• İhale No
    2020/32060
  • İhale Adı
    2020 YILI KURU GIDA, İÇME SUYU, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ,UNLU MAMÜLLER ,EKMEK ÜRÜNLERİ,SU ÜRÜNLERİ VE YAŞ SEBZE MEYVE ALIMI İHALESİ
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
    Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    18 Şubat 2020 10:30
  • İdare
    Tokat Erbaa Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    24 Ocak 2020
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET HASTANESİ -ERBAA SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2020 YILI KURU GIDA, İÇME SUYU, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ,UNLU MAMÜLLER ,EKMEK ÜRÜNLERİ,SU ÜRÜNLERİ VE YAŞ SEBZE MEYVE ALIMI İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2020/32060
1-İdarenin
a) Adresi : Evyaba Mahallesi Yusuf Turgut Caddesi No: 135 60500 ERBAA/TOKAT
b) Telefon ve faks numarası : 3567151052 - 3567153260
c) Elektronik Posta Adresi : edh@erbaadevlethastanesi.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 2020 YILI 135 KALEM KURU GIDA, İÇME SUYU, SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ,UNLU MAMÜLLER ,EKMEK ÜRÜNLERİ,SU ÜRÜNLERİ VE YAŞ SEBZE MEYVE ALIMI İHALESİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Erbaa Devlet Hastanesi ilgili birim ambarlarına teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşme kapsamındaki ürünler sözleşme süresi içerisinde peyderpey alınacaktır. Sözleşmede imzalandıktan sonra işe başlama tarihinden itibaren, İdarenin veya görevli birimin belirleyeceği miktarlar, 1. Kısım Kuru Gıda, 2. Kısım İçme Suyu, 3 kısım Süt ve Süt Ürünleri sipariş verildikten sonra en geç 3 gün içerisinde 4. kısım Unlu Mamüller , 6. Kısım Su Ürünleri ve 7.kısım Yaş Sebze Meyve ürünleri sipariş verildikten sonra en geç 1 gün içerisinde, 5. kısım Ekmek Ürünleri her gün taze olarak Hastanenin ilgili birim depolarına teslim edilecektir. Yüklenici teslimatları mesai saatler içerisinde yapması zorunludur. Yüklenici teslim ettikleri ürünlerin teslim ettiğine dair fişi görevli birime veya kişiye vermelidir. Siparişler yükleniciye telefon, mail, fax veya talep yazısı ile bildirilecektir. Sözleşmede yüklenicinin belirtmiş olduğu mail, telefon, fax ve ikametgah adresine yapılacak her nevi tebligat aynı tarihte yüklenicinin şahsına yapılmış sayılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Erbaa Devlet Hastanesi Konferans Salonu
b) Tarihi ve saati : 18.02.2020 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

4,  kısım Unlu mamüller, 5. kısım Ekmek Ürünleri  ve 6. kısım  Su Ürünlerine  teklif verilebilmesi için  isteklilerin,  Gıda Üretim İzin Belgesini veya İşletme Kayıt Belgesini, yetkili satıcı veya  temsilci ise durumlarını tevsik eden belgelerini teklifleriyle birlikte sunması gereklidir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 3 (yüzde üç) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Erbaa Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
İRİ BUĞDAY (AŞURELİK) 500 kilogram
KIRIK BUĞDAY (AŞLIK) 500 kilogram
PİRİNÇ (BALDO) 6.000 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 2.000 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 300 kilogram
PİLAVLIK BULGUR 4.000 kilogram
İNCE BULGUR 500 kilogram
MAKARNA KARIŞIK 4.000 kilogram
ŞEHRİYE (ARPA-TEL) 2.000 kilogram
KURU FASULYE 1.500 kilogram
KURU BARBUNYA 350 kilogram
BEYAZ NOHUT 1.500 kilogram
KURU KAYISI 300 kilogram
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 600 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 250 kilogram
TOZ ŞEKER 2.000 kilogram
KIRMIZI TOZ BİBER 80 kilogram
KARABİBER 100 kilogram
KIRMIZI PUL BİBER 220 kilogram
KEKİK 20 kilogram
KİMYON 20 kilogram
KURU NANE 100 kilogram
SUSAM 15 kilogram
KÜP ŞEKER 800 kilogram
SİRKE (ÜZÜM) 270 kilogram
TURŞU (KARIŞIK) 1.000 kilogram
YEMEKLİK TUZ 1.400 kilogram
BUĞDAY UNU 1.500 kilogram
KURU İNCİR 80 kilogram
CEVİZ İÇİ 100 kilogram
FINDIK İÇİ 60 kilogram
DOMATES SALÇASI 2.000 kilogram
BİBER SALÇASI 750 kilogram
PİKNİK REÇEL 20 GR 15.000 adet
PİKNİK BAL 20 GR 15.000 adet
MEDİNE HURMASI 80 kilogram
MEYVE SUYU 200 ML 2.000 adet
SİYAH ZEYTİN 2.000 kilogram
DİYET ZEYTİN (TUZSUZ) 750 kilogram
TAHİN HELVA 40 GR 10.000 adet
YUMURTA (DUBLE) 50.000 adet
ZEYTİN YAĞI 350 kilogram
MARGARİN 250 GR 150 kilogram
SIVI AYÇİÇEK YAĞI 10.000 kilogram
ÇAY 300 kilogram
HAZIR KEK 40 GR 10.000 adet
ŞEKERPARE 400 kilogram
HAZIR YUFKA 300 kilogram
MANTI 500 kilogram
KURU ÜZÜM 250 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 20 kilogram
TARÇIN 20 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 12 kilogram
ÇORBALIK MISIR 500 kilogram
DONDURULMUŞ MISIR 500 kilogram
TARHANA EV TİPİ 400 kilogram
KETÇAP 500 kilogram
GALETA UNU 60 kilogram
SUMAK 14 kilogram
MAYONEZ 350 kilogram
NİŞASTA 200 kilogram
MİLFÖY HAMURU 250 kilogram
ÇAM FISTIĞI 100 kilogram
NAR EKŞİSİ 250 kilogram
FINDIK EZMESİ 10.000 adet
BADEM 50 kilogram
TEL KADAYIF 200 kilogram
İRMİK 300 kilogram
TOZ KEŞKÜL 300 kilogram
TOZ SUPANGLE 300 kilogram
TOZ PUDİNG 300 kilogram
BARDAK SU 300.000 adet
VAKUMLU YOĞURT 15.000 kilogram
KASE YOĞURT 18.000 adet
AYRAN 20.000 adet
TENEKE PEYNİR 3.000 kilogram
DİYET PEYNİR (AZ YAĞLI VE AZ TUZLU) 900 kilogram
KAŞAR PEYNİR 1.000 kilogram
PAKET SÜT 200 ML 5.000 adet
PAKET SÜT 1 KG 2.000 adet
YEMEKLİK TEREYAĞI 1.000 kilogram
PİKNİK TEREYAĞ 15 GR 10.000 adet
PİKNİK KREM PEYNİR 15.000 adet
CEVİZLİ BAKLAVA 500 kilogram
SARMA SARAY TATLISI 500 kilogram
TULUMBA TATLISI 700 kilogram
BURMA KADAYIF TATLISI 400 kilogram
POĞAÇA 10.000 adet
REVANİ TATLISI 500 kilogram
KOL BÖREĞİ 9.000 adet
KURU PASTA 200 kilogram
TRİLEÇE TATLISI 1.600 kilogram
BÜLBÜL YUVASI 500 kilogram
ŞÖBİYET TATLISI 500 kilogram
CEVİZLİ SARMA TATLISI 500 kilogram
ROLL EKMEK NORMAL 50 GR 320.000 adet
ROLL EKMEK TUZSUZ 50 GR 3.000 adet
RAMAZAN PİDESİ 3.000 adet
ALABALIK 10.000 adet
PATATES 16.500 kilogram
DOMATES 9.000 kilogram
PATLICAN 5.000 kilogram
ÇARLİSTON BİBER (SİVRİ) 1.500 kilogram
DOLMALIK BİBER 600 kilogram
SALATALIK 2.800 kilogram
TAZE ISPANAK 500 kilogram
PIRASA 750 kilogram
MARUL 1.100 kilogram
MAYDONOZ 350 kilogram
YEŞİL SOĞAN 300 kilogram
DEREOTU 150 kilogram
KURU SOĞAN 2.000 kilogram
TAZE KABAK 1.000 kilogram
TAZE FASULYE 1.100 kilogram
HAVUÇ 900 kilogram
KIRMIZI LAHANA 650 kilogram
TURP 700 kilogram
ELMA 3.000 kilogram
MANDALİNA 1.100 kilogram
PORTAKAL 500 kilogram
LİMON 1.500 kilogram
SARIMSAK 100 kilogram
KARNABAHAR 750 kilogram
BROKOLİ 300 kilogram
ARMUT 500 kilogram
KIRMIZI KAPYA BİBER 500 kilogram
KİRAZ 600 kilogram
ÇİLEK 500 kilogram
ERİK 500 kilogram
KARPUZ 3.000 kilogram
KAVUN 1.500 kilogram
ÜZÜM 1.000 kilogram
ŞEFTALİ 700 kilogram
TAZE KAYISI 600 kilogram
MUZ 300 kilogram