BOREK PEYNIRLI DONDURULMUS 1.TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI TEK.H.: 06-385 OLAN DONDURULMUŞ PEYNİRLİ BÖREK. TİP:1 GÜL BÖREK VEYA TİP:2 RULO BÖREK, ÇEŞİT :1 PEYNİRLİ OLACAKTIR. TESLİM EDİLECEK HER PARTİ MALIN ÇEŞİDİ AYNI OLACAKTIR. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ |
3.500 |
kilogram |
BOREK DONDURULMUS PATATESLI 1.DONDURULMUŞ PATATESLİ BÖREKLER GÜL BÖREK VEYA RULO BÖREK OLARAK TESLİM EDİLECEK VE HER PARTİ MALIN ÇEŞİDİ AYNI OLACAKTIR. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ VE 2014/47 NO.LU TÜRK GIDA KODEKSİ HIZLI DONDURULMUŞ GIDALAR TEBLİĞİNE UY |
3.500 |
kilogram |
BOREK ISPANAKLI DONDURULMUS 1.TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI TEK.H.: 06-385 OLAN DONDURULMUŞ ISPANAKLI BÖREK. TİP:1 GÜL BÖREK VEYA TİP:2 RULO BÖREK, ÇEŞİT :2 ISPANAKLI OLACAKTIR. TESLİM EDİLECEK HER PARTİ MALIN ÇEŞİDİ AYNI OLACAKTIR. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİ |
3.500 |
kilogram |
HAMUR MIFLOY DONDURULMUS 1.TS NO.SU TS 12230 VE TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI TEK.H.: 06-40I OLAN DONDURULMUŞ MİLFÖY HAMURU 2014/47 NO.LU TÜRK GIDA KODEKSİ HIZLI DONDURULMUŞ GIDALAR TEBLİĞİNDE TANIMLANDIĞI GİBİ ÇEŞİT AZ YAĞLI OLACAKTIR. BU HUSUS YÜKLENİCİ FİRM |
2.000 |
kilogram |