DETAY |
Perşembe 19.Nisan.2018 |
|
KAYIT SIRA NUMARASI
|
101405 |
İŞİN TANIMI
|
5 (BEŞ) KALEM MADENİ YAĞ TEDARİKİ |
İŞİN MİKTARI
|
5 KALEM |
İHALENİN YAPILACAĞI YER
|
NİĞDE |
İRTİBAT TELEFONLARI
|
0.388.232.26 02-Dahili 8164 |
İHALE KOMİSYONU
|
İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI |
İHALE TARİH VE SAATİ
|
24 Nisan 2018 Salı 09:00:00 |
TESLİM YERİ
|
NİĞDE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI |
TEDARİK USULÜ
|
4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ |
İHALE DÖKÜMANI |
DOSYA İNDİR |
İHALE İLAN METNİ |
5 (BEŞ) KALEM MADENİ YAĞ TEDARİKİ |
AÇIKLAMALAR |
MADENİ YAĞ ALIMI TEKNİK ÖZELLİKLER
1. Alımı yapılacak olan madeni yağlar 1. Sınıf piyasa teamüllerinde orijinal kutusunda olacaktır.
2. Alımı yapılacak madeni yağlar; orijinal madeni yağ imalatı yapan firma garantisinde olacaktır. TSE Standartlarına uygun olacaktır.
3. Alımı yapılacak olan “Yağlama Yağı, Motor SAE 15W40” yağ;
a.Sentetik olacaktır.
b.En düşük API CH_4 performans seviyesinde olacak ve ambalaj üzerinde belirtilmiş olacaktır
c.Alımı yapılacak olan yağın akma noktası -34 C olacaktır.
d.16 kg. lık teneke ambalajlarda olacaktır.
4. Alımı yapılacak olan “Yağlama Yağı, Motor SAE 10W40” yağ;
a. Yarı Sentetik olacaktır.
b.En düşük API A3 B3 performans seviyesinde olacak ve ambalaj üzerinde belirtilmiş olacaktır.
c.Alımı yapılacak yağın akma noktası -30 C olacaktır.
d.4 lt.lik bidon ambalajlarda olacaktır.( Benzinli Araçlar için )
5. Alımı yapılacak olan “Yağlama Yağı, Motor SAE 5W30“ yağ;
a.Tam Sentetik olacaktır.
b.En düşük API SN/CF(A5/B5) performans seviyesinde olacak ve ambalaj üzerinde belirtilmiş olacaktır.
c.Alımı yapılacak yağın akma noktası -42 C olacaktır.
d.7 veya 4 lt.lik bidon ambalajlarda olacaktır.
e.Partikül filtreli araçlar için olacaktır.
6. Alımı yapılacak olan “Antifriz”;
a.Kırmızı renkte organik olacaktır.
b.Donma noktası en yüksek, %50 lik oran için -36 C veya daha düşük olacaktır.
c.3 lt.lık bidon ambalajlarda olacaktır.
7. Alımı yapılacak olan “Yağlama Yağı,Dişli ATF II” ;
a.1 lt.lik ambalajlarda olacaktır.
(imzalı)
FATİH EROĞLU
J.Bkm.Asb.Bçvş.
Bkm.Onr.Tk.K
|
|
|
|