• İhale No
    677117
  • İhale Adı
    4 Bölge Müdürlüğünde Açılacak olan Eğitim ve Kurslara katılan kursiyerlere Hafta içi Akşam ve Hafta sonu Öğlen ve Akşam Yemeği verilmesi işi
  • Sektör
    Yemek Üretimi, Kantin İşletme ve Catering Servis Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Hizmet Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    17 Mart 2014 14:00
  • İdare
    TCDD Sivas 4. Bölge Müdürlüğü
  • İhale İli
    Sivas
  • İşin İli
    Sivas
  • Yayın Tarihi
    13 Mart 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU

 

TCDD 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE

SİVAS

 

Tarafınızdan talep edilen aşağıda cinsi, teknik özellikleri ve miktarı yazılı malzemeleri hizalarında belirtilen fiyatlardan vermeyi kabul ve teklif ediyorum.

/03/2014

FİRMA

YETKİLSİ

Tarih-Kaşe

İmza

 

SIRA NO

 

 

MALZEMENİN CİNSİ

 

 

MİKTARI

 

 

BİRİM FİYATI

TESLİM SÜRESİ

(Takvim Günü)

 

 

TOPLAM

 

1

4 Bölge Müdürlüğünde Açılacak olan Eğitim ve Kurslara katılan kursiyerlere Hafta içi Akşam ve Hafta sonu Öğlen ve Akşam Yemeği verilmesi işi. (Ekli Teknik Şartnameye göre)

 

2500 Adet

 

 

 

 

 

AÇIKLAMALAR

  1. Alternatif teklif verilmeyecektir.

  2. KDV Hariç fiyat verilecektir.

  3. Nakliye, Sigorta vs. ücretleri fiyatlara dâhil edilecektir.

  4. Teklifler 17/03/2014 tarih ve Saat 12.00 de Komisyon Bürosuna teslim edilecektir.

  5. 4734 ve 4735 sayılı kanun hükümlerine göre fiyat verilecektir.

6. Ekli Teknik Şartnameye göre fiyat teklifi verilecektir.

 

YEMEK ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

 

 

Madde 1- Taraflar;

 

İDARE: TCDD 4.Bölge Müdürlüğü Eğitim Müdürlüğü

FİRMA: Yemek İhalesine Katılan işyerleridir.

 

Madde 2- Konu;

Yemek saatleri ve kişi Adedi Eğitim Müdürlüğü tarafından verilmek kaydı ile ’ FİRMA nın tahsis edeceği bölümü kullanmak suretiyle hafta sonu öğlen öğle(11.00 - 14.00) hafta içi ve hafta sonu akşam (17.00-22.00) yemeği hizmeti verilmesi işidir.

31.12.2014 Yılı içerisinde yaklaşık olarak 2.500 Adet alınacak olup. İhtiyaç duyulduğunda yemek sayısı arttırılacak veya azaltılacaktır.

Madde 3- Yapılacak İşler;

Yemek listeleri Eğitim Müdürlüğü kontrolünde ve karşılıklı anlaşarak bir aylık olarak yapılacaktır. FİRMA her öğün 4 çeşit yemek ve su hazırlayıp hizmete sunacaktır.

 

Yemekler (Her Menüde 1’er adet olmak üzere)

  1. Yemek; Çorbalar: Ezogelin. Mercimek Çorbası, Yayla Çorbası. Tavuk çorba

Çorba

  1. Yemek; Ana Yemekler: Ciğer şiş, Döner, Sivas Köfte, Tavuk Izgara, Kanat Şiş, Tavuk Şiş, Adana, Kuşbaşılı Pide, Kıymalı Pide, Çiftlik Kebap, İzmir Köfte, Tavuk Sote, Kuru Fasulye, Ciğer Sote, Ispanak, Fırın Köfte

  2. Yemek; Pilavlar: Pirinç Pilavı, Bulgur Pilavı, Makarna

  3. Yemek; Tatlı ve Salata: Şeker Pare, Sütlaç, Salata, Ayran, Yoğurt

Yukarıdaki 4 çeşit menüden Ter tanesi verilmek suretiyle, akşam yemeği ve cumartesi, pazar öğle ve akşam yemeği olarak karşılanacaktır.

Yemeklerde kullanılacak her türlü gıda maddesi kaliteli ve birinci sınıf malzeme

olacaktır.

Madde 4- Hizmet Bedeli ve Ödemeler;

İDARE yukarıda bahsedilen 4 çeşit yemekten oluşan 1 öğün yemek için kişi başına ..... TL + KDV ücret ödeyecektir.

Bu Fiyatlar 31.12.2014 tarihine kadar geçerlidir.

Yemek faturaları her kurs dönemi sonunda kesilip, TCDD 4. BÖLGE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE teslim edilecektir.

 

 

 

Madde 5- Süre;

 

İşbu sözleşme ile ilgili doğabilecek her türlü ihtilafların hallinde Sivas Mahkeme ve

İcra Daireleri yetkilidir.

Madde 6- Sözleşmenin Feshi; İDARE yemek hizmetlerinin düzenli yürütülmesinde aksaklık gördüğü takdirde sözleşme fesih edilecektir.

Madde 6- GENEL HUSUSLAR:

  1. Verilen tüm malzemelerde “Şartname”, “Gıda Rasyonu” ve “Gıda Malzemelerinin Özellikleri Listesi” hükümlerine uygunluk aranacaktır.

  2. Yemek üretiminde kullanılacak malzemelerin tümü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın üretim iznine sahip olacak ve ilgili Türk Gıda Kodeksi ve/veya TSE standartlarına uygun olacaktır. Malzemelerin tümünde üretim ve son kullanma tarihi yazılı olacak, raf ömrü dolmuş olan ürünler kesinlikle kullanılmayacaktır. İdare gerek gördüğü takdirde yemeklerde kullanılan malzemeleri kontrol edebilecektir. Yüklenici firma, tüketilmek üzere aldığı tüm hazır ürünleri çalışma ve üretim izni olan firmalardan alacaktır. Yemek üretiminde kesinlikle hazır çorbalar, paket et ve tavuk suyu, lezzet verici miskler kullanılmayacaktır. Yemek üretiminde kullanılacak su, içme suyu niteliğinde olacaktır.

  3. Yemeğin üretiminde kullanılacak yağlar yemeklik ayçiçeği yağı olacak, ancak Gıda Rasyonuna göre “yemeklik bitkisel margarin” ve “tereyağı” kullanılarak üretilecek yemeklerde söz konusu gıda ürünleri kullanılacaktır. Salatalar ve sebze yemekleri için yemeklik zeytinyağı kullanılacaktır.

  4. Tatlı imalatında yapay tatlandırıcılar veya glikoz şurubu kullanılmayacaktır. Tatlıların dışarıdan temin edilmesi halinde hijyene dikkat edilecek, tepsiler temiz ve üzeri kapalı olacaktır. Tatlılar kendine has görünüşte, renkte, kokuda, tatta ve homojen yapıda olacaktır.

  5. Elle hazırlanan yiyeceklerde (köfte, sarma vs.) aşçılar eldiven giyeceklerdir.

  6. Aşure, sütlaç, muhallebi ve bunun gibi tatlılar sağlık standartlarına uygun kâselerde verilecektir.

  7. Firma, yemekleri verilen sipariş saatlerinde hazır etmek zorundadır.

  8. İdare gerek gördüğü takdirde, yüklenici firma, tam teşekküllü ve gıda konusunda uzmanlaşmış bir laboratuar tarafından çalıştığı mekan, araç gereç, kullandığı gıda maddeleri ve çalıştırdığı personelin hijyen ve gıda tüzüğüne uygunluğunu test ettirip rapor sonuçlarını idareye ibraz etmek zorundadır.

  9. Yüklenici firma gıda zehirlenmelerine karşı önlemleri almak, uygulamak ve personelin eğitimini vermek zorundadır.

 

 


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim