İhale Kayıt Numarası | : | 2010/546726 |
1-İdarenin | ||
a) Adresi | : | YENI MAHALLE ESKI ANTALYA CADDESI 4 15030 BURDUR |
b) Telefon ve faks numarası | : | 2482346468 - 2482346468 |
c) Elektronik Posta Adresi | : | bdhsatinalma@mynet.com |
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) | : | burdurdh@gov.tr |
a) Niteliği, türü ve miktarı | : | İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
b) Teslim yeri | : | Burdur Devlet Hastanesi Ambarı |
c) Teslim tarihleri | : | Sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlanacak (Ayrıca işe başlama yazısı yazılmayacak, sözleşmenin imzalanması tebligat sayılacaktır.)Teslimat 2011 yılı içerisinde 1 ay aralıklarla ve 31.12.2011 tarihine kadar devam edilecektir. 48.1.1. Yüklenici Kuru Gıda Maddelerini teknik şartnameye uygun, tam ve eksiksiz olarak saat 13’e kadar teslim edilecektir. 48.1.2. Kuru Gıda Maddeleri 1 ay aralıkla idarenin yazılı talebi üzerine istenilen gün hariç 3 gün içinde saat 14.00’a kadar hastanemiz ambarına teslim edeceklerdir. Yufka, yumurta, tel kadayıf, ise yemek listesine göre ihtiyaç oldukça 2 gün önceden bildirimde bulunulduktan sonra teslim edilecektir. 48.1.3. 1 ay aralıkla tahmini olarak istenilen kuru gıda maddelerinin bitmesi halinde idarenin isteği üzerine yüklenici kuru gıda maddelerini teslim etmekle mükelleftir. 48.1.4. Muayene ve kabul Komisyonu raporu üzerine red edilen Kuru Gıda Maddeleri, madde 48.1.2 de belirtilen süre sona ermiş ise 2 takvim günü içinde saat 13.00’e kadar yenisi teslim edilecektir. Belirtilen süre içinde teslim edilmeyen kuru gıda maddelerini, piyasadan yüklenici adına alınacak ve bu şartnamenin 51.maddesi uygulanacaktır. |
a) Yapılacağı yer | : | Burdur Devlet Hastanesi Satınalma Birimi (Ek Bina) |
b) Tarihi ve saati | : | 15.12.2010 - 10:00 |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
İstekliler teklif ettikleri ve ihale üzerinde kalması halinde teslim edecekleri gıdaların Gıda Sicil ve Gıda Üretim Sertifikasına, ayrıca çay, zeytin, tahin helva, konserve, makarna, arpa şehriye, domates salçası, reçel,bal için de TSE-ISO-EN 9000 Kalite Sistem Belgesine sahip ürünler olacaktır. Yüklenici mal tesliminde bu belgelerin aslı veya noter tasdikli suretlerini ve ürünün ambalaj üzerine iliştirilmiş bunlara ait işaretleri muayene kabul aşamasında ispatlamak zorundadır. Muayene ve Komisyonuna bu durumu ispatlamayan yüklenicinin teminatı gelir kaydedilip 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 58.madde hükümleri uygulanacaktır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Kuruİncir | 450,00 | Kg. |
KuruKayısı | 350,00 | Kg. |
KuruÜzün | 250,00 | Kg. |
İyotluTuz | 900,00 | Kg. |
Cevizİçi | 140,00 | Kg. |
Fındıkİçi | 120,00 | Kg. |
Reçel25 gr. (Muh.) | 700,00 | Kg. |
Bal20 gr. | 600,00 | Kg. |
PulBiber | 140,00 | Kg. |
Galeta Unu | 50,00 | Kg. |
Vanilya | 500,00 | Paket |
PiknikTereyağı (15 gr.) | 850,00 | Kg. |
Piknikpeynir (20 gr.) | 1500,00 | Kg. |
TozŞeker | 5250,00 | Kg. |
KahvaltılıkMargarin | 950,00 | Kg. |
HindistanCevizi | 10,00 | Kg. |
LimonTuzu | 5,00 | Kg. |
KabartmaTozu | 500,00 | Paket |
Yumurta | 45000,00 | Adet |
ÇiçekYağı | 3250,00 | Kg. |
Çay | 75,00 | Kg. |
SiyahZeytin | 1500,00 | Kg. |
TahinHelva | 600,00 | Kg. |
İrmik | 600,00 | Kg. |
TelKadayıf | 200,00 | Kg. |
Yufka | 1200,00 | Kg. |
BuğdayUnu | 750,00 | Kg. |
Nişasta | 10,00 | Kg. |
PirinçUnu | 10,00 | Kg. |
Konserve(Muh) | 9500,00 | Kg. |
DomatesSalçası | 2000,00 | Kg. |
Makarna | 2100,00 | Kg. |
Şehriye(Muhtelif) | 1700,00 | Kg. |
KuruFasulye | 1200,00 | Kg. |
Nohut | 1000,00 | Kg. |
BarbunyaFasulye | 700,00 | Kg. |
Bulgur | 1750,00 | Kg. |
AşurelikBuğday | 150,00 | Kg. |
Mercimek | 850,00 | Kg. |
Pirinç | 6500,00 | Kg. |
Tarhana | 300,00 | Kg. |
Karabiber | 50,00 | Kg. |
KuruNane | 15,00 | Kg. |
MısırözüYağı | 3250,00 | Kg. |
ZeytinYağı | 700,00 | Kg. |