• İhale No
    112926
  • İhale Adı
    3 KLM. BİRLEŞTİRME PARÇASI, KIZAK VE KAPAK ALIMI
  • Sektör
    Güvenlik, Kamera, Alarm Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    22 Mart 2012 14:30
  • İdare
    Adapazarı 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    17 Mart 2012
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

3 KLM. BİRLEŞTİRME PARÇASI, KIZAK VE KAPAK ALIMI DOĞRUDAN TEMİN İLANI

1. 1’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığınca 3 KLM. BİRLEŞTİRME PARÇASI, KIZAK VE KAPAK alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’ nun 22/d maddesi gereğince Doğrudan Temin Usulü ile satın alınacaktır.
2. Teklif vermek isteyen istekliler İhale Komisyon Başkanlığından alıma ait dokümanı inceleyebilir ve örnek teklif mektubunu temin edebilirler. İhale Komisyonunun irtibat telefonu 0 264 281 33 71 dir.
3. İhaleye katılacak istekliler tarafından teklif mektubuyla birlikte; Ticaret ve / veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi, gerçek kişi ise imza beyannamesi, tüzel kişilik ise imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi, ihaleye vekaleten katılma durumunda ise ayrıca vekaletname ve vekilin imza beyannamesi teklif zarfı içerisinde ihale komisyonuna sunulacaktır.
4. Teklifinizin değerlendirilmesi için yetkilendirilen personeliniz tarafından düzenlenmiş bu işe ait teklif mektubu 3’ncü maddede belirtilen evraklarla birlikte teklif zarfının içine konulacak ve 22.03.2012 günü, saat 14:30 ’a kadar Komisyonumuza ulaştırılacaktır.
5. Teklif zarfının ön yüzüne firma tebligat adresi ihaleyi yapan idarenin adresi ve hangi işe ait teklif mektubu olduğu yazılacak, arka yüzündeki zarf kapatma yerine firma kaşesi basılacak, kaşe üzerine imza atılacak ve zarf kapatılmış bir şekilde ihaleyi yapan Komisyona sunulacaktır.
6. Muayene işlemleri 1’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı Muayene ve Kabul Komisyon Başkanlığınca yürütülecektir. Ayrıca , muayene aşamasında istenen belgeler ve alımı yapılacak ürünlere ait teknik şartnameler ihale dokümanında belirtilmiştir. Alıma ait bilgiler 0264 275 50 61 numaralı Tedarik Kısım Amirliğine ulaşılarak öğrenilebilir.
7. Bu alımda işin tamamı için teklif verilecektir.
8. Doğrudan Temin Usulü ile yapılacak alımda, ekonomik açıdan en avantajlı teklif, teklif edilen fiyatların en düşük olanıdır.
9. Yukarıda belirtilen gün ve saatte, teklif zarfları açılacak ve komisyon tarafından gerek görüldüğü taktirde; pazarlık sonucu isteklilerden son teklifleri istenebilecektir.

"KISIM S.NU." STOK NU. CİNSİ / MİKTARI "TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI" DİĞER BİLGİLER
1 6650270466016 BİRLEŞTİRME PARÇASI 520 ADET ---------- ALIM ESAS NUMUNESİ
2 5340270426507 KIZAK 50 ADET ---------- ALIM ESAS NUMUNESİ
3 6650270426259 KAPAK 50 ADET ---------- ALIM ESAS NUMUNESİ

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim