İhale Kayıt Numarası | : | 2011/16610 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | Üniversite Mah. Yahya Kemal Cad. Yunus Emre Bulvarı No: 25 ELAZIĞ |
b) Telefon ve faks numarası | : | 4242333555 - 4242339040 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | ytasar@firat.edu.tr |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Fırat Üniversitesi Hastanesi Ambar Birimi. |
c) Teslim tarihi | : | Sözleşmeye müteakip idarenin siparişi ile başlayıp, 41 Kalem Kuru Gıda Maddesi 20.12.2011 tarihine kadar hastane ambarına teslim edilecektir. |
a) Yapılacağı yer | : | Fırat Üniversitesi Hastanesi Satınalma İhale Birimi |
b) Tarihi ve saati | : | 03.03.2011 - 11:00 |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. İş deneyim belgeleri: |
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve Teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler, |
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: |
4.4.1.
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Mısır Özü Yağı | 15000,00 | Kg |
Zeytin Yağı | 1500,00 | Kg |
Zeytin (Gemlik Tipi) | 9000,00 | Kg |
Pirinç ( Baldo) | 17000,00 | Kg |
Domates Salçası | 12000,00 | Kg |
Toz Şeker | 9000,00 | Kg |
Kesme Şeker | 3000,00 | Kg |
Kuru fasulye | 3000,00 | Kg |
Barbunya | 1000,00 | Kg |
Nohut | 2000,00 | Kg |
Makarna | 4500,00 | Kg |
Bulgur | 10000,00 | Kg |
Döğme | 1000,00 | Kg |
Buğday Unu | 2000,00 | Kg |
Kırmızı Mercimek | 3500,00 | Kg |
Şehriye | 1500,00 | Kg |
Turşu ( kornişon ) | 4000,00 | Kg |
Turşu ( Antalya Biberi ) | 1500,00 | Kg |
Tahin Helva ( 80 gr’lık ) | 25000,00 | Adet |
Reçel ( 20 gr’lık ) | 85000,00 | Adet |
Bal ( 20 gr’lık ) | 185000,00 | Adet |
Tereyağı ( 10 gr’lık ) | 260000,00 | Adet |
Revani | 1500,00 | Kg |
Tuz ( iyotlu ) | 3000,00 | Kg |
Ceviz İçi | 200,00 | Kg |
Pul Biber ( ipek ) | 700,00 | Kg |
Kuru Çay | 800,00 | Kg |
Vanilya | 5,00 | Kg |
Hindistan Cevizi | 50,00 | Kg |
Tarçın ( çekilmiş) | 10,00 | Kg |
Yenibahar | 5,00 | Kg |
Körü (baharat) | 15,00 | Kg |
Dondurulmuş kare böreği | 2000,00 | Kg |
Dondurulmuş Bezelye | 5000,00 | Kg |
Dondurulmuş Taze Fasulye | 7000,00 | Kg |
Dondurulmuş Türlü | 7000,00 | Kg |
Dondurulmuş Ispanak | 2000,00 | Kg |
Dondurulmuş Bamya | 3000,00 | Kg |
Fındık İçi | 100,00 | Kg |
Çam fıstığı | 50,00 | Kg |
Kuru Kayısı | 150,00 | Kg |