YATILI BÖLGE ORTAOKULU-VARTO MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
33 KALEM GIDA, 22 KALEM ŞARKÜTERİ, 28 KALEM MEYVE SEBZE, 3 KALEM EKMEK (UNLU MAMÜLLERİ), 2 KALEM TÜP (GAZ) ALIMI VE 4 KALEM TATLI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası | : | 2020/414076 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | KÜLTÜR MAHALLESI YİBO CADDESİ 49600 VARTO/MUŞ |
b) Telefon ve faks numarası | : | 4367112022 - 4367112022 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | 747526@meb.k12.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
2-İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | 33 KALEM GIDA, 22 KALEM ŞARKÜTERİ, 28 KALEM MEYVE SEBZE, 3 KALEM EKMEK, 2 KALEM TÜP ALIMI VE 4 KALEM TATLI Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | VARTO YBO AMBARI |
c) Teslim tarihi | : | 10/09/2020 ve 30.06.2021 tarihleri arasında idarenin uygun gördüğü zamanlarda ve miktarlarda teslim alınacaktır. |
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer | : | KÜLTÜR MAHALLESI YİBO CADDESİ 49600 - VARTO / MUŞ |
b) Tarihi ve saati | : | 09.09.2020 - 10:00 |
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
1- EKMEK ALIMI KISMINA TEKLİF VERECEKLERDEN:Aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve/veya teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim İzin Belgesi /işletme kayıt belgesi ve ekmek ve ekmek çeşitleri üretim izin belgesi.
2-TATLI ALIMI KISMINA TEKLİF VERECEKLERDEN:Aday veya istekli adına düzenlenmiş ve alım konusu mal veya malların faaliyet konusu olarak belirlendiği Gıda Sicil Belgesi (sertifikası) ya da aday ve istekli adına ve/veya teklif edilen ürüne ilişkin düzenlenen Gıda Üretim Sertifikası / Gıda Üretim İzin Belgesi /işletme kayıt belgesi veya pastane işyeri açma ruhsatı ve un ve unlu mamülleri üretim izin belgesi.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KÜLTÜR MAHALLESI YİBO CADDESİ 49600 - VARTO / MUŞ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
14. Diğer hususlar:
İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
ÇAY | 120 | kilogram |
NOHUT | 300 | kilogram |
MAKARNA | 1.200 | kilogram |
AYÇİÇEK YAĞI | 1.250 | litre |
TOZ ŞEKER | 800 | kilogram |
SALÇA | 600 | kilogram |
PİRİNÇ BALDO | 1.500 | kilogram |
KURU FASULYE (ŞEKER) | 500 | kilogram |
PİLAVLIK BULGUR | 1.000 | kilogram |
ZEYTİN YAĞI | 300 | litre |
KIRMIZI MERCİMEK | 500 | kilogram |
ARPA ŞEHRİYE | 200 | kilogram |
TEL ŞEHRİYE | 200 | kilogram |
YEŞİL MERCİMEK | 50 | kilogram |
KURU ÜZÜM (ÇEKİRDEKSİZ) | 200 | kilogram |
KURU KAYISI | 150 | kilogram |
TURŞU KARIŞIK | 600 | kilogram |
KURU İNCİR | 100 | kilogram |
CEVİZ İÇİ | 100 | kilogram |
FINDIK İÇİ | 75 | kilogram |
BUĞDAY DÖVME | 25 | kilogram |
KIRMIZI TOZ BİBER | 25 | kilogram |
KARA BİBER | 10 | kilogram |
KIRMIZI PUL BİBER | 35 | kilogram |
BARBUNYA | 75 | kilogram |
KONSERVE TÜRLÜ | 500 | kilogram |
BEZELYE KONSERVE | 500 | kilogram |
İYOTLU TUZ | 250 | kilogram |
İRMİK | 75 | kilogram |
ERİŞTE | 15 | kilogram |
NANE | 5 | kilogram |
KEKİK | 5 | kilogram |
KİMYON | 20 | kilogram |
TAVUK | 2.750 | kilogram |
TAVUK BUT | 2.500 | kilogram |
TAVUK GÖGÜS | 1.250 | kilogram |
TAVUK DÖNER | 750 | kilogram |
YOĞURT | 2.000 | kilogram |
AYRAN (200ML) | 15.000 | adet |
SÜT | 200 | litre |
YUMURTA | 20.000 | adet |
SUCUK | 200 | kilogram |
SALAM | 200 | kilogram |
TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR (TENEKE) | 1.000 | kilogram |
REÇEL PİKNİK (20G) | 5.000 | adet |
KAHVALTILIK PİKNİK TEREYAĞ (15G) | 4.000 | adet |
BAL PİKNİK (20G) | 10.000 | adet |
TAHİN PEKMEZ PİKNİK (40G) | 5.000 | adet |
TAHİN HELVA KAKOLU PİKNİK (40G) | 500 | adet |
KAKAOLU FINDIKLI KREMA (20 GR) | 4.000 | adet |
SİYAH ZEYTİN | 1.200 | kilogram |
YEŞİL ZEYTİN | 200 | kilogram |
NİŞASTA | 5 | kilogram |
KAŞAR PEYNİRİ | 400 | kilogram |
TAVUK BAGET | 1.000 | kilogram |
PATATES | 2.500 | kilogram |
KURU SOĞAN | 1.000 | kilogram |
YEŞİL SOĞAN | 50 | kilogram |
ISPANAK | 150 | kilogram |
DOMATES | 1.500 | kilogram |
YEŞİL BİBER | 500 | kilogram |
DOLMALIK BİBER | 150 | kilogram |
PATLICAN | 1.000 | kilogram |
KABAK | 200 | kilogram |
SALATALIK | 1.000 | kilogram |
MARUL | 300 | adet |
MAYDANOZ | 300 | adet |
LİMON | 250 | kilogram |
HAVUÇ | 500 | kilogram |
TURP | 150 | kilogram |
KARALAHANA | 150 | kilogram |
PORTAKAL | 1.500 | kilogram |
MANDALİNA | 1.500 | kilogram |
ELMA | 2.000 | kilogram |
KAVUN | 500 | kilogram |
KARPUZ | 750 | kilogram |
TAZE FASULYE | 200 | kilogram |
ÜZÜM | 500 | kilogram |
ARMUT | 500 | kilogram |
MUZ | 2.000 | kilogram |
PRASA | 150 | kilogram |
SARIMSAK | 10 | kilogram |
KARNABAHAR | 200 | kilogram |
EKMEK | 20.000 | kilogram |
SİMİT | 600 | kilogram |
POĞAÇA | 600 | kilogram |
TÜP GAZ 12 KG'LIK | 20 | adet |
TÜP GAZ 45 KG'LIK | 75 | adet |
BAKLAVA | 1.000 | kilogram |
TULUMBA TATLISI | 1.000 | kilogram |
KADAYIF | 1.000 | kilogram |
ŞEKERPARE TATLISI | 700 | kilogram |