• İhale No
    2019/560419
  • İhale Adı
    2020 YILI YİYECEK ve İÇECEK MALZEMELERİ ALIMI
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    28 Kasım 2019 10:00
  • İdare
    Turhal Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Tokat
  • İşin İli
    Tokat
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    06 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

DEVLET HASTANESİ -TURHAL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

2020 YILI YİYECEK ve İÇECEK MALZEMELERİ ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/560419
1-İdarenin
a) Adresi : MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAH İSKELE TEPESİ NO:1 60300 - TURHAL/TOKAT
b) Telefon ve faks numarası : 3562751550 - 3562755831
c) Elektronik Posta Adresi : turhaldh@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 99 KISIM 171 KALEM YİYECEK ve İÇECEK MALZEMELERİ ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Turhal Devlet Hastanesi Ana Bina ve Ek Bina gıda depoları
c) Teslim tarihleri : Yüklenici malları hastanemiz ilgili ambarının vereceği ihtiyaç bildirim ihbarını (siparişini) izleyen en geç 5 (beş) gün içinde idarenin ilgili ambarlarına uygun şekilde teslim etmelidir.(1,2,3,6,7,8,11,12,13,17,88 ve ,89. kısımlar ise sipariş verildiği günün ertesi günü idarenin istediği saatte getirilecektir) .İdare işe başlama tarihi itibari ile 365 gün içinde (1,2,3,6,7,8,11,12,13,17,88ve ,89. kısımlar hariç )ikişer aylık periyotlar halinde malzemeleri çekecektir. Yüklenici teknik şartnamede belirtilen şekilde teslim etmek zorundadır. İdare ürünle ilgili bilgi isteyebilir. Malların tamamı 31.12.2020 tarihine kadar (88.kısım için 30.06.2020) teslim edilmelidir


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Turhal Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi
b) Tarihi ve saati : 28.11.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Ürünlerin piyasaya arzına ilişkin belgeler:

1.2.3.6.7.8. Kısımlara teklif verecek firmalar teklif ettikleri ürünlere ait İşletme Kayıt Belgesini, 9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19 ve 98. kısımlara fiyat verecek firmalar teklif ettikleri ürünlere ait İşletme Onay Belgesini, 20. kısma fiyat verecek firmalar Kaynak Suyu veya İçme Suyu Üretim İzin belgelerini ihale dosyasında bulunduracaktır.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Turhal Devlet Hastanesi Satın Alma Birimi adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ROLL EKMEK 450.000 adet
PİDE 15.000 adet
POĞAÇA 1.500 adet
YUFKA 400 kilogram
MİLFÖY HAMURU 350 kilogram
KADAYIF 750 kilogram
BAKLAVA 700 kilogram
TULUMBA TATLISI 400 kilogram
BEYAZ PEYNİR 2.000 kilogram
KAŞAR PEYNİR 700 kilogram
LOR PEYNİR 100 kilogram
KASE YOĞURT 75.000 adet
AÇIK YOĞURT 10.000 kilogram
TEREYAĞI 600 kilogram
PAKET SÜT 1 LİTRELİK 5.000 adet
200 ML SÜT 7.500 adet
AYRAN 43.000 adet
KREM PEYNİR 10.000 adet
PİKNİK TEREYAĞI 25.000 adet
BARDAK SU 300.000 adet
KURU FASULYE 1.200 kilogram
NOHUT 1.000 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 1.500 kilogram
YEŞİL MERCİMEK 600 kilogram
PİRİNÇ 6.000 kilogram
BULGUR 4.000 kilogram
AŞURELİK BUĞDAY 450 kilogram
MAKARNA 2.500 kilogram
ERİŞTE 100 kilogram
ARPA ŞEHRİYE 900 kilogram
KURU BARBUNYA 100 kilogram
BUĞDAY UNU 1.500 kilogram
GALETA UNU 30 kilogram
MANTI 400 kilogram
İRMİK 150 kilogram
BUĞDAY NİŞASTASI 100 kilogram
TARHANA 150 kilogram
BİSKÜVİ 200 kilogram
KEPEKLİ GALETA 18.000 adet
KEK 1.000 adet
KURU İNCİR 50 kilogram
KURU KAYISI 80 kilogram
KURU ÜZÜM 80 kilogram
KURU HURMA 20 kilogram
KURU ERİK 150 kilogram
DOMATES SALÇASI 2.300 kilogram
BİBER SALÇASI 200 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 7.500 kilogram
ZEYTİN YAĞI 100 kilogram
TURŞU 400 kilogram
MEYVE SUYU 12.000 adet
ÜZÜM SİRKESİ 60 kilogram
NAR EKŞİSİ 250 kilogram
LİMON SUYU 70 kilogram
TOZ ŞEKER 3.350 kilogram
STİK ŞEKER 180.000 adet
İYOTLU TUZ 1.100 kilogram
KONSERVE BEZELYA 500 kilogram
KONSERVE MISIR 500 kilogram
KONSERVE GARNİTÜR 600 kilogram
POŞET ÇAY 30.000 adet
PİKNİK REÇEL 18.000 adet
PİKNİK BAL 18.000 adet
KAKAOLU FINDIK KREMASI 12.000 adet
TAHİN PEKMEZ 8.000 adet
DİYET ZEYTİN 1.500 kilogram
YEŞİL ZEYTİN 800 kilogram
TAHİN HELVASI 5.000 adet
YUMURTA 35.000 adet
KAKAO 10 kilogram
KÖFTE HARCI 20 kilogram
TAVUK HARCI 15 kilogram
CEVİZ İÇİ 30 kilogram
FINDIK İÇİ 30 kilogram
FISTIK 8 kilogram
PUL BİBER 50 kilogram
TOZ BİBER 50 kilogram
KARABİBER 50 kilogram
KEKİK 8 kilogram
NANE 40 kilogram
KİMYON 30 kilogram
TARÇIN 20 kilogram
KÖRİ 15 kilogram
SUMAK 15 kilogram
HİNDİSTAN CEVİZİ 10 kilogram
VANİLYA 3 kilogram
KIRIK MISIR 400 kilogram
KURU SOĞAN 1.500 kilogram
PATATES 6.000 kilogram
LİMON 600 kilogram
MAYDONOZ 800 Bağ
MARUL 850 adet
PATLICAN 1.200 kilogram
DOMATES 3.500 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 1.200 kilogram
SALATALIK 1.200 kilogram
KARA LAHANA 400 kilogram
HAVUÇ 600 kilogram
ISPANAK 300 kilogram
PIRASA 500 kilogram
KABAK 600 kilogram
DEREOTU 120 Bağ
YEŞİL SOĞAN 150 kilogram
SARIMSAK 20 kilogram
MANTAR 250 kilogram
TURP 100 kilogram
TAZE FASULYE 350 kilogram
KARNABAHAR 400 kilogram
BROKOLİ 150 kilogram
BAL KABAĞI 200 kilogram
PORTAKAL 1.000 kilogram
MANDALİNA 600 kilogram
ELMA 1.600 kilogram
AYVA 100 kilogram
MUZ 1.250 kilogram
KARPUZ 750 kilogram
KAVUN 500 kilogram
ERİK 200 kilogram
KİRAZ 200 kilogram
MALTA ERİĞİ 100 kilogram
ÇİLEK 200 kilogram
TAZE KAYISI 500 kilogram
TAZE NANE 200 Bağ
SEMİZOTU 250 kilogram
TAZE REYHAN 250 Bağ
KURU SOĞAN 2.000 kilogram
MAYDONOZ 850 Bağ
PATLICAN 1.500 kilogram
DOMATES 5.000 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 1.000 kilogram
SALATALIK 1.500 kilogram
ISPANAK 400 kilogram
PIRASA 400 kilogram
DEREOTU 200 Bağ
YEŞİL SOĞAN 200 kilogram
SARIMSAK 30 kilogram
MANTAR 400 kilogram
TURP 150 kilogram
TAZE FASULYE 600 kilogram
KARNABAHAR 300 kilogram
PORTAKAL 600 kilogram
MANDALİNA 800 kilogram
ELMA 2.000 kilogram
AYVA 200 kilogram
MUZ 1.000 kilogram
KARPUZ 1.200 kilogram
KAVUN 1.000 kilogram
ERİK 500 kilogram
ŞEFTALİ 700 kilogram
ARMUT 500 kilogram
ÜZÜM 1.000 kilogram
DOLMALIK BİBER 400 kilogram
TAZE REYHAN 200 Bağ
DONDURULMUŞ TAZE FASULYE 1.200 kilogram
DONDURULMUŞ KURU BARBUNYA 1.000 kilogram
DONDURULMUŞ BAMYA 500 kilogram
DONDURULMUŞ BEZELYE 1.000 kilogram
DONDURMA 6.500 adet
ALABALIK 400 kilogram
KUŞ ÜZÜMÜ 10 kilogram
KORNİŞON TURŞU 150 kilogram
200 ML YARIM YAĞLI SÜT 20.000 adet
PAKET ÇAY 750 kilogram