• İhale No
    2021/123855
  • İhale Adı
    4 adet CATERPILLAR makinenin işçilik, parça, montaj dâhil olmak üzere bakım-onarımlarının ve tamiratlarının yapılarak çalışır vaziyette teslim edilmesi hizmet alımı
  • Sektör
    Sanayi, Tarım, Maden Makineleri Alımı ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    15 Mart 2021 14:00
  • İdare
    T. Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    08 Mart 2021
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALINACAKTIR

T. DENİZCİLİK İŞLETMELERİ A.Ş. DESTEK HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

İhale Kayıt Numarası : 2021/123855
İşin Adı : 4 Adet Caterpıllar Makinenin İşçilik, Parça, Montaj Dâhil Olmak Üzere Bakım-Onarımlarının Ve Tamiratlarının Yapılarak Çalışır Vaziyette Teslim Edilmesi Hizmet Alımı
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No:47/2 34425 Karaköy-Beyoğlu/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2122932397 - 2122525267
c) Elektronik posta adresi : tdi@tdi.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
: tdi.gov.tr
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Limanlar Dairesi Başkanlığı’na bağlı Taşucu Liman İşletmesi Müdürlüğü’nde kullanılan TDİ Taşucu-1 Römorköründe bulunan 4 adet CATERPILLAR makinenin (2 adet ana makine, 2 adet yardımcı (jeneratör) makine) işçilik, parça, montaj dâhil olmak üzere bakım-onarımlarının ve tamiratlarının yapılarak çalışır vaziyette teslim edilmesi hizmet alımı.
b) Yapılacağı Yer : Mersin Taşucu Liman İşletmesi Müdürlüğü (Taşucu Mah. Eski Seka Limanı Silifke-MERSİN) adresinde bulunan Taşucu-1Römorkörü ile yüklenicinin atölyesidir.
c) Süresi : İşin süresi, ise başlama tarihinden itibaren 20 (Yirmi) takvim günüdür.
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : TDİ AŞ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Mali İşler Dairesi Başkanlığı (Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No:47 Giriş Kat. 34425 Karaköy-Beyoğlu/İSTANBUL)
b) Tarihi ve saati : 15.03.2021 - 14:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içersinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

d) Şartnamenin 10 uncu maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

e) Şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

f) Şartnamede belirlenen geçici teminat.

g) Şartnamenin (7.2) ve (7.3) üncü alt maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

h) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

i) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, şekli ve içeriği Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi  

 j) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

İsteklinin ortak girişim olması halinde, (b), (c),  ve (d) ’de yer alan belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.

Yabancı istekliler,şartnamenin 10 uncu maddesinin (a),(b),(c),(d),(e) ve (g) bentlerinde yer alan durumlarda olunmadığına ilişkin belgeler yerine, bir beyanname verebilirler.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.2.1.................................................................................................................................

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İsteklinin organizasyon yapısına ve ihale konusu işi yerine getirmek için yeterli sayıda ve nitelikte personel çalıştırdığına veya çalıştıracağına ilişkin bilgi ve/veya belgeler,

4.3.2. İsteklinin, son beş yıl içinde yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 70’i oranında gerçekleştirdiği veya en az % 50’si oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili, teklif edilen bedelin en az % 30’u oranında,  ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi verilecektir.

İş ortaklıklarında pilot ortağın, asgari iş deneyim tutarının en az % 70’ini, diğer ortakların her birinin ise asgari iş deneyim tutarının en az  %  30’unu sağlaması gerekir.

4.3.3. İstekliler; Makine (Gemi/iş) Bakım Onarım Hizmeti ile ilgili Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi veya ISO 45001 veya ISO 9001 veya ISO 14001 belgelerinden en az birini  teklifleriyle birlikte sunacaklardır.

4.4. Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:

Bu ihale benzer iş olarak; Daha önce kamu veya özel sektörde gerçekleştirilmiş iş makinelerinin bakım-onarım montaj hizmetleri kabul edilecektir.

5-İhale tüm isteklilere açıktır ve yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.

6-İhale dokümanı TDİ AŞ. Genel Müdürlüğü, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kemankeş (Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No:47/2 34425 Karaköy-Beyoğlu/İSTANBUL) adresinde görülebilir ve KDV dahil 100,00 TL (Yüz Türk Lirası) karşılığı TDİ AŞ. Genel Müdürlüğü Mali İşler Dairesi Başkanlığı (Kemankeş Karamustafapaşa Mah. Kemankeş Cad. No:47 Giriş Kat. 34425 Karaköy-Beyoğlu/İSTANBUL) adresinden temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

7-İstekliler tekliflerini, her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatlarının miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kalemi için teklif edilen birim fiyatların miktarlarla çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat sözleşme düzenlenecektir. Bu ihalede, kısmı teklif verilmeyecektir.

8. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. 

9. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 (Kırkbeş) takvim günüdür.

10. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez. 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim