HALİNDE İNCELTİLMİŞ) 1.500 kilogram
SPECİAL TAVUK BUT (250-300 GR) 4.500 kilogram
PİLİÇ BUT KUŞBAŞI (DERİSİZ) 1.500 kilogram
TAVUK GÖĞÜS KUŞBAŞI (DERİSİZ) 1.750 kilogram
DÖNER (PİŞMİŞ ET) 1.000 kilogram
TAVUK ŞİNİTZEL (100 GR) 1.800 kilogram
CORDON BLEU (100 GR) 1.000 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 300 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 15.000 litre
BAKLAVA (CEVİZLİ) 10.000 adet
BAKLAVA (FISTIKLI) 20.000 adet
BARBUNYA 700 kilogram
BULGUR (PİLAVLIK) 4.000 kilogram
CEVİZ İÇİ 50 kilogram
ÇAM FISTIK 20 kilogram
ERİŞTE 200 kilogram
FASULYE (KURU) 1.500 kilogram
FINDIK İÇİ 10 kilogram
FIRIN MAKARNA 300 kilogram
GÜLSUYU 10 adet
HELVA (TAHİN) (40 GR) 7.000 adet
HİNDİSTAN CEVİZİ 25 kilogram
İNCİR (KURU) 20 kilogram
İRMİK 250 kilogram
KABARTMA TOZU (10 GR) 100 adet
KAKAO 50 kilogram
KARABİBER (TOZ) 125 kilogram
KARABİBER (0.5 GR'LIK) 150.000 adet
KAYISI (KURU) 150 kilogram
KEKİK 10 kilogram
KEMALPAŞA 40.000 adet
KİMYON 50 kilogram
KÖFTE BAHARATI 100 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ (ÇEKİRDEKSİZ) 10 kilogram
MAKARNA 7.000 kilogram
MERCİMEK (KIRMIZI) 2.000 kilogram
MERCİMEK (YEŞİL) 1.000 kilogram
MEYVE SUYU 10.000 adet
NANE (KURU) 80 kilogram
NAR EKŞİSİ SOSU 750 kilogram
NİŞASTA 150 kilogram
NOHUT (KOÇBAŞI) 1.250 kilogram
PİRİNÇ (BALDO) 10.000 kilogram
PİRİNÇ UNU 50 kilogram
PUL BİBER 200 kilogram
PUL BİBER (1GR’LIK) 100.000 adet
SALÇA 4.500 kilogram
SİRKE (ELMA) 300 litre
SİRKE (ÜZÜM) 500 litre
ŞEHRİYE (ARPA) 600 kilogram
ŞEHRİYE (TEL) 100 kilogram
ŞEKER (TOZ) 4.000 kilogram
ŞEKERPARE (FINDIKLI) 30.000 adet
TARÇIN 10 kilogram
TURŞU (KARIŞIK) 2.000 kilogram
TURŞU (KORNİŞON) 300 kilogram
TUZ 3.000 kilogram
TUZ (2GR’LIK) 250.000 adet
UN (BUĞDAY) 3.000 kilogram
ÜZÜM (KURU) 100 kilogram
VANİLYA (5 GR) 600 adet
YENİBAHAR 5 kilogram
YUFKA (GÜNLÜK) 1.000 kilogram
YUMURTA 10.000 adet
ZEYTİN (SİYAH) 80 kilogram
ZEYTİN YAĞI (5LT’LİK) 600 kilogram
HELVA (TAHİN) 200 kilogram
TARHANA 300 kilogram