• İhale No
    2019/564353
  • İhale Adı
    3 Kısım Gıda
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    04 Aralık 2019 10:00
  • İdare
    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    İzmir
  • İşin İli
    İzmir
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    11 Kasım 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

3 Kısım Gıda alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2019/564353
1-İdarenin
a) Adresi : CUMHURIYET BULVARI NO :144 35210 ALSANCAK KONAK/İZMİR
b) Telefon ve faks numarası : 2324121646 - 2324121628
c) Elektronik Posta Adresi : sks@deu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 3 Kısım Gıda Alımı 1. Kısım 9 Kalem Tatlı Alımı : 2. Kısım 2 Kalem Ekmek Alımı 3. Kısım 3 Kalem Piliç Eti Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : 1. Kısım 9 Kalem Tatlı ve 2. Kısım 2 Kalem Ekmek Teslim Yerleri ; 1- Rektörlük Merkez Mutfağı (Cumhuriyet Bulvarı No: 144 Alsancak -İZMİR) 2- Tıp Fakültesi Öğrenci Mutfağı (Mithatpaşa Cad. No:1606 İnciraltı / İZMİR) 3- İlahiyat Fakültesi Öğrenci Mutfağı (108 Sokak No: 18 Hatay / İZMİR ) 4- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Mutfağı (24 Sokak No: 2 Buca / İZMİR ) 5- Tınaztepe Merkez Yemekhane Öğrenci Mutfağı 6- D.E.Ü. Buca Öğrenci Yurdu (Şirinkapı Mah. 1032 Sk. İzkent-Buca- İZMİR) 7- Eğitim Fakültesi Yemekhane (Vali Rahmi Bey Mah. 135. Sokak No : 5 Buca/İZMİR) 3. Kısım 3 Kalem Piliç Eti Teslim Yerleri ; 1- Rektörlük Merkez Mutfağı (Cumhuriyet Bulvarı No: 144 Alsancak -İZMİR) 2- Tıp Fakültesi Öğrenci Mutfağı (Mithatpaşa Cad. No:1606 İnciraltı / İZMİR) 3- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci Mutfağı (24 Sokak No: 2 Buca / İZMİR ) 4- Tınaztepe Merkez Yemekhane Öğrenci Mutfağı
c) Teslim tarihi : Tüm kısımlara ait malzemeler 01.01.2020 - 30.06.2020 tarihleri arasında şartnamede belirtilen noktalara peyderpey teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma ve Tahakkuk Şube Cumhuriyet Bulvarı No:144 Alsancak İZMİR
b) Tarihi ve saati : 04.12.2019 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

İstekliler 1. Kısma ait teklif edilen Tatlı Alımına ilişkin düzenlenen  İşletme Kayıt Belgesinin aslını veyahut aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneğini vermelidir.

İstekliler 2. Kısma ait teklif edilen Ekmek Alımına ilişkin düzenlenen  İşletme Kayıt Belgesinin aslını veyahut aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneğini vermelidir.

İstekliler 3. Kısma ait teklif edilen Piliç Eti Alımına ilişkin düzenlenen firmanın İşletme Faliyetinin Kesimhane ve Parçalama Tesisi olduğunu gösteren  İşletme Onay Belgesinin aslını veyahaut aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneği vermelidir. 

TEKNİK ŞARTNAMEDE BELİRTİLEN BELGELERİN İDAREMİZCE İSTENİLDİĞİ HER MAL TESLİMİNDE,  MAL ALIM KOMİSYONUNA TESLİM EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU BELGELERİN EKSİKLİĞİNDE ÜRÜN KABULU GERÇEKLEŞTİRİLEMEYECEKTİR.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgeler:
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler,
b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler,
c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerden biriyle birlikte sunduğu serbest bölge faaliyet belgesi.
İsteklilerin yukarıda sayılan belgelerden, kendi durumuna uygun belge veya belgeleri sunması yeterli kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgeler ile tevsik edilir.

a) İstekli adına düzenlenen Sanayi Sicil Belgesi,
b) İsteklinin üyesi olduğu meslek odası tarafından istekli adına düzenlenen kapasite raporu,
c) İsteklinin kayıtlı olduğu meslek odası tarafından aday ve istekli adına düzenlenen imalat yeterlilik belgesi,
ç) İsteklinin kayıt olduğu meslek odası tarafından aday ve istekli adına düzenlenmiş ve teklif ettiği mala ilişkin Yerli Mali Belgesi,
d) İşletme Kayıt Belgesi/İşletme Onay Belgesi,
e) İsteklinin alım konusu malı ürettiğine ilişkin olarak ilgili mevzuat uyarınca yetkili kurum veya kuruluşlarca düzenlenen ve isteklinin üretici veya imalatçı olduğunu gösteren belgeler.

İstekliler imalatçı olduğunu yukarıdaki belgelerden birini sunarak tevsik edecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Satınalma ve Tahakkuk Şube Cumhuriyet Bulvarı No:144 Alsancak İZMİR adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Şuruplu Hazır Baklava Tatlısı 3.000 kilogram
Trileçe Tatlısı 2.500 kilogram
Şuruplu Hazır Burma Kadayıf Tatlısı 3.000 kilogram
Şuruplu Hazır Haşhaşlı Lor Tatlısı 3.000 kilogram
Şuruplu Hazır Şambali Tatlısı 2.000 kilogram
Şuruplu Hazır Paşa Sarma Tatlısı 2.000 kilogram
Şuruplu Hazır Şekerpare Tatlısı 2.000 kilogram
Şuruplu Hazır Tulumba Tatlısı 2.000 kilogram
Şuruplu Hazır Saray Burma Tatlısı 2.000 kilogram
Paketli Beyaz Ekmek (250 Gr) 1.000 kilogram
Paketli Tam Buğday Ekmek (30 Gr) 35.000 kilogram
Piliç Baget 12.000 kilogram
Piliç Spesiyal But 15.000 kilogram
Piliç Göğüs Fleto 16.000 kilogram